Tjejer och bara Tjejsnack

Igår var det en helt otroligt mysig kväll hemma hos Sara. Jag kom faktiskit inte ihåg vad jag gjorde på dagen. Det enda som jag minns var att tiden bara försvann och helt plötsligt började den närma sig halv sex och det var dags att gå mot centrum för att träffa Amanda, Sara och Caroline. Efter att ha stått ute i kylan och väntat på Caroline orkade vi inte längre så vi gick in och satte oss på pizzerian och väntade där istället. Caroline kom och god mat serverades.
Sedan gick vi hem till Sara. Satt oss och snackade om allt! Allt allt! Evelina kom efter ett tag. Ännu mer snack. Det var så grymt kul att bara vara tjejer. Det händer inte så ofta nu för tiden.
För när man är med bara tjejer pratar man på ett helt annat sätt med helt andra ämnen. Och med killar snackar man om andra saker. Så det är två olika sätt att umgås på egentligen fast båda är lika roligt ofc. Men just igår var det så kul att det bara var vi tjejer. Bara tjejsnack. I 7 timmar.

Tack för en underbar kväll Amanda, Evelina, Caroline och Sara. Plus Niklas som kom sentsent på kvällen då tjejsnacket övergick till annat snack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0