Fredagkväll

Ett snabbt inlägg med få ord.
Nu ska jag åka ner på stan med världens bästa vän, Therese. Vi ska fika och hon har massa att berätta ifrån Eypten. Sedan ska jag sova hos henne och vi ska ha det mysigt med musicalträning. Imorgon ska vi gå på stan och leta kläder inför giget.
Men nu måste jag verkligen äta. Mamma ropar. Puss.

Höst outfit







Tröjan är från en second hand butik. Just for me.

Jobb dags.

Jag kunde inte sova över hos Evelina igår. För att det var jobb på G. Väldigt kul att tjäna pengar som jag antigen ska spara till New York eller shoppa för i Sverige. Har ju pengar från jobbet i sommar som jag ska ha till New York, dom kanske räcker? Vi får se.
Efter jobbet åkte jag ner till Dansverkstan för att det var musicalträning. Det oroar mig att jag inte har kläder till giget som är på onsdag. Jag måste hinna skaffa några. Idag, imorgon? Dom måste i alla fall vara klara tills på söndag.
När jag öppnade dörren ut ifrån Dansverkstan möttes jag av snöstorm. Herregud vad det snöade, första snön liksom. Undra om det kommer bli en fin, vit vinter i år.
När jag kom hem tog mamma och jag bilen till Ina för att hämta min kvarglömda mobil och kamera från Eves lilla party. Sedan blev det att sitta och slöa framför datorn och somna med blixtrar och oska.
Hejdå.

Höstlov.

O ja det är höstlov. Det är väldigt skönt. Behövde en pause från allt i skolan.
Det känns inte som det har varit lov. För i måndags bar det av till Finnåker på läger och där blev det sena kvällar och tidiga mornar. Men det var ändå kul att komma iväg på något sätt, mitt ute i skogen. Utan täckning, utan närhet till andra hus, utan bara vara med alla sina vänner. Faktiskt, egentligen, rätt mysigt om jag tänker efter. Man kommer varandra mer nära på något sätt.
Där tillbringade jag min tid tills på onsdag då vi åkte hem. Borta bra, men hemma bäst som man brukar säga.
När jag kom hem packade jag snabbt upp för att sedan byta väska och packa ner nya övernattningsgrejer i en annan väska. För på kvällen skulle det bli party hos Evelina som fyllde 15 år.
Tyvärr blev det inget sova över för mig för att jag skulle jobba nästa dag, men det var ändå mysigt att vara där.

Så började mitt höstlov.


Konfirmationsläger:

ina och jag

Jag, Jennie, Sofia, Evelina och Lousie

Erik och Max


Evelina 15 år:

Thomsen, Johan, Erik, Niklas, Amanda och Födelsedagsbarnet

Amanda

GRATTIS EVELINA 29/10 - 08<3

Vinter dags?

Igår tog jag en lång höstpromenad. Det blåste väldigt mycket och det var rätt kallt ute. Men det var jätteskönt att rensa min hjärna. Mitt humör blev så mycket bättre efter den promenaden. Det är mitt tips; om du är stressade och inte mår så bra en dag- så ta en promenad, du kommer att tänka på annat när du kommer hem.
Senare, på kvällen, kom lite släkt hem till mig. Det var trevligt för man träffar dom inte ofta längre.
Ännu senare på kvällen kom Johan och Thomsen. Det var mysigt att kolla på film med dom. Efter ett tag kom även Amanda, Sara, Erik och Niklas. Fortsatte att kolla på filmen, lyssnade på musik och till sist blev det att spela kort.
En mycket trevlig dag.

Idag vet jag inte vad som händer. Jag tror det blir en slappsöndag med packning inför lägret imorgon i Finnåker. Det ska bli kul, hoppas dock på bättre väder.
Nu ska jag sätta mig och kolla på film. Puss

Hurra hurra

Hello. Igår var det ingen vanlig dag, för att det var mammas födelsedag. HURRA HURRA HURRA!
På kvällen kom det dom mysigaste människorna som finns hem till mig. Det var väldigt skönt att ha en helt vanlig hemma kväll. Det händer inte ofta nu för tiden, så det var verkligen kul.
I skolan hade vi först redovisningar. En aning nervös Linn ställde sig framför alla i årskurs 9 första gången för att redovisa mitt arbete. Jag hade inte varit lika nervös om det var i Blå Hallen, för där sitter inte alla så nära som dom gör i ett klassrum. Men det gick nog bra i alla fall, utmanade mig ju.
Efter lunch var det salsa på idrotten. En rätt lätt dansen men som kan få många att skratta. Där vände faktiskt mitt humör till det glada igen. Eller jag var nog glad innan med, men lite nere inombords. Så äre ibland hos alla..

Idag ska det komma lite andra ansikten hem till mig för att fira mammsi. Senare tror jag att det blir å träffa lite kompisar, i alla fall vad jag vet nu. Amanda ska försöka dra ihop några, så det blir säkert kul:)
Nu måste jag sätta fart, dom kommer ju snart.

Hemstudie

Jag vaknade av blåsten utanför mitt fönster. Löven bara yrde omkring. Försökte somna om, men för en Linn är "somna om" väldigt svårt om hon inte är trött. Så det blev att kravla sig upp från den otroligt sköna och varma sängen. Började med att äta lite frukost. Jag gjorde premiär idag av min gamla frukost efter typ 3 månaders tid. Det var mums!
Nu sitter jag här och måste skriva om studiebesöket. Jag vet inte vad jag ska skriva om men jag hoppas jag kommer på något när jag tar pennan emellan mina fingrar. Då får gärna idéerna flöda.
Aja,nu måste jag faktiskt börja. Annars blir det aldrig gjort, tyvärr. Puss.


Future

Igår blev det lite sovmorgon. Det blev att gå upp tidigare en vad jag behövde ändå för att jag ville ha en morgon med no stress. Det lyckades jag med också!
Efter en som sagt lugn morgon gick jag till bussen för att åka in till Kopparlundsgymnasiet. Där träffade vi en som visade oss runt. Vi började med att äta mat och sen blev det att gå runt på skolan och till sist vara med på två lektioner.
Jag vet inte om studiebesöket gjorde mig mer eller mindre intresserad av skolan, det ända jag vet är att det verkar vara en skola för en Linn. Jag tror att det är där min framtid i tre års tid kommer att vara ;).
Tackade och gick vid 14.00. Jag fortsatte ner på stan med Evelina och Ina. Dom åkte hem efter ett tag men jag fortsatte att gå på stan. Jag hittade två stickade tröjor på Myrorna, kan man mer än älska butiken? Mer second hand åt folket i Västerås,tack! Efter en stund träffadde jag Therese, en saknad bästa vän. Vi satte oss och fikade på Kalle på spången. Pratade och förberedde oss inför giget i Konserthuset. Vi kommer vara grymt nervösa, helt klart! Vi är ju redan uppspelta nu liksom.
Sedan blev det att träffa pappsen på stan för att ta ut lite dollar inför New York. Det blev ingen stor summa då vi bara ska ge till mamma i födelsedagpresent:) Men då kände jag verkligen att det börjar å närma sig, min efterlängtade resa.
När jag kom hem blev det snabbt att käka och sen begav jag mig till Mariagården för mässa och sedan assistent möte. På måndag är det läger ju(Y). Sen blev det att ha trevligt med lite folk och sjunga med Max.
Det blev ett långt inlägg idag. Hoppas ni orkade läsa;) Fast om ni kommit hit har ni antagligen läst,haha. TackåKram

Hey!

Tillbaka i den stressade skolan igen efter två dagar sjuk. Det känns jobbigt för att det är så mycket som ska vara klart den här veckan:/. Men jag är glad att jag blev frisk dels för att jag inte tycker om att vara sjuk och sedan för att jag vill vara frisk till imorgon för att jag, Amanda, Sofia, Sara och Frida (nån mer?) ska besöka kopparlunds gymnasiet.
Då kommer jag nog få en inblick i hur det är där och då se om jag skulle kunna bli en kopparlundare;).
Det ska i alla fall bli trevligt och jag hoppas på god mat för att lunch ska vi äta där(Y).
På onsdag har vi hemstudie. Då måste jag plugga. Frestande? Nope, inte ett dugg! Jag hoppas på att det regnar på onsdag för då har man det dubbelt så mysigt hemma. Hihi! Inget taskigt mot dom som hade planerat sin dag ute.
Nu måste jag upp och ladda kameran  för den ska med imorgon. Och ha det bra!<3

14 okt 08, Culturföreställning


Caroline och Jag

Caroline och Jag

Jag, Evelina och Amanda

Elin

Söndags slapp

Det finns inget att säga idag. Hjärnan är helt tom. Skulle egentligen åka och träffa släkt&vänner. Men jag känner mig inget pigg alls; tummen ner! Så det blir en hemma kväll för mig med plugg. Slänger in lite bilder. Hejdå

Frisk?

Äntligen börjar jag bli någotlunda frisk och klarar av att stå på mina egna ben. Det känns skönt! Orkar inte vara sjuk liksom. Det tar på massa krafter. Efter att klockan ringde idag så låg jag och tänkte "orkar jag gå till Mariagården" - i några minuter. Först mådde jag illa och var yr när jag reste mig. "NEEJ" var min första tanke då. Jag vill verkligen åka dit, ha kul och sjunga. Efter att jag klunkat lite vatten och tog en dusch kändes allt dubbelt så bättre:) Så jag åt frukost och fixade mig och sedan bar det av till Mariagården..
Vid tre var det dop. Jag var inge nervös, konstigt nog, föränn Maria sa att det var Linns tur att sjunga. "Shit, nu? jag?". Det var visst jag. Så jag ställde mig där och pianot satte igång att spela. Sen började jag sjunga och det gick väl bra=) Det var i alla fall mycket kul. Förutom att mina läppar skakade som jag vet inte vad :O . Antingen var det för att jag var nervös eller för att jag ville le. Det får jag fundera mer på.. Kram.

Börjar hitta tillbaka..

..till omvärlden. Dom två senaste dagarna har tv:n roat mig. Eller egentligen roade den mig inte. Det var nog ren tidsfördrivt. När man väl vill vara i skolan och måste vara i skolan så, ja - då blir man såklart sjuk! Kändes toppen att vakna på den dagen jag ville gå till skolan med stjärnor i huvudet och feber. Det kändes som att jag hade sovit i ett kylskåp, jag kunde inte änns ha ett finger utanför täcket då jag började frysa som jag vet inte vad. Så torsdagen bestod av att sova till typ tolv på dagen. Det är ovanligt för att vara Linn Krouthén. I alla fall när jag redan hade vaknat av min väckarklocka. Brukar nämligen inte kunna somna om.
Men nu är det nya tag och imorgon är det en ny dag som jag hoppas att jag mår bättre på. För då ska jag sjunga "The Rose" på dopet. Det känns helt okej nu, men när jag tänker på att jag börjar få ont i halsen så tvivlar jag på om jag kan ställa mig där och sjunga. Jag får väl dricka vatten med honung det sista jag gör innan jag sticker till Mariagården imorgon. För det är bestämmt. Jag ska dit! Jag måste dit! Jag ville gå dit idag med, men nej- min feber hade inte gett sig riktigt. Men nu är den typ borta. Det känns toppen.
Nu har jag Idol 2008 på i bakgrunden. Det känns inte så viktigt att kolla på det då jag knappt sett något avsnitt. Det är inte heller likt mig eftersom att jag älskar musik! Men när jag gjort mitt vid datan blir det nog att ta det lungt framför tv:n i alla fall. Jag gör allt för att min kropp ska få  vila, för jag ska vara frisk imorgon. Ni ska få se mig. Jag orkar inte vara hemma imorgon igen. Jag ska dit, Jag ska! <3

BTW..

..är sjukt glad över att mandarinerna börjar rulla in i butikerna.
Och nu börjar det bli pepparkaketid också. Julen kan komma!

Gymnasiemässa(Y)

HEJ GLADA!:D Jag är glad. Jag är inte lika stressad inför gymnasievalet:) Det är bra.
Igår så blev det Mariagården hela kvällen. Väldigt trevligt! Det är dop på lördag för dom som inte har döpt sig ännu. Alltså konfirmander. På det dopet ska jag sjunga "The Rose" och Jennie ska komma in på sista versen som jag övertalade henne att göra;) Det ska bli skitskoj. Kan den inte än, men jag hinner lära mig den tills på lördag..
Idag var det gymnasiemässa. Lutar sig åt samhäll på Kopparlunden. Kanske hinner ändra mig, men nu känns den linjen bra för mig. Mässan lungnade ner mig lite i valet till gymnasiet.
Imorgon är det musical. Super KUL! Måste öva till Slipping Through My Fingers. För tänk så har lotten gjort så det har blivit jag som får sjunga den, då måste jag ju kunna låten. Så min kväll kommer nog bestå åt det.
Jahapp, nu måste jag upp för att hjälpa lillasyster med en låt som hon kanske ska sjunga på plats på scen.
Mycket sång i min familj. Puss på det<3


Tisdag

Nu har det redan hunnit blivit Tisdag. Tiden går så himla fort! Kommer jag verkligen hinna höja nästan alla mina betyg tills jul? Tveksamt. Men jag behöver inte oroa mig för jag kommer in på den linjen jag kanske vill gå på dom betygen som jag har nu:) Fast jag ska höja dom för att vara säker och ha mera valmöjligheter.
Nu sitter jag i skolan, våran lektion börjar om typ 2 minuter. Caroline och Sara gör mig sällskap i klassrummet:)
Vi har varit på en konsert tidigare idag. Åt på Subway med Ina och Amanda.
Efter skolan blir det Mariagården och assistentmöte. Hoppas det blir skoj. Puss, nu måste jag springa till lektionen<3

Helgens slut.

Ännu en helg slut! Tänk vad fort det kan gå. Kändes nyss som att det var måndag och jag sa till Caroline "Ja då var man tillbaka i skolan! Kändes nyss som att vi lämnade den." Om några timmar är man där igen, i plugget med massa plugg å göra klart! Jag vill inte. Men något som gör att jag vill stiga upp är att det är basket i skolan. Det är superkul!
Idag har jag varit på stan med mami. Alltid lika trevligt med sin mor. Mindre trevligt är att vi jämt måste tänka på New York resan. Att vi måste spara och så. Det är i och för sig bra att spara redan nu, det måste man. Men någon gång skulle det vara kul att bara shoppa loss och inte behöva tänka på pengarna. Fast om vi börjar spara nu kan jag ju shoppa desto mer i New York City. Det är ju min plan liksom. Jag längtar som tusan. Det måste ni förstå!
Nu ska jag snart gå upp för att göra om min mattediagnos som jag har tappat bort. Inte så frestande..<3


Klockan paserat 00.00..

Nu har klockan paserat 00.00. Önskade ni er något föresten? Om ni inte gjorde har ni ju chansen att önska någon 00.00 om ett dygn;) eller när klockan är 11.11 imorgon, eller 22.22. (Alla 4 siffror ska vara lika dana).  Jag vet inte varför jag tog upp det men jag kan komma på vad som helst efter att klockan slagit tolv. Det brukar oftast bli rymd tankar.
Tidigare, vid elva, begav sig Ina hem till sig. Nyss åkte Johan, Thomsen och Jesper också. Vi kollade på Sverige-Portugal. Sverige hade så många målchanser, men nej, inga bollar i mål. Efter matchen gick jag fram och tillbaka mellan alla kanaler. Fanns ingenting att se på..
Nu tror jag att min säng börjar skrika på mig. Eller jag vill i alla fall ha ett täcke över mig. För man fryser här nere när alla har gått. Kanske blir lite tv tittande. Eller jag tar tillbaka det, för på tv finns ingenting nu.
Vi hörs imorgon, tror jag<3


Linns nya vana?

Idag sov jag ut tills jag vaknade, äntligen! Det händer inte ofta. När jag hade ätit min frukost tog jag en långpromenad i det relativt varma höstvädret. Kanske min nya vana? Det var i alla fall super skönt att bara vara för mig själv. Med musik i öronen kan och kanonväder kan jag gå hur långt som helst. Jag tror jag behövde det, rensa hjärnan från allt liksom.
Chattade med Jesper på msn i mobilen också samtidigt som jag var ute och promenerade. Vi bestämde att vi skulle plocka ihop ett gäng och hitta på nåt. Men nu har Sara rövat alla från mig till hennes pokerkväll. Så vi får se om det blir hem till Sara på pokerkväll eller hem till någon annan med Jesper och nåra till! Vi får se vad som händer.. Vi kanske drar dit alla?:D
Nu ska jag i alla fall börja sminka mig. Kan ju inte se ut hur som helst hela dagen.. Vi hörs.


Riktig höst kyla..

Om jag inte minns fel har det blåst väldigt mycket den här veckan. Varför kan inte blåsten blåsa bort alla mina tankar om gymnasievalet? This difficult choice is taking all of my energy! Typ.
I går, torsdag, var det MUSical! SUPERKUL :D Jag funderade hela dom två timmarna där på musical lektionen om jag skulle anmäla mig till att sjunga solo på Slipping Through My Fingers. När jag tog på mig jackan och skorna bestämde jag mig.. Jag vill vara med i lottningen om att få sjunga solo! Jag gick fram och sa det. Hon verkade ta det posetivt! Efter det tänkte jag; "Men gud vad har jag gett mig in på. Hela Västerås hallen liksom." Men nu är det gjort och det känns bra att jag lyssnade på magen istället för huvudet. (Ni som följer magkänslan förstår vad jag menar.) Nu får vi se om det blir jag eller den andra tjejen som blir mamman.. Låt lappen avgöra.
Skolan var bra idag. Fast engelska checkpointen gick inte så där jättebra! Efter skolan satt först jag, Sara, Amanda och Erik utanför skolan och snackade. Sedan skulle Amanda hem och då gick Erik också. Sara och jag blev kvar på bänken. I TVÅ TIMMAR nästan. Shit, tiden bara tickade iväg.. Pratade om allt möjligt. Roligt var det i alla fall:D Du är så underbar<3
Ikväll tror jag att jag ska hem till Erik med lite folk. Får se vilka det blir, pusspusspusspuss och Puss.


Jag och Amanda.

Torsdag:)

Hej blogg. Ännu en dag snart slut! Det går så himla snabbt. Snart står man där på morgonen igen vid sitt skåp och tar av sig skor & jacka och tar med material till lektionen. Jag vill egentligen bara njuta av sista året i nian för att jag vill inte skiljas från alla min vänner för att man kommer inte ha den kontakten med alla som man har nu, det gör mig ledsen..
Idag så har det varit en bra tag om man tar bort alla ledsamheter hos alla i skolan. Dagen började med no som var rätt kul. Sen var det teknik och bild. Sista lektionerna hade jag musik. Då lärde jag mig The Rose på keyboard plus sång. Sedan spelade jag och Louise ihop. Hon på gitarr och jag keyboard och sång. Det gick superduper.
Nu måste jag verkligen skynda mig, ska äta och ta bussen in till stan för musical:D
Hörs. Pusss

Gymnasiumvalet!?

Föreläsningen som jag var på igår gjorde mig lite lungnare. Varför stressar jag så? Först är det gymnasiemässa. Sedan är det studiebesök och öppethus. Jag hinner, Linn. Jag vet i alla fall två skolor som jag ska gå på öppet hus på och göra ett studiebesök på. Så att det känns lite lungnare nu. Gymnasievalet har egentligen inte så stor betydelse på framtiden, om man inte vill få ett jobb direkt!?
Igår så blev det att  vara hemma och vila. Kände inte för att göra någonting. Åt äppelpaj med glass och satt framför tv:en som jag inte har gjort på år och dar känns det som..
Nu sitter jag i skolan. Sara och Amanda kommer sätter sig bredvid mig nu med två färska mackor, magen kurrar!! Men det är ju mat snart..
Efter skolan blir det konfirmation, vet inte vad jag ska hitta på sedan;).
Nu ska jag, Sara och Amanda ringa in och beställa tid på två skolor. Vi får se hur det går, hoppas det går bra i alla fall.
(har inte tid att rättstava det jag skriver så sorry om det är något fel..)
Kram.


Liten igen?

Hej. Nu sitter jag i skolan och ska snart höra på en föreläsning om gymnasieansökan. Just nu önskar jag att jag var liten - igen. För att jag har sånn press på mig nu. Jag vill verkligen inte börja gymnasiet. Så känns det nu i alla fall. Jag kanske hinner ändra mig snart när jag vet vilken linje jag vill gå. Men just nu känns allt så himla värdelös. Jag orkar inte tänka på framtiden. Jag vill vara ett litet barn igen! Kunna gå ut och leka istället för att sitta hemma och tänka på allt som borde göras men som jag inte får gjort. Jag vill ha den där energin som jag har haft i års kurs 7 och 8 men som i årskurs 9 är totalt borta.
Nu börjar den snart. Jag hoppas på att den ger mig idéer som jag kan ta med till min ansökan. Fast en början är väl att ta reda på vad man ska ansöka till, eller?!!

Seg & sång sugen

Jag har inga planer för idag. Det känns skönt! Jag vet inte vad som händer ikväll.
Men nu vet jag i alla fall att jag ska plugga för att komma någon vart i skolan. Känner mig allmänt seg  så vi får se om min hjärna orkar tänka någonting nu. Jag ska göra ett försök i alla fall.
Någonting som jag ska göra nu är att jag ska träna på "Slipping Through My Fingers" med Abba för att jag eventuellt ska sjunga den solo på musicalen. Det är fyra andra som vill. Men om jag klara av att sjunga den nu så ska jag kriga för att få sjunga solo med den. Man lever ju bara en gång!


Gårdagen.

Efter att Therese begav sig hem till sig vid ett på dagen satte jag mig vid datorn en stund. Jag tyckte att jag hade all tid i världen på mig innan klockan 17.00! Så när "en stund" vi datorn blev tre timmar blev jag allmänt stressad. Jag hade endast duschat så jag satt i mjukiskläder helt ofixad när det var en timme kvar innan jag skulle bege mig till Evelina.

Sprang upp. Sminkade mig. Valde kläder. Fixade håret. Tog pengar. Cyklade allt vad jag hade (typ 200 m) till Evelina. Där var redan Amanda. Vi gick till Ica i spöregnet och köpte ingredienser till tacos. När vi kom tillbaka hem till Evelina började vi med maten, dukade fint och ja, ni vet! Smsade Johan, Jesper och Erik att vi var klara. Plus Ina.  

Jag hoppas att dom tyckte att maten var god:). Sen blev det lite tv tittande: Lilla Melodifestivalen, haha! Sen blev det hem till Ina. Spelade spel, kollade på tv och hade det mysigt. Thomsen kom en stund in mot natten också.

Dåligt väder kan lättas upp med bra sällskap.

Kram.


Lördag

Idag vaknade Therese och jag relativt tidigt för att vara oss. Vi gick upp och hämtade frukost. Gick ner och kröp ner under täcket med frukosten:) Dom visade Camp Rock igen men den här gången bakom kulisserna, så att det blev och kolla på det medan frukosten slank ner i magarna.
Therese åkte hem tidigt. Jag trodde jag hade massa tid på mig efter att hon hade åkt. Men nu är klockan skitmycket och om typ en timme ska jag vara hos Evelina och jag sitter här i mjukiskläder och helt ofixad. Jag undrar hur det ska gå.. Det blir en lördag kväll med tjejerna från igår och kanske nåra boys.
Men nu måste jag verkligen kila. Puss.


3 okt 08<3









tack bästa vänner för den underbara kvällen<3

Musicalens ena låt:


 

Linn tillbaka

Hej efter tre dagar. Skolan och pluggandet tar över både min fritid och bloggandet. Men jag försöker att prioritera skolan nu före allt annat för att jag ligger efter i så många ämnen. Så att jag försöker att komma igen nu. Så förlåt om det inte har varit intressant att komma in här. Glöm i alla fall inte min blogg:)
I torsdags var det musical igen:D Vi har börjat sjunga både "Slipping Through My Fingers" och "The Name Of The Game". Det är superkul! Vi hann börja med koregrafin till en låt. Vi kanske kommer att få ett gigg i konserthuset också:D Wiiiii!

Igår, fredag, var det först skolan. Rätt okej! Börjar komma igång nu så det känns skönt.
Efter skolan gick jag hem och fixade till min tjejkväll hos mig. Laddade kameran och hällde upp chips och sånt i skålar. Sedan kom Therese och Evelina till mig. Vi gick ner till pizzerian och där mötte vi Ina och Amanda. Åt på pizzerian och sen hem till mig. Caroline kom lite senare. Sen blev det Camp Rock med massa mys. Har inte skrattat så mycket på länge. Ni är verkligen mina bästa vänner, jag kommer aldrig släppa er<3

RSS 2.0