Out Of My Hands


My energy

Sjunger för fullt. Det finns verkligen inget roligare! Gud vilken energi man får. Min sångläxa ska jag också ta tag i nu - "Georgia On My Mind". Så det blir en hemmadag, hur skönt som helst. Ska ta tag i lite skolarbete också, dricka latte och bara njuta av att göra precis vad jag vill.




love L.

Sportlov

Finns det något skönare än lov? Verkligen lovely det här asså. Redan fixat så min mage får ta hand om godis och andra onyttigsaker och det har bara gått två dagar på detta lov. Ajaj, ser mörkt ut för min hälsa...

Igår till idag har jag myst med min pojke. Hela kvällen igår sjung jag tillsammans med Alex och Camilla medan Max satt spikat framför den värdelösa hockeymatchen. Och nyss så gick Amanda och Sara hem från mig. Melodifastivalen, godis och skratt gjorde min lördagskväll toppen.

Det är en dag imorgon så nu tänkte jag kila upp för att borsta tänderna och sova tills jag inte orkar ligga kvar i sängen längre. Måste tagga till jobbet på måndag och tisdag. Plus att jag har rätt mycket att göra under det kommande dagarna. sååå sov gott, kiss



love
L.

ANDPRAYTOBEONLYYOURS

Jag är förskyld. Egentligen halvsjuk, men jag vill inte missa något i skolan. Igår pluggade jag och Max tillsammans. Eller pluggade och pluggade. Vi åt mer saltapinnar än vad vi fick meningar lästa. Får ta igen det på sportlovet antar jag...

Nu vill jag att snön ska smälta bort, för jag har bestämt mig att börja springa när våren närmar sig. Har inte tränat på länge då jag haft så mycket och även varit sjuk rätt mycket.

Slutar runt halv tre, då blir det hem och skriva klart hemtentan som ska vara inne imorgon. Kunde inte göra klart den i början av veckan då jag inte förstod någonting, så pappa (my hero) är snäll och hjälper mig idag.

I love my boy more than I can imagine.


love L.

Enough is enough

Har suttit med hemtentan så gått som hela tiden sedan jag uppdaterade bloggen sist. Så himla svårt! Jag orkar inte mer, fy...


L.

IWANNABEDONE

Nu ska mediehemtentan bli klar. Är så otrolig petig med skoljobb, men idag har jag bestämt mig. DEN SKA BLI KLAR!


L.

Tuuuuse minusgrader

Min dator har fått massor med virus, bland de värsta av alla också (säger ett program). Ett annat program säger att jag inte har virus. För att få bort massa popup rutor måste man köpa ett visst program. Nej, jag förstår ingenting... Men det gör däremot Alex. Jag hoppas verkligen att allt ordnar sig med min underbara laptop.

Tuuuusen minus grader ute, jag kommer frysa till is när jag går utanför dörren. Och ikväll blir det sång också. Men först skola, så adios.



L.

19 FEB;




Adios

Nu är jag hemma. Hade ont i magen så jag gick hem tidigare. Nu sitter jag och sjunger (sångdag och kommer upp i höga låtar), tagit en alvedon och ska snart läsa 10 sidor i ekonomin som jag missade eftersom jag gick hem. Ikväll ska jag träffa min älskling som jag inte träffat på hela veckan. Popcorn och film väntar i detta ruskväder.

Och adios till sommaren! Flera decimeter snö väntar.


L.

WE ARE THE WORLD


Sova sova sängsängsäng

Allmänt slut i kroppen. Behöver några nätters sömn extra för att återställa mig efter min dåliga sömn jag haft de senaste nätterna pga av alla mardrömmar jag haft. Simmade även 1 km idag. Puuhh! Men det var värt det, man kände sig så lätt när man väl steg upp från vattnet. Lätt som en fjäder.

Nu har jag gjort klart matteläxan, och ska försöka komma längre på min mediehemtena. Jag strävar efter att få en ledig helg. Frukt framför tv:n ska jag även hinna med. Puss!



L.

FISKARNAIHAVET

Städa undan på mitt skrivbord behövs för att jag ska kunna ha min dator någonstans och börja med hemtentan i media. Ser inte alls fram emot det, men det är något som måste göras. Så bättre att ta tag i saken när man ändå inte har något för sig! Förhoppningsvis blir helgen fri då.

40 längder ska simmas imorgon efter skolan för jag har inte simmat på någon av idrottslektionerna, så om jag vill höja mitt betyg är det de 40 längderna behöver simmas. Får se det som ett gratis träningspass.



L.

Det heter "göra någon nytta".

Nu struntar jag i fettisdagen. Har ingen att äta något onyttigt med och jag förtjänar heller inte en fet bakelse då träningen haft uppehåll några veckor nu. Blev tydligen ingen Max så nu tänker jag antingen ta en promenad eller ta fram pilatesmattan som förmodligen samlat lite damm på sig. Pluset för denna dag var att jag fick sluta en timme tidigare då jag hade skrivit klart låten som min grupp på musiken försökt sätta ihop. Så nästa gång blir det att spela in den i studio. I love it!


en varm tröja får dämpa kylan i huset.


L.

Fettisdagen

Ain't no mountain high enough! Yes, ny sångläxa. Denna gång fick jag samma låt som Max, hon tyckte att vi skulle träna att sjunga den tillsammans. Så när jag pluggat lite hemma blir det att gå till Max för att träna på låten då han har sång imorgon så vi har bara idag på oss liksom. Blir nog lite situps och annan träning där också innan det blir sleepa i min säng. Känner redan att ögonen är som stenar. Musik efter lunch, skrev klart låten igår som vi spelar på musiken. Vi får väl se om resten av gruppen godkänner den. Haha! Hare bra.



L.

12 FEB;












Ett år med Max Wikström. To good to be true!♥

Världens mysigaste helg

Världens mysigaste helg har jag haft med världens bästa kille! Han får mig att inse hur underbart livet kan vara egentligen. Max, du är mitt allt♥

I fredags fick jag sluta en timme tidigare. Perfekt! Åkte hem, fixade mig och sedan skjutsade mamma mig till min sötnös. Där möttes jag av rosor utspridda lite överallt i huset, och när jag kikade in i köket var mat upplagd på tallrikarna. Supergott var det! Efter efterrätt, bad, film, champang, frukt doppad i choklad fick jag gå in i Max rum. Det var nämligen förbjudet att gå in där under kvällen. Innanför hans rum fanns det massa tända ljus, en tavla med en bild på oss och en säng fullt med rosenblad. Hur underbar får man bli?

Det blev en helg med bara Max. Promenad, Melodifestivalen, glass, filmer och massa mys. I LOVE YOU!

I söndags kom jag hem, möttes av en present från mina söta föräldrar och ett matbord med temat hjärtan. Mamma berättade att hon hade gjort varsin hjärtbakelse till Max och mig (supersött), så jag ringde hit Max så att inte dessa bakverk skulle bli ouppätna. Han sov sedan hos mig. Alla hjärtans dag borde vara oftare!

Slutar tidigare för snart ska jag till UM. Sedan blir det sång, äntligen!! See you.



L.

ETT ÅR!<3

Jag älskar dig Max Wikström mer än något annat. Du är det bästa som har hänt mig och du är såå himla underbar. 1 år med dig har varit den bästa tiden i mitt liv. Du kommer alltid äga en del av mitt hjärta.

Nu ska jag fixa mig, packa och sedan bär det av hem till honom. Äta, mysa, bada och fira oss två. I LOVE YOU SO MUCH!




L.

14 ÅR

GRATTIS TILL MIN UNDERBARA LILLASYSTER!!
Är avensjuk på henne som fick vakna till en megastor korg med massa olika frukter som hon kommer kunna mumsa på flera dagar i streck. Ska fira henne ikväll och bara mysa tillsammans med familjen. I love it♥


New York (April) - Empire State Buildining.


L.

ÅVILKENUNDERBARREFRÄNG

Slutade någon gång efter ett, superskönt! Mindre skönt var det att ta den sista sprutan mot livmoderhalscancern. Det känns som att någon typ tar ett verktyg och klämmer ihop muskeln. Men de få minutrarna det gör ont är värt att slippa cancer för. Fikade sedan hos Sixten där mormor, mamma och syster befann sig. Det var så mysigt, fick nostalgi från när jag var lite och åt bullar, kakor och allt som fanns på fatet.

Nu ska jag göra nytta i matteboken. Pussisar!



L.

8 FEB;



tröja - hm.

NEW



tröja - hm. armband - kapphal.

PEOPLECHANGE

Tjena, tjena, tjena! En glad Linn skriver, och det betyder bland annat att det varit en bra dag. Hade musik sista lektionen och där blev det inte så mycket gjort. Dock vill jag få klart låten, men när fyra andra sitter och pratar så kan man inte låta bli att hänga med. Fick sluta tidigare så jag är redan hemma också, kanonskönt!

Nu ska jag få saker gjorda, båda hemma och bland pluggandet.

Imorgon har jag en lektion fram till lunch. Sedan så slutar jag för att det är uppsamling på eftermiddagen. Men tydligen inte, min engelskalärare påminde mig om att jag har diskussion om en film. Men efter det slutar jag i alla fall och då blir det hem och ta sista livmoderhalscancersprutan (långt ord).



L.

You are wonderful

Massa mys och gott för magen igår hemma hos Louise. Min garderob har blivit som ny efter klädbytet. Jag somnade där runt halv fyra på natten med Louise, Amanda och Evelina. You are wonderful.

Nu ska jag göra min matteläxan och är även grymt sugen på att ta en promenad i det fina vädret. Får se om jag hinner städa och plugga klart innan solen hinner gå ner.



L.

6 FEB;




Tjejkväll.

BF

Känns som det är söndag bara för att jag var ledig igår, så det känns superskönt! Bion igår var skitbra, man satt beredd under hela filmen för det hände någonting så gått som hela tiden. Max fick nog ont i sin hand så mycket som jag klämde på den. Haha! Sov sedan hos honom.

Vi hade faktiskt alarm på klockan nio idag. Verkligen inte likt oss men vi har kommit på att det är skönt att gå upp tidigt, för då får man en längre morgon och en längre dag. Filmen Red Eye fick underhålla oss metan vi åt frukost.

Ikväll ska jag träffa mina best friends. Ser verkligen fram emot det! Ryktas om tre rätters middag hemma hos Louise. Vi ska se Melodifestivalen och ha ett klädbyte. Behöver verkligen förnya min garderob, den är så himla tråkig just nu... Louise ska även få ta fram saxen och klippa till mitt hår lite, slitet i topparna och så vill jag få en uppfräschning.

Fira Sixten och lite plugg väntas imorgon. Pussiluss♥



L.

5 FEB;




Redo för bio. På med varma kläder, sen är jag redo för kylan.

En ledig dag, hur skönt?

Gick till skolan igår. Var kanske inte helt okej ändå eftersom jag blev yr och svettig efter att jag gått upp för skolans trappor. Att jag gick ut för tidigt har lett till snuva och nysningar. Men det är väl såna tider nu också antar jag.

Är ledig idag. Blev så glad över det igår att jag inte kunde fortsätta jobba med talen i matteboken. Haha, men det gjorde mig verkligen glad. Har hunnit med att göra något som skulle tagit upp hela min tid nästa veckan nu imorse. Gick nämligen upp klockan sju tillsammans med Max för att göra frukost till honom.

Nu ska jag göra iordning mig för att sedan åka in och kolla på bio med Max. Vi ska käka innan "Snabba Cash" börjar. Höga förväntningar på filmen eftersom jag bara hört bra om den. Sover nog hos Max ikväll också. Ha en riktigt bra helg nu, KRAM!



L.

Det är krig

Nej, jag blev inte klar med hemtentorna igår. Det suger. Förstår ju inte! Men dom ska inte få vinna över mig, jag ska göra klart dom idag. Krig mellan mig och proven helt enkelt, och några papper ska såklart inte få segra. Så det är dags att ta fram min styrka och avklara dom nu.


L.

ATHOME

Stannade hemma idag. Är inte direkt på topp. Halsen gör ont, är lite hängig. Nu ska jag ta'mefan bli klar med samhäll- och naturhemtentan. Det skulle vara så skönt! Kram så länge.



L.

1 FEB;


h&m.

I'll make it

Jaha, allihopa! Sitter på historialektioen som nyss slutade. Läraren har klarnat upp mina tankar om EU nu. Så det blir väl hem och skriva på den sista frågan efter skolan. Fast först ska jag nog kila ner på stan ett tag, måste köpa lite grejer. Paniken har lagt sig lite, så nu måste jag väl unna mig lite tid till något jag tycker om? Min hals tar även död på mig - så paniken har lagt sig på att jag inte kan sjunga istället.

Grattis älskling på namnsdagen!!! (och om du vill veta så döpte jag alltid min Simsgubbe till Max - för det är fint! hihi.)


L.

RSS 2.0