Jag älskar mina tjejer<3

Imorgon är det mars. Det menas med en ny månad. Nya friska tag och åtta dagar kvar till 9 mars då det är en viss Linn Krouthén som fyller år.

Jag har verkligen förstått nu hur mycket det betyder att ha nära, underbara vänner. Och sådana har jag verkligen. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dom. Att man kan lita på dom till 110% procent och verkligen vara sig själv med dom - det betyder mer än guld.
En riktigt kul fredag och lördag har jag fått. Mycket skratt, prat och flum. Nu är lovet snart slut. Obehagligt hur snabbt en vecka kan gå. Eller den har inte gått. Den har sprungit iväg. Ibland önskar man att veckorna kunde springa lika snabbt iväg till sommarlovet. För nu längtar jag dit, till sommaren 2009. Den kommer bli bäst!!!!

Ikväll ska jag hem till Max. Vi ska kolla på melodifestivalen tror jag och så sover jag antagligen där. Vi ses.



L.

Outfit 27/2





Blommig tröja, Lindex
Stentvättade jeans, Cheep Monday
Träarmband, Lindex
Örhängen, Thomas Sabo
Ring, (Mormors gammla)

Ny musik kille?

Jag har precis upptäckt en musikkille:
http://www.myspace.com/joebrooksmusic
Jag gillar hans låt Superman. Lyssna på dom och hitta låten som du gillar.

Jag har precis duschat, så nu har jag blött hår. Men det torkar faktiskt rätt fort så jag får bara vänta tills den punkten kommer i mitt hår - om någon timme sådär. Då är håret relativt tort. Kanske inte tort för plattning, men nästan.
Jag är sugen på godis. Sugen på frukt. Sugen på glass och mat. Kaffe. Vatten. Ja - jag är sugen på allt och ingenting. Jag har precis ätit en god pastarätt, men min mage verkar inte vara nöjd med maten ändå. Jag måste seriöst ha något fel. Jag kan äta hur mycket som helst. När som helst. Nästan vad som helst. Det är nästan ett underverk allstå.

Kvällsplaner finns. Vi ses och hörs.
Ta vara på de sista dagarna på lovet!!! lova?





L.


Dagens shopping


+ blomtoffsar

Uppdatering i garderoben.

M


Soliga fönster krigar

Igår mötte jag Max ute i den varmare vintertemperaturen. Vi gick och hyrde film. Det blev filmen "På smällen". Jag vet inte vad jag ska tycka om filmen. Jag har inga kommentarer liksom. Den var bara helt okej.

Vaknade upp tidigt bredvid Max utav ett ljust och soligt rum. Det var omöjligt att somna om. Ögonen dog ju hur man än kollade, blunade eller vände på sig. Så efter att ha försökt att somna utan resultat bestämde jag mig för att gå in i duschen och kvar låg Max: "- Jag kan ju försöka att sova." När jag kom tillbaka från duschen låg han vaken. Det soliga fönstret ville verkligen inte ha oss sovande. Mös hela morgonen fram till ett då det började bli dags att sätta fart innan bussen skulle åka mot stan.

Åkte som sagt in till stan. Där träffade jag Thérese. Gick med henne och Pernilla ett tag innan de åkte hem och jag gick själv någon timme. Herregud vad länge sedan det var jag satte min fot i en affär i stan. Jag sparar ju mina pengar till New York, men idag så rök det pengar från plånboken vill jag lova.


L.


Lovet är mitt

Äntligen, äntligen har jag lov. Inget mer alarm som piper kvart över fem. Inga tidiga kvällar.
Nu ska jag verkligen ta vara på det lovet bjuder på här hemma. För nästa lov, då befinner jag mig i en helt annan världsdel.

Efter jobbet körde våran bil till Thérese. En efterlängtad vän. Vi plockade upp henne och körde hem till mig. Käkade, sedan stack vi till Marigårn där det var få människor jämfört med vad det brukar vara. Där blev det en liten,liten mässa och så var det ju fettisdagen igår, så semlor bjöds det på. Fettisdagen fortsatte hemma hos mig med glass & tv.

Onsdag. Vi sov som stockar till elva ungefär. Sedan pallrade vi oss upp runt tolv för att käka frukost. Snart ska Thérese kila hem och jag ska kila in i duschen. Blir nog att städa lite också, kanske ta en promenad i det fina vädret. En fågel viskade i mitt öra att det var grymt härligt väder ute. Så man ska väl passa på att vara ute innan slasket sätter igång.
Ikväll, eller senare i alla fall, ska jag träffa Maximax. Det blir väl mysfaktor på max antar jag.



L.

Duktiga Linn!?

Jag tycker att jag är duktig. Duktig för att jag jobbade idag, på ett lov, och att jag gick upp på morgonen den tiden som jag gått och lagt mig de senaste dagarna - nästa i alla fall. Kvart över fem pep min mobil. Det vanliga, obehagliga ringandet var värre än det brukar. Kanske för att det är lov? Kanske för att jag var dötrött? Eller kanske för att jag vet att det obehagliga ljudet kommer att väcka mig samma tid imorgon med. Jag längtar verkligen - INTE!

Som sagt har jag varit på jobbet hela dagen. Förutom det vanliga arbetet där (kopiera papper till pärmar) så har jag fått diskat, gjort frukost/fika, svarat i telefonen, städat och sådant som man måste göra när personal saknas. Super duper fun. Eller inte.

Nyss kommit hem från Max. Han som gjorde min tråkiga dag till en bra dag. Tre dagar utan honom och jag saknade han redan. New York resan vet jag inte om jag kommer att klara. Fast förmodligen har jag roligare i Usa än på ett jobb i Västerås. Förmodligen..

Imorgon: jobb. Och på kvällen får jag träffa min saknade vän, Thérese. Det ska bli jättekul och saknaden är stor.

Nu måste jag sova för att kunna öppna mina ögon någon millimeter imorgon. Kram.


L.

Vill ha


Söndags Vill ha.
Jag tycker fortfarande att det är snyggt med vippiga flick kjolar.
Baraxlade kläder är snyggt. Särkillt till sommaren.

Snö igen

Det har blivit sena kvällar nu. Den tiden jag har gått och lagt mig de senaste dagarna, den tiden brukar jag nästan gå upp på när det är skola. Jag vänder helt enkelt på dygnet. Jag tycker det är tillåtet när det är lov. Men konsekvenserna av sena nätter blir en förkyld Linn. De är smällar som man får ta.

Det blev en kväll hos Sara igår med Amanda, Evelina och Caroline. De är underbara personer. Vi kollade på melodifestivalen och jag måste säga att jag inte riktigt har fastnat för något bidrag än. Är jag för kräsen eller är det så att låtarna har varit dåliga?

Jag får se vart dagen vänder mig. En sen kväll blir det inte idag i alla fall. För imorgon ska jag jobba och gå upp typ halv sex. Jag kan ju säga att jag inte har något emot att stanna hemma imorgon. För trött stavas mitt humör. Jag får väl knarka kaffe hela dagen. Fast jag behöver ju inte jobba om jag inte vill förstås. Men pengar - det behöver jag.


L.


An Angel

Den här killen har en grym röst.
 

m.


My love

11.34

Äntligen sportlov. Eller vad säger ni? Det är sjukt skönt. 

Igår hade vi typ Friskis & Svettis på idrotten i skolan. Det var kul att köra något nytt och nu har jag träningsvärk i min rygg. Jag tror inte att träningsvärken bara kommer från igår, utan passet i torsdag är nog hälften av boven.
När jag kom hem från skolan igår (en timme tidigare), fixade jag mig och sen drog jag iväg till Max. Vi tog bussen in till stan för att möta Amanda och Erik. Det blev att kolla på bio med dom. Vi såg "I taket lyser stjärnorna". Enligt mig var den inte någon höjdar film och jag tror jag delar mina åsikter. Tog en Subwaymacka på stan innan vi åkte hem till Erik. Vi var där till ungefär tre på natten. Det blev mys, prat och ännu en film.

Nu är det lördag. Helg och slapp. 
Ikväll ska jag hem till Sara med tjejerna. Det är elikamed tjejsnack på hög nivå. Behövs!


L.

Torsdag

En rolig dag i skolan med mycket musik på schemat. Det är alltid kul.
Efter skolan åkte jag in till Friskis med Amanda, Sofia och Robin och hade ett skönt pass.
När jag kom hem möttes jag av mat och det gjorde min hungriga mage glad.
Nu väntar jag på Max. Puss

L


Snart lov!!

Nu sitter jag här, redo för att plugga. Min mage är proppfull med frukt, samt en kopp kaffe så jag har full energi just nu. Det är redovisningar på fredag och det betyder att alla universum arbeten i skolan är slut. Det börjar bli smått drygt med alla soluppdrag, planeter och människans utveckling. Jag känner för en stor förändring i skolan. Fast först är det sportlov- ett underbart, skönt sportlov (som är nära nu) innan skolan börjar igen..

Idag hade jag, Caroline och Ina muntligt nationellt prov i engelska. Visst inte att vi hade det fören jag kom till skolan. Jag tycker inte om att prata engelska. Eller ibland kanske. I min hjärna låter alla meningar på engelska som en dans på rosor, men när jag ska öppna min mun snubblar jag på orden och det låter fult - som ett helt nytt språk - typ. Aja, det gick bättre än väntat i alla fall.

Idag (i skolan) var det första gången som jag smakade blodpuddig. Intressant? No. Gott? Sådär.
Imorgon ska jag på Friskis med Amanda, Sofia och Robin.
På fredag blir det bio. Ingen aning om vilken det blir än. Men den ska ses med Max, Erik och Amanda.
På lördag blir det en tjejkväll. Vart vet vi inte än.

(Till kommentaren från Anonym: Ja, det var en alla hjärtans dag present.)



L.

Jag&Max

Jag och Max sjung den här låten på konfirmationslägret 14 februari 09.

Tornados Salonger

Nu är det ny vecka. Nya tag och en glad Linn.

Igår åkte jag och Caroline till gymmet efter skolan. Det är så litet och mysigt och man känner sig verkligen hemma där på något sätt. När jag kom hem duschade jag, åt mat och sedan kom Max hem till mig. Mys.

Idag har det varit en planerar dag. Verkligen planerat hela dagen. Fast vi nior har planerat för någonting kul: Tornados Salonger. Mer säger jag inte nu. Jag tror det kommer att bli jättebra och jättekul efter allas idéer och tankar om det. En härlig avslutning på Persbo är vad det kommer att bli.
Snart ska jag kila iväg till Mariagården, träffa folk och ha det trevligt helt enkelt.

Höres.


L.

090212



Max Wikström<3

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Hemma från Finnåker och mysheten. För där borta var det myshet på hög nivå. Alla hjärtans dag firades med konfirmander, assistenter och en underbar kille, Max.
Det har blivit sena kvällar och tidiga mornar. Men det har inte drabbat min dag - för mitt humör har varit på topp ändå. Kanske för att jag har sötaste vännerna med mig.
I lördags kväll sjung jag och Max låten "Everything I do". Det gick super och om jag har tur kanske Louise skickar inspelningen så kanske jag kan ladda upp den här sedan. Hon ska även skicka bilderna, så dom kanske ploppar upp här med ikväll eller vilken dag det nu blir.

Nu ska jag hoppa inte i duschen. Sedan ska jag packa upp det sista ur min resväska. Efter det ska jag packa om min väska med gymkläder inför träningen imorgon på gymmet. Ska även ringa en saknad vän. Äta hemma efter tre dagar hemifrån och njuta av sista dagen på helgen.

(Det blir tyvärr inget "söndags tips/vill ha" inlägg. För just nu är tiden för knapp.)



I min resväska följde alla hjärtans dag grejer med hem. Tack sötnos<3


L.

Läger om 5 timmar

Nu sitter jag i skolan på den sista arbetstimmen innan det är idrott. Evelina har satt en guldstjärna bredvid mitt öga så nu känner jag mig en aning mer tillfixad än vad jag är: mjukis byxor, no make-up och håret uppsatt i en toffs. Det är Jag idag.
Efter skolan ska jag hem och duscha samt packa min tomma väska med massa grejer som måste tas med dit. Jag tycker att det ska bli jättemysigt att åka bort ett tag och bara tänka på "här och nu" där borta. Har ingen tillgång till dator, tv eller sånt, så jag ska bara umgås med vänner. Måste även hinna träna på låten jag och Max ska sjunga. För dying, trying och fighting har inte rätt ordning i mitt huvud än. Nästa inlägg kommer väl på söndag antar jag.

Igår såg jag för första gången på Sveriges värsta bilförare hemma hos Max. Kan dom ens ha körkort?


Ha det bra. Ses på söndag troligtvis.

(<3)

L.

"Ja'mo hon leva" & uppträda snart

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER. 13 ÅR IDAG<3


Nu är du åtta år äldre.


Som sagt är det Sannas födelsedag dag. Det blir att sjunga "Ja'mo hon leva" och tårta i magen. Nu har vi mormor, moster och Sixten här. Väldigt trevligt:)

Det har varit en skön dag i skolan idag. Och det är tur att jag har Amanda som tar ner mig på jorden. Annars vet jag inte vart jag skulle sväva någonstans. Kör sista timmen = att sjunga -  som alltid är lika roligt. 

Efter skolan gick jag hem Max väg istället för tvärt om - ibland är det bra med variationer. Igår bestämde jag och Max, hemma hos honom, att vi ska sjunga på lägret i helgen. Det blev låten "Everything I do" efter många om och men. Jag tror det kommer gå super i alla fall. Har saknat att uppträda lite faktiskt. Men på lördag blir det av igen. Skoj!

Imorgon tror jag det blir att träna på låten igen så att vi kan den någorlunda. Texten sitter inte helt så en extra träning skadar inte alltså. 

Det blir väl att packa väskan inför lägret ikväll. För imorgon kommer jag i sånna fall inte hinna att göra det och på fredag åker vi ju. Det kanske inte tar så lång tid att packa och jag kanske hinner det på fredag i och för sig. Men med mina turer fram och tillbaka i huset, runt & runt i rummet, så kommer min packningstid att ta en hel dag - minst. Det är något jag måste förbättra. 


L.

Skolan -Yes

Nu sitter jag i skolan. Har precis skrivit klart faktan om människornas utveckling. Så nu känns det skönt att det är gjort i alla fall. Nu är det ungefär en timme kvar till lunchen. Hoppas min mage orkar hålla ut. Jag tror det blir att jobba med matte timmen ut till lunchen, för det känns som att det behövs.

Matte next vare.

L.

OTH

Att man aldrig tröttnar:


Min mage!

Som rubriken: "Min mage!"
Gud vad ont det gör. Det drar i hela magen. Jag vet inte vad det är. Har aldrig känt den här smärtan förut. Men något konstigt är det med den..

Idag åkte Amanda och jag in och gymmade. Det kanske är därför jag har så ont i magen? Om smärtan är av gym-maskinen så tar jag det som någonting positivt - för då har jag ju tagit i och det har gett resultat. Vi var där en timme längre, än vad vi brukar, då vi slutade en timme tidigare idag i skolan. Och sluta tidigare kommer vi att göra resten av veckan också. Tufft.

Nu har jag precis käkat. Det blev en nyttig måltid med quinoa, grönsaker och sådant. Det var jag som startade trenden "att äta nyttigt" och det är så kul att min familj hänger på den också. Så nu är jag nyttigt, gott mätt. Skön känsla efter träning ( bara jag inte hade så ont i magen ). Krys på min mage då.


L.



Trevligt

Nu har jag precis käkat.
Nyss kom jag in från vinter vädret. (Varför så mycket snö just nu?)
För en stund sedan var jag hemma hos Max.

Det var ungefär min söndag.
Hoppas din har varit lika trevlig.
Ha en fortsatt bra helg. Eller fortsatta bra timmar närmare bestämt.
Den här helgen - som jag trodde - försvann pang boom. Pyste bort liksom. Men den pyste bort på ett bra sätt. Inte en helg som varit "sitta framför soffan och glo på samma program 211 gånger."  För det har hänt något. Precis varje dag.


L.

Vill ha

Jag hade massa tips som jag skulle lägga upp varje söndag. Men min hjärna har för kort minne så idag är det tomt där upp. Så jag kommer blanda söndagstips med "vill ha" grejer. Hoppas det gillas.


Idag blev det en titt in på H&Ms sida.
Det finns massa grejer. Här är några:




 SOMMARKÄNSLA

Melodifestivalen = ingen succé

En tidig väckarklocka ringde och väckte mig (för jag trodde att jag skulle kila till stan med mamma). Men nej: "Linn - kolla på vädret!" Visst det snöar - eller okej, rätt mycket - men måste det hindra ett stan besök? + att jag fick sova mycket kortare. Det är i och för sig bra för då kan jag somna snabbt ikväll.. Men när jag kom hem mitt i natten så behöver man lite extra sömn.

Jag var i alla fall hos Max igår med Amanda och Erik. Det blev att kika på melodifestivalen. Carolina af Ugglas - jag menar - direkt till final? Jag håller med Max och säger att hon verkligen såg ut som en troll. Ska vi skicka iväg en skogsmulle för att möta de andra länderna? Nej då får vi skämmas över Sverige. Första tävlingen var ingen succé. 

Idag så .. ja, stan blev det ju inte. Städning och lite plugg är väl det som väntar. 

See You

L.

Sjungt mig hes

Nu har jag vaknat. Eller jag kanske inte vaknade nyss precis. Det blev faktiskt en tidig morgon även fast jag var trött igår natt efter att ha sjungt och dansat ungefär hela kvällen på Elins födelsedagsfirande i stan. Under kvällen hann jag med att äta tacos, popcorn, morötter,chips, glass m.m. Jag hann med att sjunga mig hes, dansa tills jag ramlade, skrika av rädsla, sjunga "ja'mo hon leva", få en sanningsfråga, titta två minuter på en skräckfilm m.m. Det blev en härlig kväll med skratt och skratt. Grattis Elin - 16 år på söndag!

Idag kommer jag vila tills klockan närmare sig senare på eftermiddagen då jag ska bege mig till Sixten som fyller år idag. Han är som min lossas morfar och jag gillar han starkt. Mot kvällen tror jag att jag ska träffa Amanda, Erik och Max. Ett snack om att vi ska kika på Melodifestivalen tror jag att jag har hört också. För nu sätter Melodifestivalen igång igen - vi får se om det blir att jag följer den år 2009..


L.

Outfit



Aska på golvet = öppen brasa

Tröja - Gina Tricot
Sjal - H&M
Strumpor - Cubus

"Fjortis" om två timmar

En helskön dag i skolan.
- Debatt på morgonen.
- En början till en låt med Tom.
- Tyska
- En lektion med tjejsnack
- Idrott med innebandy

Jag behöver inte säga någonting mer än att det nyss kändes som att jag steg upp på morgonen. Så snabbt har dagen gått. Och det är ju ett plus. Bara inte helgen försvinner lika fort..

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sminka mig som fjortis. Ja - ni hörde rätt! Det är nämligen fjortis/emo tema på Elins lilla "kalas" ikväll. Så jag ska bli nästa fjortis - springa runt på stan med tuperad hår och klänning - eller vad det nu blir. Kommer bli massa roligt med massa trevliga girls.

Hörs.

L.

Akon - Freedom


Slutat

Igår mådde jag toppen. Nu mår jag ännu bättre pga att mitt nationella prov gick jättebra. Eller det kändes som det i alla fall. Jag vet att det gick bättre än läsförståelsen. Det är jag 99% säker på. 
Vi fick sluta efter provet så nu är jag hemma och gör .. ingenting. Kan man egentligen göra Ingenting? Det går ju inte. För när man tänker gör man något. När man blinkar med ögonen gör man något.. Ja, ni förstår. Men mitt ingenting är att sitta här och senare ta en titt vid tv:n. Eller kanske ska plinka lite på keyboarden? 

Fredag i morgon,YES. Helg helg helg. Jag ska till någon lokal imorgon och fira Elin som fyller 16 år. Det kommer bli roligt tror jag. 

Ha det bra så länge.

L.



Jennie Karlsson - Unspoken

Nu är Jennies låt klar efter att hon spelat in den tillsammans med Hans på musiken. Ni borde lyssna för den är grym. Och kom ihåg hennes namn. För en vacker dag kanske hon står på världens största scen. Du är grym<3



 
Jennie. Nyårsafton 08/ 09. (Fannys bild)

Är på topp

Dagarna går upp och ner. Ner och upp. Sida till sida - Ja ni förstår. Nu har det kommit en stabilitet i mitt liv så jag ligger bara högst upp på toppen bland alla rosa, lätta moln. Och det är skönt. För när man är nere, under marken, får man ingenting gjort- varken hemma eller i skolan. Så eftersom att jag svävar på moln nu kanske jag kan försöka att få någonting gjort. Då menar jag i min pluggvärld. (Vilket tjat det blir om pluggande. Förlåt)

Nej, men jag vet inte vad som får mig att må toppen, dag ut och dag in. Nu låter det som att jag inte alls tycker att det är bra att vara på topp. Det är helt fel om ni tror jag tycker det är dåligt. Utan det är såklart att det är super att ligga på topp. Men jag vet inte vad det är som har hänt bara, som får mig må så bra hela tiden?

Dom bästa vännerna. Den bästa familjen- Kan vara det! Fast det finns något som gör mig extra glad faktiskt. & Ibland får man vara lite hemlighetsfull av sig. No secrets here.

Förövrigt har dagen varit bra. Skolan är ju egentligen kul - för vad skulle man göra om den inte fanns? Sitta hemma och häcka är inte riktigt min grej. Det roligaste med dagen måste varit kören, som(nästan) alltid. Sjunga är ju jättekul och med häftiga låtar blir det massa plus i kanten.

Imorgon är det nationellt prov i svenska igen. Jag tror det kommer att gå bra då jag älskar att skriva. Men man ska inte tro för mycket. Efter provet slutar vi i alla fall. Jippi!! Och ett friskis och svettis pass tror jag att det blir senare på kvällen.

Kram så länge.

L.

Första nationella provet

Nu har det första nationella provet i svenska blivit avklarat och jag kan ju säga att det inte gick som jag hade tänkt mig. Det var inte så svårt. Det var bara det att tiden inte räckte till. Den tiden man skulle få på provet hade inte informerats ut till alla då jag bara hade kommit till hälften av provet när tiden var slut. Jag tog helt enkelt god tid på mig vilket jag inte skulle gjort då jag som sagt inte hann mer än hälften. Fast lärarna säger ju att dom inte sätter betyg på proven om de inte går bra. För ibland är inte hjärnan med mig när jag som mest vill det. Nytt försök på torsdag men då uppsats. Jag tror det kommer att gå lite bättre i alla fall..

Efter skolan gick jag till Mariagårn. Där har jag varit hela dagen/kvällen. Det blev lite spelande, pratande och sjungande. En lite mysig stund på tisdagar tycker jag.


L.

lundlund






Back on track

Första dagen i skolan denna vecka och det känns faktiskt bra. Två nationella prov i svenska har vi den här veckan. Det är väl det enda minuset. (Pluset är att vi slutar efter provet på torsdag, vid lunch ungefär.) Annars tror jag att den här veckan kommer bli helt okej. Det är som sagt mycket nu i skolan, men jag gör så gott jag kan för att jag ska få ihop allt.

Min idrottslektion idag fick bli som min gym tid på måndagarna. Min styrkeplanering var väl antagligen bra eftersom jag fick leda tre stycken. Så jag ledde inte bara mig själv. Ett stor "Bra där Linn". Ett steg närmare mvg liksom.
Efter passet på idrotten gick jag hem och duschade. Sedan blev det en pluggstund så nu känns allt bra. Hann dock inte klart med något men jag kom ju en bra bit på vägen.

Wish me good luck introduce the examination tomorrow.

L.  

Tips 3

Jag vill tipsa om en mascara som jag tycker är fantastisk. Den har två olika borstar i en och samma mascara vilket jag tycker är kanon. Jag använder alltid först borsten som ska ge längd. Den klumpar ingenting och den ger verkligen längd. Sedan använder jag volymborsten. Den ger mer färg och gör fransarna fylligare.
Den är perfekt om du har en dag då du vill ha en naturlig look. Då är längdborsten att rekommendera.
Den är perfekt om du ska ha en fest look. Då är det bara att ta lite extra av volymborsten. Den är perfekt till vardags. Du kan helt enkelt variera utifrån tillfällen eftersom att det är två borstar.
Mascaran är som handen i handsken för mina ögonfransar. Prova den du också - det kanske blir den bästa mascaran du någonsin använt.


Tjejer & nu söndag

Lördagskvällen ägde rum hemma hos mig, i min källare, med Sara, Evelina, Amanda, Ina och Caroline. Det är så himla skönt och mysigt att bara kunna sitta och prata ut utan någon tv, dator eller så. För sånt är viktigt och när man kan lita på varann till 100% så vet man att det man säger inte kommer ut till resten av världen. Det man säger kommer bara ut från ens mun och lättar på axlarna.

Nu är det söndag. Det kändes nyss som jag sa att jag längtade tills nästa helg och nu är den slut igen. Tänk vad en helg går fort. Man hinner inte göra hälften av de inplanerade sakerna. Jag ska i alla fall följa min planering som jag ritat upp i huvudet idag. Och det skrivs plugga. Jag känner att det blir mycket av just ordet plugga. Men så är det när man går i nian och känner att man ligger efter i allting.

(söndagstips kommer senare)


L.


Lördagskvällens buffé.


RSS 2.0