Yes!

Kom hem för en minut sen. Ikväll satt nästan låten korrekt ute i gräset med en gitarr. Och som igår - en underbart, varm kväll. Imorgon och på tisdag är det musik som gäller hela dagen - i skolan och hemma. God natt.


L.


Morsdag i solen

Herregud så varmt det är. Jag smälter i solen. Fast man ska inte klaga när väl värmen har hittat till Sverige, för den stannar ju bara i några få månader. Morsdags firande har det varit idag - i solen. Mammsen fick tre presenter samanlagt plus fika. Och mormor är här just nu. Så det blir typ mamma, på mamma eller vad man säger. Sockerkaka, jordgubbar, persika och kallt vatten har jag orkat tryckt i mig. Det är verkligen sommar nu!

Igår hjälpte Max morbror oss med stämman till låten vi ska sjunga. Så nu har vi den och det gäller bara att träna, träna på den så att den sitter tills på lördag. Hemma hos Max bjöds det på grillat och sedan jordgubbar med glass - mums! Träffade även Amanda, Sara, Thomsen och Niklas ett tag ute i den varma sommarkvällen.


mamma<3

På tisdag den 2 juni kan ni komma till GA - hallen på Persboskolan för att titta på niornas show. Klockan 20.30 börjar den och det kostar 30 kronor. Var där i tid! See You.


L.

Somrig shopping


Somrig, blommig klänning - Second Hand - 60 kr.
Blå tröja - Gina Tricot - 149 kr.
+ en morsdag present till mamma såklart.

2 bilder får tala...


Den här bilden beskriver min morgonträning. Svettig och jobbig.

Den här bilden beskriver vad min dag bestått av: solning. Hann sola vid träningen och även hemma. Gud vilken underbar dag, det måste jag verkligen säga att det varit. Fick färg - i alla fall lite (tror jag)...

Nu ska jag hem till älskling. Vi ska få hjälp av hans morbror att sätta stämmor och fixa med låten vi ska sjunga på en talangtävling. Det ska bli grymt kul för han är så härlig. Och duktig! Vi får se om vi lyckas följa hans råd och tips. Kram.


L.

Mitt i prick

Häpnad att jag kunde pricka min papperskorg med ett ihopknugglat papper nyss. Bollen studsade liksom inte på kanten och in, utan rakt i hamnade det. Lite kul. Och mina fötter behöver fotvård, eller i alla fall massage, för dom är typ helt döda. Stanbesök är inte alltid toppen för dem!
Det jag skulle köpa på stan idag- det jag liksom åkte in för - den saken fanns inte i någon av påsarna när jag klev på bussen hem. Jag och Jennie letade fullt ut efter en avslutningsklänning utan resultat. De som istället följde med mig hem var en klänning, en tröja och en morsdag present. Men jag fick i alla fall en mysig och trevlig stund på stan. Det blev även lite sång mellan klädgalgarna, för sjunga är ju typ det roligaste som finns när ens shoppingvän tycker desamma.

Ingen aning om hur kvällen ser ut. Pappa vill att jag ska umgås med familjen. Men jag vet inte om det lockar så mycket. En mysig stund på studsmattan med min sötnos skulle inte vara helt fel...


L.

"måsten-köp"

Nu är jag hemma på lunch. Har precis tryckt i mig mat och just nu äter jag ett äpple som en liten efterrätt. Egentligen är jag ledig idag från skolan, men väljer att vara där ändå. Det är lika bra att träna & träna inför alla låtarna på Tornados Salonger. Så det blir som sagt bara att sjunga och spela i skolan idag. Inte så ansträngande precis - det är bara roligt att bara där. Låtarna sitter nästan, och de blir bara bättre och bättre.

När jag slutar (typ när jag vill) drar jag ner på stan för att hitta avslutningsklänning, morsdag present och lite annat. Det är så otoligt fint väder så det känns konstigt att traska runt på stan och slösa bort denna dag. Men om man har "måsten-köp" att inhandla så kan jag inte göra något åt saken.


L.

Flumfoton


Jag - tönt och Jennie - Hippie

Sofia - troll och Elin - Brandman

Malin - en liten sömntuta (?)

Frida - Krigare

Lina - sömntuta (?)

Johan och Louise - hiphopare

Louise och Ina - Skatare

Caroline - Brandman

Klara - snickare och Jag - tönt

Brandmän, alkoholiserade mammor, en tönt......

Det kändes som att hela Skultuna var taggade för träning idag. Det såg i alla fall ut som det, för alla på Persboskolan sprang någon typ av lopp idag. Det började ösregn när vi kom ner till starten. Eller började och började - det hade ju regnat hela morgonen, men det var uppehåll precis när vi gick ner dit. Så när jag stog där bestämde jag mig för att hoppa av loppet. För jag vill verkligen inte bli sjuk till Tornados Salonger. Det skulle verkligen vara hemskt.

Som jag berättade tidigare var det flumfoto idag. Möttes av brandmän, troll, hiphopare, sömntutor - ja hela längan var full med utklädningselever. Och bland dom var jag en tönt! Och det värsta var att jag verkligen såg ut som en sådan.

Nu ska jag till min älskling som jag faktiskt saknar. Det är även träning ikväll. Och imorgon är jag egenltigen ledig. Men jag har bestämt att gå till skolan för att träna på alla låtar jag ska uppträda med. Pluset är ju att jag får börja/sluta när jag vill och att jag även får vara ledig nästan fredag.


L.


Jag ska bli en tönt

Nu såhär en halvtimme innan jag ska gå till skolan märker jag att jag skulle kunnat gå upp senare än vad jag gjorde. Lätt att vara efter klok. Och regnet står som spön i backan. Min väska är packad med träningskläder och tönt kläder. Det är nämligen flumfoto direkt på morgonen och jag ska se ut som en tönt. Efter bilden är tagen ska hela högstadiet springa Persbomaran som är 1 mil. Så vädret kan ju bara gå och hänga sig...

Efter skolan, som slutar vid tolv, tror jag att jag ska träffa Max - äntligen! Han behövs en sånn här regnig dag.


L.

Tornados Salonger

På tisdag den 2 juni ska ni befinna er i Skultuna på Persboskolan. Då ska alla nior bjuda på en show för er på kvällen. Det kostar 30 kr. inträde och kan betalas där. Tiden vet jag inte, men kan återkomma till det. Kul om vi ses!


L.


Sjunger

Nu har vi precis haft genrep i skolan på alla låtarna vi ska ha med i showen på tisdag. Så nu är jag uppsjungen och glad. Jag tränar också på Wherever you will go på piano, så den sitter snart. Resten av dagen kommer också gå åt till att träna inför showen - superkul dag helt enkelt!


L.

Skoltröjan och byxorna


Hela överkroppen värker

Jag har så fruktansvär träningsvärk i hela överkroppen. Så fort jag rör mig hugger det till i musklerna. Så jag sitter här i min säng som helt förlamad. Det var första gången jag var med på ett måndagspass hos Johan igår, jag brukar alltid köra torsdag och lördagar, men igår testa jag på gymet och corn passet. Jag tror jag ska börja träna där på måndagar också, för det gav ju som sagt en 100% träningsvärk efter det hårda passet ärlikamed att det kommer ge resultat såsmåning om.

Amanda och Louise var med och testade igår också. Jag vet inte hur de uppfattade personlig tränare riktigt, men jag hoppas de förstår att det finns flera pass en bara ett. De slet i alla fall som djur!

Jag har slitit med min klänning på slöjden i tre timmar idag, och den är fortfarande inte färdig. Hur lång tid kan den ta att göra egentligen? Jag hoppas på ett lyckat resultat om 4 timmar till som jag måste arbeta med den, minst. Sista timmen i skolan bestod av dans inför Tornados Salonger. My hade satt ihop en koregrafi till en Michael Jackson låt som vi fick lära oss. Tror den kan bli bra med hattar och vita handskar.

Nu ska jag fortsätta med mitt författar jobb i svenska. Hoppas jag hinner klart snart för jag orkar inte plugga mer nu. Astrid Lindgren är en rätt rolig författare att läsa om, men jag har ingen energi till det.
The more you know, the more you forget. So why study? 


L.


Sommarväder igår & idag



Övre bild: Klänning - Gina Tricot. Skor - från New York. Väska - Second Hand. Örhängen - från New York.
Nedre bild: Linne - h&m. Jeans - Cheap Monday. Ballerina skor - Din Sko.

Underbart väder!

Det har varit en rolig dag i skolan med musik i princip hela dagen. Alla låtar jag tränat på sitter nästan nu så det känns så bra! Just nu är jag med Amanda och vi ska snart träna på våran låt som vi ska sjunga på Tornados Salonger. Vi ska även vara duktig och träna hos min personliga tränare idag tillsammans med bl.a. Louise, Max och Erik.

Hörs.



L.


Att så små kan vara så söta.





Det sötaste jag någonsin sätt.

Hundvalpar och en främmande apparat

Vet ni vad jag sitter och skriver detta inlägg ifrån? Min nya laptop som jag fick av pappa idag. Anledningen varför jag fick den var för att jag kämpat och uppnått mina mål jag har satt i skolan. Så nu sitter jag och kämpar med den här apparaten. Det är inte så lätt att skriva snabbt med en främmande dator, men jag tror vi snart blir kompisar.

Igår var jag på landet, hos Niklas, med massa mysigt folk som gjorde kvällen där toppenmysig. Vi började med att grilla på en typ tre meter lång grill. Det första jag gjorde var att förstöra en hamburgare, så tur att inte hemkunskapsläraren var där och såg det. Jag fortsatte kämpa med de andra hamburgarna, för jag vill inte ge övertaget till Max (som inte alls kan laga mat). Efter grillningen kom intrummenten piano, sång och gitarr in i bilden för att sedan spela kubb, och tjejerna lät killarna vinna i spelet - nästan så var det i alla fall. Dans på Niklas "loge", och trolleri på det, avslutade kvällen.

Men kvällen slutade ändå inte där. Jag åkte hem till Max och där såg vi på film. Den efterlängtade "Nyckeln till friheten" blev inte så bra eftersom jag halvsov mig igenom den. Somande några timmar efter filmens slut...

Vaknade av en ljus morgon. En solig sådan rättare sagt. Ett knack på dörren och en fråga: "Vill ni åka och kolla på hundvalpar idag?" Fick mig att piggna till efter att ha legat i sängen i 4 timmar. Även pappa ringde mig stracks där på och frågade om vi skulle åka och kolla på dator. Så snabba puckar blev det för mig. Efter vi köpt datorn åkte jag och kollade på de underbart söta hundvalparna. Herregud vad dom var söta. Jag har försökt tjata mig till de två som inte är solda under kvällen, men lyckas dock inte så bra. 8 veckors gammla Chiwaw valpar är bland det sötaste som finns. När jag äntligen kunde slita mig loss från dem blev det att sjunga hemma hos Max ett tag. Jag tror vi har hittat en låt till talangtävlingen nu...


miiiiiiin.


L.

Hjärnan fick tänka som 17.

Det blev en kväll/natt hos Erik igår. Vi kollade på en film som hette, hmm... glömmer alltid titeln. Men filmen var i alla fall väldigt bra, och det var en sånn här film som hjärnan fick glöda som 17. Man fick verkligen tänka på vad man hade sett och hört i filmen, och anstränga sig för att kunna förstå hur allting hänger ihop.
Klockan halv ett kurrade våra magar så vi gick ner till köket. Erik ställde sig och lagade tacos till oss. Där satt vi i hans mysiga kök, åt tacos och bara pratade mitt i natten.
Max och jag pallrade oss sedan hem till mig på tomma, regniga gator och somnade sedan nere i min källare, där sängen redan var bäddade sedan gårdagen.

Väckte Max vid halv nio idag efter att jag varit uppe och satt på mig träningskläder och lagat frukost till oss. Gick ner med mackor på en bricka och åt dem i sängen med duntäcken och massa kuddar. Sedan kom Camilla och Jukka med bilen och hämtade oss för att åka in och träna. Idag gick det inte alls bra att träna och jag var hur slut som helst. Det tar på krafterna att inte sova tillräckligt alltså.

Ska hoppa in i duschen nu för att sedan göra mitt författarproträtt i svenska. Jag hoppas på ett MVG i svenska och jag tror arbetet kan leda mig till det. Ikväll ska jag in och grilla med folk hos Åkerlund. Och vet ni - sommarlovet är snart här!!!!


L.

22/5





Linne, H&M
Klänning, Gina Tricot
Skor, Åhléns
Träningskläder, Stadium

Film diss

Sånn här slappdag blev det igår, hela dagen endast för mig själv. Typ hur skönt som helst. Vid sju på kvällen plingade det på dörren och utanför stod Max. Vi åt grillade hamburgare direkt när han kom som gjorde min mage lite gladare. Efter maten tog vi den vita laptopen och gick ner till källaren, bäddade sängen och sedan la vi oss där för att kolla på New York bilderna som jag ännu inte visat för Max. Det tog typ 2 timmar, och vi kollade ändå inte på alla bilderna.
Sedan satt vi på filmen Australia om jag hade stora förväntningar och hopp om att den skulle vara bra. Men rackarns, den var ju hur seg som helst enligt min åsikt. Nej - en filmdiss blev det till den. Jag kunde liksom inte förstå vad den skulle gå ut på.. Men alla tycker vi ju olika! Somnade vid 2.

Vaknade av ett pipande alarm eftersom jag skulle till stan idag. Så det var bara att hoppa in i duschen, och jag var snäll och gjorde frukost på sängen till Max. Jag hoppas det uppskattades. Sedan stack han hem och jag åkte in till stan för att träffa mamma och Sanna. Där befann jag mig enda tills nu.

Nu blir det tacos. Och sedan ska jag träffa Erik, Max och Amanda. Det var länge sedan det bara var vi 4 som gjorde något tillsammans, så det ska bli kul ikväll.


L.

New York: 6 april

Nu kommer första inlägget från min New York resa i april. Det kommer dyka upp inlägg från resan när jag har tid - Som nu. Inläggen finns i kategorin: New York resan

6 april 2009. Klockan 19.40 från dagboken:

"Idag vaknade vi tidigt. Redan tjugo i sju var vi klara för frukost. Jag trodde att klockan var nio när vi var påväg till frukosten. Men pappa förvånade mig och sa att den inte ens var sju. En stor suck!
Till frukost fanns bl.a. mjölk, flingor, omelett, stekt och kokt ägg, pannkaka, muffins, korv, äggröra, frukt, mackor, jucie och läsk. Typiskt amerikansk frukost. Frukost var helt okej och mätt blev man. Mätt = en bra start på dagen.
Efter frukosten tog vi det lungt och fixade oss för att seda gå från vårt hotell till sevärdheter som Ground Zero (där World Trade Center låg), en gamal kyrka och Wall Street. Dessa sevärdheter låg några kvarter från hotellet.
Det började spöregna där så efter 10 minuter under skydd gick vi tillbaka till hotellet. Där åt vi på en resturang som låg vid hotellet. Det blev ceasarsallad för hela familjen. Jag trodde att jag skulle få leva på hamburgare i 2 veckors tid, men de tankarna kan jag börja att sudda bort nu.
När vi hade ätit åkte vi iväg igen. Den här gången tog vi tunnelbanan till China Town. China Town var inte så mycket att se just den här dagen eftersom man hade blicken i paraplyet.
Vi åkte till de mer turist täta ställena vid Empire State Building och Macy's. Vi hann inte shoppa så mycket men nu vet vi i alla fall vart vi ska befinna oss när vi vill spendera våra pengar.
Vi gick säkert över 2 mil idag. När vi gick på en gata hem var det bara vi och en familj till där på andra sidan vägen. Mamma var bestämd att hon hade sett mannen i familjen förut. När sedan familjen tvärsade gatan till vår upptäckte vi att mannen var komikern Henrik Schyffert. Av alla människor i världen var det en svensk kille - lustigt.
Nu har jag trötta ben och jag ska snart tanka över bilderna från kamerna till datorn, efter att jag druckit upp kaffet som jag har i handen.
Jag vet att de två kommande veckorna här i New York kommer gå snabbare än någon annan vecka i mitt liv. Jag börjar redan känna mig hemma här."


Ground Zero utanför fönstret.


Ground Zero i bakgrunden.

Wall Street.





Angels and demons

Så himla skönt att äntligen få sova ut idag, utan något pipande alarm som väckte mig eller ha någon tid att passa. Det var säkert flera månader sedan det hände eftersom jag tränar tidigt på lördagar och därmed ingen sov morgon.

Igår var det Rebeccas födelsedag. Jag och Max tog bussen in till stan för att möta upp Louise, Rebecca och Oscarsson. Vi gick till den heliga Spicy, som alltid, för att äta och sedan gick vi till bion och tog ut biljetterna. Vi såg på Änglar och Demoner som jag tyckte var bra när jag väl kom in i filmen. För den var svår att förstå från början vad som hände. Boken kanske är bra att läsa innan man ser filmen? Eller jag vet inte. Men som sagt, den var bra när bitarna sattes på plats under filmens gång.

Efter bion skynade vi oss ut. Max pappa hämtade upp oss och sedan åkte vi till Max sångpedagog. Där satt Louise och jag och väntade på att Max skulle sjunga klart med en tidning i handen. Väntetiden gick fort där, men väntetiden på bussen gick desto saktare. Fast om jag tänker efter blev det mycket skratt och flams i busskuren. Tröttheten lägger sina spår helt enkelt. När bussen väl åkte in i Skultuna hoppade Max och jag av vid honom och befann oss där halva natten.


L.

Över lycklig

Jag är så himla glad. Och det har jag i och för sig vart den senaste tiden. Men extra extra glad idag. Särskillt i slutet av dagen. Då frågade jag nämligen min lärare Jessica vad jag skulle få för betyg i SO efter alla saker jag lämnat in. "Nu vet vi. Du kommer att få MVG!" Jag hoppade upp. Sprang ut till Amanda som jag fick en bamsekram av och glädjetårar samlades i ögonen. Ett bättre slut på den roliga dagen kunde det inte bli.

Idag i skolan har jag sjungit. Verkligen hela, hela dagen. Jag har nämligen massor av låtar som jag ska sjunga på våran slut show i skolan. Dessa låtar blir det:

Hallelujah - (Svensk version) Med Amanda som kör, Andreas på gitarr och David på bas.
Hello - egen skriven låt med Tom på gitarr.
Wherever You Will Go - Med Amanda, Ina & Sara på gitarr och kanske jag på piano.
Be Mine - Med Frida som huvudsångare på keyboard och jag, Malin och Sofia (?) som kör.
Torn - Med Jennie
Your Song - Med Amanda och körtjejer plus Louise på piano
Umbrella - Ett nummer med många solobitar.
Någon Grease låt som jag ska köra till.


Det ska bli grymt kul som sista saken alla nior gör tillsammans.

Igår sprang jag Vårruset. Det var en så himla härlig känsla att sticka iväg när startknappen avlossades. Jag sprang in på 31.15 minuter, vilket var bra för att inte ha tränat löpning på ett tag. Men när jag väl var i mål kände jag hur mycket mer jag kunde ha tagit i, för jag var knappt trött när jag nuddade målsnöret. Men det är sånt som man inte vet när man inte kan mäta avståndet eftersom det var en okänd bana.

Nu ska jag in på bio med Max, Oscarsson, Louise och Rebecca. Vet ej vilken film men jag tror dom har bokat någon bra i alla fall. Det är ju mysigt att bara gå in i biosalen, så... Vi hörs.


L.

Dagens t-shirt


Från New York

VG

Louise och jag har precis fått reda på att vi har VG i matte!
Antal kramar och skratt. Lyckliga hopp och yes - jag får behålla mitt VG. Typ asglad. Eller nej - inte typ. Jättejätte glad. Nu har jag matte men eftersom jag har uppnåt mitt mål i matte, så ska jag släppa datan och läsa engelska istället. För det är ett ämne som jag måste höja mig i nu, innan det är för sent.


L.

Grym kväll

Nu kommer ett söndags morgon inlägg - lite mysigt sådär. Jag är väldigt seg i hela min kropp, typ brist på sömn eller något. Men jag biter ihop under dagen för här ska inte sovas fören ikväll.

Gårdagens fest hos Jonny var så grymt rolig! Jag har inte skrattat så mycket på så länge. Sköna människorna Hanna, Anna, Sofia, Max och Jonny befann sig där. Så tokigt snack och dans ledde till skratt attacker. Nu kanske träningen blir extra kul när de är med... Och förresten - Norge vann. Inte så wow eftersom de var tippade som vinnare. Men jag tycker att det fanns bättre bidrag som Malta och de andra nordiska bidragen minus Sverige.

Varför jag är uppe tidigt är för att min dag inte ska försvinna bort. För jag måste ta vara på dagen och plugga mig till kvällen. Inte så rolig söndag. Men om jag inte pluggar idag kommer någon annan dag bli utsatt för pluggning. Så det är lika bra att sätta igång - typ Nu.


L.

Tema: Melodifestivalen.

Det var så kul på träningen idag hos Johan! Först var det vanliga pump-passet som gick snabbare att ta sig igenom än vanligt. Även fast det var jobbigt så var det kul. Det är härligt att min syn på träning äntligen har vänt...
Sedan var det spinning, den här gången med Johan. Han hade lagt spinningpasset som en tävling. Han hade nämligen Melodifestivalen som tema på passet och då körde vi till de låtarna. Så när vi kunde låten som spelades fick man skrika titeln. Om man då hade rätt fick man en poäng & den som hade mest poäng fick skivan. Jag och Hanna var de som hade mest poäng så det stod mellan oss. Men hon fick den sista poängen och jag gick hem tomhänt. Träningen blev så mycket roligare med en tävling.

Ikväll ska jag iväg till Jonny på en inflyttningsfest. Där kommer nog träningskompisarna befinna sig - ungdomarna där vill säga. Fast nu ska jag plugga lite, sista ruschen nu i skolan. Kram.


L.

18 års fest!

Nu är jag klarfixad och redo för fest! Jag ska in till Hanna i stan som fyller 18 år med Max. Vi skulle vara där vid sju så jag ringde Max nyss och sa att vi kommer snart. Till svar fick jag: "Nej men jag har precis vaknat och jag har inte duschat än!" Jag vet inte hur det där går ihop riktigt, det går inte alls ihop i min hjärna. Kanske ville han vara pigg till kvällen? Killar är som.. killar & tiden är inte hans bästa vän i alla fall...

Ina och jag var duktiga på orienteringen idag i skolan. Men något som frustrerar mig är när man sprungit än lång bit för att hitta en kontroll. Och så är man på rätt ställe men kontrollen finns inte där. Och det hände oss fyra gånger. Toppen - eller inte. Men det var ändå väldigt kul konstigt nog, för orientering brukar inte vara min grej. I och för sig var inte det här riktig orientering, utan man skulle räkna poäng och man fick ta kontrollerna i oordning. Plus att det var tävling så man fick ta fram vinnarskallen. Tyvärr drogs det bort poäng från våra insamlade då vi kom 7 minuter försent...




Jag längtade verkligen efter dessa godbitar när jag hade tränat. Ett stort MUMS!

Unspoken

JENNIE KARLSSON VANN MED LÅTEN UNSPOKEN IGÅR!:D
Jag blev överlycklig och jag fick ont i kinderna av att le så himla mycket.
 Och lite hes blev jag med, det vill jag lova.
GRATTIS. DU ÄR BÄST<3


Jag och Jennie. (Julavslutningen)

Skrika mig hes.

Kom hem för två timmar sen och nu ska jag åka snart igen. In till stan, till konserthuset. För där ska jag skrika mig hes, ställa mig upp och klappa händerna så det svider - för Jennie Karlssons skull & för glädjens skull. Jag och Jennies hejarklack ska sätta fart på publiken, få Jennie att vinna. För hon ska vinna. Hon är bäst! Hon ägde allt och alla, och jag hoppas att juryn också inser det..


L.

Låtskrivarfestivalen

Nu är det minuter kvar till det nationella lab-provet i no. Det enda jag vet är att vi ska undersöka vilka vätskor som finns i bägaren genom att värma dom, lukta på dom - och hej vad svårt det kommer vara...

Efter provet, som jag hoppas kommer att gå bra, har jag teknik för att sedan åka in till stan och kolla på genrepet för låtskrivarfestivalen. Efter genrepet åker jag hem istället för att stanna i stan, känner som att det behövs. Senare på kvällen ska jag åka in till stan igen, sitta på första bänkrad i konserthuset och skrika på Jennie som tävlar i låtskrivarfestivalen. Jag tror och hoppas på en vinst till Persboskolan.



L.

massa Linn

Idag är det Linn.
Namnet Linn.
Du vet det gör heter.
Namnet med fyra bokstäver
...som har namnsdag.


Snart ska jag till Max och sjunga lite.
Och tack sol för att du tittar fram lite nu och
knuffar bort det otäcka regnet!


L.

M+L

Ojojoj dagarna bara susar iväg..
Nu är det mycket att göra i skolan inför betygen, så det enda man gör i skolan är att bita ihop och försöker att göra sitt bästa. Även fast man helst av allt bara vill njuta och ha kul sista dagarna tilsammans i nian med alla!

Igår var det skola som vanligt. Eller vanligt och vanligt - vi hade nationellt prov i kemi. Det gick .. hm ... inte så bra. Men det är inget ämne jag lägger ner min energi på så jag blir kanonnöjd om jag når ett G. Fast jag hoppas förstås att mitt VG inte sjunker.
 Efter skolan gick jag till Mariagården. Sedan hem snabbt och åt och tillbaka igen. Där fick vi grillat, och t-shirtar: "INTE SOM DU TROR". Jag hatar även såna som förstör någons dag och gör människor ledsna - varför slåss??!!!!!!!
Efter lite prat på Mariagårn gick jag och Max hem till honom. Vi firade 3 månader igår så det blev massa mys och en sen kväll. Jag älskar honom så otroligt mycket. Och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom..


3 månader. 12/2 - 09<3

Max och Linn: Lucky

Jag och Max sjunger på hans konfirmation 10 maj 2009.

Konfirmation

Idag var jag i kyrkan klockan åtta på morgon. Snacka om en lagom död Linn. Men tröttheten vände rätt fort efter att ha sjungit igenom låten några gånger och mött alla glada människor där. Vårt framträdande gick jättebra för att vara jättenervös. Även det blev ett framträdande att minnas. Det var så otroligt kul att sjunga - som alltid...
Efter konfirmationen åkte jag, Amanda, Erik och mamma samt lite släkt till Max hem till honom. Där fikade vi, gav presenter och hade det väldigt trevligt. Blev kvar där länge efter att alla hade gått och nu är jag bara hemma en sabbis för att åka dit igen. Hemma hos Max kommer jag få träffa Camillas bror som är jätteduktig på musik, spelar i ett band och skriver låtar - aah det ska helt enkelt bli spännande att träffa honom.


L.

Sista träningen

Nu är det dags för att sjunga. Sista träningen inför det stora framträdandet! Snart ska jag till Max för att sätta låten på pricken rätt. Jag blir nervös så fort jag tänker på framträdandet då mina ben skakade som de aldrig har gjort förra året när jag sjung solo på konfirmatonen. Glömmer det aldrig.

Tränat som vanligt idag på morgonen. Riktigt, riktigt jobbigt spinningpass var det, men Hanna är otroligt duktig på att leda det. Jag har inte hunnit så mycket mer idag. Eller jo - jag har testat och provat kläder från hela min garderob till morgondagen. Jag har ännu inte hittat de rätta kläderna då klänningen var för kort. Och mina skor passar inte till de byxorna och bla bla bla. Det är ett helt företag innan man hittar kläderna...

Ikväll ska jag till gropen. Där kommer det vara fullt med folkt enligt vad jag hört. Anledningen är att Frida har fyllt 16 år.


L.

8 maj!



Blus, Bik Bok (gammal)
Linne, H&M
Jeans, New York
Färgglada armband, Glitter
Örhängen, Ur & Penn

I'm so happy

Jag är så glad. Så himla glad. Inte bara för att jag snart ska få träffa världens underbaraste vänner och ha en mysig tjejkväll med dom. Utan för att mitt nationella i matte gick som oförväntat. Jag trodde på ett G - högst. Men mitt betyg blev VG! Hoppade, skrattade och flamsade runt av lycka, ringde pappa och fick massa stoltheter - det gjorde min dag..

Nu ska jag äta mat hemma med familjen för första gången på några veckor. Jag brukar alltid äta själv eller hos andra bara för att jag alltid är borta. Men idag så är det fredag och jag vill göra min familj glad. Efter maten åker jag till Ina och är där hela kvällen.

Njut av helgen. Kram och hörs.



L.

Nervositeter i baksätet

Just nu funderar jag på om det här inlägget kommer gå att skriva. Men jag ska göra ett försök och sammanfatta dagen. Varför jag tvivlar på om inlägget kommer gå till ett slut är för att mina armar värker som aldrig förr efter hård styrketräning idag hos Johan.

Jag är nyduschad och känner mig seg. Eller smått trött rättare sagt. Resan in till träningen och hem blev inte den vanliga idag, utan det var Älskling som körde. Han var nog lite nervös bakom ratten som jag var i baksätet, men jag försökte att inte visa mina känslor för att inte göra honom ännu nervösare. Han var i alla fall grymt duktig på att köra. Det kanske blir Max som får lära mig i sommar..?

Skolan fungerade som rinnande vatten. Första lektionen hade vi provning inför nationella provet i NO. Det var inte lika svårt som jag trodde att det skulle vara, men jag tvivlar på om teorin är lika lätt?!

Sedan hade jag teknik - snart klar med min lilla ljusstake eller vad man ska kalla den. Och på bilden körde jag på med att rita ett tryck som jag ska trycka på en t-shirt. Det kanske blir texten "I Am. We Are". Lunch och sedan var det de sista musiklektionerna i nian. Usch vad tråkigt. På musiken tränade jag, Max och Basse på att sjunga "Lucky" vilket gick bättre än förväntat. Så nu ska vi sjunga den på söndag. Nervositeter blandat med spänning och lycka redan nu - det är ju så kul att sjunga. Typ livets största gåva.

Imorgon rycktas det om en tjejkväll - länge sedan faktiskt..
Tror jag kilar till tv:n nu och tittar en skvätt på kvartsfinalen i hocky. Eller nej - så intressant är det inte. Jag känner att mitt huvud är på G och vill försöka skriva en låt text - får se om jag lyckas:)



L.

Vår

DAGENS SHOPPING:


Linne, H&M
Bh, Lindex
Nylon strumpor & byxor, H&M


MÅNDAGS SHOPPING:




Byxdress, Indiska
Ballerinaskor, Din Sko
Typskor, Din Sko
Jeans shorts, Cubus
Armband, Glitter
Örhängen (högst upp), New Yorker
Örhängen (vita), Ur & Penn

maj




Kläder från New York.
Örhängen, New Yorker

West Side Story

Klockan halv nio gick bussen in till stan idag där hela högstadiet skulle kolla på musikalen West Side Story. Så där befann vi oss till klockan tolv ungefär. Benen hade små myror i sig efter att ha suttit still hur länge som helst i teaterstolarna.

Efter musikalen gick jag, Ina, Amanda, Louise och Evelina till ett matställe och käkade sallad. Mycket gott! Sedan skildes vi åt för att jag behövde gå själv då jag hade saker som jag behövde köpa. Men eftersom Louise inte hade några pengar så följde hon med mig, så jag fick lite sällskap i alla fall - mysigt. Jag hittade lite saker som jag slänger upp bilder på snart. Efter lite springade på stan köpte jag och Louise kulglass - verkligen jättegott. Mums,mums! Efter lite ny energi fortsatte vi för att sedan bli hämtade av pappa.

Nu sitter jag här väntandes på maten. Jag tror mamma rullar köttbullar i köket. Hoppas på det för mammas köttbullar är ju så goda. Okej, förlåt - jag ska inte fresta dom hungriga.. Ikväll blir det nog en "Linn kväll" med fokus på mig själv, känner att det behövs.



L.

Tisdag

Hej.
Det blev som sagt stan med Louise igår. Jag och Louise spenderade pengar som planerat - tänk vad roligt det kan vara! Det är så kul att förnya garderoben liten. Vi tog en macka på Subway efter allt springande. Sedan pallrade vi oss upp till gymmet där Amanda befann sig redan. Tränade där för att sedan ta bussen hem i spöregnet. Efter att jag duschat cyklade jag hem till Max där jag bl.a. tränade på låten. Den sitter inte helt - skit alltså!

Nyss hade jag nationellt prov i matte. Det var ju svårt ju. Blev i och för sig inte så förvånad att jag inte förstod allt men lite fick jag svar på i alla fall.. Nu är det bara No provet kvar, skönt.
Efter skolan ska jag gå till Mariagårn för att träna på låten med Max och Basse. Det behövs verkligen och vi har inte så mycket tid kvar, söndagen börjar närma sig liksom.


L.

Tips 8

Jag vill tipsa om New York.
Den bästa staden någonsin!!


Ledigheten varar..

Imorgon är det studiedag. Sitter och njuter av att skolveckan är en dag färre. Imorgon kan ni se mig och Louise springa runt på stan och leta efter allt och lite till. Vi ska inte bara spendera pengar utan också vara nyttiga med gym på eftermiddagen.

Idag har det varit en sånn här typisk slapp dag och "inte gör någonting". Man måste unna sig såndana dagar ibland. I alla fall om man har ett fullbokat liv som mitt. Vädret var ju inte lika kanon som igår, så solning blev det inte. Men däremot fick jag lite plugg gjort. Det var kallt igår kväll så det var tur att jag hade nära hem från Oscarsson. Max sov över hos mig till idag och som vanligt vaknade jag sist. Det är alltid lika mysig att vakna till en underbar kille. Man saknar det varje morgon när han inte finns där bredvid...


L.

30 april & 2 maj


t-shirt från NY.



jeans, NY
blus (gammal), Bik Bok
Skor (förra året), Din Sko
Linne, H&M

svartvit torsdag:






skolan.





valborg.

fler bilder på: loulou.blogg.se

Soooooolstrålar

Helg. Ledig. Sol - det kan inte bli bättre!
Jag var och tränade hos Johan imorse. Det var lite smått segt idag då jag var otroligt trött. Men jag bet ihop och gjorde mitt bästa. Jag ska snart hoppa in i duschen efter att ha suttit i solen ett tag. Grymt skönt med härligt väder hurr'ni!

I torsdag var det valborg. Åkte in till stan med folk, åt på Spicy Hot, gick runt i stan för att sedan ta bussen hem till Skultuna igen. Träffade kända ansikten vid bussen så där blev vi kvar ett tag för att sedan gå hem till Ina. Stannade där en stund innan Max och jag gick hem till honom. Somnade bumms..

På fredagsmorgonen vaknade jag i Max säng. Tidigt (som alltid). Efter att ha somnat om ett tag, pratat och myst i sängen hann klockan bli halv två. Snabbt upp (lite panik i kroppen). Åt nybakt bröd till frukost för att sedan cykla hem och duscha och sedan tillbaka till Max igen. Klockan halv sex befann vi oss hos hans farmor(så otroligt härlig). Åt mat och mycket fika - mums. Senare åkte vi hem till Max igen. Camilla hjälpte mig med stämman på låten "Lucky". Den var väldigt svår men konstigt nog sitter den nästan, det gäller bara att träna på den. Vi satt på en film efter sångträningen som var spännande och inte alls kändes som en 93 minuters lång film.

Ikväll ska jag hem till Oscarsson med lite folk. Så nu ska jag sätta fart.



<3

L.

RSS 2.0