Valborg

Nu dunkar jag musik förfullt, dukar och ska snart börja fixa mig. Ser fram emot en amazing kväll med tjejerna. Det blir middag hemma hos mig kl sex och sedan vet jag inte riktigt vart vi bär oss av. Slutade tre timmar tidigare idag vilket underlättade min dag något. Kilade förbi stan snabbt och köpte två shortsleggings i hallonrosa och grå. Superskönt till sommaren! Fick även reda på mitt betyg i mediekunskap A; MVG! Gjorde min dag.

Nej, nu ska jag sätta fart på riktigt. Tiden går snabbare än vad man tror...





L.

Mmmmmmm


Det ser inte bara gott ut...

IT'S LIKE MOVING MOUNTAINS

Redan torsdag? Shit vad tiden går fort. Nationella provet i engelska igår gick bra. Kändes det som i alla fall. Brukar alltid få panik på engelska prov och sådant. Men igår lyckades jag hålla mig lugn.

För nån vecka sedan frågade några i klassen om jag kunde sjunga i deras låt så de fick den inspelad. Så imorse gick jag till Växhuset för att vara i studion tills lunch. Hade sedan svenska semenarium. Tror det gick bra! Det var inte svårt alls och pluset på dagen var att jag fick sluta efter det. Väldigt skön dag helt enkelt.

Nu ska jag ta tag i min sångläxa, måla naglarna medan jag kollar ut i det fina vädret. Senare ikväll ska jag till Carlforsska för att kolla på nån Guitar Hero konsert där Max ska vara med.



L.


27 APRIL;




1. bikbok 2. h&m

A SLEEPING BOY

Max har somnat i min säng. Vill inte väcka pojken men måste nog snart... Vi tog en lunch idag på stan. Det var mysigt och har aldrig hänt såhär i skolan. Gick sedan på stan ett tag med honom. Ett tag själv. Hittade två inredningsprylar, ett par shorts tights och typ 12 ringar från h&m. Haha! Och ja. Är helt slut! Vill bara vara hemma och ta det lungt i hundra dagar eller mer. Men imorgon är det nationella prov i engelska. Herregud. Kommer inte gå så bra, men... jag måste väl tro på mig själv I guess.



L.

26


shorts - monki. tröja - h&m. jacka - en gammal, hittat i garderoben.


En måndag

Måndag. Suck! En av de närmaste dagarna från helgen. Men samtidigt så långt bort. Redan helt slut efter allt som kommer hända. Nationella prov under veckorna som kommer. Ett på onsdag. I engelska. Ogilla! Plus att vi har semenarium i grekisk litteratur och sånt på onsdag. Och jag förstår naaada. Sångläxan ligger ogjord. Jag vill shoppa och mitt rum ska börja rivas. Jag måste träna. Har faktiskt varit ute och sprungit idag. Känns skönt! Blev rödblomig. Det är vår! Och det håller uppe mitt humör mycket. Pappa ringde på mattelektionen och sa att vi skulle ta vaccination mot fästingar efter skolan. Stack till och snart ska ännu en tas. Och sen en till spruta.

Imorgon kommer jag till skolan halv nio. Slutar runt nio då treorna har redovisning och jag tror inte att den är obligatorisk. Känns värt. Drar nog till min sötnos som har håltimmar då.

Tar tag i litteraturpapprena typ, nu...



L.

YOU KNOW I WANT YOU NEAR

Söndag. Känns kul! Ironisk. Tyska glosor och sånt till imorgon. Boken ligger några centimeter ifrån mig men jag får smått panik av att bara kolla i den. Men... jag måste. Och så ska jag prata i någon minut om vad skönhet är för mig på tyska också. Oh, yeah! Jag äger ju på spårket. Också ironisk.

Nej, men en super härlig dag. Jag vaknade upp bredvid min älskling. Vi åt frukost, cyklade hem till mig och drog igång en Wallanderfilm vi spelat in. Sedan tog vi en filt och satte oss på min studsmatta. Kändes som sommarlov då det var något man gjorde mycket då. Och snart är sommarlovet faktiskt här. Typ 33 skoldagar kvar!!!!



L.

Me And My Guitar


Eurovision 2010

God night

Avslutar denna fredag med att säga att helgen började bra. Träffat trevligt folk och snart ska jag krypa till kojs. En dag imorgon också med träning och sedan Max. Sleep well darlings


L.

Räddare i nöden

Går till Mariagårn med Amanda och överraskar folket där. Hon räddade min fredag. Och så har hon mycket att berätta då hon varit fast i Spanien nästan en vecka för länge.



L.


FREEEDAG

Sitter här med en latte och känner verkligen hur det är fredag. Hur man är ledig och inte har något planerat inför kvällen. Måste bara få säga att jag blev överlycklig i onsdags när vi skulle få reda på betyget för hemtentan i mediakunskap. Hela klassen stod utanför klassrummet. En och en gick in. Man var faktiskt smått nervös, kändes som typ en audition till något. Men i alla fall. Satte mig framför min media lärare. Han läste upp bara bra kommentarer från pappret. Jag får tillbaka min hemtenta och längst upp i det vänstra hörnet står det MVG+. "Lysande arbete!". Om jag blev glad. Smått chockad.

Idag har dagen gått fort. Skulle sluta 4 men fick sluta runt halv två för att jag inte hade något att göra i skolan. Hade även nationella muntliga i engelska med Evelina. Redan fått betyget och det blev ett VG. Bra för att vara jag i det ämnet! Känns skönt att den delen är över i alla fall. Kramizz



L.

23



ur&penn!

23 APRIL;




äntligen vår och vårkläder.

JAG SER - DET SNÖAR

Det snöar? Igen? Jag tror jag drömmer! Säg att snön är borta när jag kollar ut genom fönstret. Ett, två, tre... Nej shit, det låg kvar. Precis så som den gjorde när jag drog upp mina persienner. Sucks! Och så stannar jag hemma idag från skolan. Är hängig. Trött. Nej, plugga får jag göra hemma idag.

Och jag blev så glad igår när jag och pappa äntligen tog oss tid för att kolla på nya tapeter till mitt rum. Fastnade för en vit tapet med mönster. Übersnygg! Linnig. Den blir det om inte en ännu snyggare dyker upp snart. Hann även till gymmet igår med Louise. Skönt men kämpigt.

Nu ska jag göra frukost och ta tag i skolarbete och låtar. Puss.



L.

eleven

Dagen har gått fort! Slutade elva och drog mig iväg till gymmet någon timme. Hem, fixning och snart ska jag faktiskt ta mig till Mariagårn för att träffa gammalt folk. Det var alldeles för länge sedan jag besökte det stället, så det ska bli kul! Senare ikväll kommer Max hit och sover här, alltid lika mysigt. Puss så länge.



L.

19 APRIL;





jacka - vero moda. tightsshorts - monki. tröja - h&m.

EN BLOMMA ÄR EN VACKER BLOMMA

Måndagar känns alltid så långa. Och redan nu vill man ha helg. Konstigt. Nepp, inte alls! Evelina och jag har suttit och skrivit ihop en engelsk pjäs på vår två timmars "ta ifatt" lektion. Faktiskt kul och jag tror den kan bli bra.
Imorgon slutar jag 11 för att jag och min grupp är klara med vår låt på musiken. Känns underbart! Tränar nog efter jag slutat innan jag träffar min älskade kille.

Nej, nu ska jag ta tag i småplugg som ska vara klart nångång nästa vecka. Har ändå inget att göra ikväll och en fri helg utan läxor tackar man ju inte nej till.

Puss!



L.

RAIN

Vaknade upp bredvid min sötnos. Fick frukost på sängen. Kilade sedan hem och snabbt iväg till gymmet där Louise befann sig. Var så seg i kroppen, men jag tog mig i genom alla maskiner. Boxades även med Louise vilket var både kul och jobbigt. Nu är jag grymt sugen på att se på filmen en regnig söndag, men det är så tråkigt ensam. Tar fram gitarren istället. Puss!



L.

17 APRIL




I looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooove you!!!

BREATHE

Har suttit och spelat gitarr hela dagen. Fastnade på Taylor Swift låt Breathe. Hur rolig som helst att spela och sjunga så den passar perfekt för mig. Mer träning så kanske det bli uppträdande med den här framöver. Så det blev inte mycket spelande på låten jag skulle fortsätta med. Aja! Nu ska jag börja göra ordningen mig. Blev inte att träffa tjejerna för det fanns ingenstans att vara så jag ska kila till Max och vara där bland datorer och pojkar. Haha! Bye bye.



L.


HAIR



Ägnade någon timme åt min systers hår igår. Hon har danstävling och skulle ha platt. Hur långt som helst!!

The Box

Jag kom nyss hem från Max. Han drog till jobbet och det är förvånande hur enkelt han kom upp ur sängen idag. Han som alltid är så himla seg. Det kan nästan vara läskigt ibland. Igår så åt vi pizza framför tv:n tillsammans med Alex och sedan drog vi igång en film. The Box. Jag tycker inte alls den var bra. Typ: "vi vill förstöra det vackra i kärlek." kändes det som. Antingen så förstod vi inte själva "aha":et eller så var den bara allmänt dålig. Glass på det i alla fall. Mums!

Nu ska jag städa och försöka bli klar med min låt. Har inte hittat den perfekt refrängen till den. Jag gillar verkligen verserna och refrängen känns inte lika bra än så länge.

Tjejerna ikväll I guess♥



L.


Cinderella


I torsdags spelade jag och min tyska grupp upp en pjäs. Moderniserad version av Askungen.
Eisbär Knut, Schnappi und Rotkäppchen.

14 APRIL;




tröja - MQ.

SKÖNA SOOOOL

GUD VAD JAG ÄLSKAR VÄDRET! Vill bara vara ute hela tiden, inte sitta inne vid någon skolbänk. Ha sommarlov och känna frihet! Igår träffade jag Max och vi tog en promenad, och då kände man verkligen att man vill ha sådana kvällar varje dag.

Slutade två timmar tidigare idag. Sprang ner på stan snabbt innan jag hoppade på bussen. Nu ska jag snart iväg till gymmet med Louise. Känns bra! Och jag har även hunnit bli lite "bränd" i hårbotten. Där benan är nuddade solens strålar mig idag på lunchrasten så jag har redan fått känna på min sommarplåga. Är så jäkla känslig mot solen. Satt även en halvtimme i solen när jag kom hem och jag fick faktiskt färg i ansiktet. Lite i alla fall.

Imorgon ska jag spela upp en tyskapjäs för lärare och elever. Askungen i vår version. Jag ska vara en isbjörn och en brevbärare. Efter skolan kanske det även blir grillning med klasskompisar. Mys.



L.

April




SUNSET

Solen skiner, en underbar dag helt enkelt! Jag och Evelina har suttit ute i solen och pluggat idag vilket stärkte mitt humör tusen gånger om. Är trött, sov inte alls mycket inatt. Tusen tankar och känslor snurrade inom mig. Men nu ska jag dra mig till sången och sjunga Alicia Keys låt If I Ain't Got You. Och träningssug ligger i konstigt nog. Det blir nog en sväng till gymmet imorgon efter utvecklingssamtalet.

I can't live, if living is without you.



L.

NO

Önskar att man kunde springa ifrån nu'et.


10 APRIL;



Rensning

Rensade min garderob igår på tal om ingenting. Fick inte plats med kläderna som jag köpte i Stockholm så det behövdes verkligen!


faktiskt bara hälften!

DADDY

Nyss krigat på gymmet! Jag har kommit på att rullband kanske är min grej ändå. Hur skönt som helst. Och mina muskler mår kanske inte hundra just nu. Snart ska jag få träffa min underbara kille. Måste även få klaga på att det är endast två dagar kvar på detta lov. Sucks!

GRATTIS TILL MIN SÖTA, UNDERBARA PAPPA! SKULLE INTE KLARA NÅGOT UTAN DIG.

Bilden är från New York, för nästan precis ett år sedan.


L.

FRIDAY

Movienight hemma hos Ina nu.



L.

BACK TO LOVE


Bilder från storstan














bilder från loulou.blogg.se

8 APRIL;












1. Ring (silver) - Creole. Ring (guld) - glitter. 2. Bh - Cubus. Shorts - Monki. 3. Nagelack + bronzpuder - h&m. Nätlinne - Bikbok. 4. MQ. 5. MQ. 6. Vero Moda. 7. Zara. 8. Zara. 9. Monki. 10. Monki. Bh - h&m. Trosor - Cubus, Monki, h&m.

Stockholm

Jag har haft en underbar dag i Stockholm med Ina idag. Vi tog tåget som gick nio. Jag kan erkänna att det var småsegt att komma upp ur sängen - men vad gör man inte för shopping? Solen värmde när vi gick på Drottninggatan och det kändes verkligen som vår. Man kände sig så lycklig! Vi gick konstant i ungefär nio timmar. Mina fötter orkade knappt gå de sista metrarna till tåget. Vi träffade även Caroline och Louise i Stockholm. I samma sekund frågade en korean mig om jag ville bli filmad för att vara med i Koreansk tv. Tackade dock nej och lämnade platsen till Louise och Caroline. På tåget hem åt vi jordgubbar och pratade med en trevlig norsk kille. Som sagt, en underbar dag.

Imorgon ska jag iväg till gymmet med Ina och Louise. Sedan blir det hem och rensa garderoben för jag märker nu att inte ett enda till plagg får plats. Så de nyinköpta kläderna från idag ligger på soffan i väntan på att få dyka in i garderoben. Stakrarna!


Koreanska tv - reportrar + Louise.



L.

AROUND THE WORLD

Max sov här igår till idag. Väldigt mysigt! Jag puttade ut honom från mitt hus vid elva. Sedan begav jag mig till gymmet vid tolv med Louise. Vi blev kvar där till ungefär halv fyra. Nu känner jag verkligen hur musklerna börjar göra ont och jag känner mig helt förlamad. Men det är skönt när man känner att det tar på kroppen.

Duschen, mat och sen ska jag fortsätta på en låt jag började med igår. Det kommer blir någon form av lugn, svensk.


L.

Påskpresenter





Döskalleljuslykta från Max. Stjärnteckenbok från familjerna Wikström. T-shirt+converse har pappa köpt i Kina. Läppglans och en grej som ska motverka huvudvärk och annat av familjerna Wikström.

MAX



Snart kommer den här plutten till mig. Jag älskar honom.

7 tjejer i en säng

Var hos min mormor igår. Det var så mysigt och när jag var där kände jag verkligen hur mycket hon betyder för mig. Jag, mamma och Sanna hjälpte henne att plocka ur saker från hennes skåp för hon ska få nytt kök. När jag kom hem hade jag två pappkassar fulla med superfina grejer som jag fick av henne. Grejerna stoppade jag i en brudkista jag fått av mamma som jag ska spara allt tills jag flyttar hemifrån.

Sen blev det massa mys i Saras säng igår med alla sju underbara vänner. Louise fixade även någon form av könshår i mitt hår. Haha, fy vad äckligt det kändes. Ina och Louise skjusade hem mig på cykel igår. Åh, äntligen kan man ta fram hojjen!

Nu måste jag göra något. Känner mig rastlös. Vädret lockar mig ut så om det blir promenad eller springning återstår att se. Älskling ikväll i alla fall♥



L.

PÅSK


















1 - 4 april. Påskdagarna 2010.

Home sweet home

Hemma! Nu har jag verkligen vilat dessa fyra dagar. Ingen tillgång till dator, plugg eller något som brukar ingå i min vardag. Så det har faktiskt varit sjukt skönt att komma ifrån verkligheten ett tag. Småland var mysigt av det jag hann se. Vi åkte och kollade på Kosta Boda affärer, spelade utespel, åt mat, åt mat, åt mat, åt godis, åt godis - jag man åt 24/7 där nere. Jag måste nästa ha gått upp några kilon. Och så blev det första grillningen där nere också, MUMS!! Känner mig äcklig och uppblåst efter allt godis jag ätit, och att vi stannade vid Gränna för att köpa polkagrisar på vägen hem idag gjorde inte saken bättre. Jag tar kål på mina tänder och min mage... Musiktävling med familjen Wikström gjorde att bilresan hem gick snabbare.

När jag kom hem möttes jag av pappa som jag inte sett på två och en halv vecka. Han har varit i Kina och jobbat. Påskmat blev kvällsmaten, och på min säng stod mina efterlängtade Converse skor i rött. Har gått omkring med dem inomhus hela kvällen. Kärlek till de skorna!

Imorgon ska jag ta vara på tiden med pappa då han åker imorgon natt igen - den här gången till Barcelona. Avis! Sedan ska jag hjälpa mormor att packa och ännu senare på kvällen ska jag iväg till Sara för att umgås med tjejerna. Påsklovet är här♥





L.

RSS 2.0