En egen grop skulle sitta fint

Nu är låtarna klara till sommarcafét - nästan i alla fall. Och låtvalen tror jag blev bra. "Någonting som ni kan sjunga bra, men helst på svenska så att alla vet vad ni sjunger om!" Sådana låtar tror jag att vi fick med. Det tog sin lilla tid att komma på dom. Men efter att vi vart i Max källare nästan hela dagen, Amanda hade kommit och gått och våra magar började sätta fart att kurra var 7 av de 8 låtarna nerskrivna på ett papper som "Dom här låtarna ska vi sjunga". Vi tog oss till pizzerian i värmen. När Max tallrik var tom och när det återstog en halv kycklingpizza kvar på min tallrik orkade jag inte mer, så vi släpade oss upp från det sköna sitt "båsen" vi satt i för att bege oss hem till mig. Där blev det mys framför tvn!






Nyss kommit hem. Eller där ljög jag - för en timme sedan ungefär. Jag har varit i Sala gropen med Max, Camilla och Hanna. Några stekiga timmar blev det allt och kalla men sköna dopp i det rena och härliga vattnet blev det också. Avsvalkning behövs (eller är ett måste) när det är så hääär varmt ute. Jag ska tvinga mamma och pappa att köpa en pool. Den behöver inte vara stor, bara man kan ha någonting att doppa sig i när det känns som att man grillas i solen. "Nej - pool förstör gräsmattan!" Åh, dumma kommentarer som vara vuxna kan komma på...

Ingen aning om vilka dagar jag ska jobba på. Om inte imorgon - blir det nog Max ikväll.



L.

Mygg är en sommarplåga

Solen är här och värmer hela Sverige stekhett. Nu är det verkligen sommar och solen har gjort mina ben röda. Som förhoppningsvis blir bruna snart. Det är nästan för varmt för att sola ute nu om man inte har vatten man lätt kan svalka ner sig med. Fast man ska inte klaga på solen och värmen. Jag kan klaga på myggor istället, dom är inte roliga alls!



Igår kväll blev det en långpromenad i över två timmar för mig och Max. Det var så himla skönt och jag älskar verkligen sommarkvällar. Det är typ det bästa som finns. Särskilt om det är med någon som man älskar med hela sitt hjärta.

Idag ska jag och Max bli klara med låtarna till Sommarcafét har jag bestämt. Vi ska kila förbi Mariagårn för att se om vi kan hitta låtar från sånghäftena. Vi måste ha lite kända låtar så alla kanske kan sjunga med lite.



L.

Cityfestivalen








Erik Hassle

Daughtry


Cityfestivalen den 25/6 - 09

Det steker

Det blev grillning hos Max i fredags som ni ser bilder på nedan. En mysig kväll med skratt blev det. Och sådana kvällar gillar jag - särskilt på sommaren. Sov kvar hos min sötnos, och som vanligt somnar vi när solen går upp igen.

På lördagsmorgonen vaknade vi av att Louise ringde på min mobil. Trötta som vi var hann vi inte svara, men sedan kom det ett sms med frågan om vi skulle hänga med och sola och bada på Skultunabadet. Fint väder lockade oss dit. Där ägnade vi dagen fram till fyra ungefär då det var dags för mig att kila hem för att börja fixa mig och packa till kvällen. För vid sex åkte jag, Louise, Caroline och Ina in till Amanda. Där skulle det bli en tjejkväll. I stan befann sig Sara och Evelina också, så hela gänget var samlat när vi väl skulle äta. Och som sällskap kom Thomsen också till pizzerian. Sov kvar hos Amanda efter att vi kollat runt på stan, lyssnat på Svenne-Banan mannen och haft ett litet tjejsnack på balkongen.

Nu är det söndag. Ännu inte hunnit gjort så mycket. Men jag vaknade av den gassande solen på Amandas balkong vid åtta på morgonen. Vi begav oss ut till vattnet efter att vi hade ätit frukost och där höll vi hus tills mamma hämtade oss och alla madrasser. Nu är jag hemma med rödbrända ben och ska nog ta och sola baksidan på dem lite - för dom är vita!



L.


Grillning hos älskling












'

26/6



Linne, Gina Tricot
Shorts, Cubus
Skor, från New York

Om målad

Michael Jackson är död:(

I onsdags var det sista jobb dagen - trodde jag! Jag fick reda på att jag ska jobba på måndag också för att jag tog ledigt igår och idag. Det är i och för sig bra. Men nu känns det så himla skönt med lov och sen ska man upp igen på måndag...

Efter jobbet tog jag en tre timmare på stan. När jag väl var hemma, efter att ha missat bussen och fick vänta i en timme på den- ringde Louise. Vi bestämde oss för att gå ut och gå i den fina sommarkvällen. Vi gick säkert 6, 7 km - så underbart, och så roligt. När vi väl hade kommit hem gick jag till Max. Vi gick ut och promenderade runt i Skultuna lite tills vi stötte på Bedde, Ojje och Pb. Det blev en tripp till centrum där jag och Max stannade med Pb och snackade med honom. Sedan gick jag och Max hemåt till mig och stog och snackade under de två timmarna solen gick ner.



En solig, ledig torsdag ägnade jag förmiddagen i solstolen. Första riktiga solningen för min del. Superskönt! Sedan blev det duschen och allt vad man ska göra när man fixar sig. För att på kvällen åkte jag, Max och Erik in med Eriks mamma till Cityfestivalen. Där träffade vi Amanda, Ina, Rebecca, Louise, Caroline och Oscarsson. Gick och käkade på Gränden för att sedan kolla på Rix Fm festivalen. Daughtry var klart bäst!
När vi kom hem stannade jag hos Max till klockan halv fyra på morgonen. Det var ljusare när jag cyklade hem än vad det var när jag kom dit. Kändes som att kvällen inte hade kommit ännu...

 Nu har jag precis kommit hem från skolan - och nej, jag har inte gått i skolan. Utan jag och några till har målat stenen idag. Den blev faktiskt jättefin, och så var det ju sol ute.





Ikväll blir det antagligen grillfest! Mums med go mat, glada människor och sommar.


L.

Sommarshopping


Bh, h&m
Bikini, h&m
nylon strumpor/byxor, h&m

Rea klänningar, Gina Tricot

Shortsdress, Gina Tricot

inflyttningsfest














tack för en mysig kväll underbara människor.

Nytt kök?

Som igår har jag varit på jobbet hela dagen och är även kvar här nu. Tiden håller på att ticka ner som tur är. För snart orkar inte mina ben hålla min kropp uppe. Jag står upp ungefär hela dagen så benen och fötterna tar stryk. Efter jobbet ska jag, pappa och mamma - som igår - åka och kolla på kök. Jag är inne på en mer mysig, lantig men ändå modern stil medan pappa och mamma vill ha vitt och för mig, en "stel" stil.

Igår efter jobbet åkte jag hem, fixade mig smått och sedan kom Max hem till mig. Efter ett tag tog vi vårt pick och pack och cyklade iväg till Ica för att träffa Ina, Louise och Erik. Väl där blev det bl.a. ketchup köp för min & Max del, som sedan fler tog del av när grillningen sattes igång hemma hos Caroline. Det var där vi höll hus hela kvällen - i Carros nyinflyttade hus, med Evelina, Charlie, Sara och Amanda. Så det blev som en inflyttningsfest. Grillning, prat och ridning var något av det som hände där. Skoj, skoj. Cyklade sedan hem i sommarvärmen.

Vi hörs. Nästa gång med bilder!



L.

Hold On

När jag lyssnar på radio medan jag kopierar papper spelades den här låten som jag tyckte var helt okej...


Gokart

Igår fick Erik med Amanda, mig och Max på gokart banan. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde att köra. Blev dock omkörd ett antal gånger, men jag kan skylla på att jag hade i bromsen hela tiden under resans gång. Det fick jag reda på när jag stannade och tiden var ute. Efter vi hade kört åkte vi hem med Eriks pappa till Erik och kollade på en film - Step Up 2. Det är en bra film det.

Nu ska jag iväg till jobbet. Ser fram emot att tjäna lite pengar.





L.


Midsommarafton








Tällberg.

'Tänk Barnen i Bullerbyn...'

Ja, nu sitter man här en söndag i sängen och känslan att det är skola imorgon sitter kvar även fast den är slut. Sommarlovet 2009 har inte riktigt tagit mig med storm än. Kanske beror på att mitt sommarlov har startat med jobb och tidiga mornar. Men nu har planer på sommaren börjat komma och jag längtar!

På midsommar var jag uppe i Tällberg - verkligen huuuur mysigt som helst! Gud vad fint det är där. Tänk Barnen i Bullerbyn och den tiden. Jag älskar sådana hus och sånn miljö, allt känns liksom så lungt och tryggt på något sätt. På midsommarafton befann vi oss största delen i min morbrors stuga för att då och då gå ner till vattnet där det var dans och fin solnedgång.
På midsommardagen blev det långpromenad runt kvarteren och sen besökte vi en liten, liten affär med så mycket fina grejer. Ni vet antika och nygjorda saker i lantigt och gammaldags stuk? Verkligen hur fina saker som helst. Jag hittade så mycket, men bestämde mig tillslut för en lampa. Den hade en guldig och ljusrosa fot med en vit glas "skärm". Så himla fin!

När jag kom hem igår efter en nästan tre timmars lång bilfärd gjorde jag iordning mig för att sedan åka iväg till Max. Där började vi att skriva upp låtarna som vi ska sjunga på sommarcafét i juli och vi blev nästan klara. Sedan fortsatte vi med andra musik "uppdrag" vi har i sommar. Och efter musik stunden blev det film med godis - mys. Somnade vid fem.

Vaknade vid elva. Frukost och ruffs hår. Mös i sängen till tre. Tränade på låtarna vi ska sjunga här fram över. Och nu sitter jag här, i min säng. Ser ut genom fönstret på de gröna träden och önskar att sommaren alltid kommer se ut som den gör idag- Varm och solig.

Väntar på att mobilen ska ringa. Jag, Max, Erik och Amanda ska kanske åka iväg och köra gokart. Jag kommer inte våga sätta mig bakom ratten, det är jag nog för feg för. Vi får väl se hur det blir. Rädslan kanske är för stor....



L.

Nya klipp och kalas

En kort dag på jobbet. Eller kort och kort, slutade vid ett. Så det var superskönt! Jag föreslog att åka till Hälla för att köpa sallad med plus meny på Mc Donalds. Och anledningen varför jag ville äta där var för att få två snygga Coca Cola glas som ser ut som burkar - ni borde ha sett dem? Färgen som jag fick lär vara den snyggaste.

När vi väl kom hem gick jag till frissan för att klippa mig lite. Det blev ingen större förändring, det var bara de slitna topparna som fick falla ner till golvet. Skönt att göra ett lyft i håret nu till sommaren, som kommer...när?

Sista träning blev det även ikväll. En sjukt jobbig sådan. Olika stationer med övningar som tog slut på alla delar av kroppen. Jag var helt död när väl sekunderna tickade ner till slutet. Nu gäller det att hålla igång i sommar!  När jag kom hem från träningen möttes jag av ett tjugotal människor hemma hos oss som firade Mosters 50 års dag. Tårta efter träningen satt som handen i handsken.

Nya klipp på Youtube har jag laddat upp. Sök på elienen.



L.

Befann mig i rymden

Precis dammsugit halva huset inför festen för moster imorgon. Det var det första jag fick göra efter en hel dag på jobbet. Helt slut i benen blir man när man står en hel dag framför den oväsande skrivaren. Fast jag har haft det roligare idag än andra dagar, det måste jag säga. Det hade jag nog för att Matilda kom och jobbade också, & då fick jag någon att prata när skrivaren kopierade de tjocka buntarna papper - som tar en evighet.

Igår tränade jag för första gången på ett tisdagspass hos Johan - pump och spinning. Det gick kanon enda tills mitt huvud kändes som det befann sig ute i rymden och bara snurrade runt där. En otäck yr känsla. Vatten och sömnbrist var nog de största bovarna i det hela...

Imorgon jobbar jag till lunch, sedan ska jag klippa mig efter typ en 100 års väntan. I nyklippt hår blir det sedan att fira moster med hennes vänner och packa inför färden till Tällberg på midsommar. Kram.



L.

Jobba på lov?

Nu slänger jag upp ett morgoninlägg som ingen troligen kommer att läsa fören mitt på dagen (tidigast). Jag tänker på dom som sover i sina sköna sängar just nu. Dom som kanske precis gått och lagt sig, och som får uppleva känslan "sommarlov". Jag vill verkligen vara en av dom - just nu i alla fall. Kanske inte när jag väl fått min lön och kan leva livet hela sommaren. I två veckors tid håller jag hus på jobbet. Tänk på mig när ni tycker att det är jobbigt att gå upp från soffan och hämta fjärrkontrollen, då blir det inte lika jobbigt längre. För att jobba - det är jobbigare...

Bussen väntar.


Och igår tränade jag hos Johan förresten - Gym och mage.
Idag är det pump pass och spinning. Och på torsdag cirkelpass.
Jag kör hårt nu sista veckan.



L.

Sommarfest! (& ännu lyckligare)

På den regniga kvällen igår var jag hemma hos Max. Där var det sommarfest för alla träningsmänniskor som går hos Johan. Det var verkligen roligt där med yngre som äldre människor. Och att uppträda kommer man inte undan med någon stans. Utan jag och Max fick spela låten som vi kom två i talang där också- som såklart var kul! Ingen var helt nykter i huset, och där behövde man verkligen inte vara hungrig. För gott om god mat fanns det.

Ni vet mitt överlycklig inlägg för några dagar sedan? Där jag var sjukt glad och mina glädjetårar bara hade spruckit? Nästan en sådan känsla fick jag igår kväll också när jag blev tillfrågat något mer. Jag kan säga att allt handlar om musik. Men nog med det så länge. Den tiden kommer snart när jag berättar...

Jag och Max vaknade vid tolv idag. Segade oss upp i sängen efter någon timme för att ta något att äta. Det blev min överblivna pizza som åts upp från i fredags. Sedan letade vi låtar som vi ska sjunga på olika saker här fram över. Vi har väldigt mycket musik att ha & göra med under sommaren, vilket är jättekul!

Imorgon startar sommarjobbet på pappas jobb igen. Det känns som att jag kommer missa så himla mycket när jag jobbar. Men om det är pengar jag ska ha måste jag kämpa lite för dem också. Efter jobbet ska jag åka och träna hos Johan. Skönt!


L.


Avslutningsmiddag












11/6 - 09. Kommer sakna alla så himla mycket<3


Avslutningskvällen




Tröja, Gina Tricot
Jeans, New York
Halsband + armband, gammalt

Lyssnar på ljud från ny tv.

Jag kom hem från sista lördagsträningen nyss under några veckor. Känns inte så bra för jag tror inte jag orkar hålla igång under sommarlovet. För det är ju då tiden går åt till sol, bad och vänner - om nu Sverige får sommar snart? Det var i alla fall ett riktigt roligt spinningpass idag med hög techno musik (ni vet så det typ dunkar i hela kroppen?) och sen team cykling. Utmattad men samtidigt en härlig känsla när pedalena på cykeln körde sina sista varv.

Igår var jag på kusinen Carolines student. Vi åkte dit och åt mat, såg hennes fina presenter och sedan hämtade Max upp mig för att åka hem till honom. Vi firade ju fyra månader igår så jag kände att tiden med honom skulle bli lite extra. Vi beställde pizza med hans familj, och sedan blev det film hemma hos mig. Vi somnade när morgonsolen nästan gick upp.

Och i torsdags förresten, efter avslutningen, blev det Kolgrillen inne i stan med Louise, Ina, Rebecca, Evelina och Amanda. Sedan löga för att träffa allihop i nian. Sorligt att tiden med varandra är slut nu. När bussen kom till Skultuna gick jag och några nya ansikten hem till Max för att spela lite kort.

Snart kommer min kusin Peter som jag inte träffat på år och dar. Och i mellan raderna som jag skriver nu hjälper jag pappa att montera upp vår nya platt-tv med biosystem och grejer. Rätt ovärd pryl tycker jag i och för sig. Men man får se det från den ljusa sidan: jag får tv:n som stog i vardagsrummet förut. Min gammla vita försvinner nu!

Ikväll ska jag på sommarfest! Vi hörs. Kanske imorgon med bilder.


L.


12/2<3


4 månader med dig! Jag älskar dig. tolv/två - tvåtusen nio.<3

Nu är det slut:(

Det var en underbar dag igår. Kören tränade inför idag i kyrkan och sedan fick vi sluta strax efter lunch. Det var sista dagen på Persbo och då kände man verkligen hur mycket allt och alla betydde. Att man märker det så sent är så synd, för ett år till där och det skulle vara toppen. Men som alltid - man kanske ska sluta när det är som bäst?

Efter skolan åkte jag hem och fixade mig. Extra smink, ett ton hårspray - och ja, ni vet! Så som tjejer är när det är speciella tillfällen. När jag väl blev klar efter typ tre timmar framför spegeln åkte jag ner till skolans matsal där jag möttes av killar i kostym och klänningar i alla möjliga färger. Det var en sånn himla rolig kväll med massor av skratt och jubel. Men till största dels tårar. Gud vad man grät. Lämnade i alla fall kvällen med ett leende på läpparna. Niornas avslutningskväll blev ett minne för livet.

Skolavslutningen idag kan jag inget annat säga än att den var sorlig. Jag skulle kunnat fylla en pool med mina tårar. Jag kommar sakna alla så himla mycket och nian har verkligen varit en av det bästa tiderna i mitt liv. Sången "Mötas och skiljas" fick jag inte fram en ton på - det gick verkligen inte. När jag kramat alla som fanns i kyrkan tog jag mitt pick och pack och åkte hem till mig. Här blev det fika med mina tjejer och ännu mer tårar. Jag öppnade mitt betyg tillsammans med Caroline. Jag blev supernöjd: Mvg i svenska, so, musik, bild, idrott och hemkunskap och sen vg i allt annat. Och jag älskar er tjejer - ni betyder så himla mycket<3

Ikväll ska jag in till stan och käka med tjejerna. Sedan blir det att träffa allihop i nian (hoppas jag). Bilder från igår och idag kommer inom kort! Kramis.


L.

Två från Tornados Salonger

Jag och Jennie sjunger "Torn":


Jag, Amanda och Jennie sjunger "Your Song":


Kolla vidare och finn flera.

Trummelsberg

Jag ska börja med att säga ett stort grattis till min kära vän Ina som fyllde sexton år igår. Hennes födelsedag firades ute i skogen - i Trummelsberg - med alla andra nior. Gänget köpte en prinssestårta till Ina innan vi åkte iväg ut i skogen som vi smaskade på. Tårtan blev extra god när den åts ute i skogen och när vi hade kämpat med att hålla den fin och kall!
Under kvällen lekte vi lekar med alla, grillade korv och sjung runt elden när mörkret fallit ner. Sedan somnade jag och tält tjejerna någorlunda i den kalla natten. Meningen "Jag ska vara uppe hela natten!" höll inte för mig i alla fall.

Seg morgon idag. Väckningen bestod av trummande på storm köks kastruller - toppen! Nej, inte alls. Och man är ju extra irriterad på morgonen av starka ljud. Så dagen började si så där. Men efter att ha tryckt i sig lite frukost vände humöret lite. Vid tio kom bussen och hämtade oss. Skönt att vara hemma, men mindre kul att det här var sista gången alla i nian gjorde något tillsammans. Usch, jag tycker verkligen inte att det ska vara så. Jag vill ha klassfester om några år, för annars vill jag inte sluta på Persbo. Punkt slut!!











KOMMER SAKNA ALLA<3

Avslutningsmiddags klänning


från h&m

Tjejer kan få killar rädda:

Hej på er! Det var länge sedan ett hej kom - så idag blev det ett!

Igår var jag hemma hos Louise på en liten tjejkväll med Ina, Amanda och Rebecca. Det var übermysigt med jordgubbar, fotboll och massor av skratt och prat, pinsamheter - och ja - ni vet? Tjejsnack. När klockan närmade sig natten fick vi idén att åka iväg till Max för att skrämma han och hans kompisar. Det började med att jag skrämde livet ur Max mamma och deras gäster (det var inte riktigt det som var meningen) när vi sprang runt på Max trädgård. Efter att ha hållt på och försökt skrämt dem utan resultat, fick vi ta i med våra röster för att skrika in i det öppna fönstret där de befann sig. Det ledde till att jag blev intryckt mot väggen av en tjurig Max (han blev alltså skrajj och hatar sånt), men som tur var vände hans humor under natten till det bättre. Väldigt rolig kväll!

Idag måste jag packa inför övernattningen ute i skogen med nian imorgon. Det ska bli grymt kul om vädret håller borta regn och blåst. Sista tiden med alla i nian, usch vad hemskt! Efter så många år tillsammans ska vi bara splittras. Det gäller att göra den sista tiden i skolan till den bästa.


L.

Linn & Max - We Belong Together

Jag och Max sjunger på en talangtävling 6/6 - 2009.


Tvåa!

Jag kom hem från Kvarnbackadagen i Skultuna för ett tag sedan. Där var jag med i årets talangtävling med Max - och som rubriken - kom vi två! Jag blev jätteglad och det var jättekul. Min syster kom 3:a i discodans och Jennie kom 1:a med killarna. (Snart kommer videon på vårt uppträdande).


Igår tränade jag och Max på låten. Jag var dötrött på morgonen så jag somnade om tills tolv efter att ha vaknat typ två timmar innan i hans ljusa källare. Vi var lediga igår så då passade det perfekt att träna på låten på torsdagen och sedan för att spara tid så sov jag där som sagt tills på fredagen. Efter att vi sjungit igenom låten så att den satt nästan helt, gick jag hem och fixade mig för att sedan åka till mormor och gratta henne på födelsedagen. Efter fika stunden där åkte jag till Max igen, tränade och sedan hem till Erik. Där kollade vi på årets skräckfilm "The Unborn" som inte alls var så läskig som jag tänkt mig. För att vara årets skräckfilm var den inte alls så bra.

Ikväll ska jag hem till Louise på tjejkväll. Vi får se vilka mysiga tjejer det blir där. Puss.


L.

Livet är perfekt!!

Gud vilken show nioarna bjöd på - både igår och idag. Tornados Salonger gick riktigt, riktigt bra och jag är så himla stolt över alla som medverkade. Det var så himla tråkigt att föreställningarna inte blev fler, för jag älskade verkligen att vara där - på scen och bakom. Stämmningen fyllde mig med glädje. Det kommer blider och videor från kvällen senare.

Sista kören i skolan idag. Usch vad tråkigt! Mitt låtförslag till låten som alla nior ska sjunga på skolavslutningen blir det som vi ska sjunga. You'll Be In My Heart kommer att vara en perfekt låt tror jag - för vi är grymma!

Efter skolan åkte jag in till Hälla med mamma. Där hittade jag äntligen min avslutnings middags klänning som jag blev så glad över. Det kommer bild på den sen. Handlade sedan med mamma, en full kundvagn blev det.

När jag satt i bilen hem började min ringsignal Breakeven att spelas. På displayen stod det "Max<333". Möttes av en glad röst som medelade mig om en nyhet som fick mig till tårar. Jag har nog aldrig känt den glada känslan någon gång. Det var nog mer än chock, det kom så plötsligt - jag visste inte vad jag skulle säga. När jag väl lagt på luren var det svårt att berätta för mamma. Glädjen fick mig att hacka mig genom den glada nyheten! Mamma fick glädjetårar också - inte för nyheten, utan mest för min skull. Herregud vad lycklig jag är. Ni kanske får veta snart. Inte idag. Men snart...

Slutar runt lunch imorgon. Sedan blir det träning på låten med Max till talangtävlingen på lördag. Sover nog där också så vi har hela fredagen på oss att träna också, eller i alla fall enda tills jag ska till mormor och fira henne under dagen.


L.

Imorgon gäller det

Som igår. Och i förrgår - har det varit en underbar dag. Varm & somrig med neråt tickande steg till skolavslutningen. Ynka få dagar kvar nu... Och första skavsåret drabbades mina fötter av idag. Ajajaj säger jag vara. Nya skor är inte att leka med.

Skolan har varit jätterolig, som de flesta dagarna på sistånde. Jag har bara sjungit hela dagen - men om jag inte sjung, lyssnade jag på andra som sjung och spelade låtarna som ska vara med i showen. Jag ska även duka till middagen imorgon, så det blir fullt upp. Och hem får man inte gå imorgon, utan man måste vara kvar i skolan tills typ 22.00 på kvällen. Men aja, tror jag överlever. Musik får mig alltid att orka så...

Det är så skönt att det inte är något mer plugg. Nu kan jag bara hålla tummarna på att jag kommer in på Kopparlunden. Eller vänta, det är plugg kvar - men på ett annat sätt. Det jag ska plugga nu är låttexterna så att det sitter korrekt. Ses imorgon på Persbo, hoppas jag!



L.


RSS 2.0