Jag har himlen runt hörnet

Nu är det onsdag. Dagen mitt i veckan. Känns stressigt på något sätt. Alla lektioner har början nu så det är mycket att tänka på. Jag får använda mig av min lilla "läx-lista" och pricka för det jag gjort och skriva upp det som ska göras. Så funkar jag!

Igår sjung jag på Mariagårn - "Himlen runt hörnet". Det var kul! Att träffa vänner där och att få sjunga på köpet är ju perfekt. Kollade på en fjärde del av idol på kvällen med Max också.

Ingen vanlig skollunch idag inte. Utan jag fick sitta och mata Emil H. med mat på Choy's (stavning?), medan Amanda fick mata Evelina.

Snart ska pappa hjälpa mig med lite matte. Tänk om man kunde vara lika smart som honom? Aja, alla har inte tur. Fast jag kanske kommer bli det när jag kommer upp i hans ålder? Tyska prov imorgon också. Det känns bra för att jag är väl förberedd. Ikväll ska jag träffa Max (tror jag).

Amanda: "Jag har aldrig fått 100%.." "What? Det blev det!"


L.


29:onde!


tröja - vero moda. örhängen - lindex.


Höstmys


T-shirt - h&m. Halsduk - Indiska. Jacka - h&m.


Shinedown - Call Me

Jag och Emil sitter och har datorkunskap just nu. Och underhålls av den här låten.
Det är Max som fått mig att lyssna på den här låten, sjukt bra!


To fast!

Det gick bra på sången igår, och det tyckte sångläraren också som tur var. Och som alltid är det ju kul! Jag har fått låten "Total eclipse of the heart" för att träna på mina svaga sidor. De partierna i min röst som jag helt enkelt knappt använt. Så det är toppen, men svårt.

Dansen igår behöver vi inte tala om för det går för fort för mina armar, ben, höfter, huvud... Jag och Amanda satt oss i Sigma och åt lite innan vi gick till dansen. Det blir väl en måndagstradition antar jag!?

Nyss haft första engelskalektionen på KG. Tror att det kommer bli bra, även fast jag är sämst på't! hehe. Idrottsteori snart också. Sedan är det media efter lunch. Bara "nya" lektioner idag, skojskoj! Slutar vid två och då blir det att leta höstjacka innan jag åker hem och drar till Mariagårn.


L.

På tal om ingenting

Jag vet inte om jag börjar bli sjuk. Men ett visst halsont finns i mig. Det är sånt här som kommer och går - så jag hoppas att det hinner försvinna tills ikväll. För då ska jag dansa och sjunga och då vill jag vara i toppfrom! hehe.

Sitter i skolan nu i alla fall. Svenska och samhällskunskap väntas. Slutar vid fyra och sen börjar nästan dansen direkt. Men aja, vi hörs! Puss hej - leverpastej...


"Ett par röda fingervantar upphittade, återfås mot beskrivning!" (Emil Högberg)



L.

Gå till Rönnby var mysigt!

Jag var ju på bio igår. På "Flickan som lekte med elden" med Max. Filmen gick inte under mina förväntningar, men samtidigt inte över. Så filmen var ungefär som jag hade trott. Ettan var bättre (som det oftast brukar vara), men den är lätt värd att se.

Efter bion, som slutade klockan nio, hade jag och Max inte alls tur. Bussen gick klockan halv nio och sedan gick inte nästa för än vid elva. Så efter att vi ringt våra föräldrar och funderat på att ta taxi hem bestämde vi oss för att gå. Gå så långt som vi bara kom tills bussen skulle komma. Vi kom till Rönnby. Vi skulle kanske hunnit till Åkesta, för vi fick sitta och vänta i ungefär 40 minuter inne i en busskur på Rönnby. Det var så himla skönt och mysigt att gå, så egentligen gjorde det inget att vi behövde vänta - vi fick ju motion! Sov över hos Maxen när vi äntligen kom till Skultuna.

Nu har jag precis pluggat matte. Och jag kan säga att bråk inte riktigt är min grej. I alla fall inte när det kommer till invertera tal (eller vad det heter!). Max ska försöka hjälpa mig ikväll - för jag ska dit och se på film senare. Nu ska jag träna på min sångläxa. Hörs!





L.


Fixad redan nu en lördag

Konstigt nog kom jag hem för ungefär en timme sedan. Den här tiden brukar jag ha morgonfrilla vanligtvis en lördag. Men inte idag. För idag åkte jag, mamma och syrran in till Tatis nyöppnade butik. Eller de har byggt ut butiken på samma plats, så vi var där minuter efter öppningstiden. Jag hittade tre par höst/vinter skor, en tröja och en t-shirt (bilder nedan).

Idol, popcorn och sedan promenad ute blev det igår kväll med tjejerna. Myspys! Känns att hösten verkligen sätter fart nu. Det är bara att antigen kolla upp mot träden och se det påbörjade gula löven, eller ner på marken och se de löv som redan lyckats falla.

Snart ska jag in till stan. Jag och Max ska sätta oss och käka någonstans innan vi ska se på bio. Stora förväntningar på filmen.



L.

Erikslunds shopping





Skor - Skopunkten. T-shirt och tröja - Tati.


Fika i skolan

Bjöds på fredags fika i skolan.

Vid det här bordet tillbringade jag, sista tiden den här veckan i skolan, tillsammans med min basgrupp (bl.a. Anna på bilden). Hur mycket kan man egentligen skratta på en skala i skolan? Vår grupp måste slå världsrekord i det. Hur roligt som helst har vi. Och innan jag slutade fick jag även reda på vad jag fick på historia seminariet: starkt VG! Känns underbart.



L.

Helg!!!!!!!

FREDAG! Helg. Äntligen helg och ledigt. Så underbart skönt - även fast veckorna i skolan går snabbare än någonsin. Idag blir det nog en kväll med tjejerna - superkul! Pratas om fest men jag vet inte än, är inte så sugen nu i alla fall. Och på lördag ska jag och Max se på bio; "Flickan som lekte med elden". Hoppas på att den är lika bra som den första "Män som hatar kvinnor". Lätt en av de bästa svenska filmerna.

Igår, efter Idol, kom Max förbi. Mina tår frös till is efter att ha stått ute i ungefär en och en halv timme. Anledningen varför vi inte gick in var för att hans små dogs var med. Det är så mysigt att stå och prata ute, under stjärnorna. Fast det är något som tillhör sommarkvällar mer - det måste vara det mysigaste som finns i alla fall!

Hoppas på att jag slutar snart. Kram.


L. 


Letandet är över.


Myrorna. Jag gillar affären starkt!

Morgon startade i en röd stol

Hej igen. Nu börjar uppdateringen rinna på - inte sant!? Jag har egentligen inte tid till bloggen, nästan inte till mig själv heller. Men jag har insett att skolan inte kan ta upp hela min tid. Även fast den nästan gör det.

Morgon började med två timmar och 45 minuter i en röd stol inne på Västerås Teater. Jag var inställd på att somna, men teatern Mig äger ingen var bättre än väntat. Så det blev två timmar och 45 minuter klar vaken i den röda stolen. Dock kom det lite gäspningar då och då. Men trött kan man väl få vara?

Jag gick på stan efter skolan. Hittade en liten väska på Myrorna och även smink och ett linne. Det finns inte så mycket kläder på stan nu tycker jag. Jag som som alltid brukar ha en tom plånbok när höstkläderna kommer in, har den nu full! Åt även sallad med Amanda en snabbis innan jag åkte hem.

Nu ska jag snart se på Idol. Den här gången ensam. Fick sällskap igår av Max men idag måste jag plugga och kolla samtidigt. Så det funkar inte att ha ännu en sak att hålla på med.



L.


Var barn så länge du kan!

Ett rätt bra ordspråk som stämmer in på bilderna.



Emil. Evelina. Amanda. Jag.


19 september och solsken






Jag och Max. Frona & Thomas Thörnholm.

Bilder från i lördags.


Ledig

Precis ätit frukost. Sent? Jag vet. Men jag är ledig idag. Och då ska man väl få göra saker som man brukar göra när man är ledig. En ledig dag i skolveckan borde man få varje vecka. Då laddar man liksom med energi och får saker gjort. Faktiskt hur skönt som helst!

Så idag ska jag skriva min svenska novell som jag inte ens börjat med, och som ska vara klar på fredag. Måste även träna sångläxan - fast det är ju i alla fall kul!

Max sov här igår till idag också. Kändes inte som det var i morse han åkte här ifrån till skolan. Så blir det väl antar jag när man halvsover...

Nu ska jag sätta fart. Imorgon (första lektionen) är det teater på schemat. Vi ska gå och se Mig äger ingen på Västerås teatern. Skön skön vecka - yeah!

 

L.


Ett citat.

Glömde nämna att vi har hälsodag i skolan idag. Testat på Thai Chi, spikmatta och har just nu rast från en föreläsning som handlar om självkänsla. Håller på att somna men ett äpple har piggnat till mig - hehe! Mentorsmöte. Justia! Det har jag ju snart. Aja, det blir i alla fall Mariagården och Max när jag kommit hem.

Emil Högberg & Emil Johansson: "Jag har ätit snabbmat för åtta år!"
http://salapajken.blogg.se

Fråga mig inte varför!?


L.

I Will Survive!

Ny skolvecka. Och verkligen en skön skolvecka kommer det att bli.

Igår var det skola - som vanligt. Efter skolan gick jag ner på stan och tog en snabb fika med Sara, Evelina och Amanda innan mina ben sprang vidare - runt, runt i affärer letandes efter bl.a. skor. Hittade ingenting. Så jag gick hem till Amanda. Där blev det att tagga till för dans.

Jag tror jag behövde tagga till lite mer inför dansen då det gick snabbare än snabbast. Hängde inte riktigt med i kordinationen, men hoppas på ett bättre försök nästa gång.

Måndagar slutar alltid med sång i stan. Lite halvtrött efter dansen men det är skönt att ha allt på samma dag ändå. Jag fick låten "I Will Survive", vilket gjorde mig glad för att jag vill träna på min attityd när jag sjunger.

När bussen landade i Skultuna och jag klev ut möttes jag av min älskling. Han lurade i mig att han var hemma men överraskade mig då han i själva verket väntade på mig. SÖTNOS!


L.

Snabba låtval

Jag har fullt upp. Eller fullt och fullt - tiden hänger inte riktigt med i mina kurvor. Men nu ska ta lite tid till skrivandet här!

I fredags kväll kom tjejerna till mig. Vi kollade på idol och hade det mysigt. Tänk hur mycket bästa vänner betyder! Helt otroligt. Max ringde mig också och sa att; "Thomas ringde och han ville att vi skulle spela flera låtar, så du får hitta någon låt nu ikväll som jag kan lära mig." Klockan var runt nio så det var bara att ta fram ipoden och bläddra igenom. Hittade en. Så när tjejerna gick iväg och köpte godis åkte jag till Max för att testa om låten gick och sjunga. Det gjorde den.

I lördags vaknade jag tidigt för att vara en lördag. Max kom till mig vid elva och när klockan slagit tolv gick vi ner mot torget. Där träffade vi Thörnholm och inväntade att klockan skulle slå 13.00 då allt startade. Jag började att sjunga låten "Utan Dina Andetag". Sedan blev ordningen "Life On The Moon", "Broken Strings", "Ironic" och en Nickelback låt som Max körde. Det var inte världens roligaste uppträdanden jag gjort. Men jag ser alla uppträdanden som något nyttigt.

Efter att Max och jag fikat med bulle och latte hemma hos mig och även fått i oss hemmagjord wook åkte jag med bussen in till stan. I skolan skulle vi ha en utställning vilket blev roligare än väntat. Pallrade mig ner på stan sedan med Max, Ina, Bedde, Louise, Amanda, Fredrik och Rebecca. Åt på Subway. Träffade på Persboelever, och sedan tog vi bussen hem. Sov hos Max (vilket var rätt länge sen?)

Kom nyss hem. Seg söndag med sångläxa och andra läxor på schemat! Så det är väl dags att börja nu.


L.

Nåt måste göras!

Jag har problem. Jag vill inte gå i spårk! Får nästan panik, det är ju inte kul. Inte alls! I alla fall inte när man inte hänger med. Så ja, jag vill sluta. NU! Det blir att prata med studievägledaren. Nåt måste hända.

Sitter i skolan nu i alla fall. Precis ätit pannkakor med grädde som jag kommer att göra varje torsdag. Snart ska jag och min basgrupp måla klart vår monter. Det är askul! När jag slutar ska jag hem, för jag och Max måste träna inför lördagen. Thomas har inte ringt ännu så jag hoppas verkligen att musiksnubben med massor att göra kommer ihåg att vi ska vara med. Det var ju han som ville ha med oss liksom.


L.

Höstig 16 september



Tröja - Second Hand. Jeansleggings - Only.


Pallra er dit


+ mig och Max. Kom!

Kommer jag bli skrämd?

Oj, nu har jag varit snål med min uppdatering. Hinner inte med mig själv - all min tid går åt till allt annat. Men nu sitter jag i skolan och har rast till tolv, så då kan jag passa på att skriva lite.

I måndags hade vi skolfoto. Om jag blir skärmd av mig själv när jag öppnar katalogen vet jag inte än, men det skulle inte förvåna mig!
Efter skolan gick jag och åt på Subway med Evelina och Amanda. Sedan satt jag och Amanda på oss danskläder och så gick vi till dansverkstan. Dansade och hade kul fram till klockan kvart över sex. Då tog jag mitt pick och pack och begav mig till medborgarskolan. Där fick jag sitta och vänta i typ tjugo minuter innan jag fick komma in. Träffade sångpedagogen för andra gången (då jag var med Max och kollade på en gång). Men nu ville jag vara den som sjung, så i måndags började jag på sång. Hur roligt som helst!! Jag fick låten "Moving On" med Sara Dawn Finer. Ni som hört den vet att den är grymt svår. I alla fall när man inte kan sjunga rätt ännu...

I tisdags efter skolan gick jag och Evelina till UM. Sedan satte vi oss på bussen där vi bl.a. träffade Max och Ina. Jag och Max gick hem till mig när bussen släppte av oss, tog en macka och sedan vidare till Mariagården. Där blev det först glädje som slutade i stora tårar. Tårar som aldrig slutade.

Nu är det onsdag. Sitter i skolan och har snart semenarium (stavning?). Någon form av prov men ändå inte. Är inte förberedd alls för historia är inte riktigt min grej. Men men, ett G kan jag nog skrammla ihop! Pluggning ikväll, och träning på sång.

PUSS.



L.

If I could just see you


Lifehouse - Storm


Börja på sång nu

Igår pluggade jag nästan hela dagen. Fick matten och nästan tyskan & svenskan gjord. Det är så skönt att ha saker gjorda, så jag tänker att jag börjar på en gång. Så nu har jag inte så himla mycket att göra. Eller jo - jag skojade. 70 sidor i en svenska bok + reflektion, tyska grammatik, och så ska jag lära mig om industrin i historian. Inte alls kul.

Jag och Max åt pizza på La Bussola igår. Det var mysigt. Och kvällen fortsatte sedan i min källare där vi bara låg och pratade på två madrasser på golvet utan mobiler, tv eller något. Bara han och jag. Jag spelade även upp min nya låt för honom och han sin. Eller hans början till en låt. Vi åt glass och vindruvor innan våra ögon slocknade.

Vaknade rätt tidigt - vid tio. Sedan låg vi och mös till två på dagen ungefär. Nu är jag själv. Hör massa ljud från köket då pappa har börjat att riva ut det nu. Håller på att försöka lära mig om Kopparlundens historia men det går fan inte. Får börja läsa i svenska boken istället. Så - back to work!

Imorgon är det skolfoto och jag letar i min garderob efter något som jag kan ha på mig. Ska även dansa på kvällen. Och om sångpedagogen har kunnat ändra på en tid hos en elev så ska jag börja sjunga hos henne imorgon efter dansen. Skitkul! Äntligen.


L.

12 / 2 - 09 <3

Jag älskar honom.
Sju månader.
Jag kan inte få nog.


M A X W I K S T R Ö M


I love my girls

Snart kommer Amanda och Ina till mig. Kanske även Sara och Evelina. Vi ska se på idol, ha mysigt och dricka skummad cafe latte. För Amanda har rätt - man kan inte plugga hela fredagen.
I love my girls.




L.


Hon går i mina fotspår

Nu är det helg (vilket jag nyss tyckte att det var). Lite läskigt hur fort tiden kan gå ibland. Veckorna i skolan går så himla fort. Det kanske är för att jag faktiskt har väldigt kul. Särkillt i min basgrupp. Jag, Anna och Christoffer har mycket att skratta åt - nästan samma humor också. Idag gick vi tre och hämtade ett stort stuprör på skrottippen t.ex. Sedan har jag haft fri tid hela dagen nästan.

Igår kollade jag på min syster som sjung på Persboskolan. Hon är så duktig och jag är så stolt över henne. Hon går i mina fotspår och det är så kul att se. Dock började jag uppträda tidigare än henne. Men jag vet i alla fall hur det kändes att gå upp på scen de första gångerna: nervöst till tusen! Men när man väl stog där och sjung på scenen ville man inte gå av. På kvällen gick jag, Max, Amanda hem till Bedde och kollade på idol.

Jag har mycket plugg att göra nu tills början av nästa vecka. Hoppas på att hinna klart det i helgen. I alla fall på söndag och början av morgondagen. För senare på dagen ska jag och Max fira får 7 månadersdag.


L.


11/9


T-shirt, jeans och väska - från New York.


9 september



Stickad polotröja - Gina. Örhängen - Indiska. Eye liner - H&M. Bh,trosor - Cubus.

 


Garv i stora, feta mängder

Idag var en dag av alla mina dagar i skolan under hela mitt liv den jag mest skrattat på. I alla fall mest garv under en och samma lektion. Vi byggde montrar, jag och min basgrupp, som vi ska sätta våra arbeten på. Och det skulle vart tråkigt om inte vi gjorde lektionen kul. Jag förstår inte hur mycket vi garvade, jag har faktiskt till och med lite ont i magen (och inget överdrivet). Jag var bara på så bra humör, och tydligen alla i min grupp också. För shit, det var verkligen kul!

Och dagen fortsatte lika bra. Kanske inte lika mycket garv, men skratt fanns hela hela tiden med i bilden. Efter lunch hade vi svenska. Där fick basgruppena diskutera en bok. Och sedan hade vi datakundskap. Inte så kul, men fick hjälp av Niklas som satt bredvid. Eller var det jag som hjälpte honom? Nej, vi hjälpte nog varandra. Vi låg nog på samma nivå sådär, haha!

Efter skolan gick jag på stan. Hittade lite saker som jag lägger upp bilder på när som helst. Och hann även träffa Amanda sådär i en timme innan bussen körde mig hem.

Imorgon ska jag fika med tjejerna på stan. MYS! Och sedan ska jag se när Sanna sjunger "White Horse" och dansar i skolan. Go sister!


(nu har köket börjat rivas. YES!)


L.


8/9


Igår blev det en mobil bild. Hoppas ni kan se vad det är på bilden i alla fall.
T-shirten är från H &M.

Vadå "äntligen tillbaka"?

En konstig mening som kommer här, men... Äntligen är jag tillbaka i skolan igen! Det är faktiskt tråkigt att vara sjuk, hemma i sängen liksom kan ju vara skönt ibland - men nej, inte i typ fyra dagar. Så idag var jag utvilad och pigg - nästan frisk - i skolan.

Först startade dagen med att Anna och jag gick runt och intervjuade tre personer som jobbade på tre olika företag i området Kopparlunden. Och alla de 3 var faktiskt väldigt trevliga - särskilt den första som kom hoppandes ut och frågade om vi behövde hjälp. Älskar sånna människor! Sedan var det lunch - idag tyvärr inte så gott, men det dög. Och sedan hade jag matte i två timmar. Eller matte och matte. Jag och Emil satt och pratade under hela lektionen med små bokstäver för att inte störa. Så nu måste jag ta hem och jobba klart sidorna. Fast det var värt det. Skratta framför matte... - ja, ni fattar! Sen var dagen slut.

Nu ska jag till Max, för att vi har bestämt att kolla på Idol premiären tillsammans. Ni vet musik och vi passar ihop, så idol - ja, alltid kul att ha någon att bedömma om de som ställer upp ska gå vidare eller inte med (Även fast vi framför tv:n inte har något att säga till om). Aja. Käkar och så drar jag! PUSS




L.


Jiiho!

Nästan frisk. Jjjiihooo!! Det blir att plugga någon sida matte idag så att man inte ligger så mycket efter i skolan. Har även kommit på lite mer på en låt nu. Får se om den blir bra, men det blir ju bara lättare och bättre ju mer man håller på att skriva och så. Måste även iväg till Max en sväng idag för att hämta mitt busskort och pyssla om honom lite - för nu är ju han sjuk stakarn. Kramis.


L.

Rivna väggar och hörseln tillbaka

Nu har pappa startat. Ljudet från sågen och dammsugaren sätter fart på hela huset. Jag har försökt kommit på en refräng till en låt (och lyckats) i det här oväsendet. Väggen som snart är borta är en vägg vi har i köket. För om några veckor så kommer vi ha ett sprillans nytt kök. Supersnyggt kommer det att bli! Och jag har haft lock för öronen några dagar men just när sågen satte igång kom hörseln tillbaka. Så nu hör jag den extra mycket - kul...

Blir hemma imorgon. Hur tråkigt som helst! Även lyckats smitta ner Max (vilket var väldigt förväntat). Bara vi hinner bli friska till den 19 september då vi ska uppträda. Jag, Max, Fronda och Thomas Thörnholm i Skultuna - missa för gud's skull inte. Hihi.


L.

Manipulera bort förkylning?

Söndag. En höstig sådan på något sätt. Lite mysig och grå men ändå somrigt grön. Det kanske är ett tecken på att sommaren börjar utvecklas till höst? Mina fötter fryser i alla fall. Barfota inomhus antar jag hör till varma sommardagar. 

Fortfarande förkyld, men inte alls lika farligt som gårdagen. Smått hängig och trött i kroppen- sånt kan man inte göra något åt. Jag har försökt att manipulera min kropp att; Jag är frisk! Men nej - fick snabbt förstå att det inte fungerar att göra så... Men jag vill ju till skolan imorgon. Känns som jag ligger år efter annars. Och så är det ju dans imorgon. Shit! Och så skulle jag ju fika med tjejerna på stan. Åh shit vad jag missar saker. Fan för förkylningar.

Julafton - 08.



L. 

Spontanitet

Jag gjorde något spontant. Vad? Jo - Jag klippte av mina långa naglar. När jag filade till naglarna slog det mig vad jag egentligen hade gjort. Men nu är de av, I can't rewind the time liksom. Nu är det fritt fram att spela gitarr igen, för naglar är ett stort hinder när man väl ska ta ackord. Än så länge i alla fall då jag inte kan spela så bra. Funderar på att sätta mig och skriva en låttext, för det brukar gå bäst på kvällar & nätter.



L.

Nu är jag drabbad!

Nu är jag drabbad. Drabbad av lite feber, hosta, huvudvärk (som alvedon lyckades bota imorse), täppt i näsan. Ja - en riktig förkylning helt enkelt. Och det är inte kul, det är det väl egentligen aldrig? Jo, det finns undantag- när man vill ligga i sängen, under täcket och läsa en bok. När man liksom inte har något att göra. Men idag, igår och imorgon vill jag inte vara sjuk. För nu är det helg, och det är dessa dagar i veckan som man vill vara piggare än någonsin. Men några dagar i livet får man bara acceptera att; jag är sjuk.

Igår var jag hemma från skolan. Och tidigt, nästan precis när jag vaknade, kom Max hem till mig. Nästan 4 timmars hål fick honom att åka hem - för att träffa mig! Och när han väl slutat skolan helt, var fri för helg, kom han till mig igen. Den här gången för att stanna. Innan vi somnade hann vi äta upp en popcornskål, en glass skål och se på en film.

Nu är jag hemma - idag igen. Verkligen ingenting att göra så det suger. Antar att jag får vila mig igenom kvällen och hoppas att skolboken som jag ska läsa 108 sidor i kommer att roa mig. Men det finns tvivel - för den är inte så där jättebra. Aja, tycka synd om sig själv är ingen idé för då känner man sig bara ännu sjukare. Så hej och - här ska käkas tacopaj med familjen!


L.

Bilder från New York - 09

Nu laddar jag upp några av de hundra tals bilderna som togs i New York den 5-17 april 09.
Bilder beskriver mer än tusen ord.
Och så vill jag säga att New York var och kommer att förbli bland de bästa dagarna i mitt liv.

Arlanda


Empire State Building






Ground Zero (World Trade Center)



Utanför färjan till Frihetsgudinnan.



Central Park





Brooklyn Bridge. Och pappa 50 år!


(roterande restaurang högt, högt upp mitt i Time Square)


Bilden tagen från Manhattan Bridge.







Time Square




Macys



Frihetsgudinnan.




Utsikten utanför hotellet.


China Town


Bland annat de riktiga Twilight kläderna som är med i filmen fanns
på restaurangen Planet Hollywood.

Museet där filmen "En natt på museet" spelades in.

Madame Tussauds


Sjung även karaoke med syster. Det blev "Thousand Miles".
Och vi fick "Gratulations!" av Simon Cowell.


Hotellet.

Finaste kyrkan.

Sista bilden är familjen på hotellet påväg hem.

New York<3

 


I skolan

Började 12 - lite av dagens höjdpunkt! Inget plugg idag inte. Utan jag och Anna har intervjuat personer på gatan, vi har nyss haft typ media och tagit kort på varandra. Så ja, nu sitter jag här och har inte så mycket att göra. Vi slutar snart så det blir väl att åka hem och "kurera" mig så förkylningen släpper. För det är sjukt jobbigt att inte kunde andas! Och jag måste erkänna att det är svårt att skriva när två sitter bakom och kollar på. Emil och Christoffer är inte att leka med alltså, haha!


L.


Uppdatering fylls på...

Jag börjar i måndags. Då började jag klockan tolv. Jag har aldrig någonsin börjat så pass sent, så det var hur skönt som helst att kunna gå upp ifrån sängen då jag vanligtvis sätter mig på bussen mot skolan. Väl framme i skolan jobbade jag med min basgrupps KG projekt. Sedan tog jag en fika på stan med Amanda, Louise på Waynes och sedan kom även Evelina. Det var lika bra att fylla på energin med en smoothie innan första danslektionen skulle tas. För som jag precis skrev började dansen i måndags. Det var kul att börja på någonting igen - röra på fläsket helt enkelt!

I tisdags jobbade vi som vanligt med KG projektet och sedan fick vi matteböcker och sådant. Först tänkte jag ta den lättaste matteboken, men valde istället en svårare nivå. På något konstigt sätt kom jag ut med en gul mattebok - den näst svåraste. Jag tror alltså på mig själv. Eller? När jag kom hem träffa jag Max. Vi tog en liten promenix och hamnade tillslut på Mariagården. Där har jag inte varit på år och dar. Spelade lite musik med Max och Hjalle innan Max och jag drog oss hem till mig.

Nu är det onsdag. En dag mitt i veckan och jag är näst intill dunder förkyld. Jag som proppade i mig c-vitaminer - men försent antar jag. Eller jag förstår väl att man egentligen inte kan stoppa en påbörjad förkylning. Men kanske göra den lindrigare i alla fall? I skolan har vi haft expo, svenska, datakundskap och sedan blev det en tur till bibloteket där en tant pratade om typ alla böcker som finns där. Segt! Fick sällskap tillbaka av några killar där diskussionen om spöken finns eller inte finns dök upp. Fick tillslut ge mig när ingen trodde på det jag sa. 5 boys mot en tjej - ja, såklart att de vinner!

Snart kommer min Max. Han ska sova här idag då båda börjar sent imorgon. Vi ska äta nånstans här i byn men vet inte riktigt vart ännu. Vi hörs! Nu fick ni nått att läsa i alla fall. Puss. Och krys på mig...


L.

RSS 2.0