Julklappar

Mammsen och jag hittade lite julklappar idag på stan. Både till mig och min syster. Det kanske inte är så kul att öppna paketen och veta innan vad som kommer att ligga i dom. Men hellre det än att få något som jag inte vill ha. Jag och mamma ska antagligen åka till stan igen imorgon för att vi inte fick den tiden på stan som vi behövde till julklapparna.
Ikväll blir det tv tittande. Hoppas det finns något roligt att se på bara. Apelsinen jag kommer att äta på ikväll kommer att få mig att sitta kvar vid tv:n vilket fall. Fråga mig inte varför. Men när jag skalat en apelsin kan man ju inte skriva på datorn då jag använder händerna för att äta apelsinen. Då är tv:n det ända alternativet eftersom jag inte vill sitta bara vid ett bord och äta upp den. 
Dags för mat. Sedan ska jag kolla på massa band sedan jag och min syster var små. Jag får inte glömma första glöggen också. Den ska drickas med min familj tillsammans med massa pepparkakor. Så- Ciao.

Första advent

Idag är det första advent. Tänk vad snabbt tiden går. Snart står det även tomtar på borden, vid fönster och på golven i våra hus. Det är som sagt bara snön som fattas..
Snart ska jag åka in på stan med mamma och pappa. Det ska bli kul och jag hoppas jag kommer hitta några intressanta julklappar som jag vill slå in till mig själv som jag kan lägga under julgranen när den väl kommer på plats i vårt vardagsrum. Nu är min låt typ klar. Det är bara finslipning som behöver göras. Sedan ska nog musikläraren Hans få höra den. 
Nu måste jag gå, pappas dator är snart inte ledig längre då han behöver den.. oj justia- måste fixa mig. Tjenixen<3

Känns som söndag!?

Framåt kvällen hade jag och min familj en trend om vi skaffades oss i sommar. Poker kvällar. Det var jättemysigt att bara vara hemma med sin familj, spela kort och ha det mys. Det har faktiskt saknats vid min sida..
Imorgon ska jag antagligen gå på stan med min mamma för att ge henne lite inspiration på vad mina päron kan köpa till mig i julklapp. Tyvärr kan jag inte inspirera henne för mycket för att det kommer inte bli så mycket julklappar i år då vi försöker att spara så mycket som möjligt till New York. För vi är snart där. Det är inte lång tid kvar tills jag är i New York. Shoppar loss i coolaste staden. Lever drömmen - i tolv dagar..

Min syster är bäst

Jag förstår inte. Jag har gjort klart ett arbete på två timmar som jag inte hade börjat med tidigare. Jag är för duktig. Men det var inte därför jag skulle skriva det här inlägget.
Min familj kom precis hem från dansmästerskapet, så nu är jag inte ensam hemma längre, och min syster kom trea i hennes första danstävling. Grattis Grattis till henne. Önskade att jag hade följt med. Men nu var det betygen som fick mig att stanna hemma idag. Jag får se tävlingen på pappas video inspelning istället..

Tiden stoppas ett tag?

Idag gick jag upp tidigt. Det är något som jag ångrar nu. För jag märkte att jag inte har tid med konfirmation idag pga allt plugg. Så nu skulle jag nog sovit om inte mitt alarm väckt mig idag. 
Så min lördag hoppas jag kommer bestå av massa plugg för jag hoppas att min motivation i skolarbetet ändras. För annars kommer det nog inte bli betyg för stakars mig..
Det händer inte ofta att jag har vilodagar. Det känns så himla skönt att ligga i min säng med pappas bärbara dator kollandes på tv med Alfons sovandes på min ben. Är hemma helt själv(okej katten är hemma) men annars är det helt dött i huset för min familj är på dansmästerskap. Jag hoppas det går jättebra för syster min. 
Nej kära blogg. Nu tror jag att jag måste börja plugga. Annars händer det aldrig. Hejdå. Vi hörs.

Och igår åkte föresten Johan Palm ut från Idol. Jag bryr mig inte så mycket egentligen för jag följer inte Idol. Men jag har aldrig gillar honom så jag är glad att han åkte ut och ingen annan. Det var liksom på tiden!

Tomten, kan du ge tillbaka mitt internet!

Nu har jag inte bloggat på ett tag. Anledning? Jo mitt nya internet fungerar inte som det ska. Så jag har inte besökt min källare på flera dagar- min dator står ensam där nere. Om den bråkar med mig, bråkar jag tillbaka! Så det dyker upp lite inlägg då och då tills internet och jag kommer överens..

Nu har jag precis tagit bort mitt smink och skalat en apelsin. Sitter i soffan med pappas vita Apple dator, kollar på min stakars katt som hade blivit biten av nåt djur igår (stort sår) och har tv ljudet i bakgrunden. Jag har min familj som sällskap vilket är väldigt mysigt. 
Tidigare ikväll har jag varit på konfirmation. Kul kan jag faktiskt inte säga att det var. Jag hoppas det blir roligare imorgon i alla fall. För då är det dags för det igen- tidigt är det också! Hoppas jag orkar kravlla mig upp ur min mysiga säng, som för tillfället inte vill att jag ska sova om nätterna..
Och Varför är snön borta? Visst jag tycker inte om snö så mycket. Men allt väder är väl bättre än regn, slask och brun gegga.

I torsdags var det en rolig dag. Mot eftermiddagen åkte jag, Amanda, Evelina, Klara, Frida och Melanie in till Carlforska gymnasium för att slutföra våran kulturutmaning. Vi uppträdde med This Love av Maroon 5 på scenen. Enligt mig gick det väldigt bra och jag hoppas att musikläraren Hans tyckte desamma. Evelina och jag tog bussen hem till tuna direkt efter. På bussen stötte vi på väldigt trevliga människor som hotade Evelina. Så himla feg. Omogen 25-30 åring. 

Om jag ska välja vad jag ska göra nu så är det nog min sängs om lockar mig mest, för jag sitter här och små sover och att tänka på att jag ska upp tidigt imorgon får mig inte så mycket piggare.

Nu är det mindre än en månad kvar till julafton. Överglad. Det är så mysigt att komma hem och se alla röda dukar med alla adventsljusstakar i alla fönstren. Jag hoppas bara att det kommer lite snö så det blir ännu mysigare att vara inne. Tomten- hör min önskning och gör regndropparna till vita snöflingor. Tack på förhand.

Vi hörs hoppas jag. Jag ger inte upp min blogg för att mitt internet har gett upp min dator. Jag ska vinna. 





Julen är här? Snart

Och min söndag har varit som alla andra söndagar. En dag hemma med lite plugg och filmtittande. Det har faktiskt varit mysigt om jag tänker efter. Att sitta i myskläder hela dagen utan smink och bara håret i en knut!
Efter att ha suddat på papper, rivit papper och börjat om meningar på ett (eller fyra papper rättare sakt) så har jag äntligen kommit på en refräng som jag hoppas ska bli en början till en låt. Jag måste ju visa vad jag kan för musikläraren Hans.
Internet börjar fungera rimmligt nu efter att pappa har bytt bredband. Nu är det bara msn som jag måste fixa till.

Det känns verkligen som att julen snart är här. Snön har fallit. Det blir mörkt snabbt och stan börjar redan spela julmusik. Jag har börjat fylla min önskelista också- jag känner mig som när man var liten och skrev upp alla olika nya leksaker som täckte hela pappret. Dock har sakerna jag önskat mig ändras från leksaker till lite mer "allvariga" saker eller vad man nu ska säga. Jag vet att jag inte kommer att få hälfen av det jag önskat mig. För vi måste spara till New York, för det börjar dra ihop sig nu. Jag längtar med spänning.

Nej nu ska jag kila. Hejdå<3

Halva veckan i ett och samma inlägg,typ

Nu går jag tillbaka i tiden. Till i torsdags.
(Först måste jag bara ursäkta mitt dåliga bloggande. Jag har inte haft tiden och mitt internet har krånglat i två dagar.. så ja.. Jag har inte haft möjligheten att blogga heller. Det är i alla fall kul att ni fortfarande tittar in även fast bloggen tar en paus då&då)

I torsdags hade jag inspiration för 8:ornas nya kärleks arbete. Jag sjung So Sick med Sofia och Sara stog för gitarr spelandet. Efter lunch hade vi fotografering inför lucia. Det kändes toppen att komma till skolan och inte fören några timmar innan fotograferingen skulle äga rum få veta att det är just fotograferingen idag. Men jag tror det gick bra i alla fall. Det tyckte Stefan i alla fall. Redan på första bilden!
Framåt eftermiddagen/kvällen åkte jag in till Västerås för att gå på musical. Dancing Queen låten ska tyvärr tas bort i musicalen där jag hade ett litet solo. Mitt solo flyttades till I Have A Dream - som just nu känns toppen att få sjunga:)

I fredag blev den kväll med familjen, det har varit saknat<3

I Lördags hade jag en skön dag. Gick ut och gick i det fina vintervädret och tog det allmänt lungt tills kvällen började närma sig. Då träffade jag Amanda, Sara, Niklas, Thomsen och Erik. Vi gick ut och åkte pulka- första gången i år. Jag kunde dock inte bara slänga mig i snön och göra snöänglar för jag hade bara jeans på mig. Men det kommer flera tillfällen..


Namnsdag!

Måndags:
Jag var ju på öppet hus på Rudbeck. Skolan var jättefin och jag trivdes verkligen i miljön. Men dom som höll i öppet hus gjorde det inte intressant alls. Dom pratade inte om hur bra skolan var och sånt, utan om poäng och grejer som inte alls fångade mitt intresse. Så jag vet inte om Rudbeck är något för mig. Jag hann inte kolla så nog i och för sig. För det första så var det massor med folk och jag får typ panik. Sen för det andra så hade jag en hungrig lillesyster efter mig som ständigt frågade "Ska vi åka hem snart?" .

Igår och idag ledde jag, Amanda, Caroline och Evelina en tvådagars elevensval kurs. Jag förstår hur det är att vara lärare nu kan jag bara säga. Fy 17:on vad jobbigt. Det är ett jobb jag helt och hållet uteslutigt nu! Så stort ansvar och så jobbigt när folk är totalt respektlösa och helt okoncentrerade. Men när väl alla vara i arbete och hade kul så blev jag väldigt glad. Jag, Amanda och Evelina jobbade över skoltid hur länge som helst. Måtte jag få mvg nu alltså.
När vi äntligen kom ut från klassrummet möttes vi av massor, massor av snö. Den kom ner till jorden på någon timme bara!? Allt var vitt. Jag kom ihåg att köpa rosor till min mamma som har namnsdag idag och jag har också namnsdag efter som jag heter Elisabet i andra namn.
När jag kom hem stog det en ros på bordet till mig också. Jag blev glad. Extra glad blev jag att mamma mådde bättre med ryggen. Jag tror nog dom där vita värktabletterna har storbetydelse i förbättringen.
Min mormor och moster satt var också hemma hos oss. Mormor bjöd på lussebullar, sockerkaka och pepparkakor och av moster fick jag en speciell julkalender. Man kunde t.ex. vinna en resa till New York. Men det tror jag inte att jag behöver vinna, för våran resa är ju redan bokad dit.
Imorgon ska jag sjunga Ne-Yo - So Sick på inspirationen till 8:orna. Jag kan inte låten 100% bra men jag hoppas det kommer gå bra ändå. För vad händer om man råkar göra ett misstag?

Rudbeck?

Nu ska jag iväg in till stan. Ska möta upp pappa och Sanna och gå och äta någonstans. Sedan ska jag på öppet hus på Rudbeckianska gymnasiet. Vi får se om det är någonting för mig. Man kan ju alltid hoppas, för just nu står det bara Kopparlunden i min panna- sen skolan verkar hel bra för mig. Men tyvärr måste jag ha flera alternativ när jag väljer gymnasium och då är problemet att jag inte vet vilken mer skolan som kan passa mig. Jag kanske ändrar mig idag, ser att Rudbeck är nåt för mig? Aja, nu måste jag kila. Ska se till mamma också. Puss

"Jag överlevde"

Idag har det varit en speciell dag. För den här dagen kommer man troligtvis inte få uppleva någon mer gång. En äldre man, namn Wietek, kom till Persboskolan idag för att föreläsa om hans bilder och hur han hade det under andra världskriget när han var i våran ålder. Han måste vara ett mirakel. Allt han berättade om, allt som hände honom- skulle jag aldrig klarat av. Jag tror nog att jag aldrig har träffat en sån underbar människa i mitt liv.
Han fick mig rörd. Han fick mig att tänka till hur bra jag egentligen har det. Han fick mig att inte klaga på skolmat efter att han blev glad över att få ett potatisskal att äta på då kriget var.

Han har skrivit en bok "Jag överlevde" som jag utan tvekan ska köpa. Jag skrev upp mig på listan över alla som vill köpa den direkt. Jag köper den dels för att jag ska läsa den, men också för att jag ska kunna läsa den för mina barn och att mina barn ska kunna läsa den för deras barn- ja ni förstår.
Den här "historien" ska inte stoppas när alla som har varit med om kriget dör. Alla ska få veta hur det var. Jag fick veta hur det var i en liten del av andra världkriget. Det var hemskt att höra. Men bra också, för jag har alltid velat veta hur det var. Att se filmer ger inte samma bild som man fick av när Wietek stog och berättade. Han pratade rätt från hjärtat, med egna ord. Fick hela klassrummet knäpptyst..

..Bara för att han är fantastisk.


Wietek till höger

Julkalendrar


Söndags gäsp

Söndags trött. Söndags hängig. Jag sitter här i mina myskläder och har inte fixat mig ett dugg. Jag har bara orkat satt upp håret i en bulle. Om jag tänker efter är jag spritt språngande.. ofixad.
Sitter och drömmer mig bort till ett vitt ljust rum med fönster runt hela rummet. Mitt i rummet står det ett vitt piano, (eller kanske svart piano för att rummet är vitt). Där sitter jag i en stor vit herrskjorta och med bruna sockor och en kopp te (jag önskar att jag skulle tycka om te). Jag kan spela piano, jag kan spela vilken låt som helst som kommer upp i huvudet. Där sitter jag helt själv. Utan stress. Bara musiken och sången som tar mig igenom timmarna.. Ja man kan ju få drömma.

Idag har det stått plugga i min panna. Jag har inte hunnit med nå mycket alls känns det som. Ändå har det tagit hela eftermiddaden typ. Jag tycker inte om när man lagt massa tid på ett arbete som det inte känns som att man gjort någonting med. Det kanske är för att det var invärderingen till samnhanget. I och för sig verkar det nya samanhanget vara rätt kul. Men man behövde tänka så djup så det blev inte så mycket skrivande kändes det som.

Imorgon är det en spännande dag. Då kommer det en man till oss och ska prata om andra världs kriget tror jag.

Nu tror jag att det är tv:n som lockar mig.

Tjejkvälls bilder


Tjejer och bara Tjejsnack

Igår var det en helt otroligt mysig kväll hemma hos Sara. Jag kom faktiskit inte ihåg vad jag gjorde på dagen. Det enda som jag minns var att tiden bara försvann och helt plötsligt började den närma sig halv sex och det var dags att gå mot centrum för att träffa Amanda, Sara och Caroline. Efter att ha stått ute i kylan och väntat på Caroline orkade vi inte längre så vi gick in och satte oss på pizzerian och väntade där istället. Caroline kom och god mat serverades.
Sedan gick vi hem till Sara. Satt oss och snackade om allt! Allt allt! Evelina kom efter ett tag. Ännu mer snack. Det var så grymt kul att bara vara tjejer. Det händer inte så ofta nu för tiden.
För när man är med bara tjejer pratar man på ett helt annat sätt med helt andra ämnen. Och med killar snackar man om andra saker. Så det är två olika sätt att umgås på egentligen fast båda är lika roligt ofc. Men just igår var det så kul att det bara var vi tjejer. Bara tjejsnack. I 7 timmar.

Tack för en underbar kväll Amanda, Evelina, Caroline och Sara. Plus Niklas som kom sentsent på kvällen då tjejsnacket övergick till annat snack.

Jag & Hockey?

Skoldagen igår började med en tre timmars film. Jag trodde att jag skulle ha dött innan filmen ens hade börjat då jag sett den förr och tyckte att den var urtråkig. Men när jag satt där igår och filmen satts igång så var det inte så farligt. Visst jag var trött- men jag hängde med i genom hela filmen ändå. Och den var inte så tråkig som jag hade uppfattat den förr.

Framåt kvällen åkte jag in till Rocklunda med Louise, Erik och Pettersson. Där mötte vi upp Amanda och sedan gick vi och kollade på hockey; Vik - Malmö. Och såklart vann Vik.
Alla västeråsare var glada. Först hamnade vi i en hejarklack. Där stog jag helt borta medans alla andra stog och sjung. Jag kunde ju ingen ramsa. Det ända jag lärde mig var hur man skulle klappa. Det kändes som att alla skulle hoppa på mig när som helst för att jag inte sjung någonting. Men jag kunde ju inte ramsorna?!
Det var i alla fall en ny upplevelse som var kul att ha varit med om.

Efter matchen, som slutade med 5-3, åkte vi alla hem till Skultuna. Där träffade vi Evelina som jag inte sett på år och dar för att hon har varit sjuk. Vi gick hem till Erik och kollade på en, hmm.. skräckfilm. Den var bara äcklig och inte så läskigt. Jag är väldigt lättskrämd så jag skrek till några gånger, även fast det inte var läskigt. Där satt jag nervöst och inväntade nästa överraskning medan alla andra satt helt lugna i soffan. Hur bär dom sig åt? 


Akon - Right Now (Na Na Na)..

..den låten sitter jag och lyssnar på just right now. Den fick jag av Ina för rätt många veckor sedan och jag har inte tröttnat på den än. Så för mig är den låten väldigt bra, klockren, härligt sväng liksom;)
Sista lektionen idag hade vi kör. Den lektionen som jag längtade till allra mest på hela dagen, kanske på hela veckan också? Jag hade förväntat mig en solo audition mellan tjejerna i 9:an om vem som skulle få sjunga olika solo sångerna efter att övriga i kören hade gått. Men tyvärr blev det ingen audtiton idag. Den är imorgon istället. På lunchrasten.
Jag är osäker om jag kommer få sjunga det jag vill sjunga då det är sjukt många duktiga sångerskor i årets nior. Men jag hoppas och ska göra mitt bästa. Hoppas bara att inte min hosta kommer just då, den som ständigt utsätter mig vid fel tillfällen.
Jag tror föresten att jag klar, nästan, med min låt. Ville bara säga det! Jag vet inte vad jag ska ha den till, men det är alltid kul att ha fått ihop något efter att ha försökt men gett upp sen, ja långt tillbaka. Så nu är jag glad.

Nu ska jag upp och se hur min mamma mår. Jag tycker inte om att se henne ha så ont som hon har. Hon har ont i ryggen. Går med kryckor. Jag hoppas hon blir bättre snart, för det är som sagt jobbigt att se henne ha så där ont- hon som alltid är i farten. Krys på henne.

Imorgon är det musical igen. Jag måste plugga in låten "New York" för att våran musical grupp har blivit frågade att börja med den som startnummer på alla fyra föreställningar. Tufft! Kul! Pirrigt!

This Love

Dagen började med en film i skolan. Rätt konstig om du frågar mig.
Det hände inget nämnvärt i skolan förutom att det började regna jättemycket idag och att det fanns kvar pizza när vi skulle äta som smakade 100 gånger bättre än vad den gjorde i fredags.
Nu ska jag träna på låten vi ska sjunga på Carlforska imorgon; This Love. Jag hoppas att den blir great.
Sjung med. Kram.

Invigning? Premiär?

IGÅR, SÖNDAG:
..Premiär låter mycket bättre. Vi har bott i vårat hus i snart 6 år. Det är rätt mycket egentligen, kändes nyss som att vi flyttade hit på alla hjärtans dag. Men det var inte det jag ville komma fram till. Utan igår så började pappa att städa hur och fixa till i våran bastu. "Shiit, vad stor den är." Så stor hade jag aldrig upplevt den i mina ögon. Och så ren och snygg har den aldrig någonsin sett ut förr.
Så pappa satt på bastun för att se om den funkade. Den funkade men det luktade bränt i hela huset efter att den stått oanvänd i 6 år. Kanske till och med att den stått där oanvänd längre då jag inte tror att det två gamlingarna som bodde här innan oss använde den flitigt.
Jag tog initiativet och fick min vilja fram: att testa basta för första gången i vårt hus.
Det var hur skönt som helst. Att veta att det blåste och att det var kallt ute, att veta att mitt hår skulle bli super lent efter att jag satt i hår inpackning innan jag gick in i bastun, att veta att jag skulle få sitta vid en öppen brasa när jag kom upp och att veta att jag skulle få vara med familjen hela kvällen gjorde min söndag ännu mysigare än vad den redan hade varit.


Saturday shopping


Gina Tricot

(Ryggen på klänningen) Gina Tricot

plus vantar och en jacka.

Fars dag

URSÄKTA ATT DET KOM TVÅ INLÄGG: "INGEN RUBRIK?"
MIN DATA ÄR CP!

Idag har jag "firat" pappa och så måste jag plugga utvecklingssamtal. Skitkul det låter. Jag vill hitta på något ikväll men det känns som att alla människor är upptagna.
Nu sitter jag och försöker komma på verserna till en låt som jag försöker att skriva. Ina tyckte att det lät som en High School Musical låt. Ojdå Ojdå man tackar,typ. Dock kan inte jag säga att jag tycker att det låter som det. Men om man får till det där lilla extra kanske den kan bli riktigt bra?
Nu ska jag fortsätta och hoppas på att min mobil kanske plingar till!?

Ingen rubrik?

En väldigt mysig dag blev det i går i det dimmiga höstvädret. För det var väldigt dimmigt, i alla fall när det började på att bli kväll och mörkret kom fram.

Jag gick med mamma på stan igår och såklart var det kul. Jag hittade en jacka, en typ klänning, en tröja och vantar. Sedan köpte jag fars dag present också.

I väntan på bussen träffade jag min älskade (?), gamla (!) mattelärare som jag stod och pratade med. Han pratar på väldigt mycket, men då så invecklat att jag knappt förstod vad han menade ibland. Kändes som att jag var på en av hans mattelektioner fast jag i själv verket stod i en buss kur väntades på samma buss som honom.

När väl bussen hade kommit till Skultuna steg jag av nästan motvilligt eftersom att mina ben var som två maskar efter att ha gått på stan en hel dag, och fötterna var inget att snacka om.

Men när jag väl var hemma slank jag ihop i min säng ett tag för att skaffa ny energi. Jag visste inte hur kväll skulle bli då. Om jag skulle ut och träffa folk eller bara vara hemma.

Efter att ha gått in på min msn (eller ebuddy rättare sagt för min msn funkar inte), så visste jag hur kvällen skulle bli. Jag skulle träffa Ina. Vi visste dock inte vad vi skulle hitta på. Så först gick vi ut och gick och hoppades på att stöta på roligt folk. Men nepp, Tuna är helt dött. Så vi gav upp efter ett tag och gick hem till mig för att försöka komma på en låt. Båda var trötta så det blev inte så många rader skrivna. Det var väldigt skönt att bara ha en hemmakväll ändå.

Så såg min lördag ut..


Ingen rubrik?

En väldigt mysig dag blev det i går i det dimmiga höstvädret. För det var väldigt dimmigt, i alla fall när det började på att bli kväll och mörkret kom fram.

Jag gick med mamma på stan igår och såklart var det kul. Jag hittade en jacka, en typ klänning, en tröja och vantar. Sedan köpte jag fars dag present också.

I väntan på bussen träffade jag min älskade (?), gamla (!) mattelärare som jag stod och pratade med. Han pratar på väldigt mycket, men då så invecklat att jag knappt förstod vad han menade ibland. Kändes som att jag var på en av hans mattelektioner fast jag i själv verket stod i en buss kur väntades på samma buss som honom.

När väl bussen hade kommit till Skultuna steg jag av nästan motvilligt eftersom att mina ben var som två maskar efter att ha gått på stan en hel dag, och fötterna var inget att snacka om.

Men när jag väl var hemma slank jag ihop i min säng ett tag för att skaffa ny energi. Jag visste inte hur kväll skulle bli då. Om jag skulle ut och träffa folk eller bara vara hemma.

Efter att ha gått in på min msn (eller ebuddy rättare sagt för min msn funkar inte), så visste jag hur kvällen skulle bli. Jag skulle träffa Ina. Vi visste dock inte vad vi skulle hitta på. Så först gick vi ut och gick och hoppades på att stöta på roligt folk. Men nepp, Tuna är helt dött. Så vi gav upp efter ett tag och gick hem till mig för att försöka komma på en låt. Båda var trötta så det blev inte så många rader skrivna. Det var väldigt skönt att bara ha en hemmakväll ändå.

Så såg min lördag ut..


Friday night bilder






7/11-08 Jag och Elin hemma hos Thérese :)<3

Friday night

Fredag: Tror det eller ej. Men det kändes rätt okej att lämna skolbänken för att ha idrott efter att jag hade haft en engelska hörförståelse checkpoint. Trodde det skulle gå dåligt. Det var det jag hade siktat in mig på. Jag var inte förberedd eller nåt. Fast visst, det skulle kunnat gått bättre. Men det gick bra för att vara mig, jag gjorde ju i alla fall mitt bästa liksom.

Med svaghet i benen efter ett styrkepass på idrotten lunkade jag hem i en långsammare takt än vanligt. För jag kommer ju ändå hem, det behöver inte alltid gå rally liksom.
En ostressad eftermiddag med dator och träning till låten "This Love" ända tills klockan började närma sig 18.00 och stressen satte igång ingen. Jag hann inte tänka så mycket. Satt bara på mig jackan hasstigt och halsduken halft snurrad runt halsen. Och skorna såklart. Sen gick det rally ner till bussen, nästan små joggning om jag tänker efter.
Väl framme i stan bytte jag direkt buss till Viksäng. Då är ju dom där små buss biljetterna väldigt bra då jag åker gratis inom en timme.
Nu sitter jag hemma hos Thérese och anstränger mig det sista för inatt till det här inlägget. Det har varit en grymt rolig kväll här hos henne med Elin. Bilder kommer antagligen sen. Åter igen, en grymt rolig kväll..

Kram.

Åh, nu är det lördag föresten:) Så idag ska jag gå på stan med mamma och träffa tunafolk på kvällen i think!
Vi hörs i alla fall. Nu ska Linn sova. Eller sova och sova, det blir nog snack ett tag med Thérese innan ögonen inte orkar vara uppe längre. HEJDÅ

Musical Giget


Snart jule'tid

Igår var det en grymt bra dag.
Skolan som vanlig. Jag sökte till årets lucia, för det är ju snart!? Jag vet inte om jag ångrar mig, nej det gör jag nog inte. Men jag kommer ju hinna svimma innan jag ens fått på mig kronan med alla ljusen. Om jag inte svimmar för alla människor som ska kolla, svimmar jag för att jag har mitt ljus för nära mitt ansikte. Jag lover, typiskt mig. Eller nejdå, jag har aldrig svimmat, men det kommer nog bli första gången: lucica 08!
Efter skolan missade jag först bussen. Lyckat! Så jag fick ta nästa buss. När jag väl kom till stan blev det raka vägen till buss 15: mot Viksäng. När jag väl var framme gick jag med rask takt till bästa vän. Där fick jag god mat och sen blev det sminkning och fixning inför giget i Konserthuset.
Stressade som vi var hoppade vi in i bilen för att åka ner till genrepet på Dansverkstan. Efter några gångers träning på dansen och uppsjungning så begav vi oss ner mot Konserthuset där vi skulle visa vad vi går för.
Det gick super, och ja.. Dom verkade gilla oss- hoppas jag!
Några bilder från giget slänger jag in här om några minuter(:
Nu ska jag iväg på musical idag igen. Så vi hörs,

Mysigt


Kofta från Second Hand. Love it!


Rosor


Klänning/tunika, Cubus
Strumpbyxor, Twilfit

Verkligen..

Jag känner mig genomförkyld. Verkligen toppen! Precis den dagen jag vill vara förkyld. Nej då, det är det verkligen inte. Imorgon är det giget i Konserthuset i Västerås. Det får jag verkligen inte missa. Jag kom på mig själv precis, det blev verkligen mycket verkligen i dom här få meningarna. Men jag vill verkligen vara frisk, vill verkligen må toppen och verkligen ha orken i skolan. Men när inget av det finns- så måste man ändå försöka gå över tröskeln och se på det ljusa i stället som man har, eller hur?

Skolan idag är ingenting att nämna. Men det har varit en helt okej dag trots allt! Stannade och pratade med Sara efter skolan, kändes skönt att få ur mig ytterliggare några ord inifrån mig och veta att någon verkligen lyssnar.
När jag kom hem efter att det kändes som jag hade varit i en frysbox i en timme, blev jag väldigt glad. Mina musicalkläder som Ajra hjälp mig att sy hade kommit. Dom blev perfekt. Precis så som jag ville ha dom. (bild nedan).
Nu är det bara sminket som fattas- sen är allt fixat och färdigt. Kanske måste träna på sången och dansen lite extra, så den sitter som smäcken. För det är ju trotts allt en rätt stor grej enligt mig! Dom valde ju vår grupp för dom tror på oss och för att dom tycker vi är duktiga. Så det ska bli kul att visa vad vi går för, för vi är grymt bra tjejer.

Tv ikväll. Jag längtar.. 


Musicalkläder: Mamma Mia



Abba inspiration. Kläder privat.


Gina


Tröja: Gina Tricot.
Halsduk: Gina Tricot

Back

Nu har jag landat lite från allt igen. I'm back på jorden. Allt kom så himla plötsligt. Jag orkar inte gå in på detaljer, men det handlar om kärlek.. Så ni vet!

Idag har det varit en blandad dag. Jag skulle i alla fall inte klara dagen utan mina underbara vänner som hjälper mig igenom allt det jobbiga just nu. Jag känner mig värdefull igen när jag har er vid min sida. Tack.
Efter skolan blev det en sväng hem till Louise. Där blev det sångskrivning, prat och tv. Mys!

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv tror jag. För jag har ont i huvudet och jag känner mig smått sjuk. Hoppas det hinner gå över till giget i konserthuset på onsdag, för annars dööör jag. Nu måste jag nästan tycka lite synd om mig själv..
Puss på er.

:'/

Jag sa att jag skulle blogga om fredagen och lördagen. Men jag mår inge bra nu. Mår piss.
Så det blir bara kort: En underbar fredag med världens bästa vän.
En lördag med världens bästa vän och en kväll hos Johan.
Hoppas jag kommer orka blogga imorgon.

The Rose

Titta vad jag hittade på youtube som Sara hade laddat upp. Det låter inte så bra, det gör det inte. Men det gör det aldrig med inspelade grejer. Så ta det med en nypa salt..
Dop för konfirmationer 08, jag sjunger The Rose:


"Det är svårt att rimma på lyxkänsla.."

"..Pälshäxa." Det var det ända vettiga ordet jag kom på som nästan inte ens rimmade. Och det ordet tror jag inte står med i en ordbok. Om det gör det borde jag få nobelpris för att jag har aldrig hört det förr.
Jag bloggar om vad jag gjorde igår och idag imorgon, för nu kommer våra gäster så jag hinner inte, och sen ska jag iväg till Johan. Puss

RSS 2.0