Mona Lisa

MIN HAAALS! Fy, kan knappt svälja och jag vet inte alls var denna halssmärta kommer ifrån. Kommer missa sången imorgon. Kommer bli fattig av alla halstabletter som måste köpas. Nej, nu ska jag göra honungs tée för att förhoppningsvis lindra smärtan. Jag vill ju kunna svälja!! Och så har jag ritat klart bildläxan nu. Resultatet:



Mona Lisa/Drottningen


L.

30 JAN;




tjejmiddag.

LIVEYOURLIFE

En glad, utpratad Linn skriver just nu. Har nämligen precis träffat mina bästa vänner som är för underbara! Vi lagade tacos (och åt maten såklart), pratade och bara mös med chips och andra godsaker. En toppen lördag!

Har även legat i sängen och kollat på film med min älskling idag. Pappa hade köpt filmen Sommar med Göran, så den fick underhålla oss metan vi åt upp frukosten jag gjorde till Max innan han vaknade. Man längtade ju inte alls till sommarlovet när man såg den filmen... nejdå GE MIG NU!

Igår var det en liten lokal fest i Åkesta. Mening var att träffa alla gammla nior, men det var bara få som dök upp. Det var ju såklart superkul att träffa dom som var där. Åkte sedan hem rätt tidigt där ifrån för att sedan kolla på en film med min sötnos.

Imorgon väntas plugg hela dagen. Får se om jag drar till Max för att träna på kvällen. Det återstår att se...


Amanda, Caroline och Sara.

Amanda, Caroline och jag.


L.


9 timmar

Jag har suttit med en hemtena i samhällskunskap sedan elva. Inte rört mig från datorn. Nu har jag en punkt kvar som jag hoppas på att bli klar med. Då är en av de två hemtentorna klara. Och ja, jag lär mig av mina misstag att inte skjuta upp saker.


L.

It'stimetomakeit

Nu ska en av mina hemtentor bli klara! Punkt♦




Ny och ny igen


FÖRE^
EFTER:


En förvandling. Väskan kommer från Myrorna.

Någon gång förra veckan


Tröja - Pappas. Väska - Second Hand.

Min sångläxa


AIN'T NO SUNSHINE WHEN HE'S GONE

Oj. Vad har hänt? Inte så mycket faktiskt. Skolan. Plugg. Ja, min vanliga vardag rinner på. Dock i form av panik när man har så mycket att göra så man knappt vet vart man ska börja...

Igår gjorde jag klart en engelskauppgift jag fick igår. Hjälpen fick jag av Max och Camilla. Thanks! Och idag fick vi sluta fyra timmar tidigare, kanske tack vara mig? Haha. Pluggat till nästan nu. Känns inte som jag kommit någon vart, menmen...

En lektion imorgon. Får se om jag stannar hemma för att plugga istället. Mår inte prima så jag tror det blir tv:n nu.



L.

Skultuna = sälen?

Aa-happ, måndag igen! Men konstigt nog ser jag fram emot att få klart allt skolplugg i veckan(?) Sa jag det där? Haha, men jag vill bara få allt gjort - inte känna stress sista dagen då allt ska vara inlämnat.

Igår tog jag och Max en kylig promenad till krykan. Vi diskuterade och kom fram till att Skultuna är rätt fint. I alla fall om man kollar ut mot de få åkrar som finns. Kändes nästan lite som att vi var i Sälen. Spinnade sedan några få minuter hemma hos honom innan vi satte fart med lite styrka. Vi tänkte att träning på söndagar skulle bli en ny trend, men efter gårdagens träning tvekar jag på om det kommer hålla...

Innan jag skulle somna igår rann text bara ur mig som blev till nästan en hel låt. Hann dock inte kolla om texten passade till melodin då familjen sov och min gitarr skulle då väcka dom. Kul att jag är igång igen efter att mina idéer till låtar inte har kommit längre än så.

Stan sedan sång efter skolan! Adios♥



L.

I en replokal

Satt i mjukiskläder och pluggade framför datorn när min mobil ringer. "Har du tid att komma in till stan nu för att repa någon timme?". Nu? Stressen kom som en bomb mot mig. Fixade mig på tio minuter - det måste vara mitt rekord! Tur att föräldrar finns som kan skjutsa in mig när jag som mest behöver det. Så på en halvtimme ungefär befann jag mig nere i en replokal i stan. Superkul var det! Fick några textrader jag ska vara med och sjunga på, och sen en stämma sedan förra helgen. Så snart ska vi in i studio, kanske på tisdag.

Snart blir det film, nötter och mys med den finaste personen på denna jord♥



L.

KILLINGMESOFTLY

En härlig kväll igår på Glada Oxén. Man kokade upp ihop med bubblorna i poolen. Jag kände mig som ett russin när jag klev upp ur vattnet efter att ha legat där i ungefär två timmar.

Ikväll ska jag träffa min sötnos. Men först ska jag sätta fart med historia häftet. EU, riksdagen, politik... Kill me! Och pilates övningar ska jag även hinna med. Så hejdå så länge!



L.

IT'STIMETOHAVEFUN

Evelinas brorsa kommer och hämtar mig snart. Redo för bubbel med härliga girlz från klassen! I like it.


Bikinin på!


Bubbla

Fredag igen? Herregud. Känns som att det är fredagar hela tiden, eller så känns det bara så för att det är den dagen man uppmärksammar och vill till. Helg liksom, hur underbart?

Fick sluta två och en halv timme tidigare idag. Skulle ha en muntlig engelska redovisning klockan tjugo i fyra, men fixade så vi fick ha den tjugo i två istället. Det gjorde min fredag extra bra!

Yes, som sagt så är det helg igen och idag ska jag till Glada Oxén för att bubbla med tjejerna i klassen. Fick kika in där igår när jag var och gymade med Amanda och Kim, hur mysigt som helst!!! Ser fram emot det.



L.

READY


Musik nu!!!


TO BE HONEST



du är mitt allt♥


ONE STEP AT TIME

Igår fick jag med Max på stan efter skolan - jag är förvånad. Det var mysigt! Hittade inget speciellt faktiskt. Jag väntar tills vårkläderna kommer in istället.

Yes, nu är det skola. Sedan blir det dirket hem för att plugga till matteprovet, engelskaredovisningen och tyskaprovet. JIPPE!



L.

I'MAWILDGIRL

En helg slut! FY! Varför ska helger gå så himla fort och vardagar så himla segt?

Är hemma hos Max och väntar på att Ida ska skicka ett engelska arbete. Sen blir det väl hem och träna på sångläxan. Kan låten men jag måste testa få till olika sound. Och även tagga in för skolan. Sjut mig!


L.

PARTOFASONG

Hade faktiskt alarm på för att jag ska hinna utföra allt jag vill idag. Förvånande.
Pyssla med en hemlighet, köra lite pilates, plugga, träna på en stämma jag ska få spela in till två killar som ska spela in i studio snart och träffa Max. Dags att börja kanske eller vad säger ni?




L.

En fredag

De sista timmarna i skolan inför helgen går allmänt segare än vanligt. Är allmänt trött överhuvudtaget. Ett till lov skulle sitta fint.

Det blir att träffa tjejerna ikväll♥



L.

OUTOFTHEBLUE

Försöker komma överrens med matteboken. Inte mitt bästa alternativ för en trött Linn. Stapeldiagram, linjediagram och frekvens. Nej, jag ska unna mig tid framför tv:n. Skolan imorgon förhoppningsvis. Sedan är det helg och vila. Behövs.



L.

PLAY

Två av dessa tjejer ska vara med i programmet "Made in Sweden" ikväll. Jag kom ihåg när jag dansade och sjung till deras låt "Us Against The World". Flashback helt enkelt.



SOMETHINGISNOTOK

Små förkyld. Trött. Hängig. Jag stannade hemma idag.


I WANT SUMMER


L.

IT'SNOTALLRIGHT

Skolan är som gjord för att göra mig stressig. Jag bara tänker på allt jag måste göra hela tiden. Planerar människa som skriver just nu om ni inte förstått det ännu. Stora som små uppgifer. Nej, nu blir det plugg. Länge sedan så jag kanske har hunnit glömma bort hur det går till!

Musik hela förmiddagen. Jag, Anna och Ida kom ingen vart. Så med hungriga magar begav vi oss till Gränden för att äta lunch. Mums! Somnade sedan halft på historia lektionen...

Nu väntar jag på pappa. Har slutat men kan lika gärna sitta & vänta här ett tag, orkar inte springa till bussen i kylan. Puss!!!!



L.

OH HAPPY DAY

Roligaste gången på sången igår. Eller det är ju alltid kul där men det var extra kul den här gången. Jag sjung med extra inlevelse, energi och jag bara liksom släppte loss. Jag tänkte inte alls på magstödet eller hur det lät, utan jag bara sjung. Svarade tillmin sånglärare när vi sjung låten "Oh Happy Day". Tänk dig nästan som ett battle där du vill vara bäst. Fast det gäller inte att vinna, utan att bara ge allt och släppa loss.

Dagen i skolan gick fort idag. Ser fram emot morgondagen då vi har musik hela förmiddagen. Skoj skoj. En ny låt ska fixas.

11 månader med Max idag. Han kommer hit och det blir film med mys. Längtar till vår 1 års dag då jag ska ge honom något speciellt. Något dom jag pysslar med helt själv. Puss på honom. And you know I love you♥



L.

11 JAN;



Halsband, ring, armband - Ur & Penn. Skinnjacka - Vero Moda. Klocka - Från Kina.

Color Of The Wind

Rätt skön dag. Ny kurs har startat - bild. Tror det kan bli kul! Fick rita en hand idag och nästa uppgift är att t.ex. göra om Mona Lisa till en punkare. Får se om jag lyckas...

Snart ska jag iväg på sång igen efter några veckors upphåll. Det ska bli kul. Fick välja låt sist jag var där så det blev "Color Of The Wind". Faktiskt skitkul att sjunga. Så det blir att träna på den tills bussen går.





L.

DETÄRJAGSOMVÄLJER

En überbra kväll med tjejerna igår! Ni är så himla bra. Bjöds på lasagne, choklamousse och annat gott. Prat, mys och bus gjorde kvällen bäst.

Nu ska jag följa med mina söta föräldrar till stan. Nya växter och lite inredningssaker till köket ska jag vara med att välja. De lyssnar trotts allt på mig i slut ändan vad jag tycker, och de saker jag tycker vi borde köpa brukar oftast följa med hem. De litar på mig och min inredningssmak helt enkelt - WOW! Jag har lyckats.






L.

Redo för girlsen!



Klockan - Chanel från Kina.

KC

I FORGOT ;
Kelly Clarkson är sååå bra!

VIKANBESEGRAVÄRLDEN

Nu ska jag göra mig fräsch genom att hoppa in i duschen. Ska hem till Sara ikväll för att träffa alla mina snyggingtjejer! Mys, mat och skratt. I just love it ♥


L.

Sena mornar igen!

Helg igen. Ledigt. Sena mornar. Grymt härligt! Får man säga att man är lite trött - seg - efter två dagar i skolan? Det måste vara alla sena nätter på lovet som tar över min kropp just nu...

Helgen är planerad; idag ska jag träffa min sötnos. Och imorgon blir det tjejerna hemma hos Sara. Jag älskar det, för jag tycker inte om när ens helg är suddig. Även fast att bara ta dagen som den kommer är det bästa som finns. Haha, det där hängde inte ihop riktigt! Men men.

Nu ska jag träna på min sångläxa, ta en snabb dusch (en vana på fredagskvällen) och försöka komma på en melodi till en refräng jag skrev på lovet. PUSS!!






L.

Hjärtformade ägg

Jag var piggare än min sötnos imorse då jag jobbat och gått upp när han gått och lagt sig. Så jag var snäll och gjorde frukost på säng åt honom. Hjärtägg och blåbärsfilm - mums! "Fan vad gott!". Det är sånt man vill höra när man ansträngt sig lite. Vi har verkligen tagit vara på den sista dagen på lovet och det ska vi fortsätta med. Film, mys och godnatt hemma hos honom.

Vet ni - jag ska faktiskt lyfta vikter och ta slut på min mage imorgon. Yes, gymmet väntar och jag är taggad till tusen. Men nu ska jag gå och brotta ner Max. Han kommer inte ha en chans.





L.

Facebook?

Sitter på jobbet. Skrivaren funkar typ inte så det enda jag kan göra här än så länge är att hålla på med det jag gör just nu - blogg. Rätt skönt!

Igår kväll gick jag till Louise ett tag där Amanda också befann sig. Det blev ett spontant klickande på knappen "gå med" på Facebook. Så nu hittar ni mig även där. Tänkte att jag ändå någon gång skulle ta mig tid att fixa det då man blir lite efter när man inte har det. Så nu måste jag lära känna den nya världen också.

Ikväll ska jag kanske träffa Max. Jag ska njuta av varenda sekund den sista dagen på lovet.



L.

Luftslottet som sprängdes

Det känns som att mitt lov är slut nu. Som att alla andra är lediga imorgon men själv ska jag till skolan. Upp supertidigt. Nu är det i och för sig inte skolan jag ska till imorgon utan jag ska jobba på pappas jobb. Känns väl helt okej att samla ihop bra med pengar på två dagar, men ändå - det är lov.

Filmen Luftslottet som sprängdes är värd att se om man sett de andra två filmerna. Man förstår ingenting om man inte sett de första filmerna. Och om man inte ser den sista är det som att man läst en bok utan att läsa de 10 sista sidorna.

Nu ska jag mosa in musik i ipoden. Min underhållningsapparat framför skrivaren imorgon.


Helsingborg - 09.


L.

Saturday

En halv låt klar. Känns härligt!
Bio imorgon - Luftslottet som sprängdes, med Max, Rebecca och Fredrik.
Saras place ikväll med tjejerna. Adios amigos ♥


L.

Nyår

2010. Nu blir det två siffrit. Det lät bra när man sa "den 4 oktober 09", men "den 4 oktober 10" låter bara fel. Eller vad tycker ni? Jag ser fram emot det här året. Tror och hoppas på att mycket kommer hända. Sparar 2009 som ett av de bästa åren i minnet.

Nyårsafton. Jag och Max åt mat hos honom, sedan kom Rebecca och Fredrik. Småfestade lite där innan vi tog oss ut i kylan. Jag kilade förbi Örnsalen för att träffa alla vännerna från Persbo innan jag fortsatte bort mot Brukshotellet. Tolvslaget med Max, rakterer, vänner och skålar. En härlig start på det nya året.

Vaknade halvyr den första januari. Mös med Max och film innan jag blev bjuden på mat hos honom igen med hans släkt.








L.


RSS 2.0