Lördags morgonen

Rolig spökliknade kväll blev det hemma hos Evelina igår. Tjejer är så bra!

Jag har inte hunnit med så mycket på morgonen - ätit frukost och spelat lite gitarr ungefär. Jag ska snart hoppa in i duschen och så för ikväll är jag bjuden till min älskling och där ska jag träffa lite av hans släkt och vänner. Skoj! Näst sista dagen på lovet och det suger. Ni får en puss i alla fall och njut sista timmarna.



L.

John Mayer


Halloweenfika

Fika kvällen hos Caroline.



även bilder från loulou.blogg.se


Fira Evelina!

Nu är jag fixad och startklar för ett firande med en födelsedagskväll hemma hos Evelina (födelsedagsbarnet)!

Igår gjorde jag och Max en underbart fin läskig pumpa. Och jag kom på att man kan äta pumpakärnor, så jag ställde mig i köket och fixade snacks till kvällen. Åt mat och kollade på film med Rebecca, Fredrik, Alex och älskling senare på kvällen.

Vaknade idag av att pappa ringde och väckte mig: "Har du och Max lust att hjälpa mig i köket?". Efter att vi ätit frukost, lagt oss i Max brorsas säng för att få liv i honom och ätit kakor cyklade vi hem till mig. Vi hjälpte pappa med ett stort skafferi och enda tills nu har jag stått framför spegeln och fixat mig. Tjejerna ikväll alltså! ♥


 

L.


Pumpa till en läskig figur

Konstigt nog började inte den här höstlovsmorgonen med frukost framför tv:n. Utan jag och Max tog en lång promenad runt Hägervallen. Det var superskönt, lite kallt men mysigt.

Igår ritade jag och Caroline mörk choklad på marshmallows och omvandlade dom till spöken. Bakade choklad muffins med florsocker spöken på och mixade ihop en übergod bål med godis och en frusen hand. Vi bjöd dessa godbitar till Louise, Sara och Ina. Mys! (bilder kommer senare)

Snart ska jag iväg till Max. Vi ska kära i en pumpa och göra den till en läskig figur som ska stå tänd på lördag hos Max när det kommer folk dit. På Halloween alltså. Så nu ska jag sätta fart. Hare gött ♣



L.

Kusligt fika.

Kom hem från Max för ett tag sedan. Sov där igår till idag, och jag är så glad att jag hann bli klar med engelskauppgiften igår så nu är paniken över - tack Camilla! Vi hyrde film igår - Wallander Prästen. Helt ok.

Nu ska jag börja sminka mig för snart ska jag träffa Caroline vid ica. Vi ska göra det lite mysigt och kusligt för tjejerna ikväll. Vi får se om vi lyckas. Så ja, vi höres!



L.


Dagens fråga

Titta vem som dök upp i tidningen idag...


Vintertid.

Sov hos Max igår till idag. Vi vaknade tidigt. Eller egentligen klockan halv elva sommartid, så det var ju inte så konstigt att vi vaknade tidigare än vanligt. Så ja, vi (eller jag) kunde inte sova så vi gjorde frukost och satt oss framför tv:n och åt den. En sån där mysig grej man gjorde som liten.

Vi åkte in till stan vid tolv. Max gick och klippte sig och jag gick runt på stan. Hittade lite saker (bilder nedan). Sedan tog vi bussen hem till honom, lagade mat och mös tills typ nu. Ikväll blir det att försöka skriva klart artikeln och bara ha en kväll för mig själv.


L.

Bilder till mitt kommande rum




Ring - Glitter. Armband - JS. Bilder - Lagerhaus.


Panik - på riktigt.

Har dragit ut skrivbordet från fönstret till mitten av mitt rum. Ett vitt månformat bord är fullt av böcker, papper och en bärbar dator. Max nothäfte och svenska bok. Min engelskabok, media artikel papper och en hög välfärdsfakta. Får panik bara jag skriver det. Koncentrationen har legat på min engelskuppgift - skriv en Film Reveiw. Vi förstår verkligen ingenting av den. Så ikväll ska jag och Max kolla på filmen Crasch (som vi såg igår - ASBRA!) med hans mamma som ska hjälpa mig. Herregud - trodde lovet skulle bli en vilopaus...

Önskar att man kunde vara såhär skolglad nu.


L.


Grattis mamma!

DU ÄR VÄRD DEN BÄSTA DAGEN NÅGONSIN.
Jag älskar dig - vet inte vad jag skulle göra utan dig ♥

 


21 okt



tröja från skolan I ♥ KG

HÖSTLOV

LOV OM EN TIMME! Men bara för mig. För jag ska gå och ta den andra sprutan mot livmoderhalscancer i Skultuna. Aj.

Hade matteprov i morse. Jag hann inte kolla på alla tal innan tiden var slut, så vi får väl se hur det går. Känns skönt att ha det gjort i alla fall. Så ja, slutar efter halva svenska lektionen som börjar 12. Ska hem och städa sedan innan Max kommer till mig ikväll. Vi ska se idol. Hihi. Och så måste jag slå in mammas presenter. Fina ska dom vara när vi sjunger för henne på morgonen imorgon.

Nej, nu ska jag gå och ta ut skolkatalogen - spännande. HÖSTLOV - I love it ♥



L.

Kan ju knappt gå!

Jag har jättemycket träningsvärk sedan boxningen i tisdags. Haha! Snacka om otränad. Kunde knappt röra mina armar och ben igår.

Igår, efter skolan, köpte jag de sista presenterna till mamma. Hon fyller på lördag. Vi kommer inte kunna ge henne någon fin middag på sin födelsedag för vi kommer inte ha något kök i en, kanske två, veckor här fram över. Pappa ska börja sätta upp det i helgen. Äntligen!

Idag ska jag plugga matte efter skolan. Blev så himla frustrerad och arg igår för att jag inte förstod hur man räknar med prefix. Och det är bara en liten del jag inte kan. Resten har jag inte tagit i'tu med ännu. Så det är väl matte min eftermiddag kommer att bestå av. Prov imorgon liksom. Så himla skönt med höstlov snart.


L.


Boxning

Tisdag. Sitter och verkligen känner hur jag skulle kunna åka hem nu. Kommer inte alls igång med artikeln som vi ska skriva i media. Slutar klockan två. Eller slutar och slutar. Jag kommer inte hem för än vid sju ikväll, för jag ska på musiken med b.la. Emil och Micke idag. Första gitarrlektionen också. Skoj! Vi ska testa spela låtar som vi plockat fram.

Före lunch hade jag boxning. Känner redan hur stark jag blivit och hur bra jag är på att slåss. Nej du - den där förra meningen kan strykas. Vi tog även fel buss till stan. Vi skulle hamnat på Vallby om inte jag frågade busschauffören vart vi var på väg.

När jag kommer till Skultuna ikväll ska jag hem till Max direkt. Han ska bjuda på mat. Hihi. Om maten hamnar i min mage eller inte beror på om maten är ätbar. Haha. Han ska vara duktig och göra maten helt själv.

Igår åt jag på stan med Amanda efter skolan. Sedan gick vi till dansen. Och så fortsatte jag sedan till sången. Fick låten "Fields Of Gold". I love it.


L.


Fira Max



party hos Max. 17/10.


Fest!

Hej bloggen. Nu är helgen slut, tyvärr...

I fredags, när jag kom hem från stan, befann jag mig inte hemma så länge innan jag åkte vidare. Cyklade i regnet till Louise. Där blev det en mys idol kväll. Drack vaniljtee med kanel och honung och skrattade till gamla foton. Jag hade mer tårar på ögonfransarna än mascara när jag åkte därifrån (alltså av skrattattackerna). Haha! 
Det ösregnade så mycket den kvällen att jag cyklade till Max efter och somnade där direkt.

Igår festade jag och Skultunabor hemma hos Max - i grunden att fira Max 17 års dag. Han fick bl.a. pepparkakor som vi åt upp. Det var roligt.

Idag steg jag och Max upp ur sängen sent. Söndags mornar kallas det. Überskönt. Vi åt frukost, kollade på "dolda kameran" och sedan städade vi från gårdagen.

Kom hem för nån timme sedan. Så nu ska jag kolla vad som behöver göras. Och har även nya ideér om hur jag vill att mitt rum ska se ut när mamma och pappa vill ta tag i det. Så det kanske blir att rita lite - för det är ju så kul. hihi. Ska ut och gå på en liten promenix ikväll också med Max. En sån här skön höstpromenad ni vet?!



L.

17 oktober!


tröja, väst - gina. armband - lindex. halsband - h&m


Ailienhänder.

Sitter här i skolan med ailienhänder ser jag nu. Haha! Alltså jag är ingen rymdmänniska. Utan jag har bara nya, blå jeans som färgar av sig. Typiskt.

Dagen har varit kul. Både jag och Amanda är på bra humör. Började dagen med KG-läser; satt och diskuterade om boken Mig äger ingen med läsk och kakor. Sedan hade vi matte - dock hade vi bara genomgång. Efter den gick jag, Amanda, Emil och Dennis till ett annat klassrum för att Dennis behövde tystnad då han pratade i radio vid elva idag. Deras låt spelades även på P4 Västmanland. Coolt.

Nu har jag svenska. Sitter och gör... ingenting typ. Har skickat in naturprovet så det känns skönt. Det blir en fika med tjejerna på stan innan jag åker hem. Ikväll får jag se vad som händer. Puss.



L.

Send It On


He's the reason for the teardrops on my guitar

Jag stannade hemma idag. Yrhet och trötthet är inte alltid kul. Men nu mår jag helt okej - tur. För jag vill inte bli sjuk. Ska ta tag i matten då jag ligger efter. Mindre kul. Och idag kommer vårt kök. Så nu gäller det att tapetsera, måla, lägga golv o.s.v. för pappa. Det kommer bli supersnyggt. Höres!

Hittade en sommarbild från 2008 när Ina och jag var ute i solnedgången.


Max tårta


Det gäller att ha lite fantasi. För kolla så bra det kan bli!

Backstreet Boys i december!

Jag som är så trött skulle kunnat sova någon timme till, för jag börjar nämligen klockan tio idag. Surt!

Igår fyllde min sötnos år. Direkt när jag slutade åkte jag hem, garnerade tårtan (bild kommer senare), slog in presenterna och sedan blev jag upphämtad av Max mamma. Möttes av en fortfarande sjuk Max (luftvägs kartar, mag kartar och jag vette gudarna vad han har i sig) men också en glad Max. Sedan blev det att lyssna till hans låtar innan det plingade på dörren och hans farmor steg in.

Åt mat där när hela hans familj kom hem. Trevligt. Och efter det smakade vi på tårtan och massa olika kakor. Jag gav han två presenter. Eller egentligen en. För den första var bara på skoj; ett par solglasögon från Myrorna. Han trodde inte på mig först, sen trodde han på mig och sedan trodde han inte på mig igen när jag och hans familj började skratta. När han vågade öppna nästa present blev han chockad av innehållet - trodde att det också var på skoj. Han bara väntade på att alla skulle börja skratta igen. Men det hände aldrig. För Backstreet Boys kollar man inte på  var dag. 4 december åker vi till Hovet. Skitkul!

Emil Högberg: "Spelar ingen roll om man vinner eller förlorar - tills man förlorar."

Idag ska jag börja med mitt prov i Naturkunskap. Det ska vara klart på fredag - stress.



L.

Grattis älskling

Grattis på födelsedagen världens underbaraste kille.
Ikväll ska jag hem till honom. Ge han presenter. Gosa.
Äta tårta som jag och mamma ska göra. Jag älskar dig<3


m + l


8 sekunder. 8 minuter. 8 timmar. 8 dygn. 8 månader.
jag älskar dig.

Choklad för matte...

Nu är helgen slut. Väldigt mycket att göra känns det som nu. Både hemma, inför tisdag (Max fyller) och i skolan. Massa prov väntas så fram med plugghjärnan. Var det inte så att man skulle äta olika saker för varje ämne för att komma ihåg saker lättare när man pluggar? Bara att leta i skafferiet då - choklad när jag pluggar matte, glass för engelskan, mandariner för samhäll, chips för svenskan... Startar NU då.

Det har varit en hel helg hos Max. Vi har käkat godis i sängen - både igår och idag. Jag blev bjuden dit i lördags för att äta där och fira Max med hans släktingar. Men det blev inställt då Max blev sjuk pang boom. Så vi får se om förkylningen vilar i mig nu då. I guess that!

Som sagt. Nu blir det att plugg. Och imorgon firar jag och Max 8 månader. Jihooo.





L.

If you leave me now

Blev upphämtad av Max mamma igår kväll. Sedan åkte vi in till Carlforsska och kollade på när Max och hela musik estet kören sjung. Det var fint. Det tyckte även Amanda och Jennie som jag satt med. Pussade på Max innan de släppte av mig hemma.

Nu har jag svenska. Vi ska skriva en debattartikel. Faktiskt rätt kul - även fast jag bara kommit på tre meningar ungefär. Men jag har massa idéer, så det gäller bara att få ner dem på pappret. Sedan har jag bara naturkunskap och sedan är det helg.

Ikväll ska jag kolla på idol med Max. Är sugen på något smarrigt så vi får se om vi tar en promenad förbi Ica innan tvprogrammen sätter igång. Och det är Mr. Bean ikväll. Haha! Det blir väl skratt framför honom också.


L.


Utan dina andetag

Ett av de uppträdanden som jag och Max gjorde den där lördagen när Thomas Thörnholm ville ha med oss. Ljudet är lite knasigt och jag tycker inte ens att det låter som jag. Så ja, haha! Men här är den i alla fall. (try to find Fronda!)

En lektion

Kul. Nu läser jag att jag är ledig efter den här tyskalektionen som börjar snart. Känns helt ovärt att ha åkt till skolan. Haha. Det blir väl att äta lunch här klockan elva och sen sticka hem antar jag. Men ska tillbaka till stan senare ikväll, för då ska jag kolla på när Max uppträder på hans skola.

Ibland känner man törst efter något.
Jag vet en sak. Jag behöver dig.


L.

Gitarrlektioner?

I går, efter skolan, väntade jag typ tre timmar på stan med Emil, Amanda och Dennis. Vi skulle på ett musikmöte som visade sig inte vara något möte, utan vi fick börja spela direkt. Där fanns en musikstudio, en scen med instrumment och lite annat smått och gott. Skrev även upp mig på att ta gitarr lektioner så nu hoppas jag att det blir av. Amanda och jag tog bussen till Skultuna vid sex, efter att vi sjungt/spelat klart, för att träffa alla på Mariagården. Mys & skoj!

Nu har jag precis haft datorkunskap och har snart matte. Slutar vid 4, så då tar jag bussen hem för att träffa Max. Han ska hjälpa mig med min engelska. Tur att jag har han.


L.

Ny vecka.

Kom hem för en stund sedan. Måndagar blir alltid långa. Efter skolan gick jag ner på stan med Amanda och Louise. Vi satt oss och åt sallad på ett café innan jag och Amanda drog iväg till dansen. Sedan gick jag vidare till sången. Det gick relativt bra att sjunga min sångläxa. I alla fall med tanke på att jag knappt hunnit tränat på den. Men den här sångläxan ska jag försöka ta mig lite mer tid till. Jag fick låten "Without You" med Mariah Carey. Så den ska jag försöka att exprimentera med lite.

Imorgon ska jag på ett möte om musikgruppen efter skolan. Man ska få typ musiklektioner eller vad man ska säga i Växhuset efter skolan, vilket jag ser fram emot. Hihi!



L.


Russinleken = ont i magen


Myst med min kille igår. Vi cyklade i regnet till honom snabbt, sedan åt vi en påse klemmentiner och skogsbärsglass i sängen samtidigt som kollade på en film. Vi kunde tyvärr inte städa igår hos han. Han hade huset fullt och vi visste inte hur vi skulle börja själva.
Idag lekte vi russinleken efter att vi hade ätit frukost så att jag vi fick ont i magen. Vi smådansade och skrattade bort det onda i den, och testade även mitt musikprogram en snabbis på datorn som han inte kunde förstå varför jag inte använde det. Nu pluggar jag engelska och ska fortsätta med det nu. Ha en trevlig söndagkväll!


L.

Ser fram emot att städa

Det är helg - igen!? Shit. Det känns som att jag jämt skriver: "Gud vad skönt med helg!" eller "Äntligen fredag!". Kan det vara ett tecken på att dagarna i skolan går otroligt fort? Och är det då ett tecken på att skolan faktiskt är kul?

Jag sitter i skolan nu. Startade dagen med matte och sedan datorkunskap (och som alltid tillsammans med Emil). Nu har precis svenskan slutat och nu återstår bara naturkunskap. Sedan är jag fri! Får se vad som händer ikväll. Om det inte blir tjejerna eller Max, blir det nog Idol och även lite engelska pluggning så att jag inte måste ta allt på söndag.

Imorgon ska jag i alla fall hjälpa Max att städa ur rum man nästan aldrig sätt i hans källare. För där ska det byggas något häftigt! Men det är imorgon. Så nu har jag det att längta efter i alla fall...



L.


Bort med locktången - fram med regnet!




Ser ni skillnaden på mitt hår? Promenaden i regnet till bussen med Emil tog fram mina riktigt lockar. Ibland tycker jag inte alls om dom. Men nu vill jag ha dom föralltid! Och nu ska jag skriva en text till den muntliga engelskan vi ska ha nästa vecka. Max ska hjälpa mig, för han är bäst! Och vi ska kolla på premiären på "Inlåst" på tv ikväll, samt Idol. Ha det gött!


Hejdå till vatten med is

Börjar lite senare i skolan idag - som varje måndag och torsdag. Jag har tyska prov nu direkt på morgon. Det ska faktiskt bli kul! Sa jag det där?

Slutar efter engelska lektionen som är efter lunch. Skönt! Något som är mindre skönt är att jag börjar bli förkyld - igen. Men jag antar att man får räkna med det när hösten är här. Visst är det kallt på mornarna och kvällarna!? Det är sjukt. Och nu börjar löven bli gula. Dags för raggsockor, vantar, duntäcke och varma drycker. Hejdå till vatten med is helt enkelt.


L.

RSS 2.0