Konstiga drömmar och kock i hemmet!

Vad kan inte sluta en helg som den här bättre än en mys film dag med sin sötnos? Vaknade denna morgon av att Max drog lätt i mitt hår när jag precis drömde om Persboskolan; När vi hade matte på Persbo kunde man ta sig upp på en trappa till lektionen, men när man skulle ta sig ner blev man tvungen att hoppa ner från typ 4 meters höjd på en madrass!? Märkligt vad man kan drömma...

Vi gick upp från sängen och rostade limpa strax därefter, tog våra mackor och satte oss framför tv:n. Drog igång filmen "Flyga Drake" som jag lyckades somna till under lördags natt. Kan inte påstå att filmen var toppen, men vi kollade klart i alla fall och sedan drog vi igång en ny film. Den här gången en thriller - vilket brukar vara min favorit genre.

Jag lagade kvällsmaten igår till Max, Alex och Christofer. Det blev tacogratäng och en supergod sådan. Även Max föräldrar tyckte den var supergod då de åt av maten idag när de kom hem - lika så åt jag och Max. Så när vi hade ätit kollade vi på den sista filmen under söndagen. Samma film som i fredags: Män som hatar kvinnor. En väldigt bra film enligt mig. Till den åts en påse godis.

Imorgon är det skola och jag vet inte nu om jag ser fram emot den eller inte. Jag börjar klockan 12 så det är skönt i alla fall - och röster, har jag hört, säger att vi slutar klockan två. Så jag får vänta på stan ända tills dansen börjar. Det ska bli superkul att börja dansa igen! Puss!

P.S. Tror att jag börjar bli sjuk. Shit...




L.


Recept?

Hej! Jag heter Linn och det är helg. Jag har gått i skolan i en vecka och ser fram emot måndagen och en ny vecka i skolan. Just nu lyssnar jag på en "Release Me" remix...

...Nej - jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva konstigt nog. Ikväll ska jag och Max ta hand om hans hundar, hans bror och hans hus. Vi försöker bestämma vad jag ska laga för mat till dom (för det är bara jag som kan laga mat, haha) men det går inte så bra. Vi får se vad det blir för gott.


L.


Väckt av rektorn!

Nu har jag varit på läger på Västeråsgården i två dagar. Toppengrej att göra för att lära känna varandra. Och vi gjorde så mycket att jag glömt bort nästan allt. Men bland annat har vi lekt, lagat mat, kollat på film, sjungt och sådant. Jag hann även ramla i en gigantisk stor grop när jag, Amanda, Emil, Alba och Emil skulle smyga runt ett hus (får skylla på att det var kolsvart). Smygningen led till massor av skratt istället. Paddlade även samma kväll med Amanda och Brandon, och så hade man det mysigt vid brasan båda nätterna. Det känns skönt nu att man lärt känna nya ansikten.

Jag, Amanda och Evelina blev väckta av rektorn imorse. Det är väl en sån där grej som bara händer en gång i livet? Det måste det nästan vara. Liksom - en rektor! Anledningen var i alla fall att vi inte vaknade av alarmet. Bussen körde oss hem och nu är jag då hemma. Ska snart träffa Max och jag tror vi ska se "Män som hatar kvinnor" ikväll.


L.


Redo för läger

Nu är jag hemma efter att ha slutat vid två - skönt! Första riktiga dagen i skolan och jag trivs. Så än så länge är valet 'Kopparlunden' något jag inte vill ändra. Idag har jag vart med min "basgrupp" (vi ska göra något arbete som ska ställas upp på Kulturnatten). Haft någon slags av "veta-vart-jag-ligger-någonstans-i-matten" (typ ett prov) och sedan har vi fått skåp och info o.s.v. Väldigt skön dag faktiskt.

Nu är min väska packad, för imorgon åker hela årskurs 1 till Västeråsgården och är borta i tre dygn. Spännande och jag ser verkligen fram emot det. Det är så mysigt att åka iväg, känna att man är hemifrån och att de man är borta med blir som ens lilla familj. Så att lära känna varandra är inget man behöver anstränga sig för att göra.

Snart kommer Max hem till mig som kommer direkt från skolan. Han ville tillbringa så mycket tid som möjligt med mig innan jag åker imorgon. Och det vill jag också såklart. Även fast det bara är tre dagar kommer jag sakna honom. Och sen svag känsla säger mig att täckning på mobilerna inte är något att räkna med.

Om vi inte hörs mer, hörs vi på... vad blir det? Fredag.
Tjadå, Nyp i rumpen.


L.

Upprop

Nu har jag startat! Sommarlovet är endast minnen och något jag kommer leva på. Klockan nio i morse var jag på upprop på Kopparlunden. Jag kan inte säga så mycket vad jag tycker om skolan eftersom jag endast var i min nya "mentorsgrupp". Men efter det jag sett och hört än så länge verkar allt kanon för mig. Litet och mysigt gillar jag.

Efter de två timmarna i skolan gick jag, Evelina och Amanda ner på stan. Träffade Jesper och gick vidare för att ta en macka på Stugan. När vi satt där kom Louise och hade massor att berätta om sina upplevelser idag på hennes skola. Snacket fortsatte mellan klädgalgarna inne i affärerna (de jag köpte finns nedan).

När bussen nådde Skultuna hoppade vi av vid Persbo och där träffade vi lite gammla lärare. Men jag var tvungen att gå väldigt fort för jag hade tid på vårdcentralen. Så nu är jag snart helt vaccinerad mot livmoderhalscancer.

Nu ska jag fixa lite hemma medan jag väntar på att Max ska komma hem. Ska träffa min baby innan han drar på sin sånglektion. Imorgon börjar jag halv nio och jag ser lite framemot dagen.

puss!!!!!



L.

24 augusti





H&M. Myrorna. H&M. Myrorna.

Skolstarten



T-shirt - H&M. Byxleggings - Gina. Örhängen - Lindex.

Här var det paljetter

Undanhängda kläder köptes idag. (från h&m)


igår



Jacka - Second Hand. Kjol + linne- H &M. Armband - Lindex.

Nu ska jag börja dansa...

ABSOLUT sista dagen på sommarlovet nu. Shit! Känns konstigt att sommaren är slut redan. Bryt rutinerna för imorgon startar ett nytt, spännande liv för mig känns det som. Hoppas på tre roliga år på Kopparlundsgymnasiet...

En trevlig kväll blev det igår hemma hos Max med min familj och Max farbror med hans familj. Även fast planerna på att sova över inte fanns blev det ändå så att jag stannade kvar. Jag & Max hann träffa Bedde sådär två på natten; "Det lät viktigt...."

Jag satt mig på cykeln hem tidigt från Max imorse. Sedan fixade jag mig lite och åkte in till Dansverkstan med mamma, Sanna och Pia. Väl där framme träffade vi Amanda. Öppethus på Dansverkstan hoppades vi skulle leda mig, Pia och Amanda till att börja i någon danskurs. Och yes - efter att ha testat på Rnb, Lyrical och Commercial anmälde vi oss på Commercial. Den dans stilen är bra framför kameran och kan ses i typ Pussycat Dolls och Britney Spears videos. Superkul!

Nej, nu ska jag ta vara på de sista minuterna på sommarlovet.


L.


Me and my family

Upp tidigt, tidigt idag - närmare bestämt vid halv åtta. Anledningen var att jag och mamma åkte in med min moster till stan och på så sätt tjänade vi in en resa. Toppen! Jag är inte van att gå upp sådär tidigt, men jag antar att det bara är att börja vänja sig nu...

Som sagt gick jag och mamma på stan idag för att inhandla skrivblock till skolan (inköpen finns nedan). Nu är jag start klar, eller det är bara pennor och sådant som saknas men det får jag av pappa snart.  Vi tog en sallad på stan innan bussen körde oss hem.

Igår kväll blev det ingen sommarens sista grillkväll utan jag, Max, Rebecca och Fredrik drog igång en film hemma hos Fredrik: Hostel 2. Väldigt brutal och egentligen ingen Linn film, men den var ändå rätt bra. Till filmen åts mammas dumlekakor. Och så spöregnade det sådär vid tolv när jag och Max skulle gå hem, så han sov över hos mig.

Nu ska jag fixa lite hemma, mysa med kissen bredvid mig och ikväll är min familj bjudna hem till Max. Trevlans. Puss!


Denna gottar jag mig med just nu. I love it!


L.


Ready for school




armband - lindex
block - åhléns
jeans och trosor - gina tricot

Sommarcafét

Jag sjunger 'Hallelujah'.

Sista grillkvällen?

Dagen började med ett alarm som pep. Man måste ju börjar vänja sig nu när jag ständigt kommer bli väckt av alarmet här fram över då skolan börjar. Kom i alla fall upp hyffsad tid, åt frukost och sedan tog jag en springtur. Skönt var det men segt gick det.

Nu ska jag göra de sakerna som jag vill få gjort innan sommarlovet slutar. Så som att fixa min träningsmusik, städa ur garderoben och sådant som man aldrig gör när skolan finns med på kartan. Tiden till sådana grejer finns liksom inte då...

Ikväll blir det troligen den sista grillkvällen sommaren 2009. Sorligt men sant!


L.

2 från sommarcafét

22 juli 2009. Max Wikström och Linn Krouthén:







Incomplete

Jag gillar verkligen den här låten. Jag får såhär flashback från när man var liten och det här bandet var favoriten bland alla. Och nu kanske jag fastnar här igen, bland pojkbanden...


Somnade när "skolbarn" gick upp

Det blev mys på madrasserna nere i min källare med tjejerna igår kväll. Först kom Louise hit och några minuter senare kom Caroline som hade "första-intrycket-om-gymnasie-snack" med sig. När vi hade ätit upp popcorna och druckit upp latten åkte Caroline hem och istället kom Amanda. Och sedan kom Ina och strax efter det gick Amanda iväg en sväng. Så det blev mycket byten kan man säga. Vi slutade tillslut i Max källare med tjejerna + Max & Bedde. Där blev det kortspel och "trötthets-skratt".

Jag och Max somnade klockan 06.00 natten mot onsdag. Och även Amanda och Bedde hade somnat väldigt sent. Vi blev väckte av att Amanda och Bedde kom och knackade på dörren och ljud från köket där de höll på att rota letandes efter frukost vid 13.00. Inte många timmars sömn här inte!! Vi hann göra yoghurtglass, spela kort och lite allt möjligt innan klockan blev runt nio på kvällen och vi skildes åt.

Nu är det bland de sista dagarna på lovet och just nu suger det samtidigt som jag ser fram emot att börja på nytt, träffa nya människor och starta rutinerna igen. Hoppas jag bara orkar med allt med skolan - för hoppa av finns inte riktigt med på min karta.


L.

Denna gång jordgubbar...

Igår kväll köpte jag ytterliggare en turkisk yoghurt och gjorde en ny smak: med jordgubbar. Mums vad gott det är med sådan glass. Skulle nästan kunna leva på den glassen alltså! Den bjöd jag Max på och han tyckte om den minst lika mycket. Fast vår favorit är ändå hallon.

Idag gjorde jag frukost på sängen till min älskling; fil med frukt, toast och juice - perfekt start på dagen. Sedan satt jag mig i solen någon timme, men fick dock knappt nå' färg. Njöt mer av en av de sista solstunderna som vi kommer ha här på ett tag.

Om någon timme kommer Louise, Caroline, Amanda och Ina till mig. Popcorn, tjejsnack och latte väntas då! Och framåt natten går vi nog till Max för att träffa han och Bedde. Sover troligen kvar där, för man måste ju passa på såhär sista dagarna på lovet! *suck...


L.

18/8!


Tröja och leggings- h & m.

Jeans - Jeansbutiken. Byxleggings - Gina Tricot.

Träningskläder - Stadium

Skrämd av något helt annat...

Igår kväll kollade jag, Max, Amanda och Bedde på filmen "The Blair Witch Project". Enligt Max och Bedde skulle den filmen vara sjukt läskig, men själv blev jag endast skrämd när Max och Bedde skrämde Amanda och mig under filmens gång. Så om ni vill bli riktigt skrämda någon gång ska ni nog välja en annan film. Fast den är nog värd att se eftersom det sägs att den är sanningsbaserad. När Bedde och Amanda gick hem tog jag och Max fram den egengjorda blåbärs-yoghurt glassen. Så gooott!!

Nu ska jag in till stan med Evelina. Vi ska kila förbi UM en sväng. Sen kommer mammsen och då blir det letande efter höstkläder.


L.

Kärlek till den!

Det blev några 20 tal muggar och glas köpta igår till när man blir sugen på latte här i huset (eller något annat drickbart för den delen). Men tanken med glasen var till för latten. Jag, mamma och pappa gick från kök till kök på Ikea och kom tillslut fram till lösningar och färger som jag tror vi ska köra på. Och jag var den som fick min vilja fram gällande färgerna. Det gäller att vara envis! Jag hann även köpa två nya "pengar örhängen" eftersom att de nyköpta från förra veckan gick sönder på Max fest.

Igår kväll blev det poker hemma hos Max. Och vi behöver inte prata om den som vann (som blev Holland?) - men jag var en av dom sista spelande vi bordet i alla fall. Och en av de sista som orkade sitta kvar och spela också. Andra spel och skämt hann vi gå igenom innan jag och Max somnade i hans säng efter att vi ätit pasta sallad kl. 3 på natten.

Efter en segodag i Max säng till klockan halv fem idag cyklade jag hem på mormors gammla, underbart häftiga, röda cykel. Kärlek till den! Orkade sätta på mig joggingskorna för en springtur ute. Nu har jag nyss ätit egengjord pasta sallad, ska ta en latte och sedan cyklar jag till Max där Amanda och Bedde kommer att befinna sig.

Imorgon blir det stan med först Evelina och sedan med mamma letandes efter jeans och sådant viktigt...


L.

Familjedag

Nu ska jag snart åka in med familjen till stan. Det kanske kommer att bli en liten familjedag idag - äta korv på Ikea, kika runt på tränings skor. Ja, sånt man gjorde som liten. Jag älskar att göra mysiga saker som man gjorde när man var mindre nu. Som att åka in med hela familjen till stan. Vi ska kolla på kök och hitta perfekta muggar till vår expressomaskin. Och jag ska jaga efter nya jeans och även skor - typ "grund-plagg" eller vad man ska säga. Hoppas på fynd.

Njut av sista veckan nu! (om inte eran skoldag startar imorgon).


L.

Nu blir det latte varje dag!

Det blev lite festande hemma hos Max igår. Jag, Rebecca, Amanda, Fredrik och Kuhs var på plats först. Sedan tittade Caroline och Pia in och satte fart på ett kortspel av något slag som bestod av att typ inte bli full eller nåt. Roligt var det! Vi kilade ut senare och träffade på lite bekant folk. Tillslut, efter traskande och skrattande runt i Skultuna, befann jag mig i Max kök med Bedde, Holland, Amanda och Max. Somnade sedan i Max säng medan de andra sov där nere, och det blev en lyckad kväll tillslut.

Nu har jag kommit hem från Max. När jag öppnade dörren hem möttes jag av två glada föräldrar och sedan såg jag en ny dammsugare. "Linn, den här kan du tömma när den blir full med damm. Den har ingen dammsugspåse!" Oj, vad glad jag blev... Aja, fortsatte in i köket och såg en ny Expressomaskin. Då sken jag upp! "Ska vi göra en latte till dig Linn?"
Det var bland de godaste jag druckit. Och sedan berättade det att vitvaror är beställa till nya köket. Jag längtar tills jag får inreda, fixa och vara lite kreaktiv. Expressomaskin kommer användas flitigt - för hur gott på en skala var det inte!!?


...och sen sånt här makalöst gott skum...

Snart ska jag iväg på tjejkväll hemma hos Evelina. Det var ett tag sedan och jag ser fram emot det. Mycket att prata om och god mat ska ätas eftersom Evelina är kock.


L.

Efterrätt


Om ni vill veta vad det är kan jag tala om det.
Ananas doppade i choklad - åts den 12! Mums.

Flyttat till den 19 sep!

Hela grejen igår blev inställd pga att det regnade för mycket. Jag och Max åt mat med Thomas Thörnholm, Fronda och alla andra när det bestämdes. Jag hade sett fram emot det, men nu har jag ett nytt datum att se fram emot: DEN 19 SEPTEMBER är det flyttat till. Så kom då!!!

Och när vi satt och åt där igår sa Thomas något som fick Max och mig att typ sätta maten i halsen, eller trilla av stolen.
 Så sjukt stort. Hoppas på det bästa...

Max och jag kilade iväg till Ica i spöregnet och köpte godis igår. Sedan kollade vi på film i min källare och somnade även där.

Nu ska jag och Max iväg och spela badminton.


L.


Förlovad


Den 12 augusti klockslaget när vi exakt blev tillsammans för ett halv år sedan.
Jag älskar min Max Wikström<3

Kom ikväll!

En sån himla mysig kväll/natt hade jag och Max igår. Jag hade gjort wraps - som blev supergoda, efterrätt som bestog av frukt doppade i choklad och även egengjord glass åt vi. Istället för att ha picknick ute så hade vi picknick nere i min källare. Och så hände det något speciellt som ni kommer få veta snart! Jag lägger in bilder ikväll eller när jag hinner.

Nu ska jag fixa mig så att jag är klar klockan tre då jag och Max ska träffa Thomas Thörnholm. Sitter och mosar låten som jag ska sjunga ikväll så att den sitter i rygg. Nej, dags att kila! Och kom ikväll - behöver er. Ju fler desto roligare liksom. Och om ni inte vill säga att ni ska komma och kolla på oss kan ni säga att ni ska dit för Fronda.

Skultuna Centrum klockan 19.00!



L.

"Bra att ha" shopping


Mugg - Myrorna (New York Lover!) Krok - Lagerhaus

H & M

10/8


Linne - Gina Tricot. Bälte - (gammalt) Shorts - Cubus. Armband - Lindex, Glitter, Från New York, Från Louise.

Ett halvår

Idag är det en speciell dag för mig. Och för min älskling. Jag och Max ska fira vår halv årsdag idag. Jag har planer på kvällen så jag har rätt mycket att stå i med idag. Vi tänkte åka till Björn ön och sitta vid vattnet men det ryktas om regn under dagen så jag tror att vi stannar inne idag. Jag måste även träna på låten som jag ska sjunga själv imorgon. Jag bestämde den igår hemma hos Max, så det är klurigt hur jag ska kunna den utan text tills imorgon. Om ni kommer får ni reda på vilken låt det är! I Skultuna Centrum klockan 19.00 (om inte ändringar har skett).

Nu ska jag ut och springa. Sedan ska jag börja städa och fixa med mat och sådant tills ikväll. Jag älskar att fixa och dona inför någonting, så den här dagen ser jag fram emot. Speciellt när den är speciell...


Jag älskar honom - Max Wikström. Han är guld i mina ögon.
Stjärnan på den här jorden. Jag är lycklig som har honom.
Lycklig för att vi två är en. Jag älskar dig mest<3

Yoghurt glass:

Nu ska jag dela med mig av det supergoda, enkla receptet som jag och Max tog del av igår. Verkligen somrigt och frächt och det bästa av allt; inte alls lika onyttigt som "vanlig glass". Njut!

500 gram naturell yoghurt - tjock (turkisk yoghurt)
200 gram bär (hallon var mums!)
1 1/2 dl florsocker

TIPS! Jag och Max la i daim kulor i glassen. Det var supergott. Gör det dock efter du mixat klart ingredienserna.

Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa ihop det så allt.
Häll glassen i någon slags burk och ställ in i frysen i ungefär 1,5 timme.
Ta ut glassen ur frysen emellan åt och rör om i burken.
När du tycker att den ser bra ut är det bara att njuta.

Lycka till:)

Tisdag och regn!

Igår skulle jag och Max till Gröna Lund med Rebecca och Fredrik. Men vi var tyvärr tvungna att vara hemma för att Max pappa hade ringt Thomas Thörnholm som vi ska samarbeta med om några dagar, och om han skulle ringa oss behövde vi hålla oss hemma utifall han ville träffa oss. Han ringde inte oss som han sagt, så vi var bara hemma igår.
Efter att vi legat i min säng och kollat på film hela dagen åkte vi hem till Max och gjorde yoghurt glass. Så otroligt gott! Vi åt upp ett halvt kilo glass (eller yoghurt) medan vi kollade på Beck.

Vaknade hos min sötnos trötta. Gick upp och åt frukost och sedan kilade jag hem. Nu har jag fixat mig halvt och snart är det bara håret som ska fixas. Sedan ska jag in till stan, köpa lite grejer och handla med pappa tills imorgon då jag och Max firar ett halv år. Kanske även ska in och träffa Thomas Thörnholm idag då Max ringde honom imorse och frågade.



L.

På spåret

Ännu en strålande dag. Varför kunde inte hela sommarlovet haft den här solen? Bland de sista veckorna vågar den komma fram och göra sommarlovet somrigt. Äntligen har jag fått lite färg på mig, men tänk vad jag skulle vara brun om jag hade ägnat alla mina dagar på bryggan. Ojoj!

I alla fall så åkte vi in tidigt till Björn ön imorse. Idag var Max med också så jag passade på att ta med honom ut till spåret för att slita lite på joggingskorna. Tyvärr blev stegen färre än jag väntat mig så vi var tillbaka vid handdukarna väldigt fort. Sedan doppa vi oss i det härliga vattnet.

Tillbaka hemma nu och snart kommer min sötnos för att äta hemma hos oss. Han mådde inte 100% bra när vi lämnade av honom, men jag ska nog piggna till honom lite. Vi ska se på film och köpa godis tror jag. 

Och imorgon blir det Gröna Lund. 


L. 

Bryggan

Nu är värmen här. Men här för att stanna eller ej vet man aldrig. Särskilt inte med Sveriges klimat. Fast idag kan jag inte klaga, för idag har det varit bland det härligaste dagarna på lovet. Ägnat min dag på bryggan, hört vattnet, båtar och änder i mina öron och fått tid med min mamma.

Igår blev det en liten tjejkväll hos Ina. Filmen Wild Child var bättre än väntat. På väg mot natt tid åkte alla in till Åkesta men jag stannade kvar och åkte iväg till Max en stund där Rebecca och Fredrik befann sig. Sedan fick jag sällskap hem med dom i kolsvarta Skultuna då gatulyktorna var släckta.

Ska kanske iväg på en fest ikväll. Och imorgon väntas nog bryggan igen.


L.


5 augusti


Jacka - Zara. Klänning - Forever 21 (Från New York) Skor, Väska- Från New York

David Cook - Permanent

Hur fin låt som helst. Skriven till hans bror. Jag älskar den verkligen...


En farmor

Igår tänkte jag sola, och vädret var med mig "för fulla muggar" - men mina planer blev inte som tänkta. Istället behövde jag följa med Max in till stan letandes efter några speciella grejer. Med oss hade vi Fredrik, Alex och Camilla.

När jag och Max hittade det vi sökte åkte vi hem till honom. Där blev det en stunds träning på låten för att sedan åka iväg till Max farmor och äta. Gräddkola till efterrätt, bullar i massor, bakelser! Ja -  vad gör man inte när man är gammal mer än att baka? Sån farmor ska jag också bli. Lika glad i alla fall.

Senare under kvällen tog jag och Max en promenad. När vi kom hem till honom tittade vi på en film, åt popcorn, kaka och äpple. Och sedan var det natt.

Nu ska jag kila till badet med Amanda, Ina, Louise, Caroline och Max. Hoppas på en starkare bikinirand idag, solen är ju med oss.


L.

Pannkakor!

Jag har varit hemma ynka två timmar nu. Resten av dagen har jag tillbringat hemma hos Max och även igår kväll var jag med min mys. Och snart ska jag kila igen för att grilla med folket hos Max. Min idé att äta sallad till hamburgare hoppas jag på ikväll igen för det var sjukt gott - fast.., Max vill tyvärr lägga till med någon potatis också.

Jag spelade upp min låt för honom idag också: "Nu fick jag ju krav på mig!" var en av kommentarerna vilket jag tolkar som något positivt. Vi hann även steka pannkakor till lunch mitt uppe i letandet efter något speciellt - vilket är hemligt än så länge!


Runda, syltiga och perfekta!


L.


Ny låt

Hela dagen har jag suttit med min gitarr i knät och klurat på ackord, text och melodi. Och nu har jag ett resultat - en ny låt. En väldigt lätt låt att lyssna på enligt mig. En av dom första låtarna som jag verkligen har lagt min energi på och skapat. Det gick fort och det gick bra.

Jag ska ta och käka något nu för att sedan fixa mig. Tänkte sola men solen går i moln stup i ett så jag ska ta och träffa min älskling snart istället. Kanske blir att spela upp låten för honom om det nu känns bra! Hihi.


L.

Crazy

Bilder från den första augusti!











Sjuk kväll med fniss

Det blev en galen rolig kväll igår. Den första augusti invigdes med skratt och skålar! Jag, Louise, Ina, Rebecca, Amanda, Max och Fredrik befann oss ute bland knott och mygg, i blött gräs och vid en fin solnedgång. Vi hade tur med vädret och allt var så gott som perfekt. Efter att vi lämnat stället vi hade varit på under hela kvällen, blev det att byta plats i natten och vi hamnade på en asfalts väg där skratten fortsatte. Min kväll slutade hemma hos Max där jag somnade snabbare än någonsin...

Nu har Ina, Louise, Amanda och Evelina kilat hem från mig. Och Evelina - herregud så brun man kan vara!! Två veckor i Spanien skulle inte sitta helt fel på min vit hud heller. Jag och tjejerna satt oss på en filt på fotbollsplan och åt pizza, pratade och när myggorna blev som värst gick vi in till mig, poppade två skålar med popcorn och snackade om allt och inget. Myspys!

Jag älskar vänner. Älskar att jag har dom bästa som man kan få!



L.

Städa

Blev väckt idag: "Du ska inte sova hela dagarna!". Ibland blir man trött bara av att tänka på att man ska kliva upp ur sängen, fast man i själva verket är hur pigg som helst. Det är ju faktiskt sommarlov - om man nu kan kalla det sommarlov. För sol och värme har vi fått dåligt av & ingen stark bikinirand finns inte på min kropp...

Jag har städat ut hela mina garderob från jag vaknade till nu. Puuhh... det tog sin tid - men den tiden var det värt. För nu är det rent och den har plats för nya grejer när den ska fyllas. Städ dagar är faktiskt bra!



L.

RSS 2.0