(:

Idag så har det varit en väldigt rolig dag med mina underbara vänner. Vi har inte gjort något speciellt. Men med det som vi har, behövs inget göras för att ha kul. För att ni är så otroligt bra! Ni får mig att må så j*vla (ursäkta) bra. Skulle aldrig klara mig utan er. Därför känns det så fel att lämna och skiljas från alla om mindre än ett år :'(. Jag ska ta vara på varenda sekund med er.
Utan er, ingen Linn<3


Patrik 1,5

Patrik 1,5. Ja, hur ska man kommentera denna film. Jag fick skratta i alla fall, rätt mycket! Det är en film som jag tycker förmedlar ett bra budskap på något sätt. Jag tycker nog att den är värd att se- för att den var bra.

Helg med Therese

I söndags åkte jag och Therese ner till stan. Vi hade det väldigt mysigt i blåsvädret. Det blåste väldigt mycket faktiskt! Vi cyklade ner till stan, så vi var helt slut när vi kom fram- n0ll kondis liksom. Vi stannade till i gallerian för att lyssna på EMD. Jag gillar egentligen inte dom sådär värst bra, men jag tycker att dom verkar vara så himla söta och snälla mot sina fans. Deras låt Alone eller vad det heter, är inte så dum faktiskt! Men det är såna där killar som man verkligen skulle vilja ha. Myspys killar eller vad man ska kalla dom,haha.
Det har varit en underbar helg med min bästa vän. Jag älskar dig, du betyder<3


EMD I VÄSTERÅS!

Patrik 1,5

Först blogginlägget jag skriver hos min bästa vän, Thérese, blir idag. 
Jag ska berätta lite om gårdagen. Efter lunchen hade vi mattecheckpoint. Det gick inte så jättebra. Provet var bara på det vi hade jobbat med tidigare och ingenting nytt. Jag hade glömt bort många uträkningar och grejer så att det måste jag träna på mer i matte. Efter skolan cyklade jag hem, var duktig och skrev klart en no rapport. Eller två blev det till och med. Vid åtta tiden träffade jag Ina och Evelina. Vi beställde mat från pizzerian och åt maten hemma hos mig. Hade väldigt trevligt med mina babys. Vid tio cyklade vi till Erik och träffade lite folk:)

Idag ska jag ha det mycket kul med Thérese. Snart ska vi gå ut och gå lite i det fina höst vädret. Det kan kanske bli några fina bilder också. Ikväll ska vi kolla på Patrik 1,5 som vi har stora förväntningar på, sen ska vi köpa kinamat och ha det mys.

Säger så, så länge. Ha det bra alla- våga vara dig själv(: Kram.


Skolan

Hej. Blev inget bloggande igår för att jag hade musical på kvällen. Det var superkul. Sång och teater i två timmar, inte illa! Nu sitter jag i skolan och om en timme och tjugo minuter, för att vara exakt, så är det skolfoto. Efter lunch har vi mattecheckpoint. Är lite orolig inför den för att den kommer handla om allt som vi har arbetat med i matten och lärarna tror ju att man kommer ihåg allt. Det gör man inte, så det kommer nog inte att gå sådär jättebra..
Nu ska jag snart iväg på nästa lektion. Så att vi hörs. Kram&Kram.

Matteplugg

JAG ÄR STOLT över mig själv. Efter skolan pluggade jag matte från jag kom hem; vid fyra. Till halv åtta på kvällen. Nu är jag rent ut sagt helt slut. Kunde knappt tänka när klockan hade passerat 19.00. Mina ögon åkt upp och ner, så då kände jag att det var dax för att sluta för dagen. Jag behövde den där matte stunden med pappa för att jag ska kunna överhuvudtaget svara på något tal på fredag på matteprovet.
Tänkte bara gå in och blogga ett inlägg nu så att ni får nåt att läsa idag. Nu har jag tänt ljus och satt på mysbelysning nere i min källare där jag sitter nu. Så nu ska mamma och jag kolla på tv och ha det mys. Hoppas jag bara inte somnar i soffan för att då kommer jag aldrig orka gå upp och lägga mig i min säg. Känns som jag håller på att somnar nu!
Imorgon är det musical. Det ska bli skitkul:D PUSS OCH GOD NATT, BLIRE FÖR MIG SNART.

Den nya Agnes!

Den nya Agnes! Börjar Swartling gråta på riktigt?
 

Kvällsinlägg

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink. Det ska bli väldigt skönt;) Sen ska jag glo tv.
Det är Top Model kl 20.00 som jag kanske ska titta lite på. Har inte sett nästan nåt avsnitt så att det kanske är dax å börja, eller vad säger ni? Annars är det Andra Avenyn idag och Idol!
Jag följde ju serien Andra Avenyn före sommaren. Då tyckte jag att den var jättebra. Men när jag såg den i söndags så var den inte alls lika bra. Skådespelarna som gjorde hela filmen har slutat å massa annat. Jag ger serien en andra chans idag, annars blir det farväl till den. För orka sitta och kolla på nåt som är skitdåligt? Fast jag vill ju se vad som kommer att hända med alla i serien, så vi får se hur det kommer att gå. Den börjar i alla fall 20.30 på ettan.
Hoppas att jag inte har samma mardröm inatt igen. Vaknade ju av att jag låg och grät. Jag drömde att min syster dog- inga detaljer idag.
Puss å kram och för er som är trötta kanske det blir godnatt nu!? Eller inte så här tidigt kanske, men snart.. godnatt

Hipp Hipp Hora





"Vill du ha lite saft?"

Tisdags Outfit



Skjorta, H&M
Halsduk, H&M
Strumpbyxor, Lindex
Skärp, Lindex
Örhängen, Juvelen?
Armband, ? (Komfirmations present)


Helt lost.

Hej Tisdag! Hej Skolan!
Första skoldagen idag på veckan (Lediga igår). Känner mig helt lost! Vet inte vad som man ska vara klart med under veckan och jag vet inte vad jag ska göra. Det enda jag vet är att det är skolfoto plus checkpoint i matte på fredag. Känns inte alls nå bra! Kan typ ingenting. Känner mig, som sagt, helt lost. Jag funderar på att göra om hela grön linje för att få en repetion på matten. Det tror jag att jag kommer å behöva. Eller tror, jag behöver det så som min hjärna funkar nu. Eller så jobbar jag hela blå linje. Men det kommer jag ju absolut inte hinna på tre dagar :O. Aja!
Efter skolan så var jag på Maria gårn ett tag och åt macka. Nu funderar jag på att skriva en svenska uppsatts.
Känner för det eftersom att jag inte kan plugga matte för att matteboken ligger kvar i mitt skåp och för att jag inte kommer någon vart i matten för att jag inte fattar nåt.
Vi säger så, så länge. Hejsvejs(:

Shopping!

Nu är ännu en dag snart slut! Tiden går så snabbt. Känns knappt som att jag har vaknat för att jag är så trött. Aja, blir väl att lägga sig tidigt ikväll. Känns som att jag börjar bli förkyld också så att jag ska försöka å sova bort förkylningen:)
Idag åkte jag in till stan med Ina. Jag kollade på kläder till skolfotot. Vet inte vad jag ska ha på mig av det jag köpte(bild). Ina glömde sin plånbok hemma, stakarn. Så hon fick följa med mig in till varje provrum jag gick in i och sitta där utan att klaga. Kände mig tillslut dryg när jag hade gått in i provrummet på H&M tre gånger under några få timmar.
När jag gick till bussen i morse så hade trädet nedanför oss nästan bara gröna löv. När jag gick förbi trädet när jag kom hem med bussen så var hela trädet täckt av orange löv. Verkligen hela. Hur kan det komma sig? Liksom på cirka fem timmar hade trädet förvandlats från ett sommarträd till ett höstträd- Knasigt!
Nu sitter jag här och min mage kurrar stup i ett. Det blir lax till kvällsmat. Så fort jag tänker på laxen kurrar min mage till extra- det är ju så gott!:D Nej nu ska jag nog upp och kika på tv. Det var ett tag sen. Höres<3
















Facit på Skrattet..

Nu ska jag berätta vad min familj skrattade åt. Så här sa dom:
"HAHAH! Vi satt och kollade på Fear Factory USA. Där var det en tjej som skulle dra i trådar med enbart hennes mun i en glaslåda. Samtidigt hade hon massvis med spindlar på dig. Hon skulle dra i trådarna för att hennes pojkvän skulle få nyklar. Andra gången som hon drog i tråden så kom det in en spindel i hennes mun. Samtidigt som spindeln kröp in i tjejens mun spottade jag som om spindeln var i min mun." Sa mamma.
"Det var som om mamma själv var i den där glaslådan. Hon var verkligen inne i hennes världen!" Sa pappa.
"Du skulle ha sett, hon spottade verkligen!" Sa Sanna.

Före sommaren var det en drama serie på ettan, Andra Avenyn. Jag började följa den nästan från första avsnittet. Man kunde inte sluta att föja den, man blev som besatt. Man ville alltid veta vad som skulle hända. Så förstå när den skulle göra uppehåll över sommaren.
Idag startar den igen, klockan 20.00 på svt. Jag vet inte om det är svårt att börja kolla på den idag, för att det är det 104 avsnittet idag och då har du missa väldigt mycket. Det är ju inte världens bästa serie precis, det kan jag inte säga att det är. Men som sagt, man blir besatt.

Skratt

Nu hör jag värsta skrattet från min familj. Skrattet hördes även fast jag har hög musik på. Det måste ha varit nåt väldigt kul alltså. Så att nu ska jag gå upp och utforska saken- vad det var som dom skrattade åt!


Ingen rubrik

Vaknade runt elva; trött! Kollade ut genom fönstret, nu börjar löven bli gul och börjar falla från träden. Idag ska jag bara ta det lungt. Hoppas på att det blir lite plugg så att man kommer någon vart.
Igår blev det ändrade planer. Det blev ingen film kväll hos mig. Drog på fest istället hos Sebbe med Ina och Evelina.
Kram.

♥linn


The Big Apple

Desperat längtan till New York City. Jag längtar verkligen ihjäl mig. Tänker på det hela tiden, hur underbart och kul det kommer att vara.  Det som är mindre kul är att tiden kommer att gå så otroligt fort där nere. Dom där tolv dagarna kommer säga pling och så är jag tillbaka i vardagen igen. Men jag ska njuta av varenda minut där nere. Skriva dagbok varje kväll för att ni ska få något att läsa när jag kommer hem och för att jag ska ha kvar dagboken och ta upp den för att minnas alla otroliga dagar som jag hoppas, & vet, att jag kommer att få där nere:D
Gick in på en blogg sida idag där det var en tjej som hade åkt till New York. Hon hade siktat in sig på just shoppingen som är ett av det sakerna som intresserar mig mest i New York:

  • Macy's. Det var ett stort måste om man skulle till New York. Macy's ligger mitt i Times Square mellan 42nd street och 5th avenue. Det är en väldigt stor byggnad. Det är något dyrare bara för att det är märkeskläder. (Det bästa av allt är att vi kommer att bo två kvarter från just den byggnaden- Macy's. LÄNGTAR!)
  • China Town. Här är allt billigt, men det gäller att pruta.
  • Victorias Secret. VS är som H&M i Sverige, affären finns överallt men lite dyrare då.
  • Queens Center Mall. Den bästa gallerian för ungdommar. Här kan man hitta t.ex. H&M, Forever 21 till Guess Store och The GAP. Shoppingcentrat har fyra våningar med många,många affärer. (Det kommer nog vara den gallerian jag kommer att inhandla mest grejer i.)
  • Guess Store. Här är märkesvarorna mycket billigare än i Sverige.

Det var den här bloggen jag fick all info ifrån; http://juventina.devote.se/

Sånna här inlägg kommer ni nog få se mer av. För att jag kommer aldrig sluta längta. Det går inte!


Tips på bra film?

God dag. För ungefär en timme sedan var jag på Mariagårn för att vara en assisten:) Lekte, sjung m.m.
Idag så skulle jag egentligen åkt in till stan med folket jag träffade igår för att se på bio och gå på Kulturnatten. Men jag känner att min kropp pallar inte det. Börjar bli förkyld, har inte varit hemma någon helg på länge - så att man måste lyssna på kroppen när den säger ifrån. Så ikväll blir det en hemma kväll med Ina och Evelina. Det ser jag fram emot. Vi ska köpa nåt gått och hyra en bra film. Tips på bra film någon?
Om vi hyr en film ska jag blogga om vad jag tyckte om filmen här. På tal om film, den 3 oktober är det Camp Rock på Disney Chanel. Vet tyvärr inte vilken tid. Men jag tror att den kommer vara grymt bra. Mycket sång och dans. Det gillas. Plus att Jonas Brother är med också som jag vet att många tycker är bra. Ina har i alla fall bokat en plats framför min tv den 3 oktober:D
Nu har jag precis mumsat på choklad. Det är ju lördag;) haha. Vi hörs. Kram.

♥linn


Fredag

Förlåt att jag inte blogg den dagen jag ska göra! Det blir alltid att jag bloggar om den dagen som var igår. Jag hinner inte och det känns roligare att skriva om vad jag gjorde hela dagen. Men ska försöka bättra mig där.
Idag i skolan så hade vi först stor redovisning- Alltså att man redovisar något arbete inför hela års kurs 9. Jag och Sara redovisnade ett eget uppdrag. Det gick bra. Sedan redovisade jag och Amanda för min klass om musik. Det gick också bra.
Efter lunch hade vi orientering. Det gick väl sådär. Mötte Amanda på vägen så vi gick tillsammans. Tog oss säkert 20 minuter innan vi hittade kontroll 4:a.
Efter skolan åkte jag hem, skar grönsakerna till tacosen, åt tacos och sedan bar det av till Mariagårn. Jag är ju assisten nu åt dom blivande komfirmanderna, så nu blir det att vara trevlig och snäll - för det har jag bestämmt att jag ska vara:) haha. Det var faktiskit rätt kul om jag ska vara ärlig. När det var slut åkte jag, Amanda, Sara, Thomsen och Åkerlund hem till Komulainen för att se en film. Jag brukar inte somna vid filmer, men när jag såg den här filmen så somnade jag.. Den var alltså inte sådär jättebra, sorry Erik;)
Puss.

♥linn

"Två meningar solo med.."

HEJ PÅ ER! Min dag idag(torsdag):
Torsdagar är, som vanligt, den roligaste dagen i skolan. Kändes konstigt att jag inte hade valt musik som prestval. Har haft musik varje vecka, men inte idag.
Dagen började med att man försov sig- kasta upp täcket, springa in i duschen och äta frukost som man aldrig missar! När jag kom fram till skåpet i skolan kom jag på; "Justia, no!" Småjoggade till no-salen. Puuuh, bara fem minuter försenad! Labbade med Evelina. Det gick bra.
Efter no:n hade jag valt hemkundskap i två timmar med Caroline, Ina och Amanda. Kom försent dit med pga att vi slutade no:n försent. Gjorde supergod mat: quinoa med köttfärs och massa grönsaker- som en wook! Efterrätt blev det turkisk yoghurt med hallon och florsocker. MUMMA!
Lunch och sen hade jag valt bild i två timmar. Tio minuter innan vi slutade skulle jag redovisa mitt engelska arbete så att det blev att springa till vårat klassrum fortfort!
Efter skolan blev det snabbt hem och sedan åkte jag och mamma in till stan för att köpa skor. Hittade ett par som jag köpte så nu är ytterplaggs outfiten klar:D Sen skjutsade mamma mig snabbt till Dansverkstan där jag ängnade två timmar med min Musical grupp. Superkul, fast jag var väldigt trött och ont i halsen, inte lika kul. Fick lära oss dansen till Waterloo och började att sjunga vårat eget nummer; Dancing Queen. Skitskojj. Jag och en till tjej ska få sjunga två meningar solo från raden: "Anyone could be that guy" till "..High." Tyvärr inte längre pga att alla måste få sjunga.
Hem, duscha och sleeeeepa.
En väldigt stressig dag idag.

Turn Off The Radio.

TjenaTjena!(: Superbra dag har det varit. Skrattat typ hela tiden och så har jag fått mycket gjort också. Har två saker som jag kan redovisa tills på fredag nu, så det känns bra. Var lite orolig ett tag att jag inte skulle ha någonting att redovisa tills på fredag. Men nu har jag det, puuuh!
På lunchrasten hade jag konstigt, larvigt kul med mina girls. Att en mascara kan vara så jäkla kul. Tror att jag fick två magrutor till efter lunchrasten, har inte skrattat så mycket på länge,haha:D
Sista lektionen var det kör. Sjöng inte så roliga låtar. Men äsch, att sjunga är ju bara kul det!
Amanda, jag och Evelina kom på en ny låt;
Turn off the radio, Turn off the radio, Turn off the radio. Turn off the radio. Re-Re-Re Radio. Re-Re-Re Radio. Re-Re-Re Radio. Re-Re-Re Radio.
O.s.v! Den var faktiskt rätt skön om man tänker efter. Med lite text kanske den kan bli något. Hoppas på det!
Nu sitter jag här och vet inte om jag ska stanna hemma eller kila iväg till massa folk hos Sara. Det blir nog Sara ett tag.
Kram.
♥linn

Monster

Jag ska börja med att säga hej:D
Igår, tisdag, så hände det inte så mycket i skolan. Eller justia, jag blev klar med mitt monster (bild nedan). Jag vet inte vad den ska heta. Jag ska skriva om den på slöjden nästa gång. Har tänkt på Lisa eller Frank! Någon som kommer på ett annat bra namn som jag kan döpa den där filuren till!? Glad för svar.
Efter skolan åkte jag hem, pluggade lite och sedan iväg till mässa på Mariagårn. Efter mässan blev det bulle och sedan hem och käka. Tillbaka igen till Mariagårn, där pratade vi om vad som skulle hända i helgen(komfirmations helg) och eftersom att jag är assisten så ska jag vara med i helgen. Amanda, Elin och jag fick jobbet att vara med och rita av ansiktena på komfirmanderna eller vad det nu var. Det tror jag kommer att bli kul!:D sedan körde vi tiokamp. Höll på att vinna men jag förstörde det när jag kom inte med tre stycken asp löv, eller vad det var, istället för tre stycken björklöv, och det hände två gånger också. Haha!

♥linn


Dag 1 på veckan

Ja, nu är det en ny vecka. Lite jobbigt faktiskt. Att helgerna alltid ska försvinna på ett kick! Nu känns det som att det kommer gå så sakta tills nästa helg. Justia, den här helgen är det ju komfirmationshelg och jag måste ju vara med på den då jag är assisten. Det blir nog säkert kul,hoppas jag.
Var inte med på idrotten som var sista lektionen så att jag gick hem en snabbis, hämtade lite pengar och sen gick jag tillbaka till skolan. Kändes lite ovärt att komma tillbaka till skolan igen eftersom att alla hade slutat på idrotten. Så jag fick vänta i typ en halvtimme innan bussen kom.
När jag kom fram till stan mötte jag saknade bästa vän Thérese. Vi gick och fikade på mysiga Kalle på spången, pratade och hade det trevligt. Sedan följde jag med till Hälla för att köpa hårfärg till Therese. Den färgen kommer nog bli finfin på dig(: Fortsatte hem till henne och var där en stund innan pappa kom och hämtade mig. Käkade lite hemma.
Nu har jag precis slutat sjunga. Har ängnat mig åt att sjunga hela kvällen så att nu får det räcka tills imorgon,hihi!
Kramkram och kram igen. KRAM!

♥linn

Söndag.

Först åt jag min goda frukost som jag äter varje morgon. Fil med frukt och macka med juice. Mitt blodsocker går inte upp och ner för att jag äter frukost varje morgon och det kanske är därför som jag inte är sugen på läsk, godis och sådant! Det är väldigt många som inte kan äta frukost på morgonen eller som inte hinner. Men det är väldigt viktigt att äta frukost. Man får helt enkelt tvinga i sig frukost, man vänjer kroppen efter ett tag. Det har jag gjort; Jag är hungrig på morgonen. För mig är frukost den godaste måltiden och den viktigaste. Den håller mitt humör upp varje dag. Jag är inte hungrig för en vid lunch. Så jag behöver inte den där mackan som många går och köper i caffeterian före lunch, då är jag inge hungrig. Jag sparar magen till lunchen istället. Nu blev det lite, eller rätt mycket fakta om frukost, haha:)

Jag är väldigt stolt över mig själv. Efter att jag suttit vid datorn någon timme så gick jag upp. Pluggade engelska till sex på kvällen. Det är inte likt mig. Jag menar, engelska, det tråkigaste ämnet satt jag och pluggade med i typ tre timmar. Det skulle vara skillnad om det var typ musik eller svenska. Jag är iaf glad att jag inte gav upp efter  nåra minuter som jag brukar göra. 
Nu vankas det äppelpaj med glass.. Frågade mamma om hon kunde ha på extra mycket havregryn på äpplena. Så jag ser fram emot extra havregryn nu, eftersom att det är det godast på pajen. 
Jag har hunnit att kolla på slutet av Askungen 3 också på Disney Chanel. Den är sjukt bra. Gus & Jack är så otroligt söta. Gus är favoriten. Sitter och ler precis hela tiden när jag ser på dom. Den måste ses flera gånger alltså!

♥linn

Lådor, garderober och kväll hos Thomsen.

HEJ! Igår blev det en seg dag fram till klockan tre då jag satt fart. Innan tre satt jag vid datan, sjung och rotade i lådor & garderober. Man hittar faktiskt mycket när man väl har tid att leta i lådor. T.ex. så hittade jag massa klockor i pappas låda. Jag tror det var typ tio klockor i den lådan om inte mer, men det var ungefär fyra stycken som jag fasnade för. Så pappa ska vara snäll och byta batteri i klockorna, sen är som mina:) Min favorit är nog klockan med guld uret (bilden). Den är speciell! Så nu behöver jag inte köpa klocka på ett tag i alla fall. Hittade också smycken, gammal väckarklocka, kort på mormor&morfar m.m. Det som jag blev mest glad för som jag hittade var ett par 11 år gammla solglasögon som jag har letat efter i flera år,(bild nedan). Dom låg längst in i pappas låda. Snacka om att jag blev glad:D Jag diggar dom stort och jag kommer använda dom flitigt sommaren 2009. Tyvärr hittade jag inte mina brills, dom lila. Men gult är inte fult. Och om jag tänker efter är nog dom gula ett snäpp fränare än dom lila. Mitt tips är att kolla runt i dina föräldrars,mormors, farfars lådor, garderober och allt du kan krypa in i, antika saker är mer speciella och egna- du kommer att hitta något du gillar, det lovar jag! Fast då krävs det ju att dom har sparat någonting och att du får tillåtelse att använda sakerna.




Jag satt ju fart vid tre. Hoppade in i duschen, fixade mig och allt va det var. My parents var snälla och sparade halva kebbabrullen som dom hade köpt till lunch. Så den smaskade jag i mig med god aptit innan jag tog bussen in till Åkesta- till Thomsen. Där var jag hela kvällen och en bit in på natten med Amanda, Sara, Niklas, och Erik. Nästan alla var trött och såsiga men det var trevligt och mysigt ändå! Niklas och Sara blev tillslut osociala för dom somnade på soffan. Amanda åkte hem runt halv ett. Jag, Thomsen och Komulainen la oss i vattensängen- pratade om rymden och allt möjligt. Jag kommer alltid in på rymden när klockan blir över tolv, det är konstigt! Tog 01.15 bussen hem. Mysig kväll var det. Kram

♥linn


Höstkappa



Idag, eller nyss, kom min efterlängtade kappa som jag hade beställt från H&M!
Den kommer inte sitta ivägen på dom kalla höstdagarna här fram över:)

Bilder



4 september gjorde jag, Elin, Caroline och Amanda godaste kinamaten ever:)

Höstkvällarna startar nu!

Hej(: igår var det fredag- konstigt?! Haha. Vi hade svenska checkpoint. Gick sådär. Hann inte göra klart hela så att jag ska fortsätta en annan dag hade jag tänkte. På idrotten ledde jag Amanda. Det gick i alla fall bra!
Det börjar verkligen bli kallt nu. Jag hade längtat till hösten. Det gör jag kanske också, när man får klä på sig lite. Men samtidigt så saknar man, eller längtar tills det blir dom där sköna, varma sommarkvällarna då man bara behöver ha på sig shorts och linne. För att jag höll på att frysa ihjäl klockan sju när jag mötte Amanda vid busshållsplatsen. Jag tyckte att Amanda inte var klok som hade på sig skor man bara "skjuter in" fötterna i; Herregud vad kallt det såg ut å vara! Vi gick till Sara och där träffade vi Niklas och Erik också. Spelade lite Buzz och dom hade inte en chans mot mig. Lisa (jag) kom högst upp på listan av alla som spelat Buzz, Stolt*. Påvägen hem till Erik så mötte vi Evelina och Jasmine:) Sedan gick dom hem till Evelina och vi fortsatte till Erik. Där spelade vi GH och då får jag väl erkänna att det inte gick lika bra som med Buzz- det gick bättre! Nejdå jag hade inte en chans. Blev skräckfilm sen men den var inte så jätteläskig. Har bara den där mannens ansikte som gick runt och mördade kvar i huvudet, han var inte så trevlig!
Sedan blev det hem i den ISKALLA höstnatten. Somnade dirket när jag kom hem! PUSS.


♥linn

Onsdag/torsdag

Igår, onsdag, var det först skola. Det hände inte så mycket, inte vad jag kan minnas i alla fall. Min hjärna fungerar inte just nu. Tänker nog för mycket .. eller så tänker jag inte alls. Har det i alla fall jobbigt, eller inte jobbigt. Men jag känner att tiden kommer ifatt mig och att jag har hundra saker som ligger och väntar på att bli gjorda. Det är nog så också. Men jag har ju inte orken att ta tag i dom sakerna. Jag vet inte varför. Jag har aldrig varit såhär skoltrött förut alltså. Men i helgen, eller i alla fall söndag, så blire att försöka göra klart alla dom sakerna. För jag tänker på alla "läxor" som måste göras hela tiden - att jag har massvis att göra. Det är sjukt jobbigt!
Efter skolan åkte jag hem till Sara med Elin och Amanda. Vi fikade lite och sånt. Sedan kom Erik Komolainen(stavning?) och då körde vi Buzz. Han hade inte en chans(: Sen stack vi ut och träffade lite folk och sen så hamnade jag till slut på Prästgärdet med Amanda, Sara, Elin, Erik, Thomsen och Åkerlund. Kram

Idag, torsdag, var det först no- både fysik och kemi. Inte favoritämnet precis men tiden gick fort ändå: Håll i alla fall inte på att somna. Fysiken är hundra gånger bättre när Jonas är lärare i alla fall. Teknik sen, satt och målade en pärm. Bilden gick så himla fort, trodde det hade typ gått tio minuter när det hade gått en timme då lektionen var slut. Elin och jag hade musik sista lektionerna som vanligt;) hann inte spela in idag igen. För aah.. Men vi får spela in någon annan dag för vi kan inte ge upp låten nu när vi nästan sätter den, eller hur?(:
Nu ska jag snart med bussen in till stan för att gå på MUSICAL! Får träffa saknade prinsessan Therese och så får man sjunga och dansa och ha det sjukt kul - hoppas jag i alla fall! Kram

♥linn

dagens bilder






 
amanda hjärta evelina hjärta linn

längtan


Tisdag

Hejsan igen(: skolan som vanligt! Fick inte så mycket gjort, förstår inte vad det är med mig- skoltrött redan liksom. Slöjden var i alla fall roligast; fortsatte på mitt monster. 
Efter skolan blev det Mariagårn. Träffade lite roligt folk. Efter så följde jag med Sara hem så hon inte skulle gå själv:) Thomsen hängde också på. När Sara vek av vid sig fortsatte jag och Thomen mot mig. Ville inte släppa in han så vi var ut och snackade. Nu har jag nästan precis kommit in från den kalla höstdagen och ska snart lägga in nåra gammla låtar från en skiva på datorn. För alla musik är ju borta, har bara musiken från mobilen. Så är tacksam om någon skulle vilja skicka nåra låtar till mig. Kram Kram & kram.

♥linn

New York längtan & hotell bokat

Jag längtar ihjäl mig till New York. Jag vill åka nu, då menar jag verkligen NU! Shit vilken upplevelse. Besöka parker, massa stora och maffiga byggnader, gå på musical på Brodway, häftiga gator, Frihetsgudinnan, Empire State Buildning och vad vet jag. Det finns ju massa saker:D MASSA! Jag tror vi hinner uppleva mycket på dom två veckorna vi är där i alla fall(:
Vi tänkte först boka hotell utanför Manhattan. Något hotell som pappa hade bott på för något år sedan som var bra. Men vi ändrade oss för det var rätt långt ifrån allt och vi tänkte hyra en lägenhet i stället. Det var typ som hotell fast man lagade egen frukost och så. Pluset var ju att det fanns internet. Men då skulle man tydligen bo med någon till familj som hyrd i samma lägenhet så vi tog inte det heller. 
Nu har vi i alla fall bestämmt oss och bokat ett hotell med perfekt läge, verkligen PERFEKT! Det ligger typ mitt i Manhattan  nära Madison Square Garden och två kvarter bort från Empire State Buildning, Macy's och alla shopping gator. Det pirrar verkligen till när jag tänker på det. Att titta ut genom fönstret och se alla ljus och gator. Helt otroligt! Jag sitter här och ler och drömmer mig bort och hoppas att dagarna, veckorna och månaderna går snabbt till 5/4 - 09. Sen när jag väl är där i New York, mitt drömresemål, så vill jag inte att tiden där bara ska rinna iväg men det kommer den tyvärr göra för man kommer ha så otroligt kul och mysigt varje dag.
Har precis läst på en blogg om en tjej som har varit i New York och då frästas man ju inte lite- hur fantastiskt det var där och vad man kunde göra. Herregud, GE MIG APRIL!
Det kommer nog komma flera sånna här inlägg för jag kan inte sluta längta. Om det är någon som har varit där, någon som har tips eller vad vet jag- om New York så är alltid kommentar "boxen" öppen. Ha det bra.


Måndag



Stickad tröja, JC
(Gammalt) Halsband, Wedins
Lila linne, H&M
Armband, mammas gammla


Börjar jag bli sjuk!?

Hej på dej. Min dag har bestått av planering, matte, engelska, tyska och sista lektionen som  vara idrott som jag gick hem på. Mådde inge bra. Tryck i huvudet, hängig och det känns som jag har feber, men enligt skolsyster har jag inte det. Gick i alla fall hem för jag skulle ändå inte orkat vara med på idrotten. Jag hade bestämmt att jag skulle plugga idag för att jag behöver verkligen det. Har massa att göra i engelska, tyska, matte, svenska å ja, det finns nog mer. Men nu sitter jag här och bloggar och har ingen som helst lust med att plugga. Men jag måste, så att det här blir nog det sista jag gör vid datorn och sen får den här masiken sova tills det är dax nästa gång.
Jag är hungrig och väldigt sugen på något. Men jag vet inte vad! Det gör mig alltid så frustrerad när man inte vet vad man är sugen på. Ett glas vatten brukar faktiskt hjälpa mig. Vi får väl se vad jag stoppar i munnen när jag kommer upp. Har precis klämmt i mig två frukter, så att det kanske blir något onyttigt. Eller kanske ett glas med vatten som sagt. Kramar.

♥linn

Kulturutmaning

Kultur utmaning. Nu undrar ni säkert vad det är!? Jo det ska jag tala om. Vi, Persboskolan år 9, ska sammarbeta med Carlforska gymnasium ( I höst? ). Vi ska allstå sammarbeta med dom som går på Estetlinjen. Dom ska lära oss att spela instrumment, sjunga m.m. Jag tycker att det ska bli grymt kul och jag längtar som tusan. Vi ska göra någon slags av konsert om jag inte minns helt fel!? Jag vet inte om jag ska välja sång som jag tycker är roligast eller om jag ska lära mig att spela gitarr som jag vill lära mig. Jag frågade musikläraren Hans vad han tyckte att jag skulle välja och han tyckte att jag skulle välja sång. Jag vill lära mig att spela gitarr men jag ska försöka att lära mig spela hemma. Först och främst måste man köpa en gitarr! Så långt har jag inte kommit än, men snart så..

♥linn

Söndag

Verkligen en slappdag igår kan jag säga. Har varit så trött i helgen då jag kommit hem mitt i natten hela helgen. Så det blev att fixa med datorn ungefär hela dagen. Vi satt in en "ny" dator här nere och så skiter vi i virusdatan. Så nu känns allt bra igen;) Förutom att bilder försvinner. Söndagen hade jag bestämmt att den skulle bestå av massa plugg, men det blev inte så..
När jag satte mig vid msn runt fyra så frågade helt plötsligt coola killarna Jesper och Johan om jag skulle hänga med och bowla. Först tvekade jag för att jag satt i mjukiskläder, behövde duscha å allt va det var. Men sen bestämmade jag mig när det var sis´ så där en och en halv timme kvar att jag skulle hänga med iaf. Det var ju ändå sista dagen på helgen å man får ju inte träffa Engvall så ofta liksom. Så att jag satte fart; Shit, skulle jag hinna fixa mig?!  Tog en väldigt snabb dusch- Tror aldrig att jag duschat så fort! Haha. Och sen blev det att sminka sig lite och  ja.. ni vet. Med stressen "uppe vid öronen" så satte jag mig i bilen: Pappa var snäll och skjutsade mig och Evelina in till Bellevu:) 
Där mötte vi Jesper, Johan, Thomsen och Amanda. Bowlade en timme och såklart kom jag etta:D Tror ni på det? Nej, bra. Jag kom tvåa mot Amanda och Evelina och jag tror det var Jesper som segrade i kill laget?
Gick sedan ner till stan för att käka lite på Spicy:) puss

i miss my best friend.

♥linn

Fredag/Lördag

Det som vanligt skolan. Hade engelska checkpoint. Gick rätt bra. Jag skrev om bästa vännen Thérese och hur vi träffades. Hann inte skriva så mycket mer än så innan tiden rann ut. Jag ska fortsätta en annan dag. Mamma beställade en höstkappa till mig som jag hoppas ska passa;) 
Det blev hem och duscha, fixa sig och ja- du vet! Medan jag väntade på att maten skulle bli klar så gick jag och satt mig vid datan: Internet gick det inte att gå in på. Nån virusskydd grej kom upp och ville inte försvinna. Det stog att allting på datan skulle försvinna om jag skulle fixa till allt. Alltså ta bort virus. Men jag vill ju inte att allt ska försvinna. Så jag började att spara alla bilder och det på ett minne som jag sedan tänkte lägga upp på pappas dator. Men jag får inte lägga upp det där för att det kan då bli virus på pappas dator. Så när vi nu ska börja om dator så kommar allting försvinna. Känns ju inte sådär jättekul. Aja, struntade i viruset och cyklade hem till Sara för att träffa Åkerlund och Thomsen och Sara såklart:) Hade trevligt. Blev skittrött så Thomsen var snäll, igen, och cykla hem med mig i den kalla, mörka natten.

Lördag: Vaknade väldigt sent för att vara mig. Jag behövde det för att jag har varit trött hela veckan. Idag så ska jag försöka att fixa datorn och det kommer ta en dag nästan att fixa. Bilder&musik kommer antagligen att försvinna så det känns inte så bra:( Först måste man börja om allt och sedan så måste man lägga in alla program. Så att så kommer min lördag se ut! Bajs på det. Skulle träffat Thérese idag men viruset förstör min dag. 

♥linn 

Torsdag

Hej igen:D
Hann inte blogga i torsdags. Först var det skolan. Jag, Elin, Caroline och Amanda gjorde mycket god mat på hemkundskapen som bestod av nudlar, kyckling, grönsaker m.m. Det blev som en wook. Godare än kinamat från resturang om du frågar mig:) Elin och jag hann nästan spela in låten. Men vi blev inte helt nöjda så vi ska göra ett nytt försök snart igen(: Efter skolan blev det snabbt hem och sen till bussen. Egentligen skulle inte jag behövt stressa så mycket för att jag skulle kunnat tagit en senare buss för att musicalen började en timme senare fick jag reda på när jag nästan precis satt mig på bussen. Då blev det att traska runt på stan i nästan två timmar. Men tiden gick fort som tur var så det var ingen fara. Det var så jäklakul med musical i två timmar. Det är kul att jag har hittat något som jag verkligen är intresserad av. Det här fick vi göra;
- Koncentrationsövningar: spegelbild och kasta boll till varann och säga namnet dit bollen skulle komma.
- Sjunga upp med olika övningar.
- Sjunga Mamma Mia låten ett antalgånger plus en stämma på det. (Musicalen är baserad på Mamma Mia).
- Olika dansövningar.
- Börja på dansen. (Jag undrar om det inte var hela dansen som vi fick utföra?!)
- Till sist blev det sång och dans samtidigt.

Herregud, det var så himla kul! Alla var så otroligt snälla och glada. Både dans & sånglärarna och alla som skulle börja på musicalen. Alla var så engagerade och det verkade som att alla tyckte att det var superkul.

♥linn


lalalala

Den här dagen har varit sjukt kul. Först var det lyssnargrupp med Jonas. Sen var det föreläsning och arbetstid. Elin och jag var i musiksalen innan lunch för att träna på låten. Efter den korta lunchrasten som vi fick var det arbetstid och sen kör. Har faktiskt saknat kören lite- det har i alla fall varit tomt utan den och det känns konstigt att det är vi som är äldst nu eftersom vi är nior. Efter kören stannade jag och Elin kvar i musiksalen ändå till halv fem(: Det blev längre än väntat. Det var sjukt kul att sjunga i en och en halv timme. Vid halv fyra kom Sara, Evelina och Amanda också.. Sjung lite och sen åkte vi hem till Sara. Nu väntar jag på att mammas alla gäster som hon har Forever Living spa för ska åka hem så att jag kan gå och lägga mig. Jag vill inte gå upp när dom är här,fråga mig inte varför. Jag måste bara säga att Forever Living produktena är jättebra. Alla produkter är baserade på Aloe Vera som är jättebra för kroppen så att dom produkterna går inte mer än att älska. Imorgon blire inspelning av låten. Det är musical också som jag ser fram emot och att få träffa Thérese igen:) Vi hörs och så hoppas jag. Hejsvejs<3

♥linn



   

It's time to be stronger.

Just nu sitter jag och lyssnar på Tiao Cruz - I Can Be: It's time to be bigger,bigger. Stronger, stronger, harder, harder. Jag blir verkligen peppad av den låten. Alltså att jag vet att jag kan mer än vad jag tror och att jag bara måste kunna våga &  visa det. Jag vet inte varför jag skriver det här. Men jag tror att engelska checkpointen på fredag ligger i bakhuvudet; jag vet att jag kan, jag måste bara visa det!
Fick lite info idag om kulturutmaningen som vi ska ha i höst(?) tror jag. Jag hoppas att det blir någon slags show eller i alla fall något nummer med mycket sång och koegrafi(stavning?) och jag hoppas att Carlforska vill sammarbeta med lilla Persboskolan. Det skulle vara grymt kul! Efter skolan gick jag, Ina, Elin, Amanda, Maria, Melanie, Jessica och Sara till Mariagårn för lite mackor och o'boy! mumsigt. Hade faktiskt riktigt kul, haha. Sen hem, gjorde ingenting och sen tillbaka till Mariagårn för mässa som var helt ovärd. Aja, nu sitter jag här och jag tror det är här jag kommer att stanna hela kvällen - Sminket är borta från ansiktet så det är bara att krypa ner i sängen när jag känner mig trött. Det kommer att bli tidigt kan jag säga. Oh,justia jag ska ju borsta tänderna med, dom missar jag aldrig: Jag tror att jag aldrig har somnat utan att borsta tänderna(!). Det har ju sina resultat: har aldrig haft ett hål. Imorgon är det skola igen och jag hoppas på att Elin och jag får någon tid att träna till inspelningen, och så hoppas jag på kör sista timmen med(:
På torsdag är det testa på musical på 16+. Man kan ju säga att jag längtar..
Kram och om nåra timmar; godnatt<3

Veckans första dag

God kväll.

Igår vart den en tur med mammi till Hälla. Gick på Ikea och köpte korv, shoppade lite och handlade mat. Det var ungefär min dag. Jag blev jätteglad när jag kom hem och såg att pappa och Sanna hade varit ute i skogen och plockat massa blåbär. Perfekt att ha i filen på morgonen eller i en smoothie: Mumma. På kvällen blev det lite tv, eller det var faktiskt en film på femman; En Prinssesas Dagbok 2. Den är för bra, haha. Sen blev det sössa och "inte längta till skolan" - känsla i huvudet.

Idag så vaknade jag ovanligt sent av låten som jag har som alarm: Sing To Me. Jag brukar vakna av vibrationen på mobilen men idag vaknade jag efter kanske en halv minut. Det är väldigt ovanligt för att vara mig: Brist på sömn kanske?! Skolan var som vanligt: det hände inte så mycket. Caroline och jag var duktiga på idrotten. Vi sprang rätt långt faktiskt. Sen blev det hem och duscha. Hade tänkt att plugga men det blev att sitta här vid datan. Pappa kom hem med kebbabrulle från godaste pizzerian vid pappas jobb. Det var länge sen jag åt sånn mat, gott var det. Nu funderar jag på att krypa ner i sängen och sova. Ja, jag tror jag gör så. Är ju så trött. God natt!

♥linn

RSS 2.0