2009 lider mot slutet

YES! Nu är snart 2010 här. Så vad händer nästa år? Kanske svårt att säga.Nya mål och löften - eller ska man bara flyta med i allt som händer? Nej, jag tror löften inte är något för mig... Svårt att hålla liksom. När jag bestämmer mig för något under årets gång kommer jag förhoppningsvis kunna hålla det. Pilates minst tre gånger i veckan och ett mer aktivare liv är något jag bestämt mig för redan i år och är något som jag kommer hålla nästa år.

Imorgon blir det att umgås med vänner och bara ha kul. Kommer kanske även träffa gammla niorna. Superskoj!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA! AND TAKE CARE.



L.

-20

Blivit bjuden på middag hos Max farmor ikväll. Mysigt! Något som inte är så mysigt är att det är typ -20 grader ute. Mina kinder höll på att falla av när jag gick hem från Max idag. Hört att även nyårsafton ska bli lika kall - suger. Vad ska ni göra på nyår förresten?


L.

Julrea shopping







Ring - Ur&Penn. Kors - New Yorker. Armband - Ur&Penn.
Örhängen - JV Accessory. Halsband - Ur&Penn. Leggings (bakgrund) - Bik Bok.

Tummen ner för julrean

En überkul ikväll här igår med Ina, Louise, Evelina, Amanda, Sara och Caroline. Jultomten hälsade på och delade ut våra paket. Jag fick bodylotion och tvål av Evelina. Glass, dans och musik på hög nivå hela kvällen ut. I love it!

En besvikelse att man sparat lite pengar inför julrean och inga kläder följde med hem i kassarna efter att Sanna och jag gått i alla affärer sedan tio imorse. Tyckte inte att det fanns så mycket konstigt nog. Några smycken och ett par leggings följde med i alla fall. Bilder kommer. Klippte mig också, men ser dock ingen förändring...

Kvällen ser oklar ut än så länge. Får se om Max ringer, annars blir det en gitarrkväll för jag är helt slut i kroppen.


L.

Brooklyn


If A Song Could Get Me You


Tomt huvud

Sitter med gitarren i famnen. Igår kväll kom jag på lite nytt till en låt, med nu är det helt tomt i mitt huvud så jag tror jag lägger utan gitarren och mitt huvud ett tag för att köra lite pilates istället.

Ikväll kommer tjejerna till mig. Mys. Julklappsbyte är vad som väntas.


I somras. Amanda, Louise och jag.


L.


Kalkon

Pilates och klinka på keyboarden här näst. Ikväll kommer det gäster, då blir det kalkon som varje annandag jul. Hur gott?


L.

Färmliga övningar

Precis rullat ut yoga mattan nere i min källare och pilates skivan i dvd:n. Blir förvånad om jag får tamskas med träningsvärk imorgon, för övningarna är främlingar för mig än så länge. Jag måste sett rolig ut när jag hade mina oviga ben uppe i luften. Nu ska jag testa spela sims 3 med min syster på hennes nya laptop som hon fick igår. Haha, barndomsminnen väx.



L.

Julklappar

Hoppas att ni har en lika bra jul som jag. Jag älskar Svensson, Svensson! Hur bra som helst. Och så älskar jag choklad, och mandariner. Brasa, glädje. Och mina julklappar. Särskillt min nya docka till ipoden som går att koppla till Spotify. Förlåt grannarna om jag väcker er - här är det dunkadunka!





b.la. TACK!


L.


I julstrumpan

GOD JUL ALLIHOP! HOPPAS ATT NI FÅR EN UNDERBAR DAG!
Julmacka framför brasan, fia med knuff och mys har jag hunnit med denna morgon med familjen och Max. Snart kommer mormor och moster. Kalle anka börjar om två timmar och min mage kurrar efter julmat. Äntligen är det julafton ♥

I julstrumpan:

Trosor från familjen.
Röda trosor + bh från Max.
Presentkort på Harmoniq från Max familj.
Perfym från Max.
Bakform till jag flyttar hemifrån från familjen.


L.


Strålande jul








22 DEC.

Bingo!

Nu ska jag och Sanna fixa de allra sista julklapparna som vi kom på att vi inte hade gjort för ett tag sedan. Vi ska göra som ett litet fotoalbum med bilder som mormor och moster ska få. Alltid mysigt att få något som man gjort själv.
Ikväll kommer Max hit. Mamma frågade precis om vi ville spela bingolotto med dom ikväll. Det kan ju faktiskt vara mysigt så jag svarade ja. Nej, nu ska jag sätta fart - städa och hoppa in i duschen. Tiden går faktiskt fortare än den brukar göra såhär dagar före jul bara för att dom är så mysiga och så bra!



L.

Kom du julafton

Julafton närmar sig med storm. Jag har skrivit på de sista etiketterna och satt dom på julklapparna. Precis klätt kungsgranen och lagt in julklapparna fint under den. Julbocken står och vaktar alla paket så att inte någon tjuvöppnar paketen när alla sover. Brasan är tänd och det luktar glögg i hela huset. Nybakta pepparkakor av egengjord deg står i en skål på bordet i form av hjärtan, gubbar, grisar, bockar... Kan det bli mysigare?



L.

Kista galleria

Ja, lov är ju lov. Frukost, mandariner, en bulle och en halv kexchoklad har jag lyckats klämma i mig idag. Man får lite ångestkänslor när man äter onyttiga saker och veta att julen består av just det...

Fick nyss veta att jag och Max ska till Kista galleria imorgon. Perfekt när jag ändå behövde åka in till stan imorgon för att köpa de sista julklapparna. Snart kommer nog Rebecca och Fredrik hit till Max. Och så har Alex lovat att göra knäck till oss om vi höll han sällskap nere i källaren metan han river väggar. Gott!



L.


11 DEC;










Bilder från pyjamaspartyt hemma hos Louise.
Mer bilder finns på loulou.blogg.se.


Julklappar

Jag stängde nyss in mig på rummet med fyra olika julklappspapper, olika snören och tejp. Tog fram de gömda julklapparna från garderoben och slog in dom så fint jag kunde. Använde även min hjärna för att klura till några rimm. Det här är något man längtar till på julen - att få sitta för sig själv, slå in paket och veta att någon troligen kommer bli glad för dom.

Julklappsköpen är långt ifrån klart än. Turen med tjejerna på stan igår räckte inte, så jag och Max ska kila ner på måndag och försöka hitta de sista julklapparna att slå in. Och ikväll ska jag och Max se till min lillasyster hemma. Pizza och film väntas. Puss.



L.

Hide and seek

Äntligen säger jag bara. JULLOV! Så underbart skönt efter allt slit i skolan. Härligt men kanske lite farligt att sabba rutinerna - pepparkakor till middag och frukost klockan två. Men är det lov så är det och då ska det väl kännas som ett också!?

Började dagen med att äta tysk choklad, tyska pepparkakor som är mjuka och formade som kringlor och julmust i muggarna. Som ni kanske redan listat ut var det min tyska lektion. Härligt avslut. Lunch - som vanligt pannkakor på torsdagar och sedan var det dags att börja förbereda sig för KG - partyt. Jag och Dennis gick igenom låten några gånger innan vi fick testa på scenen. Mitt hjärta slog i 120 och den där nervositeten har jag aldrig varit med om förut när väl alla satt där och det var vår tur. Men den släppte som tur var när jag och Dennis intog scenen. Hide And Seek spelade vi. Det var så himla kul. Min energi låg på max då det var rätt länge sedan jag uppträdde. Jag ville inte gå av scenen.

Superbra slut på denna terminen. Fick MVG på en svenska uppsatts och vår färdigtryckta och klara tidning fick vi i handen idag.



L.

Great idea!


Kläderna från klädbytet hemma hos Caroline. Smart idé!

Jag gillar Second Hand. Billigt och bra!


16 och 17 december!


(läskigt öga) tröja är Inas och kommer från Monki.

Jeans skjorta är Carolines och kommer ifrån Gina. Dessa kläder hade jag på mig idag på julavslutningen.


SNÖ

Ja, nu lär det bli en vit jul. Typ 2 dm snö, så den vita färgen hinner väl inte smälta bort på några dagar? För snart är julafton här. Jag älskar det!

Får välja en låt själv på sången till nästan gång. Något förslag? Igår blev det julfika, klädbyte och planering inför jullovet hemma hos Caroline. Det var supermysigt och jag älskar hennes eget lilla hus. Idag ska jag hem till min älskling och kolla till honom som har varit sjuk hela veckan. Miss him.


L.

Redo för norska

Första gången jag kommer hem emellan skolan och sången på en måndag. Skönt att få i sig något i den hungriga magen innan man tar bussen iväg igen. Passar på att träna på låten nu när jag har tid. Måste träna på min norska dialekt också efter som låten är en norsk en: Mitt Hjerte Alltid Vanker. Imorgon ska jag och Dennis träna på låten vi ska spela på KG-partyt på torsdag och så blir det fika hemma hos Caroline imorgon också.


L.

Knäck

Det var meningen att jag skulle vara hemma vid typ två idag, men jag kunde inte lämna min sötnos som hade hög feber och ont i hela kroppen. Svininfluensan? Vi får se. Kollade på ytterliggare än Johan Falk film, fast i fel ordning. Idag kollade vi på ettan och igår på tvåan. Så det blev lite omvänt, men det funkade ändå. Gick till frysen stup i ett för att hämta Alex världsgoda knäck som han gjorde igår. Hur gott som helst!

Sanna och Saras uppträdande på lucia igår med låten "Over In Bethlehem" var hur bra som helst. Rös i hela kroppen! Och Jennie var hur fin som helst med kronan på huvudet. Ville bara stå där framme, sjunga och känna Persbokänslan. Men jag får leva på minnen därifrån istället.







L.


10<3

En überrolig kväll/natt hos Louise igår. Mycket skratt och lite prat blev det nästan. Halkade halvt ner på golvet trött som jag var in mot tre tiden. Och en spänd idolfinal där det var svårt att säga vem som skulle vinna. Lite tårar fälldes när Eriks tjej klev upp på scenen. Han var värd platsen - även fast Calle också är grym!

Nu ska jag fixa mig för snart ska jag och tjejerna gå ner till kyrkan för att se på lucia. Vi kanske även ska baka pepparkakor. Det ska bli hur kul som helst. Sanna ska sjunga också, så min mage kommer nog pirra till lite för min söta lillasyster.

Och idag firar jag och Max 10 månader. Så ikväll blir det mys med honom. Jag älskar dig!



 

L.


Kina


Pappa kom hem från Kina går. Avis som satan - tydligen en skitbra shoppingstad han bodde i. När han skulle åka till Kina så kom han upp från källaren med portföljväskan på bilden. Hur länge har den legat gömde där? Hur snygg som helst. Så nu ska jag få den! Och så kom han hem med bland annat dessa klockar. Tack papps!

 

L.


Första lussebullen äten

Morgonen startade med luciashow som treorna hade satt ihop. Inte riktigt luciatåg och de "riktiga" låtarna som jag trodde skulle sjungas. Det blev även årets första lussebulle, pepparkakor och julmust innan engelskaprovet började. Och provet gick rätt okej, även fast jag suger på engelska.

Vet inte när jag slutar. Kanske 2. Kanske 4. Ikväll ska jag i alla fall hem till Lousie, och imorgon är det lucia i Skultuna kyrka. Om jag har sett fram emot det i veckor. Så äntligen är lucia här. Det blir promenad ner till kyrkan med tjejerna. Och så har jag hört ryktet om att hundratals mashaller (stavning?) ska vara tända hela vägen ner till kyrkan. MYS!



L.

Ögonen sprängs

GRATTIS LOUISE LINDER ♥

Det gör verkligen ont i mina ögon. Har suttit vid datorn från klockan tio på morgonen konstant och pausen blev bussen hem klockan fem. Anledningen varför datorn fick jobba i typ 7 timmar var för att det var sista dagen idag att göra klart vår tidning på. Så yes - nu är den klar för tryckning och det känns underbart!

Imorgon kommer jag mötas av ett luciatåg i skolan som treorna har fixat. Sedan har jag engelskaprov - skjut mig! Tur att Max kommer och hjälper mig snart. Nej, nu ska den här apparaten av. Det finns viktigare saker att göra just nu - som att vila ögonen med en kebabsallad.

Ser fram emot imorgon kväll förresten - pyjamasparty och övernattning hos Louise med tjejerna. Älskar't!¨


Louise och jag från i somras.


L.

Lussetåg

Min morgon gick nästan ut på att få upp Max ur sängen. Hann duscha, fixa mig och göra frukost innan han steg upp från sängen. En seg kille. I alla fall på morgonen.
Möttes imorse av ett luciatåg som lussade i skolan. Mysigt! Ikväll ska jag plugga och hinna med att åka till Carlforsska för att så nån konsert esteterna har. Puss!


(tröja, gina)


L.

Jullovs längtan

Stress och press i skolan just nu! Får nästan panik och vill spola fram tiden till jullovet. I helgen är det lucia och det är något jag ser framemot något sjukt! Sången igår gick faktiskt jättebra och den här veckan fick jag Thereses (sångpedagogens) favorit jullåt. En väldigt svår en. Ikväll sover min plutt hos mig♥


L.


Ett tomrum

Hatar att sova ensam, man känner sig så liten och otrygg. Ikväll har jag ingen arm om mig. Ingen som somnar in samtidigt som mig. Min säng blir plötsligt så stor nu, och när man är två ligger någon på kanten av den i hopp om att inte ramla ner. Men hellre det än att känna en tom plats bredvid sig. Min sötnos har sovit med mig i fyra dagar i rad nu, så det borde väl räcka? Onej. Man vill bara ha han här så fort han är borta. Min plutt gör mig trygg. Min älskling får mig att somna dirket. Och jag älskar honom - mer än ord han förklara och känslor kan visa.

Backstreet Boys






2 december 09


Fjärde december


Andra advent

Jaa, snart är julafton här. Så mysigt. Jag och Max har en "inte-lämna-sängen-dag" idag. Han har läst för mig i min engelska bok som jag inte har förstått så mycket av. Druckit te och ätit mandariner. Det blir kanske  lite glögg ikväll också.

Skola imorgon och den här veckan kommer bli så himla stressig. Gud. Orkar inte!!!


L.

Gudfar

Ligger med datorn i sängen tillsammans med min goding. Vi har kollat på gårdagens idol semifinal med en stor popcornskål. Vi lagade även tacos ikväll för vi är typ "barnvakt" åt min syster. Kanske inte så bra barnvakter, vi vet inte alls vad hon gör liksom - haha! Måste nog gå och kolla till henne nu...

Backstreet Boys var bra igår och vi somnade med deras låtar på huvudet på två madrasser i Waxholm. Delade rum med Alex, men han fick en skön säng. Småsyskon ska ha det bäst, eller? Vaknade av en skrikande, men übersöt, Arvid och en liten chihuahua springandes på oss. Drog en film innan vi åkte hem. Kom inte ihåg resan för jag sov hela vägen.

Imorgon blir det plugg. Punkt! Och så är Jan här - pappas tvillningbror - så det blir väl middag med han imorgon. Min gudfar också. Puss på det.



L.


Flashback

Blir upphämtad om någon timme av Max familj. Sedan åker bilen iväg till Stockholm - till Hovet. Där håller säkert Backstreet Boys hus just nu - värmer upp rösterna, testar ljus... För ikväll sitter jag och Max bänkade framför dom. Jag kommer säkert få flashbacks från när jag var liten och dansade i rosa kläder till deras låtar. Gillar't! Sover i Vaxholm.

PUUUUSSSS PÅ HELG!!



L.

2 december


Örhängen, väst - H&M. Lack leggings, strumpbyxor - Åhléns.


BBS

En vecka har redan gått. Gud så skönt! Dagarna drar sig bara närmare det efterlängtade, übermysiga jullovet. Herregud, vill kunna spola fram tiden...

I tisdags kollade jag på nåt After Work estet på Carlforsska hade. Max uppträdde bland annat. Och igår gick jag på stan en stund efter skolan, köpte kläder till BBS som är imorgon. Sov sedan hemma hos min goding.

Idag hann jag klart med layout förslaget till tidningen. Puuhh! Så nästa vecka ska hela tidningen vara färdig. Stress på hög nivå. Aja, basgrupp 8 kommer hinna i alla fall. Vi är bäst!!! Träffade Sara, Amanda och Evelina snabbt på Chicco innan mitt utvecklingssamtal började klockan fyra också.

Det blir att packa väskan & tagga inför imorgon med Max nu. Försöker även plugga in sångläxan: "Koppången". En liten julaktig låt sådär.

BACKSTREET BOYS IMORGON DÅ! Ledig från 12. Sen sover vi över i Vaxholm hos Max morbror. Puss.




L.


Första december och snö

Ja, det snöar! Och det är tillåtet för mig den här månaden. För det är mysigt.

Igår blev det en liten sångdag. Eller i alla fall mer sång än vanliga dagar. Jag hade kör dirket efter skolan och sen gick jag på stan ett tag innan jag stack till sången. Det gick faktiskt jättebra att sjunga igår. Men att jag fick en jättesvår låt den här veckan är en annan sak...

Idag har vi tidningsprojektet hela dagen, sedan slutar jag strax efter två. Hem och plugga matte därefter och sedan bege mig in till Carlforsska med Max mamma för att kolla på när esteterna har något uppträdande eller vad det är. KRAMIS.


L.

RSS 2.0