30 JUNI


shorts - bikbok // skärp - gammalt // tröja - second hand

MITT SOMMARLOV STARTAR - NU!!!

Och nu: SOMMARLOV!!! Det ska firas med att kila hem till älskling som är ensam hemma. Han har lovat att göra yoghurtglass till oss. Så jag hoppas att den är god. Haha, nejdå! Det ska bli stora lass så jag kan bedömma om jag godkänner hans "bakning" eller inte. Imorgon hoppas jag på sol och sola på Max studsmatta.



L.

MIDSOMMAR 2010















några bilder från midsommar 2010.

LINN+MAX




Meretes bling bling

EXHAUSTED

Yes, I'm alive! Dock lite utmattad efter att ha legat i solen i typ fyra idag med Max i Hökåsengropen. Det här var min första riktiga soldag på hela lovet, så det kändes extra bra att ligga och pressa idag.

Midsommarafton var jättemysig. Älskar det lilla sommarstugestället med massa röda hus och blommor. Jag slänger in bilder så fort jag får tid. Snart ska jag bege mig till Max för att sova där. Dock blir det en tidig kväll då jag ska upp tidigt imorgon för ännu mer jobb. Puh!!



L.


LOVELY WEATHER

Gud vad härligt väder det har varit och fortfarande är! Har dock inte kunnat ta del av det förutom på lunchen när jag jobbade. Som tur var slutade jag och pappa tidigare idag bara för att vi måste fixa med mat och sånt ikväll inför midsommar imorgon.

Packar just nu! För imorgon åker jag med familjen och Max till Tällberg i Dalarna för att fira midsommar i min morbrors stuga. Hoppas på att det blir lika roligt som förra året! Och att vädret låter solen skina för det är så himla fint och mysigt där uppe. Snart blir det mat och sedan motion med syster och mamma.


L.

KLÄNNING TILL DEN STORA DAGEN




från NELLY!

23 JUNI;


shorts - cubus (förra året) // snäck skärp - second hand

LIFT ME UP TO THE SKY

Hemma från en mys och grillkväll hemma hos Caroline med girlsen! De skulle sova över men eftersom jobbet kallar på mig imorgon blev det inget för mig. Övrigt har jag haft en bra dag på jobbet. Fått sitta lite i solen och göra annat än att kopiera. Imorgon ska jag packa inför midsommar uppe i Dalarna. Sov sött!



L.

HARD WORK WORK

Efter en jobbdag stack jag hem till Sara ett tag för att träffa tjejerna som jag inte sett på ett tag. Det är verkligen nackdelen med jobb, att man inte har så mycket tid till annat. Speciellt på sommarlovet! Men snart så är jag fri! Nu längtar min säng efter mig. Och jag efter den.



L.

12




20 JUNI;











skjorta - gina // trosor - cubus // nagelack + tröja + shorts + väska + bh&trosor - h&m // kjol - gina // armband - vila // bikinitopp - bikbok

SOMMAR-FRUKOST


varje morgon.

Fylla på med sommarkläder

Nu ska jag in till stan med mamma för att förhoppningsvis fylla på min garderob med sommarkläder. Bland annat kläder, bikini och sånt till Ystad! Hoppas verkligen att det bli underbart väder därborta. För att ligga på skånes stränder är som att vara utomlands.



L.

SKÅNE

JAG ÅKER TILL YSTAD MED LOUISE OM TVÅ VECKOR! DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA KUL. SKÅNE ÄR VERKLIGEN SOMMAR FÖR MIG! LÄNGTAR TILL TUSEN. NEJ, MILJONEN!



L.

CAN'T STOP


No matter what they say - I love you.

PARTY AT INA

Jag mår inte så bra alls faktiskt! Mitt huvud dunkar. Snuvig. Smått röd i ögonen. Hostar. = jag gick nog ut och jobbade för tidigt! Men pengar lockar så otroligt, så ibland får man lida lite. Haha!

Jobbade inte så länge idag. Till typ två. Åt kebab rulle till lunch. Inte helt fel! Och åkte hen i hagel och spöregn. Ja, det är så det är. Svensk sommar...

Snart ska jag börja fixa mig till Ina. Hennes födelsedag förra tisdagen ska firas idag med tjejerna. Kommer bli toppen! Sover sedan hos min älskling som jag inte kommer hinna träffa i helgen och knappt nästan vecka då jag jobbar.








L.

THE TRUTH


ARM/MAGE. Det känns som att min mage måste ligga i lite nu!

STEKT

Jag måste börja med att säga: JAG ÄR BRÄND! Man skulle kunna steka ett ägg på min överkropp. Magen är dock hur kall som helst. Så, varför? Jo, jag jobbade i solen idag med Matilda och Martin, vilket resulterade: brända armar. Brända axlar. Bränt bröst. Smått brända ben. Men hur som helst, jag behöver inte ha panik över att känna mig som Sveriges vitaste i alla fall. Det var ju egentligen bara plus att få vara ute i solen ett tag. En väldigt skön jobbdag idag faktiskt! Jämfört med igår i alla fall. Sällskap och vädret gjorde nog denna dag bättre...

Nu ska jag snart iväg till centrum för att kolla när Max spelar några låtar med mammi. Mys med honom en stund ikväll i alla fall. Har saknat den killen!



L.

12 JUNI




Louise klippning och sminkning.

ON MY WAY

Fortfarande sjuk. Men förhoppningsvis på bättringsvägen. Inte alls kul att vara ensam hemma. Men nu ska jag poppa en stor popcornskål och kolla på en film. Hoppas ni mår bra i alla fall.



L.

YOU BETTER HURRY UP




SICK AND TIRED

Jahapp! Här ligger jag i soffan. Och varför är jag inte på jobbet? Jo, min hals började värka helt plötsligt igår. Sedan började både huvudet och öronen att dunka, och feber på det. Så inte sov jag mer än kanske 2 timmars djup sömn inatt. Vaknade upp vid 5 och kunde inte somna om. Gick upp och åt men maten kom ut lika snabbt som den kom in. Så jag är superhungrig nu men inte alls sugen på att äta något. Jag kunde äntligen sova lite från nio till tolv. Känns lite bättre i kroppen efter det. Hoppas på en tillfriskning imorgon så jag kan gå upp och jobba på onsdag. I need money!



L.

PYRAMID


DEAR JOHN

Hemkommen från Max för någon timme sedan. Känns som jag är en morot nästan. Haha. Åt morötter och dipp igår med Max till filmen Dear John. (kolla på filmen så fort du får möjlighet!) Åt någon röra jag och Max mixade ihop till frukost/lunch med morötter i. Åt morötter till kvällsmat. Men det är ju nyttigt, så varför inte?! Jag hade väckarklockan på tio idag för att vara trött tills ikväll då jag ska upp och jobba imorgon. Men det fungerade inte så bra, vaknade ett! Lite smått panik...

Och som ni vet klippte Louise mig igår. Jag blev kanon nöjd (kan man säga så?). Bilder kommer när hon skickat dom! Nu måste jag lindra mitt halsont med något innan jag hoppar ner i sängen. Det übertråkiga vädret får gärna hålla i sig i typ 2 veckor, för då slipper jag känna panik att stå framför en skrivare när solen skiner.



L.

16 månader

16 underbara månader har jag upplevt med världens mysigaste kille! Tänk att du fick upp ögonen för mig, lika mycket som jag fick det - och så passade vi som handen i handsken. Du äger en så himla stor del av mitt hjärta att det är svårt att sova utan dig. Det blir att jag tänker på dig hela tiden, och jag vill bara ha dig nära varje sekund. Dina kramar ger mig energi att orka och ditt leende smittar inte bara av sig på mina läppar - utan i hela min kropp. Du är mitt allt och jag vill dela allt med dig! Jag älskar dig Max Wikström. Av hela mitt hjärta ♥



Nu ska jag iväg til Louise innan jag drar iväg till min älskling. Louise ska klippa mitt hår och sminka mig. Äntligen ska till slitna topparna försvinna. Väntat alldelse för länge!



L.

AVSLUTNINGSFEST



t-shirt - new yorker. shorts - bikbok.

KG!!!!!

Det blev en grym kväll igår med massa kopparlundare. Bättre avslut på ettan kunde det inte bli! Påvägen hem från fordonsföreningen mötte Max mig. Han sov här, och som vanligt är det helt underbart!

Vaknade vid tolv idag. Huvudvärk. Åt frukost i sängen framför en film! Nu ska jag hoppa in i duschen och ikväll ska jag träffa Amanda, Louise och kanske Caroline.



L.

10 JUNI:



klänning - indiska. skor - skopunkten

Stipendiater

SOMMARLOV!! Jag älskar livet just nu! Allt känns så jäkla härligt. Dock sitter min huvudvärk fortfarande i, men jag biter ihop - för man kan ju inte vara annat än glad just nu.

Det gick bra att sjunga idag! Och vet ni - stipendiumen i musik till en i ettan och en i tvåan gick till mig och Micke. Hur kul som helst. Och så fick jag även stipendium i bästa samarbete med sin basgrupp. Haha!

Efter jag fått mina betyg och man fick gå gick jag, Amanda och Evelina ner till stan för att äta lunch med Ina och Sara. Sedan tog vi oss ner till hamnen där vi satt ett tag innan bussen gick hem.

Nu ska jag njuta. Fira att det är sommarlov! Börjar med att träffa min älskling. Vi ska köpa glass. Sugen på en stor mjukglass. Och senare ikväll är det fest på fordonsföreningen för ettan och tvåan. Och ännu en gång - SSOOOMMAR LOOOOOOOOOOOV.



L.

GOD HELP ME!

Jag fryser. Min huvudvärk is still here. Jag vill inte bli sjuk! Pappa tvingar i mig mängder av vatten, det hjälper faktiskt lite. Som han säger att det gör. Dock behöver jag gå på toa ovanligt mycket. Konstigt? Det får gå som det går imorgon när jag ska sjunga. Jag ska till skolan imorgon även fast jag har feber. En varm kopp té till tv-tittande under mitt täcke måste göra mig piggare.



L.

BARA TIMMAR KVAR

Nu räknar man ju ner timmar till skolavslutningen. 19 timmar och sen är jag fri. Fast bara tills på måndag, då jobbet börjar. Och det suger att jag och Max jobbar olika veckor!!

Har fruktansvärd huvudvärk. Vill bara lägga mig ner och sova. Men det kan jag inte göra. Måste fixa saker inför morgondagen. Slängt i mig en macka och vatten och hoppdes på att värken skulle gå över, men icke! Den MÅSTE vara över imorgon i alla fall.

Skolavslutningen börjar 9 imorgon och slutar 11. Dock ska jag vara i skolan vid 8 för att repa lite med Micke. Och på kvällen är det klassfest. Men det blir en kort en för mig. Upp på fredag igen och sjunga på studenten. Känns sådär.




L.

9 JUNI;



jacka - vero moda. skjorta - myrorna. shorta - vila. väska - kappahl. skor - converse.

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA INA!!!!!! TJEJEN; DU ÄR GRYM.

Ledig dag, och ingen sovmorgon här inte. Nej, tidiga puckar! Redan vid sju för att ta bussen vid tio in till stan. Och äntligen fann jag en avslutningsklänning. Inte en helt perfekt till en avslutning! Men det står typ Linn på den, så I bought it! Runt ett gick jag ner till hamnen för att träffa Micke och träna på låtarna. Senare kom Niklas, hans tjej, Mickes tjej och en till också. Lite publik! Haha. Och när vi satt på gräsmattan ringde det; hej, vill du vara med på "modell för en dag!". Hmm, vet inte.

Nu har jag hunnit äta och grejat lite hemma. Och nu ska jag iväg igen. Haha, är aldrig hemma känns det som.



L.

VÅGA BÄRA KEPS







skärp - myrorna. bikini - cubus. t-shirt + shorts - new yorker. keps - h&m. skjorta - myrorna. klänningar - indiska. (fast den högra ska dock lämnas tillbaka och den vänstra blir det till skolavslutningen)

SEXY GIRL


This is me!!!!!!!!

BUS

Jag har haft en dunder mysig dag med min älskling. Vaknade, åt frukost till filmen "Flickan från ovan" och sedan tränade vi lite grann till låtarna till bröllopet i sommar. Innan jag skulle kila hemåt busade vi! Det känns som att jag är 4 år när jag skrev det där, men... man måste ju få vara barn så länge som det bara går. Så länge det är kul liksom. Och det hade vi!

Imorgon ska jag åka in till stan och PANIK shoppa en avslutningsklänning. Och sedan beger jag mig ner till hamnen för att träna på låtarna jag och Micke ska spela på avslutningen. Panik där med för jag kan dom inte helt! Menmen. Nu ska Linn sova och drömma om Max!




L.

6 JUNI;




skjort - vila. skor - skopunkten. linne - veromoda. solglasögon - tati.

SNABBA PUCKAR

Nu sitter jag hemma hos Max, precis skärt morötter och nu ska vi se på en film. Innan jag kom hit har jag hunnit sola lite, åkt till Tati - hittat lite saker. Och sovit! Kanon söndag. Imorgon är jag ledig, en heldag med älskling. Mysigt! Och så är jag ledig även på tisdag. Ännu mer kanon. Känns som ett sugit inlägg men måste skynda mig för nu kommer Max tillbaka från toan. Puss!




L.

SCHWEIZER NÖT KAKA


Det här var super! Min mamma kan hon. Nästan för gott.

SLÄKT, HOS MIG - OHOHOH!!

Började dagen med att sätta på mig bikini. Trodde solen skulle bli mer och mer synlig, så som den brukar bli när mornar börjar bli förmiddagar. Men solen var inte som vanligt idag. Moln hit och moln dit. Så jag fick sätta på mig träningskläder istället och sticka ut och springa.

Snart kommer några av mina släktingar hit. Farbror och hans fru. Morbror och hans fru. Och så är Jan här - pappas tvillingbror. Så ikväll blir det en hemmakväll för att umgås med dom. Trevligt!


1. Jan. 2. pappa!






L.


YOU'RE THE BEST

Min mormor, syster och moster är underbara. Jag har haft en über rolig kväll och jag har inte skrattat såhär mycket på länge. Jag har, på riktigt, ont i magen av allt skratt. Så nu kan jag sova gott.



mormor och sanna.



L.

I LOVE THIS WEATHER

Jag älskar vädret! Vill bara vara ute på promenad tills det inte går att gå längre. Tills benen värker. Men om benen skulle börja värka vet jag inte ens om jag skulle lägga märke till det. För det underbara vädret får mig bara på bra tankar. Så det finns inte plats för klagomål här inte.

Nu håller jag på att träna på låtarna Micke och jag bestämde att vi skulle ha med på avslutningen idag. De måste verkligen sitta snart. För på torsdag och fredag gäller det. Hunnit solat efter skolan, och lite på lunchrasten. Fixat lite mer i mitt rum. Och jag fick VG i slutbetyget i matte A! Känns underbart. Nu är det mat och sen kilar jag iväg till min moster för att umgås med henne och mormor. För mysigt. Puss.



L.

OLALALA

Det har varit en härlig dag idag! Fick lite färg på lunchrasten och matteprovet gick väl som det gick. Har precis varit ute och sprungit för ett tag sedan. Nu ska jag åka och mysa på Saras terass med härliga tjejer!

Imorgon blir det bara att sudda i matteboken. Träna på låtarna inför avslutningen med Micke och sedan fika på sista lektionen. Puss!



L.

1 JUNI




converse - ryns. gladiatorskor - h&m. väska - kapphal.

MY HEART BELONGS TO YOU

Det blev kebbabsallad på en filt i sommarvädret ikväll med världens bästa kille! Huuur mysigt som helst. Jag älskar honom mest av allt. He is amazing♥

godnatt.



L.


V-G

Vaknade upp med min älskling idag! Hur underbart som helst. Kändes nästan som sommarlov - något som snart är här i och för sig. Åkte Max pappas Mustang till skolan idag för första gången idag. Kändes nästan som att man satt på marken och åkte. Var sedan i skolan typ 40 min för att kolla på treornas utklädningsshow, och sen åkte jag hem igen. Solen är ju på strålande humör idag så jag satt på mig bikini och gick ut.

Nu sitter jag här. Har press på mig, för om jag klarar VG på ett statistikprov imorgon får jag VG i matte A. MÅSTE FÅÅÅ! Och snart ska jag träffa min sötnos igen. Puss på det.

PS. det är nå jäkla fel på vårt internet tror jag för jag kan inte ladda upp bilder hemifrån. Bara i skolan. Suger!



L.

RSS 2.0