Intervju skrivning

Just nu sitter jag och skriver en intervju. För jag ska filma, ta kort och intervjua personalen på jobbet och sedan göra som en kurs av det. Faktiskt roligt. Har nyss haft lunch så magen kurrar inte längre. Min kurs om New York blev klar idag så det känns bra. Nu kan jag programmet på dator lite bättre i alla fall.

Efter praon åker pappa och jag och handlar lite inför resan. Det är mycket som ska fixas nu. Nej - back to work!


L.

New York på tv

Nu, på tv, är det resemål från New York. Nu måste jag springa och kolla.

Praovecka dag 1

Sitter på praoplatsen: Min pappas jobb. Jag håller på med någon ny teknik inom video, bilder o.s.v. Man kan typ göra sin egna kurs och även lägga in youtube klipp och sådant. Så det programmet håller jag på att lära mig nu. Dagen har gått fort, även fast uppgiften inte är så kul..

Har blivit kär i den bärbara datorn som jag leker med nu. Jag vill ha den hemma i mina händer. Det har kommit på tal om att köpa en till bärbar dator hem. Så denna kanske lockar dom. Hoppas!

Nu ska jag kopiera papper från en bok till planet så att jag kan plugga där. Sedan hoppas jag på att få sluta för dagen. Är dötrött efter att jag gick upp vid fem. Och egentligen är klockan fyra i min hjärna eftersom klockan ställdes fram en timme igår. Men äsch, sommartiden skadar inte!

Nu ska jag kila.


New York: Är där just nu om en vecka.


L.

Tips 7

För er frukost älskar (som det finns få av ute i världen) vill jag tipsa om torkad frukt i filen. Russin är nog den vanligaste torkade frukten att lägga i filen. Jag tycker att du ska testa något nytt! Köp en påse med olika torkade frukter så som persikor (min favorit) päron, plommon etc. Det ger en energirik start på dagen och på köpet får du en nyttigare frukost.





Persikor

Idag ställde jag mitt alarm på halv tio, för att kunna somna relativt tidigt ikväll, då det är prao imorgon. Och då slog det mig att klockan ska flyttas fram en timme. Så egentligen vaknade jag halv elva. Det är så skönt att sommartiden är här, för ljusare kvällar kommer vi att få nu. Men jag blev inte så glad på sommartiden idag inte, då jag var väldigt trött..

Just nu sitter jag och äter persikor på burk. Det får mig att längta ännu mer till sommaren då färska sådana går att köpa då. Dom är så otroligt goda i värmen, men även goda nu med då jag har ett stort behov av att äta någonting. Kanske beror på att jag pluggar & behöver.

Igår kom jag hem i natten från Max. Trötta var vi båda efter en tidig morgon men mys blev det. Var väldigt beskiven igår på alla tända hushåll när det var Earth Hour. Vi tände i alla fall ner så vi gick runt i ett kolsvart hus. Hoppas att vi bidrog till någonting i klimatet.


L.

Earth hour

Jag tycker att alla ska släcka ner klockan 20.30-21.30 ikväll. För det är det minsta du kan göra för miljön. Jag vill se mörka hem med endast värmeljus som belysning. Om du gör det kan du även få en mysig stund. Earth hour - gör något vettigt nu!

En mysig stund ska jag få i alla fall, för nu kilar jag till älsking. Ha en super lördag


L.

Tre veckors ledighet

Nu är jag ledig från skolan i tre veckor. Så underbart skönt. Först är det prao på pappas jobb, sedan är det påsklov, då jag åker till Usa och blir borta där en vecka till efter påsklovet. Jag längtar så himla mycket.

Igår var det som sagt den sista skoldagen på tre veckor. La ner plugg i väskan som måste göras klart innan jag kommer tillbaka. Det är mycket plugg, men det kommer antagligen att bli pluggandes på planet också. Så jag hinner säkert.

Efter skolan gick jag hem och städade. För att på kvällen kom tjejerna hem till mig. Köpte godsaker på ica och sedan hade vi en mys-prat-kväll hos mig. Vi märkte inte av Skultunas strömavbrott fören någon skulle gå på toa. För vi hade endast ljus tända som fick lysa upp rummet vi satt i. Så strömavbrottet störde inte oss.

Jag är helt slut i kroppen. Vaknade halv åtta för att göra mig iordning inför träningspassen hos de personliga tränarna. Max och Camilla kom och hämtade mig någon timme efter jag gått upp och sedan körde vi in till stan. Det var verkligen hårt idag - och spinningen var jobbigare än någonsin. Jag vet inte hur mycket jag svettades, inga detaljer behövs. Så nu är jag nyduschad och känner mig trött i kroppen men ändå pigg på något vänster. Jag ska börja hos de personliga tränarna, dagarna är inte bestämda ännu.

Nu ska jag ner i källaren och röja från gårdagen. Sedan ska jag träffa Max. Kram.


L.

Dollar

Dagen gick fort. Precis som jag trodde att den skulle göra.
Har även upplevt två chockerade händelser och en ny skoaffär.

På morgonen gick Maria och jag förrvirrat ut på no lektionen för att titta på Skultunas natur. Vi fick med oss tre olika vattenprover in och även granbarr. En lite annorluna no lektion men kul!
Sedan hade jag teknik och där kämpade jag på med mina ljus. Eller det ska föreställa värmeljus på en liten träbit, men i själva verket är det lampor som är kopplade till ett batteri. Den färdiga produkten kan ni få se när den blir klar.
Efter det hade jag musik. Där träffade jag Max & tog även med en bok som jag kan kopiera piano ackord ifrån och ha hemma.

När jag hade ätit lunch i skolan var det bara att bege sig till bussen som skulle köra in oss till Culturen i stan. Där kollade vi nior på bio; Patrik 1,5. Den är lite småkul tycker jag nog. Sedan blev det stan och där inhandlade jag två par tränings shorts. Pappa kom och hämtade mig och medan jag väntade på honom gjorde Amanda mig sällskap. Du får mig alltid att skratta.

När jag kom hem tog pappa fram tecknet på att det verkligen är nära nu till New York. För jag kan inte tro det än, att vi snart sitter på planet. Men nu när jag kan hålla i något som finns i New York så måste jag börja tro på att den efterlängtade resan snart är här.



Dom luktar så gott!!!!


L.

Vår. Nu. Tack!

Nu är det verkligen mindre än 2 veckor kvar till resan. Jag längtar till tusen. Eller nej - till miljoner!

Idag hade vi det sista nationella provet i engelska. Så skönt att det ämnet är över. Nu är det bara matten kvar som kommer efter påsklovet. Jiippii.. Eller inte. Ska plugga matte blad för fullt på planet hade jag tänkt, för nationella i matten är ju när jag kommer hem.
Förutom det har det varit en vanlig dag, en snabb dag. Och som alltid jag gick hem tillsammans med Max, mys!

Imorgon tror jag och hoppas jag på en rolig och spännande dag. Först är det de vanliga no lektionena för att sedan ha musik och teknik. Därefter lunch och sedan kommer alla nior att åka in till stan för att se på bio: Patrik 1,5. Har tyvärr sett den men det kan ju går bra att se den igen. Efter bion blir det stan med tjejerna.

Vår. Nu. Tack!


L.

Tomt, tyst rum med bara mig

Just nu sitter jag i skolan. Jag sitter i ett tomt, tyst rum med ljud från andra klassrum där de drar i stolar och småskriks (men det tillhör väl skolklassrum?). Jag skriver en reflektion på datorn om min ekonomi. Faktiskt rätt så roligt med tanke på att det kan leda mig till ett Mvg i hemkunskap. Så varför sitter jag och skriver här? Jo det brukar "samla" min hjärna med idéer som just nu är tom. Att man liksom får någonting annat att tänka på för en stund.

Igår spelade jag och Tom förresten in våran låt i musikens lilla "studio". Det funkade faktiskt på första försöket vilket förvånade mig då man brukar få köra om tusen gånger med ljudet och rösten. Nu är det bara finslipnig och ändringar, sedan är den klar.

Snart är det lunch, sedan slöjd och sedan slutar vi. Ska antagligen kila till Mariagårn efter skolan. Men vi hörs ju!


L.

En i mängden

Nu har jag hållt på med min nya mobil sedan jag kom hem från gymmet. Lagt in nummer och fixa med den. Så nu tror jag att den ska fungera. Comviq skaffade pappa åt mig också. Så nu är jag "en i mängden".

Igår somnade jag strax efter ett på natten. Jag fick panik när jag kollade på klockan och såg att den var så mycket. Det måste vara något av det jobbigaste som finns att inte kunna somna. Men inatt ska det nog gå bra för jag är typ halvt död i ögonen och i hela kroppen för den delen också. Och träningsvärk har jag från lördagen och så kommer jag få desto mer från dagens gym.

Det är mycket i skolan som måste hinna göras innan vi åker. Men ändå så lägger jag inte i högsta växeln för att göra klart sakerna. Motivationen kanske kommer snart..

Nej, nu håller jag på att somna. Tror det blir kudden för mig redan nu. Jag lyssnar mer på vad mina gäspningar säger än vad alla internetsidor har att säga. Imorgon är det Mariagårn och en piggare Linn. Kram.


L.

Tips 6

Jag använder mig av kajal, mascara och ögonskugga när jag sminkar mina ögon. Personligen tycker jag att det är jättekul att sminka just ögonen och kunna mixa lite färger. Nu, på senaste tiden, har jag börjat att lägga fokus på överfransarnas slut (alltså längst ut på ögonen). För när jag gör det blir mina ögon större och de ser även piggare ut. Testa du med!


 Här är en bild på hur jag ungefär menar. Det är mer kajal (eyeliner) vid överfransarna.


(En bilden från december)
Om man kollar noga kan man se att jag har målat extra mycket mascara längst ut på överfransarna.

Ny mobil, träningsvärk och söndag

Hej på en seg och snabb söndag. Så mycket som jag hade tänkt att göra idag som bara kastas bort av att tiden hinner ikapp mig. Som att städa garderoben, plugga o.s.v. Men söndagar är ju en vilodag, eller? Och vila har jag fått. Ändå har jag smått ont i huvudet och är något stressad. Fast jag vet inte för vad?

En eftermiddag, kväll och natt blev det hos Max igår. (Och även en tidig morgon med träning). På eftermiddagen kom vi på en låt refräng. På kvällen åt jag en god kycklingrätt och dirket efter blev det att kolla på säsongs starten av Robinson 2009 - vilket jag inte kan påstå var bra. Sedan fortsatte vi att kolla på tv, så som Wallander. Cyklade sedan hem i natten. Åh! Det är så underbart att äntligen cykeln får göra sitt istället för att stå inne i ett förråd. Men vantarna kan man inte plocka bort än.

Men idag snöar det. Jag orkar verkligen inte med den vita naturen längre. Det är kul de första veckorna men nu vill jag verkligen ha vår.



Har precis varit iväg och köpt en mobil. Vi behöver ha en tills vi åker till Usa så jag ska få den och snart har jag även Comviq på den. Superbra! Det är en Sony Ericsson c902. Så nu har jag bättre kamera bl.a. Kan inte börja använda den fören vi köpt kontant kortet, men pappa ska åka och köpa ett imorgon så vi får se hur länge det tar att få det.

Jag har träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens träning. Men det är kul att få det på något sätt, för annars känns det inte som att det har "tagit" på min kropp. Så jag ser det bara som något posivit. För så mycket som jag kämpade antog jag att det skulle resultera träningsvärk.

Imorgon blir det antagligen gymet och så ska jag även få lära mig hjärt & lungräddning i skolan. Ser det som en bra grej att kunna. Nu ska jag försöka att få någonting gjort i matteboken, innan min huvudvärk hinner bli värre. Fast först ska jag äta. Det luktar god kyckling från köket. Kram

L.

Personlig tränare

För ungefär en timme sedan kom jag hem från stan. Där var jag redan strax efter klockan nio på morgonen idag. (Godmorgon Linn!) Tidigt var det, men lätt värt det. Max och hans mamma kom och hämtade mig och sedan begav vi oss in. Väl där inne träffade vi några till som skulle träna samtidigt som oss. (Vi tränade alltså med personliga tränare). Först var det ett pump pass. Herregud, alla kroppsdelar höll på att gå av men främst magen och armarna. Men jag kämpade på för fullt i 45 minuter med en peppande tränare. Dirket efter det var det ett spinning pass med en annan tränare. Det var jobbigt men jag trodde att det skulle vara jobbigare. Puls och svett fanns i lokalen - helt klart!
Så nu är jag slut i kroppen. Fast en skön trötthet. Har precis ätit och duschat så en vilostund skadar inte.

Igår kollade jag och Max på "Hundtricket". En sånn underbart mysig film. Det var kul att Max tyckte filmen var helt okej för att vara svensk. Eller så sa han bara det för att göra mig lite glad. Äsch, det spelar ingen roll. Jag gillar den starkt i alla fall.

Idag ska jag va med Max och jag tror att vi ska kämpa på med en låt. Det är så kul att skriva tillsammans när man känner likadant för något. Men det återstår att se, men nu ska jag kolla lite grann i min mattebok. Känns som en nodvändig grej.


L.

18/3




Gina Tricot.
Indiska.
Gina Tricot.

Perfekt frukt är livet

Jag har precis ätit världens perfektaste apelsin. Mums! Skulle kunna äta tusen av dom. Apelsiner måste vara något av det godaste som finns. Har även stoppat i mig ett perfekt äpple och mörk choklad. Nu klarar jag mig till kvällsmaten. 

En fredag. Äntligen helg igen. Och äntligen klar med mitt boendeuppdrag. Känns skönt att jag inte behöver stressa över det innan New York. På idrotten hade Sofia och Robin ett Friskis & Svettis pass. Det var superkul! Puls fick man.

Nu ska jag duscha. Sedan ska jag iväg till Mariagården för att vara assisten till konfirmanderna. Men främst till Max. För om inte han skulle dit så skulle inte jag heller kilat dit. Och om jag ska träffa han efter det så tänker jag tvinga honom att se "Hundtricket". Den är på ettan idag och det var jättelänge sedan som jag såg den. Det är en sånn otroligt  mysig film. Tänk vad ett par hundar kan göra..

På lördag blir det antingen konfirmation där det ska vara "Livsloppet" i Skultuna som är på 7 km. Eller så ska jag träna med personlig tränare med Max och hans mamma Camilla. 

Ha en riktigt bra helg. Vi lär ju ses!


L.


Gubbe!

TORSDAGSKVÄLLENS INLÄGG (KL. CA. 22.00):

Nu har precis Max gått hem efter att ha varit här sedan skolan slut. Jag är helt fyrkantig och trött så jag tror att det blir att sova för mig snart. Känner att det är det som min kropp och mina ögon vill ha i alla fall.

Igår, på studiedagen, var jag på stan och där hittade jag några saker (bilder kommer senare). På stan kom det fram en skitäcklig gubbe till mig. Åh shit! Jag var lite smått rädd där alltså. Han sa massa saker till mig på sitt språk, sedan presenterade han sig efter några minuter och till slut sa han en svensk mening: "Du är fin." Höll på och dö alltså. Och sedan frågade han om jag vill ha kaffe. När jag sa nej frågade han om en puss. Trodde han att han skulle få ett Ja på den frågan? Nej - usch, så vidrigt.

När jag kom hem från stan stack jag ut och sprang. Sedan gick jag hem till Max och där fick jag bland annat se alla mysiga Usa bilder. Jag bara längtar tills typ två veckor, då jag befinner mig i det landet. Men jag kommer sakna min sötnos grymt mycket, det är ett som är säkert.

Imorgon är det helg. Eller nästan. En början i alla fall. Så underbart skönt, även fast denna vecka gått grymt fort. Hörs. Godnatt för min del.


L.

Play

Janet Leon har haft en lite karriär innan tv programmet "Made in Sweden". Nämligen i tjejbanden "Play". 

Vår - den kära årstiden

Nu - äntligen - börjar den ljuva våren tränga sig fram bland vinterns kyla. Solen värmer lite nu. Inte den vintersolen som bara är fin att titta på. Utan vårsolen som är fin att titta på men som även värmer och kanske till och med ger oss fräknar om vi har tid nog att sitta i solens strålar ett tag? Nu är jag trött på alla smutsiga snökullar och isiga vägar. Fram med solen och smält den vita naturen och ge oss vattenpölar som tyder på att våren är här. Få bort alla dunjackor och trasiga vantarna, som gjort sitt den här vintern. För nu vill jag shoppa med vår i bakhuvudet!

Igår följde jag med Max till hans sångpedagog. Tiden gick så otroligt fort att jag knappt han reagera vad för rum jag satt i. Men när hans sångpedagog, Therese, gav mig en lapp med hennes telefon nummer så förstod jag vart jag var. Och att det kanske är jag som står där framför pianot om sisådär några veckor.. Vi får se om jag börjar.

Efter sången åkte vi hem till Max ett tag och där stannade jag tills klockan hann slå in på natten, innan han gick med mig hem i vinterkylan. Somnade på kudden på en gång när jag kom hem efter sminket och tänderna fått sin rengöring

Idag ska jag in till stan. Känns i och för sig onödigt när det är ungefär 2 veckor och någon dag kvar till New York. Men vem har sagt att man måste shoppa? Fast det skulle vara konstigt om jag kom hem med tomma kassar. Nej - något snyggt måste man ha med sig till den häftiga staden. Ska även träffa Thérese om det inte kommer hinder.


L.

Trött med träningsvärk

En måndag. Och visst hör slöhet ihop med denna dag?

På gymet var det inte den högsta växeln på. Varken i min, Carolines, Amandas eller Louises kropp. Jag kan inte klaga på min energi från matförrådet eftersom att det bjöds på kebbab i skolmatsalen. Det är nog tröttheten från helgen som tar över. Eller längtan till studiedagen på onsdag. 

Nu har jag träningsvärk i låren. Anledningen är min rätt långa springrunda som jag tog igår. Nu undrar ni säkert hur man kan få träningsvärk av att bara springa? Men när man inte sprungit ute sådär på typ flera veckor så tar det mer än vad man tror. Så gym träningsvärk på det här och jag kommer inte kunna gå!

Imorgon är det en rolig dag med helt okej ämnen i skolan och Mariagårn på eftermiddagen. Jag ska även följa med Max för första gången till hans sångpedagog på kvällen. Jag kanske fastnar helt för sångpedagogen när jag ser hur det är där. För mina funderingar över det har varit stora, så imorgon får jag se om det är jag som ställer mig på kö för det..


L.



Sara Alseryd


GRATTIS UNDERBARASTE VÄNNEN.
Du är toppen- verkligen en superbra tjej.
Du är värd den bästa dagen någonsin.
16 år nu! Du kommer alltid vara en bästa vän.
Jag älskar dig<3

Kalas 14/3 - 09










Tack tjejer för kvällen.
& tack för alla presenter!
Ni är för söta<3

En helg går fort

Jag börjar kl 05.40 på lördagsmorgonen, för att då somnade jag och Max. Vi vaknade igen klockan nio, trötta som vi var. Jag kunde dock somna om tills klockan halv tolv, då mitt alarm ringde och väckte mig. Max hade inte kunnat somna om, så stakarna fick vara vaken i nästan tre timmar och vänta på att en trött Linn skulle vakna.

När klockan närmade sig ett var jag tvungen att börja fixa mig inför kvällen. Så Max gick hem och jag satte igång; duschade, fixade mig, packade väskan och åkte iväg till Sara. Hemma hos Sara möttes jag av trettio ballonger, cerpentiner, dukat bord och presenter. Vi gjorde tårtorna och skar grönsaker inför kvällen.

Tjejerna kom halv sex med glada humör. Vi åt pizza och sparade våra magar inför tårtorna. Öppnade presenter och kollade på melodifestivalen. Pratade och åt upp hälften av Saras och min 3 kg godispåse. Har inga kommentarer för melodifestivalens vinnare, ni förstår nog vad jag tycker!

(Bilder från kvällen kommer)

På morgonen idag möttes jag och Amanda & Caroline av ett dukat frukostbord som Sara fixat. Där satt vi och åt, och till frukostens efterrätt fick vi tårta. Stack hem tidigt. Men här blev det inget slöa utan jag stack ut och sprang i det underbara vädret. Det känns verkligen att våren är påväg nu. Supehärligt!!


(Det blir inget Söndagstips eller Vill ha eftersom att jag har virus på datorn.)

L.

Fredagen den trettonde

Än så länge har jag klarat mig från oturen. Man kanske får otur om man skriver just: "Fredagen den 13:onde"? Om det skulle vara så, kommer min kväll att få just otur. Men det ska vi verkligen inte hoppas på. Tvärt om! Den ska och kommer troligen bli mysig efter som att jag ska träffa Max. (Och kanske även Erik & Amanda).

Idag har vi haft nationellt prov i engelska. Läsförståelsen gick skit. Sånt som händer! Men jag tycker nog att hörförståelsen gick bra. Eller det kanske bara känns så för att jag förväntade mig att jag bara skulle sitta och glo på pappret. Men svar fick frågorna på den biten i alla fall. Stolt.
Idrott sista timmen för att sedan gå hem och duscha. & tyvärr har min dator dator börjat få ännu mer damp då virus skydd ploppar upp på skärmen stup i ett. Inte kul, tänk om alla bilder försvinner? Och musiken .. nooooo!!


Igår var det 1 månad för mig och Max. Jag älskar dig<3


L.


18.18

Äntligen början till helg snart- känner att det verkligen behövs. Och något som jag mer behöver är träning. Känner mig lite smått äcklig när jag inte fått röra på mig. Jag har haft skitont i hälen och lite av det sitter fortfarande kvar, men jag hoppas det går över snart så att jag kan röra på mig igen.

Igår hade jag muntligt nationellt prov i svenska- och kör på det. 

Idag har jag haft en helt okej dag. På bilden ska jag trycka ett tryck av Eiffeltornet på en t-shirt och på tekniken kämpar jag med min ljuslykta som har lampor istället för värmeljus. På musiken idag spelade jag och Tom in våran låts bakgrund på datorn. Jag tror det kan bli bra.

Nu ska jag åka in till Hälla och handla med Sara. Lite busigt men kul! 

Jag ska även säga grattis till Aldijana i efterskott! Hoppas du hade en bra dag.


L.

Min dag "i efter hand"

Anledningen till inga-blogginlägg är för att tiden inte fanns i måndags. Och nu har jag tydligen fått virus på min dator, så jag har smitit in på rasten i skolan. Ska försöka skriva kortfattat om min födelsedag.

Vaknade upp tidigare än jag skulle, så min familj hann inte sjunga för mig. Nästan ett "Puuhh!" där. Efter det fick jag öppna en present för att sedan gå till skolan. Där möttes jag av de underbaraste vännerna. Nytt sammanhang och hela köret blev det också. Skolan var som vanlig, förutom ännu gladare miner och en liten sång i matsalen.
När jag kom hem möttes jag av ett dukat bord och en glad mamma. På kvällen åt jag och min familj fondue, vi friterade oxfilé och så åt vi hasselbackspotatis till och efterrätt blev det den heliga fruktsalladen. Sedan öppnade jag min presenter & runt nio kom Max hem till mig och stannade till halv tolv ungefär. En superdag fick jag.






från Max<3



L.


Tips 5

Nu vill jag tipsa om en kräm för alla hudtyper. Hth - den krämen har följt mig hela livet.

När jag inte har läppsyl, vaseline eller liknande runt omkring mig, funkar hth perfekt till läpparna. Det blir inte som att ha läppsyl, men om du har torra läppar, eller sår, läker krämen dom(om du använder den dagligen). Till händerna och kroppen är den perfekt. Och om du glömt ansiktskrämen så kan du använda den som det också. Den kan fukta överallt helt enkelt.



Den är lätt, billig och vardaglig, håller balans och sjunker in direkt. Inte: "Krämen som ger superlyft!"
Men för mig är den perfekt.

lilla födelsedagen

Vaknade upp med min sötnos idag - och som alltid - precis lika mysigt. Det blev inte några 5 timmars slöa-i-sängen-söndag idag inte. Utan jag stack hem runt klockan ett för att ha min lilla födelsedag hos mormor. Där fick jag mina presenter av moster, mormor och Sixten. Jag anar att det ligger pengar i de fina korten. Dom ska öppnas imorgon, lite spänning ska det allt vara. Åt två tårtbitar plus kakor, så nu är jag lagom tjock.


En nyvaken, underbar person på bilden<3

Max och jag har kollat på de flesta deltävlingarna i Melodifestivalen tillsammans. Jag tycker inte att det finns så värst bra låtar i år, och jag är egentligen inte så intresserad av det. Men en låt jag fastnat för är H.E.A.T - 1000 Miles. (klicka på länken).


Imorgon är det min dag. Men inte idag. Så nu ska söndagstimmarna bestå av lite hemkunskapsplugg.


L.

Vacker tass

Nu mår jag bra igen. Tur det - annars skulle min helg vara den tråkigaste någonsin.

Jag åkte in till stan med mamma idag. Vi hittade finfina presenter till mig. Plastpåsarna blev fulla med saker. Nu är det bara att vänta tills på måndag innan dom är i mina händer. Träffade även bästavän en snabbis på stan innan bussen gick hem.

Nu har jag precis duschat. Om en liten stund (tror jag) är det mat - tur det för min mage kurrar som bara den. Senare drar jag mig hem till Max för att sova där. Jag vill lära hans små hundar vacker tass. Jag hoppas på ett lyckat försök.

Imorgon kommer jag bli lite firad av mormor och moster. Jag vet inte om det kommer flera. Det visar sig. Det är dom två än så länge i alla fall. Mamma ska baka tårta och nu får jag som två födelsedagar. Hihi.



L.

Spis popcorn

Något knäppt är det med mig. Jag börjar nog inte bli sjuk. Jag tror att tröttheten tar över och förstör mitt annars glada humör. Så min kväll drabbades pga det. Bajs.
Mosade i mig en stor popcornskål helt själv under kvällen samt en massa mörk choklad. Kände mig lagom stor när jag rullade upp från tvsoffan där jag tillbringat största delen av kvällen. Inget värt att se på tv. Men jag satt kvar endå konstigt nog. Ska påpeka att popcorna var gjorda på spis= extra gott.

Mammas ryggont var skälet till att det inte blev stan idag. Men imorgon får vi hoppas på att det är bättre med den. Vi ska nämligen kila ner på stan för att kolla på födelsedagspresenter till miiiig. Bara mig. Vi får se om stan har något av det som står på min fina önskelista skriven i mitt huvud. Hoppas & tror det.
Ska även träffa Max imorgon. Jag tror det blev planerat så.

Godnatt.


L.

Vänner är allt


Caroline och jag.

Jag, Caroline och Sara.

Evelina och jag.

Amanda, Caroline och jag.

Jag vill kunna beskriva min kärlek till er.
Men alla ord som finns fyller inte ut det ni betyder för mig.
Jag älskar er. Ni är allt och lite till<3

6 mars

Igår kom jag hem sent. Var ju på After Dark och jag måste säga att jag är helt fascinerad över hur Christer Lindarw kan byta kläder på 2 sekunder. Från en kort klänning med klackskor och peruk till en långklänning med andra klackskor och en annan peruk. Helt otroligt. Om jag skulle kunna byta om sådär fort skulle mina mornar gå som en dans på rosor. Men jag kan ju förstå att han är snabb, det är liksom hans yrke att showa. Showen var i alla fall grymt bra och det är tur att Thérese drar med mig på sånt, för annars skulle jag aldrig ta mig till sådana grejer. Jag måste säga att Babsan erskatte Lasse Flinkman skitbra!

Försov mig en timme idag för första gången.  Ett stort tecken på att min kropp är slut. Tur att det är helg nu då. Är inte på toppenhumör nu, kan bero på att min kropp heller inte är på toppenhumör. Jag och mamma skulle åka in på stan idag och kolla på presenter till mig (tre dagar kvar nu), men av vissa skäl blir det imorgon istället.


L.



Timmar tickar ner

Nu är det bara några få timmar kvar innan jag och Thérese sitter på första bänkarna i Västerås Konserthus. Det känns nästan som att man sitter På scenen när man sitter där, för där har jag suttit förut och kollat på exakt samma scenframträdande. After Dark är i stan så det är klart att jag följer med och kikar på Thérese kompisar. Det är superkul att dom kör igång med en ny show också. Riktigt spännande faktiskt! 

Nu återstår "bara" sminket och håret sedan är jag klar för fest!! Det är torsdag och det suger. Borde vara fredag - fredag och helg. Men fredag är det ju imorgon, så jag kommer inte hinna att längta. Har för mycket att tänka på ikväll.

Caroline och jag är Proffs. Vi är verkligen det. I alla fall på att laga mat och samarbeta. Vi gjorde världens godaste mat idag (plus brownies) på hemkunskapen och vi blir bara bättre och bättre för varje gång. Vi är grymma! Jag säger det en gång till; Vi är grymma!

(ska även säga att stoppet är borta. Puuh! Äntligen) 


L.

Stopp

Jag har precis kommit hem från mormor där jag duschade. Jag tycker synd om pappa som verkligen har kämpat för att få bort vårat stopp under hela dagen och kvällen, men inte lyckats. Förutom det tråkiga så hade jag sjukt roligt hos min mormor där moster och mamma befann sig. Vi skrattade så tårarna rann. Humorn finns där, helt klart. Jag älskar dom verkligen! Det är tur att dom finns.

Stoppet är borta imorgon i alla fall. För om vi väntar med att ringa såna som kan tills imorgon blir kostnaden hälften så dyr. Så det är värt att vänta även fast det inte luktar så mysigt nere i källaren.


L.

Candies Girl

Igår natt, svensk tid, hade Britney Spears sin första konsert i New Orleans - Candies Girl.
Här är några scener fråm konserten. Hissa eller dissa..

Kul, Kul ..

Kul att vi har stopp i avloppet och att vi inte får använda vattnet överhuvutaget. Kul att vi inte får bort det och att vi kanske måste ringa såna som fixar bort det. Kul att det i såna fall kommer att kosta massa pengar. Kul att det kommer massa avgifter nu som drabbar våran New York resa. Kul att jag har massor att göra i skolan och att tiden hinner ikapp mig..

Men något som är kul på riktigt är att det är After Dark imorgon. Thérese vänner har kommit till stan så imorgon blir det att träffa dom. Det är inte Lasse Flinkman längre, utan Babbsan. Så imorgon blir det att träffa dom som sagt. Klackskor och snygga kläder är det som gäller imorgon kväll. Skoj till tusen.

Nu ska jag måla naglarna inför imorgon och försöka att skriva lite på olika början till låtar.

Hörs.


L.

Grönan satsar i luften..

Ännu en rolig dag i skolan. Faktiskt! Tiden bara rinner iväg. Skälet till det är mina underbara vänner och min höga motivation. Nu känner jag att jag verkligen är på topp. Skön feeling.

Efter skolan blev det Mariagårn. Prata, sjunga, fika.. Man behöver inte göra så mycket för att skapa en mysig eftermiddag. Min mage började kurrar runt sju så då stack jag hem och käkade. Nu sitter jag här och har rätt ont i huvet. Känns onödigt att klämma i mig en vit alvedon, för jag känner att sängen kan göra mer nytta än den vita tabletten.

Har ni sett den nya karusellen InsaneGröna Lund föresten? Lite för extrem för mig. Men den kommer nog att locka de som älskar de fartfyllda berg och dal banorna. Jag är inte en av dom kan jag ju säga...

Imorgon måste jag försöka att komma längre på mitt boendeuppdrag. Det kommer nog eftermiddagen imorgon innehålla.


L.


3/3 09



19.35

Första dagen i skolan efter lovet. Den har faktiskt varit helt okej. Visst, det är såklart man hellre vill ha lov. Men det var lättare att komma igång än vad jag trodde att det skulle vara. Kanske för att mitt lov inte har bestått av att plugga som det gör att motivationen kom i skolan direkt?

Efter skolan åkte jag, Amanda och Louise in till stan för att gyma. Det var mysigt att öppna min väska och mötas av en mosad banan. Lagom glad blev jag.
När jag kom hem från stan möttes jag av mat. God mat. Lax & potatis blev det med massa goda grönsaker till. Så nu är jag nöjd och glad. Jag har även ätit upp en passionsfrukt. Mums!! 

Jag tror att det blir en tidigt kväll. För mina ögon är slut och likaså min kropp. 
Idag är det inte min säng som skriker efter mig - det är jag som skriker efter den...


L.

 

Tips 4

Söndagstips.

Jag vill tipsa om något som har underlättat under de sena kvällarna på framför allt lovet, sminkservetterna. De är perfekta. Du behöver inget vatten alls och på ett kick så är sminket borta. Testa dom du med! Dom går att köpa i vanliga affärer. Jag tror inte att du kommer ångra dig..


(Stjärntejpen är min egna pimp grej.)

"Hela fem timmar.."

Igår skulle jag till Max. Men det blev ändrade planer och vi, tillsammans med Amanda, fick mat hos Erik istället. Där kollade vi på melodifestivalen, trollade och så vann jag i poker. Där befann vi oss hela kvällen och in på halva natten innan vi bestämde oss för att pallra oss hem till Max. Herregudkallt det var!! Typ kallaste dagen ever. Trodde någon stack tusen nålar genom mina ben- och öronen ska vi inte prata om. Väl hemma hos Max tinade vi upp under täckena.

Vi vaknade runt tio tror jag. Hade inte riktigt koll på tiden, men när Max kollade på klockan efter att vi legat där vakna så var klockan elva. Så tio tippar jag på att vi vaknade ungefär. Även fast vi vaknade tidigt fick inte det oss att vilja gå upp ur sängen. Vi låg kvar enda tills klockan tre. Hela fem timmar låg vi kvar i sängen utan att seriöst röra en enda fena. Det var mys och ett skönt slut på lovet. Frågan är bara om jag kan somna ikväll!? Svaret får jag senare..

Nu ska jag hoppa in i duschen. 
Skolan imorgon och jag tror att jag ska .



L.
 

RSS 2.0