Småland - here I come

Nu ska jag packa inför den efterlängade Smålandsresan. Åker imorgon eftermiddag med Max familj och blir borta till söndag tror jag. Även Kicki, Stefan och lilla Arvid kommer att befinna sig där borta. Ha det bra här i Västerås, påsklovet är nära♥



L.

Multimedia






Sitter på multimedia lektionen. Några av bilderna jag tagit och arbetar med nu.

30 MARS;





1 - H&M. 2, 3 och 4 - SECOND HAND.

I LOVE SECOND HAND

Skolan som vanligt idag. Helt okej. När vi slutade gick jag och Anna ner på stan. Vi gick bland annat till myrorna. Där blev det jacka, klänning och jeans (eller blivande shorts) för mig. Allt blev lite över 200 kronor. Härliga kap!
Nyss har jag precis varit ute och fotat, och nu blir det att fylla magen med mat. See u.


L.

OM JAG VORE EN ÄNGEL SKULLE JAG HJÄLPA DIG ATT KUNNA SVÄVA PÅ ROSA MOLN

Nu njuter jag av schweizernötschoklad och letar runda prylar i huset som jag sedan ska mäta omkretsen och diametern på. Det är vår matteläxa till imorgon. När den är klar blir det att köra lite pilates och sedan ta en kopp tee framför tvn. Satt kvar i skolan ett tag med Evelina och då skrev jag ett schema för min vecka. Det känns så mycket bättre när jag har allt jag ska göra framför mig. Annars snurrar det runt i mitt huvud och jag får så gott som panik då...


L.

FF


Igår blev jag och min sötnos hemma själva. Passade på att överraska honom genom att laga mat och göra det mysigt. Det blev inte så mörkt i huset när Earth Hour slog då vi hade tusen ljus i huset. Idag har vi sjungt för min kusin och hans blivande fru som ska gifta i sommar. Tårar uppstod i ögonen så jag antar att de tyckte om det. Nu ska jag ta vara på de sista timmarna på denna helg. Puss.


L.

26 MARS:




skjorta - gina. ringar - glitter & kicks. halsband - h&m.

FORGIVE ME

Härlig kväll igår hos Louise! Nu har jag precis varit ute och sprungit. Det var tungt idag men jag tog mig hem till slut. Det är så jäkla skönt att ha gjort det och man känner sig så nyttigt. Nu ska jag dunka musik, hoppa in i duschen och fixa massa saker. Bland annat redigera bilder i Photoshop.  Adios amigos♥



L.

GIRLSJUSTWANTTOHAVEFUN

Girlnight med middag hemma hos Louise snart! Bättre fredag får man leta efter♥



L.

BLACK LIPSTICK


Brist på fantasier fram mot natten...

26 MARS;


Nagellack - h&m. Ring - Kicks.


Early morning

Har varit vaken mer än en timme och jag har studiedag? Haha. Någonting som inte stämmer tänker ni! Men det hänger faktiskt ihop. Max sov här, han ska till skolan och jag fixar frukost. That's the explanation! Så det var mer än värt att jag fick gå upp tidigt imorse då det inte finns något bättre än att somna bredvid den man älskar.

Jag ska ta vara på denna tidiga morgon och åka till Hälla för att handla med min söta mamma. Det är faktiskt  positivt att gå upp såhär tidigt för då slipper man stress.

Ikväll ska jag hem till Louise på en riktig tjejmiddag. Jag gillar't! See you♥



L.

24 MARS;




tröja - bikobok.

HAN KOMMER MED SOLSKEN TILL MIG - SOLSKEN TILL MIG

Studiedag både idag och imorgon. Det är hur härligt som helst! Vaknade bredvid min underbara pojke som precis gått. Rädda gick vi upp från min källare imorse då vi trodde att tjuvar befann sig på min övervåning. Men det var tomt som tur var.

Igår åt jag faktiskt godis så snart ska jag ta en springtur för att jag inte ska känna mig så onyttig. Och ikväll kommer Max hit igen för att vi måste verkligen träna på låtarna vi ska sjunga på bröllopet då de som ska gifta sig kommer hit på söndag för att lyssna på oss. Aja, ha det bäst!



L.

Come and save me

Jag har skrivit klart låten nu. Eller nästan! Någon form av stick eller höjning saknas. Det har aldrig hänt att jag har för mycket text att jag måste ta bort rader. När jag har mina två studiedagar får jag ägna mig åt det. come and save me

Nyss gjort världens godaste omelett! Kanske ska ägna mer tid vid spisen. Eller det händer i och för sig inte så ofta att jag har tid till att laga mat, som idag. Och snön hindrar mig från att ta första springturen, så det får bli pilates nu istället.



L.

DON'T BE AFRAID TO SHOW YOUR TRUE COLORS

Härliga tisdag. Även fast regnet drar ner på humöret så är jag glad! På idrotten segrade jag och Emil badminton matchen efter många missar och bollar på rumpan. Haha! Och sen hade vi musik sista lektionen. Men det gick inte att komma in i studion så vi fick sluta två timmar tidigare. Gick på stan ett tag med Ida och Anna innan bussen körde mig hem.

Nu sitter jag här, magen kurrar. Ska fylla den med ett äpple och fortsätta på en låt. PUSS



L.

22 MARS;





leggings - h&m.

BLUE





1 tröja - bikbok. smycken - h&m. 2 tröja (kort) - bikbok.

Snökaos

Är dagens snöoväder ett skämt?!! Skinnjackan som jag tog fram igår i vårvädret får jag hänga tillbaka i garderoben igen - typiskt. Snön kommer stanna för evigt... Ja, detta väder gjorde jag och Max till två soffpotatisar idag. Under ett varmt täcke med tee har vi befunnit oss hela dagen. Behöver såna här vilodagar. Men mitt i filmen kommer mamma innnanför dörren och säger att hon kört fast med bilen. Så det var bara att kila ut och putta på bilen. Då har man upplevt det också. Tungt var det!

Nu sitter jag och skriver en ny låt. Är trött och då brukar det faktiskt flyta på bra. Dock vet jag inte om det låter lika bra imorgon när jag är pigg som det göra just nu. Men aja, skola imorgon. Kilivippen.


L.

I CAN'T MAKE IT ALONE

Snart ska jag vara duktig och ta på mig träningsskorna för att gå ut och gå i det fina vårvädret med Louise. Det gick ju bra förra gången då vi gick nästan en mil. Dock kanske vi kommer få simma fram idag då trottoarerna är fyllda med vattenpölar. Eller floder rättare sagt. Ikväll ska jag i alla fall träffa min sötnos.

och så måste jag passa på att säga lycka till till min klasskompis, Maja Eriksson, som är med och sjunger i Körslaget ikväll.



L.

Hej du underbara fredag

Hej. Fredag. Gud vad skönt! Har suttit med ett ekonomiprov i nästan frya timmar idag. Men det kändes faktiskt mycket kortare och jag tror att det gick bra. Mina händer fick dock kramp några gånger...

Nu har jag städat nere i källaren, för snart kommer Louise, Amanda och Caroline till mig. Popcorn och massa prat väntas. Känns som att det finns mycket att prata om. Har gitarren i famnen och tamskas med svåra ackord, dom vill verkligen inte min väg. Önskar att det fanns någon som orkade sitta bredvid mig tills jag kunde dom! Men ingen har nog de tålamodet, knappt jag heller...



L.

Telia grubben

Känns som att det hänt tusen grejer idag, men när jag tänker efter så stämmer nog inte det. Började i alla fall dagen med att vara i skolan två timmar för tidigt, suck. Men tog vara på dem timmarna och pluggade ekonomi med Kim istället. Pannkaka till lunch och där fick man se Telia gubben som är skolans spanskalärares man och nu vikarie för henne. Haha! Och medan jag satt och åt mina pannkakor säger min mattelärare helt plötsligt att mitt sista matteprov var jättebra och att jag har minst ett VG! Underbart kändes det. Sista lektionen hade vi matte och där fick vi problemlösningar att göra. Kängurulösning. Tydligen gjorde 5 miljoner elever dessa problemlösningar världen över. Lite häftigt!

Nej, nu ska jag ta och göra tee och slå upp ekonomiboken. Stort prov imorgon. Adios♥




L.

I'M NOTHING COMPARE YOU

NU: ekonomiplugg.



L.

17 MARS;



Tröja - H&M.

16 MARS;




Armbanden har jag fått från Ina och är från Thailand.

I'M NOT A BROKEN HEARTED GIRL

Nu har jag varit ute och gått nästan en halv mil med mamma. Passionsfrukt, kiwi, ekonomibok och som belöning - tv tittande - blir min kväll. Adios beautis♥


L.

Anything

Gick ut och åt på lunchen med Christoffer, Filip, Emil och Jonathan för att kåldolmar inte lockade särskilt mycket. Nu ska jag göra klart min powerpoint som ska vara klar på onsdag.

Igår firade jag Camilla med Max familj. Vi gick ut och åt på ett mysigt, amerikanskt ställe inne i stan. Hur goda hamburgare som helst och som dessutom var världs stora. Mysigt var det i alla fall. Och mätt blev man.



L.


11 MARS;





Tröja - H&M. Halsband - New Yorker.

12 MARS;




Tröja - H&M. Bh - Lindex. Skjorta - Gina.

Studio









9 mars - musiklektionen.

Powerwalk

Toppenkväll igår med bakadpotatis och tillbehör, Melodifestivalen (Anna var värd vinsten) och vofflor med grädde, sylt och glass in på natten. Men nu blir det att få bort onyttigheterna med en powerwalk tillsammans med Louise nu. En bra start på söndagsmorgonen!



L.

Födelsedagsfirande!






Till Sara!

Can't sleep

Är vaken. Min pojke sover gott bredvid mig. Jag är inte trött. Ville prata, men det gick inte att hålla honom vaken. Idag fick jag sluta typ tre timmar tidigare, hur kan en fredag eftermiddag sluta bättre? Gick ner med Amanda på stan för att träffa tjejerna. Och Ina har äntligen kommit hem - brun som satan. Om man är avunsjuk. Vi tog en fika på Gränden och sedan träffade jag min sötnos när bussen landade i Skultuna.

Mys med mat, skratt och musik med familjen. Popcorn och filmer från när jag var liten tillsammans med Max blev min fredagskväll.

Och är så otroligt glad för att matteprovet gick bra igår. Och för att min hemtenta om EU fick ett MVG!

Imorgon har Sara och jag födelsedagsfirande för vännerna. KRAM! Godnatt.



L.


17!!

Igår blev jag ett år äldre! En relativt värdelös ålder att fylla, men det är ändå ett steg till 18 år.

Min födelsedagsmorgon började med att vi inte hade varmvatten så jag fick duscha iskallt. Toppen! Efter en dag i skolan med många "grattis" och kramar, inspelning i studio, gick jag till Max skola för att sedan åka hem till mig. Det blev filmen "Wallander - Mastermind" som roade oss tills min familj kom hem då vi åt mat. Med mätt mage öppnade jag mina presenter. Fick bl.a. köksredskap till jag flyttar hemifrån, skiva, en ring, en korg med frukt, en stor tavla med New York som motiv och så ska jag få ett nytt rum så småning om. Morotskaka och sockerkaka framför tv:n med Max avslutade min 17 års dag.

Nu sitter jag i skolan väntandes på att pappa ska hämta upp mig. Sedan blir det hem för att plugga till matteprovet som är imorgon. Verkligen inte ett dugg taggad till det, fy!! Och mitt huvud sprängs snart - ge mig en alvedon, vatten och en säng. Eller påsklov skulle inte sitta helt fel.



L.

I Try Not To Cry


Det luktar, bullar!

Kul att jag började tolv idag, det var det första jag fick höra av Christoffer i morse. Min dag kändes redan värdelös. Men nu känner jag att den varit bra! Åt äggmacka till lunch, sedan satt jag, Kim, Amanda och Alba på ekonomilektionen och planerade hela vår vecka - i detalj. Drack även kaffe i cafet för att piggna till på denna trötta måndag.

Kollade förresten på "10 orsaker till att jag hatar dig" igår med Max. Söt film det där! Nu ska jag börja sjunga upp och ta tag i min sångläxa innan jag drar till sången lite senare.

Och när jag öppnade dörren hemma idag möttes jag av världen bull lukt. Mamma har stått och bakat bullar, sockerkaka och morotskaka till min födelsedag imorgon. Hon är bara fööör söt. Hur klara man sig utan sina föräldrar egentligen? Om jag ska vara ärlig börjar jag längta efter morgondagen...



L.

8 MARS;




Dags att ta sig till bussen. Skolan väntar,skit!

Här går tiden fort!

Och jag fyller visst år på tisdag. Man glömmer bort sin födelsedag ju äldre man blir märker jag. Eller man längtar efter den dagen mindre och mindre för varje år. Men som sagt - 17 år den 9 mars.


L.

5 mars;



Från New Yorker.

Körslaget

Okej. Jag ska göra det offentligt. Jag sökte till Körslaget igår, men kom inte med. Och det roliga är att jag blev gladare när jag fick beskedet att jag inte kom med. Det blev liksom som en lättnad att nu är det gjort, så en undran är om jag verkligen ville vara med? Eller klart, jag älskar ju att sjunga! Men jag skulle må dåligt om jag var med Körslaget ändå, för jag är stressad nu i skolan och det tar på min krafter. Så om jag även skulle ha massa körsånger att tänka på och träna på skulle jag förmodligen gå under. Behöver liksom mina vänner och Max som jag knappt skulle hinna träffa om jag kom med. Så, ja! Jag är superglad ändå.

Mina underbara vänner väntade med mig i kören och var som stöd under hela dagen. Ni är verkligen min änglar som jag aldrig kommer släppa - ni betyder så otroligt mycket! Det blev kebbabsallad och film med Louise och Amanda när vi kom hem igår. Mys.

Nu väntar jag på att Max ska höra av sig. Vi ska ta en promenad i detta otroligt fina väder. Me like. Sedan ska jag njuta av de sista dagarna på detta lov. Pussi!


i kön.


L.

You

Nervööös! Wish me good luck, verkligen! Tar bussen nu ner till stan och taggar med Louise, Sara, Amanda och kanske Rebecca. Bye bye!


L.

Grew Apart

Yes, gick upp i onödan idag. Suger! Så jag har suttit med keyboarden hela dagen och kommit på en låt. Gick jäkligt fort må jag säga - Grew Apart heter den. Ikväll blir det att träffa Louise och Amanda. Mys, puss!


L.

HEY

Och vad i hela friden gör jag uppe såhär tidigt? Faktum är att jag till och med varit uppe sen sju. Jag som skulle unna mig en lååång sovmorgon. Men nej, det blev inte så! Jag tänkte försöka vara nere på stan när det öppnar för att göra av med lite pengar. Har inte shoppat på ritkigt sedan i december, så nu känns det nästan som ett måste att köpa nya, fina kläder. Tror även att jag ska till Max farmor på eftermiddagen, hon har väntat länge på att vi ska höra av oss. Så på ett lov passar det perfekt. Och ikväll ska även Stefan (Max morbror) hjälpa mig, Alex och Max med att sätta tre olika stämmor i en låt. Sjukt kul det är att sjunga stämmor. I have to go, see you soon.


L.

Pumpat kaffe

Jobbat klart! Hur härligt är det inte med lov - ja, nu startar egentligen mitt på riktigt. Så det börjar med en mysig filmkväll hemma hos Caroline med världen bästa vänner. Borde hålla mig pigg under hela kvällen även fast jag gick upp sjukt tidigt imorse - pumpat min kropp med kaffe hela dagen för att inte somna vid kopieringsmaskinen. Så koffeinet lär sitta i ett tag till. Hörs!



L.

Jobba - på lov?

Jobbat idag. Jobbar imorgon. Upp vid fem. Tjohej vad kul! Men det är värt det. Får tänka på att varje minut jag är där får jag pengar för. = nya kläder och annat skoj. Lunchade med pappsen i detta snöoväder.
Medans jag väntar på att bli trött sitter jag på våra nya barstolar i köket och räknar tal i matteboken, såg nämligen att vi har prov nästa torsdag och måste ta igen det jag inte förstår. Mitt lov är inget lov märker jag nu...







L.

RSS 2.0