Det skulle kunna bli min död....

Igår hade jag och Rebecca väldigt kul med våra pysar. (Fast jag tror innerst inne att Max och Fredrik hade det minst lika kul som oss - bara att killar har svårt att erkänna sådant). Tjejerna skrattade och killarna skrek. Bytt roller tänkte jag ett tag? Ni vet tjejer som skriker, det är väl då vanligare än killar? Men i alla fall. Vi vaxade dom igår och resultatet blev baby hy på magen - eller i alla fall på Max.

Innan vi tog fram vaxet grillade vi hamburgare, och jag kom på en nyttig variant som gick hem - köpa sallad istället för bröd till. Toppen gott och nyttigt! Dock gick det hem starkare hos Rebecca än hos killarna. Men men...

När Fredriks och Max mage ömmade efter vaxningen tog  vi fram en film: Baksmällen. Den var rolig att man ibland satt popcorna i halsen. Det skulle kunna bli min död: sitta och kolla på en film och helt plötsligt dyker det upp något roligt eller läskigt och sen *hoppsan* så sitter popcornet där...

Sov kvar hos Max.


Rädda killar!

Tuffa killar!


L.

29/7



Jeansleggings - Only. Skor - Din Sko. Linne - Gina. Skjorta - Second Hand. Väska - Från New York.

GIRLS

Bilder från myskvällen inne i stan med tjejerna den 29! (bilderna tagna av Louise)











AJ! skavsår

Jag fick faktiskt in någon enstaka strike igår kväll. På bowlingbanan befann sig Amanda, jag, Louise, Ina och Caroline. Vi tröttnade dock rätt fort - eller energin på att hålla klotet på banan sprack rätt fort. Så vi bestämde oss för att byta ut bowlingskorna mot våra vanliga och börja gå in mot stan.

Jag kunde inte peka ut ett enda ställe på mina fötter där det inte gjorde ont när vi väl hade satt oss ner på varsin stol på Grekiska kolgrillen. Skavsår nästan överallt. Men när den goda maten väl kom in tänkte jag inte längre på mina smärtande fötter fören vi reste oss och gick därifrån.

Vi gick ner mot hamnen och vattnet och stannade tillslut på Kajen för att ta något att dricka. Som tur var fick jag byta skor med snälla Louise så att jag slapp halta mig fram och tillbaka därifrån.

När bussen väl åkte in i Skultuna runt elva, och tiden på stan tog slut, gick jag hem till Max ett tag som jag lovade honom tidigare under dagen. Pratade och mös innan klockan närmade sig två, för då behövde jag gå hem. Varför jag inte sov över var för att mina planer på morgonen idag var att gå ut och springa och sedan sola. Men nejdu - skavsåren är stora blåsor och solen lyser inte. Attans!!

bilder från bowlingen finns på loulou.blogg.se.


L.

Strike!!

Igår blev det en myskväll i högsta grad. Jag, Sanna och Max hade mitt hus för oss själva. Istället för att köpa färdig lagad mat som det brukar sluta med när man inte har föräldrar i närheten, var jag och Max duktiga och lagade tacos till oss. Tacos har nog aldrig smakat så gott som det gjorde igår. Maten man äter kanske blir godare när man kämpat lite för den? Vi avslutade kvällen med film i vardagsrummet framför vår nya tv som jag aldrig suttit framför förut. Jag kan tipsa om filmen: The usual suspects - superbra!

Nu har Max gått hem efter att vi vaknat vid ett, ätit frukost och så. Jag sitter redo för att åka in och bowla med tjejerna. Ina hämtar mig och alla Skultunatjejer snart och sedan är det full fart in till stan och göra Strikar. Vi käkar även där innan bussen tar oss hem igen. Och jag tror det blir en snabbis till Max på kvällen - om jag inte somnar där...


L.

27/7


Jacka - Second Hand. Jeans - Only. Halsband - Mormors. Linne - Gina.

Bilder från Vaxholm





Båttur runt ön.

Utsikten från huset.


Vatten skoter nästa dag. Arvid, Camilla och Kicki (hon som vi bodde hemma hos).


Sjukt kul!

Väldigt mysig resa med min sötnos och hans familj till Vaxholm.

På lan!!?

Nu är jag hemma. Eller hemma och hemma - jag sitter på ett lan hos Max. Jag och Rebecca är tjejerna här som ska äga killarna! Första gången jag spelar CS och jag hoppas på den sista. För något beroende ska inte förekomma här. Bara en "en-gång-grej" och "något-som-andra-vill-att-jag-ska-testa-på"...

Vaxholm var väldigt mysigt. Och som jag trodde kärade jag ner mig i miljön och hela stället. Där är det perfekt att bo - bara några fotsteg ner till vattnet och alla båtar. Andra dagen åkte vi vattenskoter. Herregud vad kul det var och vad snabbt det gick. Bilder kommer snart! Båttur runt ön blev det också, grillning och så kollade vi på alla vuxnas favoritfilm: Sjätte Sinnet. Sjukt bra.



L.


Vaxholm next

Nu åker jag iväg till Vaxholm med Max familj. Hoppas att vår båt tur får med sig sol! Kommer troligen hem imorgon. Nu ska jag packa det sista innan min mobil ringer för avfärd.


L.

Hos Caroline!

Bilder från tjejkvällen 23/7













det bästa som finns måste vara att kunna prata ut.
veta att de man pratar med lyssnar och tar in,
men behåller det man säger inom sig.

Dras till vatten

Min prins gick nyss hem. Här hemma återstår en trött men ändå glad Linn som är sugen på att packa inför morgondagen. För imorgon åker jag till Vaxholm med Max familj. Jag tror vi ska åka båt, vilket är bland det mysigaste som finns! Och jag tror bestämt att jag kommer kära ner mig i det stället - för något tyr mig till den miljön...

Det var väldigt trevligt igår kväll. Max och jag somnade inte för än vid fem på morgonen. Men det är ju sommarlov - och det ska kännas som ett också. Ikväll blir det antagligen en grillkväll. Jag och Rebecca ska få fixa till våra killar lite grann. Det roliga är att dom är med på det.

Nej nu ska jag dusch, packa och göra det som ska göras innan jag kilar iväg.


L.

Öppna Din Dörr



Max Wikström och Linn Krouthén

Glass med varma hallon

En väldigt rolig och mysig kväll hemma hos Caroline blev det igår. Jag, Amanda och Sara blev bjudna på supergod mat som Caroline och Ina hade kämpat med. Och spontant bestämde vi oss för att sova kvar hos Caroline över natten - så jag, Ina och Sara cyklade hem och hämtade grejer för att sedan möta upp Caroline och Amanda på vägen. Det var inget vanligt möte, utan med en häst!

Det blev prat, glass med varma hallon, en ta-ut-sin-ilska-på-en-madrass situation, en den-som-somnar-först-får-diska och såklart skratt. Och jag är så lycklig att jag har så bra vänner - utan dom... ja, det finns inte ens i min lilla värld.

Jag åkte hem tidigt idag för att ha tid till att städa och fixa hemma. För ikväll kommer det lite gäster hit - Max familj samt en annan. Det ska bli roligt. 5-kamp väntas och jag & Max ska vara tävlingsledare. Tillbaka till barndomen...


L.

Sommarcafé








Sommarcafé i Skultuna den 22 juli 2009.

Avklarat!

Nu är att sjunga på Sommarcafét avklarat! Faktiskt rätt skönt eftersom man hela tiden gått med sångtexterna i bakhuvudet på något sätt. Och det gick bra. Det var lite mysigt sådär. Vi fick frågan att sjunga på någon kräftskiva-fest, jag och Max fick rosor av mormor, pengar av Sixten och choklad. Beröm & applåder lyckades vi också kamma hem...
(Video från Sommarcafét kommer inom kort!)

Nu ska jag iväg - hem till Caroline! Där kommer vi få mat och skratt attacker.


L.

Igår & idag

Igår spelade jag gitarr & lärde mig låten Realize.
Igår tränade jag och Max på Sommarcafé-låtarna och det gick bra.
Igår kväll kollade jag och Max på film i mitt rum.
Igår natt somnade jag och Max nästa med tv:n och kläderna på.

Idag vaknade vi av min väckarklocka och jag blev sugen på att göra en typ av hotell frukost.
Idag ska jag och Max sätta alla Cafélåtar för att imorgon är det.
Idag regnar det. Så nu väntar jag på att regnet ska försvinna så att jag kan ta
mina texter, gå hem till Max och sjunga!



L.

Inte bara kläder idag




h&m

Second Hand

Second Hand

Naglarna ska av, för annars går det inte...

Idag gick jag upp tidigt. Men jag var inte den där trötta tjejen idag - för idag hade jag något som jag sätt fram emot länge. Nämligen att köpa en gitarr. Jag har alltid velat haft en, men det har inte blivit till hundra procent aktuellt. Men för några veckor sedan bestämde jag mig, efter att jag fått min lön. Så efter att jag tänkt på en begagnad gitarr med mick samtidigt som en vanlig med nylonsträngar så blev det till slut en "vanlig". Tänkte att jag lär mig först att spela och sedan kanske jag kan köpa en gitarr med mick.

Efter att jag köpt gitarren gick jag ett tag på stan för att sedan träffa upp Thérese som jag inte träffat på år och dar. Det var jättekul att se och höra hur hon mår och har det nu för tiden. Efter att jag ätit upp salladen på cafét vi satt och pratade på hämtade pappa och mamma upp mig.

Nu är jag hemma, redo att klippa av mina nu superlånga naglar. För att långa naglar är inte att rekommendera när man ska spela gitarr. Det har jag i alla fall lärt mig efter försöken i skolan och hos Max.

Ikväll ska jag träffa min prins. Lovade honom igår natt att jag skulle ge honom en bamsekram idag, så det blir att träffa honom ikväll. Träna till låtarna från Sommarcafét, och nu kan vi göra det hos mig. För jag har gått med i klubben: Jag-har-en-gitarr-hemma. Men ännu inte klubben: Jag-kan-spela-gitarr-jättebra!! Men snart så...



L.


20/7


Linne - Zara. Jacka - Second Hand. Jeans - Från New York. Bälte - gammalt.

Oscarsons dolda talanger

I fredags fick Rebecca, jag, Max och Amanda syn på Fredriks dolda talanger. Nu kanske dom blir offentliga? För här nedan ser du två av talangerna. Fotograf och blivande stjärna (enligt honom)...




Det skulle bli sol...

Jag hade väntat mig sol idag, sett fram emot att få bort min lilla bikini linje tills Sommarcafét på onsdag - men nej - det regnar! Så idag har jag slappat, tagit det lungt och tränat lite styrka nere i min källare till hög musik.

Idag ska jag och Max träna på alla låtarna. Gud vad jag blir glad att vi äntligen kommer få det gjort. Så dit ska jag snart! Kanske är bra att träna lite själv också nu så att man inte är helt vilse när vi väl startar?

Igår kväll hyrde jag, Amanda och Rebecca en riktig tjejfilm, köpte naturgodis och kollade på filmen i min källare. I början av filmen kom Evelina också och precis när filmen var slut blev vi överaskde av Caroline. Lika mycket som Caroline hoppade in i rummet hoppde vi till i soffan, för lite skrämd blev jag.

När alla tjejerna hade gått fick jag sms av Max. "Kan vi ses ett tag? Jag är utanför dig!" Så jag gick ut. Pratade ett tag med honom för att sedan följa med han och spela Oscarsons kusin ett spratt - fy vad man skrattade! Gick sedan hem till Erik ett tag där det var lan. Där befann sig Oscarson, PA, Alex, Rasmus samt Rebecca. Jag fick se Rebecca äga i CS. Haah - tjejer är bäst helt enkelt...


L.

18/7



Tröja - Gina Tricot. Shorts - Cubus. Halsband - Mormors.

Amandas födelsedag

Bilder från kvällen:


















Superkväll!

Gjort plånboken tom

Mina köp igår.


Second Hand

Gina Tricot

Second Hand

Second Hand

Vila

Gina Tricot

Second Hand

+ ett rosa läppglans och en present till min moster.

Sol.

God morgon för alla sömntutor. Tänkte att ni skulle mötas av massa bilder från både i torsdags och igår, men nu ser jag att solen lyser så jag tänkte sätta på mig bikinin och befinna mig utomhus nu istället. Bilderna kommer väl sen ikväll eller när jag har tid.

Och jag känner att stressen inför Sommarcafét på onsdag är här. Jag och Max har inte börjat träna ännu och vi har liksom åtta låtar att ta i tu med. Så jag funderar på att ta texterna med mig ut i solen och sjunga för mig själv - för någonting måste jag göra...


L.


16 & 17 Juli

'
1. Linne - Vila. Shorts - Gammla Jeans. Väska - Second Hand.
Örhängen - Från New York.
2. Klänning - Gina Tricot. Jacka - Second Hand.


Marie Digby - Feel


Spontana turer är bäst!

Det ryktades om sol idag, så jag och Amanda tog på oss bikinin och besökte badet. Efter en timmes solning bestämde vi oss för att åka in till stan eftersom det blev mer moln än sol på himlen. Så en snabb dusch för mig hemma och sedan tog vi bussen ner till stan.

Inne i stan klarnade himlen upp - toppen! Men vi gick glada och shoppingsugna runt i affärerna och jag hittade faktiskt rätt mycket idag. Spontana turer in till stan är bättre än planerade - för då hittar man så mycket mer.

Nu sitter jag hos Max. Precis ätit tårta och hallon som Rebecca bjöd på. Hör Oscarsson sjunga och spela på gitarren (en blivande popidol enligt honom!) Rebecca små ler mellan hans toner. Amanda tillägger med keyboard toner och Max sitter och håller på med min svettiga rygg - det är ju varmt ute... Ikväll har vi bestämt att köra 'Anden i glaset'. Extra läskigt när det är i Max spökhus, för här finns dom - på riktigt.


L.

Fira Amanda

En superkul kväll inne i stan med Evelina, Ina, Louise, Rebecca och såklart födelsedagsbarnet Amanda.
När vi kom in till stan gick vi till Hong Kong, en kinarestaurang, för äta mat. Där blev det presentöppning för Amandas del och nyfikna ögon för oss andra. Hon fick smink och smycken - perfekta presenter för en tjej. Och när presenterna var öppnade kom en kinesisk servitris och sjung Ja'mo hon leva på kinesiska - häftigt spårk på något sätt...

När vi köpt glasstårta på Ica gick vi hem till Amanda. Där åt vi såklart upp den goda tårtan plus en till, underbar choklad tårta. Prat, kamerablixtrar och skratt var det som roade oss den här kvällen. Riktigt mysigt och en så fin sommarkväll som vi fick var perfekt. Hoppas morgondagen blir lika fin då det ska grillas hos Max.

Och jag har bestämt mig. Efter att jag har ett piano liknande instrumment hemma ska jag även införskaffa mig en gitarr. Amanda hade fått en superfin och är sugen på en likadan! Mina lön pengar har ju kommit så det är bara att slå till.



L.


Bilder från Skåne


På väg ner till Helsingborg. Vi har stannat på exakt samma ställe, vid
precis den här stenen varje år. Tänk att parkeringsplatsen alltid är ledig!

Utanför hotellet. Stan låg på andra sidorna av gatan. Nära och bra!
(Hotellet: Den stora, bruna byggnaden till vänster längre ner.)

Max och Sanna var dom enda som vågade doppa sig i det här iskalla vattnet.


Min söta farmor och farfar!




Lillasyster Sanna i körsbärshinken. Så otroligt gott!

Hotellrummet. Och en galen Max.

På 5 månaders dagen gick vi och åt på en urmysig beach restaurang.

En läcker tågrestaurang.

Kärlek till vatten.






Tripp ner på stan...



Mamma!

En solig dag fick vi. Direkt till The Beach som det känns som att man är utomlands när man är där.





En underbar resan ner till Helsingborg fick jag.

16/7

Nu ska jag till Max och kolla på en film. Det är tomt utan honom efter fem dagar ihopklistrade med varandra. Och vi måste börja träna till Sommarcafet nu som är på onsdag. Kom då - till Mariagården i Skultuna och lyssna på oss.
(Såg ni förresten Hanna och Max i tidningen idag? Jag skulle egentligen varit Hanna men efter några händelser blev det inte så... Det är hos Johan jag går och tränar.)


L.

Amanda 16!

Idag fyller min underbara vän 16 år. Hon är bäst!
Amanda Wendelstam ska firas av mig och tjejgängen på en restaurang någonstans.
Hoppas du får en kanon födelsedag - du förtjänar det bästa<3


Hemma!

Nu är jag hemma igen - tråkigt men sant. Dagarna i Helsingborg gick snabbare än väntat. Den underbara staden får jag troligen inte besöka fören om si så där ett år. De här fem dagarna i Helsingborg har varit de bästa av alla gånger som jag åkt dit - och då har jag åkt dit varje sommar. Jag tror friheten gjorde att de här dagarna blev de bästa. Jag och Max hade ett eget hotellrum, mitt i centrum, tog hand om oss själva och levde där som prins och prinsessa. Och så bara visste vi att mamma och pappa bodde hos farmor och farfar 10 minuter med buss därifrån.

Vi kunde bada och sola en dag då det var fint. Resten av dagarna var det mulet så då passade man på att gå i den mysiga staden, kolla i affärer och mysa vid vattnet. Och man äter så himla mycket när man reser bort. Man tror att varje dag är en lördag och att man kan gotta sig hela tiden. Så popcorn, nötter, läsk, glass, godis och vette gudarna allt vad vi stoppade i oss. Allt bara flyger i en helt plötsligt utan att man tänker på vad man äter.

Helsingborg har varit så otroligt roligt, mysigt, fint, kärleksfullt, underbart att jag kan le tills någon frågar varför jag ler. Jag älskar staden, skulle kunna flytta dit - och jag kommer sakna den, mer än vad jag redan gör nu efter ynka timmar sedan jag lämnade den...

(bilder kommer)



L.

I Helsingborg

Igår "landade" jag, familjen och Max i Helsingborg. Möttes av mulet väder med glimtar av solsken. Efter en lång bilfärd som gick snabbare än vanligt - antingen har det med min ålder att göra, att jag blivit äldre, eller har det och göra med att Max var med i bilen.

Vi checkade in på hotellet igår som visade sig vara hur mysigt och fint som helst. Lite gammaldags men nyrenoverat - precis i min smak. Efter att vi lämnat av sakerna på rummet åkte vi till farmor och farfar för att äta mat och sånt. Sedan for vi hem, kollade på en film - Ice Age 2.

Vaknade vid tio - trött men förväntansfull på dag. Vi tog en dusch för att sedan gå ner och äta av den goda frukosten. Så himla mycket det fanns att välja mellan att morgonhuvudet bara snurrade. Imorgon är man lite förberdd i alla fall på vad som finns att välja i mellan.

En dubbelsäng, en liten tv och ett frächt badrum är vad som finns just där jag befinner mig nu, alltså i vårt rum. Vi har precis kommmit hem fårn shoppingdagen på Väla (ett jättestort varuhus fullt med affärer). Max var inte lika glad som jag mellan klädgalgarna - men det är sånt killar får ta när tjejer är i farten. Två köp blev det för mig.

Ikväll ska vi äta på en restaurang vid vattnet. Pappa har varit och checkat om det är fint och det verkade det enligt honom. Så där blir det att äta! Och idag firar Max och jag 5 månader. En stor puss till honom<3 i love you



L.


Packa till ruskväder?

Packa - ordet som beskriver mer av min dag än flera meningar.

Från att jag vaknade, tills nu, har tiden gått åt till att fixa och packa inför resan. Nu är den stora, blå-gula resväskan full med saker. Allt från klänningar och shorts till varma tröjor och mjukisbyxor. Man vet ju liksom inte vilket väder som överaskar en när vi väl når den finaste staden - Helsingborg.
Regn och rusk är inte riktigt något jag skulle jubla för om vi fick. Men nu har jag i alla fall hämtat filmer hemma hos Ina som jag är sugen att kolla på. Så om nu du, ditt ruskiga väder stannar kvar här i Svergie, så kan jag och Max i alla fall mysa med filmer i vårt egna hotellrum mitt i city. Längtar till tusen!

När jag packat klart blir det nog den vanliga grillkvällen som vi har haft typ varje kväll sommaren 2009. Det är mysigt. Det är härligt. & det är gott - så varför inte fortsätta?!

Och nu har jag lämnat in svarsblanketten om att gå på Kopparlunden. Så hej alla - ni träffar mig där...



L.

Jordin Sparks - Battlefield


A moment like this...

...some people wait a lifetime, for a moment like this.

Det blev grillning med Max, Amanda och Oscarsson igår. Vi hann inte göra så mycket innan Max mobil ringde och vi blev tillfrågade att komma på Lottas fest (Max farbrors flickvän) som vi först inte hade tänkt att åka på. Men vi sa att vi kommer ändå, så minuter senare hämtade Max pappa oss och bilen körde till Sigurdgatan.

Vi möttes av glada och trevliga människor som tyckte att det var kul att vi kom. Efter att vi lyssnat på uppträdanden och gått igenom låtarna som vi tänkt spela blev vi presenterade upp på scenen. Det var så himla kul, och vi var tydligen så bra att vi fick köra om en låt igen, och vi fick tårar att falla och en känd musikproducent förvånad.

Jag vill inte berätta namnet på musikproducenten än. Men i hans musikstudio igår fick vi bl.a. höra på hans låt som han ska släppa snart, och det är där som Max och jag ska få göra lite jobb. Men efter han hade hört oss sjunga igår vill han jobba ännu mer med oss. Så vi har flera jobb med honom framför oss förutom det vi redan skulle få göra.

Jag blev så glad. Det kröp i hela min kropp. Och det kändes som att jag drömde.



L.
 

Jag är en BFF

Jobbet gick snabbt igår, faktiskt. Det trodde jag inte pga att jag har haft lov ett tag sedan jag jobbade sist. När jobbtiden väl tog slut åkte jag och pappa till Hälla för att handla lite inför resan till Helsingborg med familjen och Max.

Igår fyllde Caroline 16 år! Stort grattis till den sötnosen. Så när jag hade ätit hemma tog jag mitt pick och pack och cyklade hem till henne. Där befann sig redan Elin, Evelina, Amanda, Ina och Pia med härliga party humör. Tre tårtbitar hann jag trycka i mig innan det var dags för "Gissa Carro!" - en lek som går ut på att svara rätt på frågor om födelsedagsbarnet. Jag, Elin och Pia kammade hem vinsten BFF = Best Friends Forever. Man måste ju vara barn så länge som det går liksom...

Senare på kvällen åkte jag hem för att det verkade börja dra ihop sig till oväder. Max släkt ville träffa mig så när jag kom hem åkte jag vidare till Max. Där blev det musiklyssning på något stort och nytt, som snart ni också kommer känna till.

Precis varit ute och sprungit. Det gick bra förutom att mina knän kändes som två tunga, onda stenar. Jag ska fixa musik till resan nu. Och ikväll tror jag en poker kväll väntas.




L.

7/7 - 09


Jeansjacka, Zara
Linne, (från förra året) Bik Bok


Sthlm shopping


Jeansjacka - Zara

Jeansleggings - Boutiqae Surprise

Linne och tröja - H&M

Örhängen, H&M

Linnen, Zara

6/7 - 09

Huvudstaden

Idag har jag och Amanda besökt vår huvudstad. En egentligen rätt spontan resa som blev väldigt mysig. Och vädret var perfekt att gå runt och strosa i affärer. Det kändes som att vi inte hade hunnit med att gå in de gamla "vanliga" affärerna man brukar gå in i när vi väl skulle åka hem. Fast när jag tänker efter hann vi med dom - och några till. Lite fick jag köpt, mindre än vad jag trodde att jag skulle komma hem med. Men affärerna har inte alltid allt man önskar sig - särskilt inte när höstkläder börjar ramla in....

Mina fötter värker. Benen lika så. En heldag i Stockholms city tar på krafterna. Men en tre-kuls-glass bägare med smakerna daim, blåbär och polka gjorde slutet på Amandas och min dag glassig och god. Imorgon blir det jobb. Och imorgon är det Carolines födelsedag: grattis gumman!






L.


i Stockholm


T-shirt - från New York
Skor - Converse
Väska - Second Hand
Färgarmband, Glitter

Söndag

Idag hade jag väckarklockan på. Även fast det är lov känns det fel att sova bort hela dagen. Egentligen kunde jag sovit längre idag för det har inte varit världens finaste väder. Men det var ett perfekt väder att gå och och springa i -  så det gjorde jag - halv elva på morgonen.

Sedan fick jag en kick. Fram med plasthinken, fylla den med vatten och lite diskmedel och i med en trasa - 'här ska städas!'. Plockade ur alla grejer från mina tre garderober med kläder för att rensa och slänga sådant som jag inte använder längre.

Om några minuter ska jag till Niklas på grillkväll. Det verkar som regnet kommer men jag hoppas det blir uppehåll när vi väl tänder grillen.

Imorgon blir det kanske Stockholm med Amanda. Shopppping.


L.

Blixtrar och dunder!!

När jag kom hem från jobbet i torsdags blev det den där långa promenaden med Max som vi har gått någon gång förr. Det blev jobbigare att gå i torsdags när man hade skavsår och ett sockersug på läsk, glass, godis och allt vad det var. Men som tur var fick jag stabilitet på mitt blodsocker när jag möttes av glass och jordgubbar hos min älskling. Sov kvar där som vanligt.

När vi hade vaknat på fredagsförmiddagen åt vi jordgubbar till frukost. Vid fyra åkte jag hem för att göra mig beredd på åkturen ner till Power Meet med Max, Alex, Stefan och Jukka. Det var inte riktigt de fina bilarna jag var där för (för om de är fina eller ej kan jag inte riktigt bedöma) utan för stämningen. När raggarbilarna hade kört sin runda åkte vi hem till Max för grillning och lite sång för släkt som var där.

Lördagsmorgonen behövde ingen väckarklocka. Max och min väckarklocka blev den söta 1-åringen Arvid som skrek och sprang runt och skrattade i huset. Efter att min tallrik med yoghurt blivit påfylld frya gånger av Max, utan att jag ville det, var min mage proppmätt, så vi la oss ner i sängen och kollade på en film.

När jag hade varit hemma ett tag, hunnit äta och fixa mig, åkte jag till Ica för att fylla på en papperspåse med godis. Med mig hade jag Sara och Amanda. Vi kilade hem till mig där det blev  lite tjejsnack. En cykeltur i Skultuna gjorde att vi hamande hos Max tillslut. Där blev det poker med Max, Amanda, Kuhs, Oscarsson och Lukas. OCH JAG VANN!!


Jag och söta ungen Arvid.



L.


Iförrgår




Linne (gammalt), h&m
Jeans shorts, Cubus
Väska, Second Hand

Maxen paxen

Det har blivit ett Max dygn plus två timmar ungefär. Alltså 26 timmar ihopklistrad med min älskling. Och det är underbart! Igår tog vi en lite promenix i sommarkvällen innan vi gick in för att kolla på tv och käka jordgubbar med glass. Mums! Tiden rullade iväg och när solen var som mörkast bäddade vi nere i det mörkaste, svalaste rummet hemma hos honom för att överhuvudtaget kunna sova en blund i den varma sommarnatten. Vi lyckades täcka för det lilla fönstret med kuddar och filtar så rummet blev kolsvart.

Vaknade vid elva och jag var bestämd på att inte sova bort hela den soliga dagen. Så jag hade räknat med att gå upp så fort våra ögon hade öppnat sig. Men nej - vi kom inte upp för en klockan halv två. *Suck*. Det blev lite frukost för att sedan träna på alla låtarna till Sommarcafét. Nu har vi de nio låtarna som vi ska spela och sjunga - superduper bra! Träningen på låtarna gjorde oss sugna på två skålar med popcorn och filmen Step Up. Så det blev det fram tills att Oscarsson och Rebecca kom förbi för att träna hos Max. Jag blev också sugen på att lyfta lite vikter så jag åkte hem och hämtade träningskläderna.

Nu har jag precis duschat. Imorgon är det jobbet som väntar. Yeah på det - eller inte. Men det måste göras. Endast en dag kvar där efter imorgon så det är bara att bita ihop nu. Den som väntar på mig nu är väl kudden... God natt alla!



L.


Girlsen









Tjejkvällar är bäst. Bilder från den 27 juni - på stan och hos Amanda.

27/6 tvåtusennio




Klänning, Gina Tricot
Väst (förra årets) Gina Tricot
Skärp, Lindex
Frans väska, från New York
Armband, Glitter

RSS 2.0