KG - party





KG partyt 27 maj!

WE ROCK THE PARTY

Sjukt härlig kväll igår blev det med massa Kopparlundare! Började med att kila förbi Amanda snabbt, sedan mötte vi Moa, Anna, Gabriella, Sara, Mimmie, Fredrik och Kim vid stationen. Tåget skulle gå tio i åtta, men blev försenat till fem i halv nio. Surt! Vi kom i alla fall till Enköping där det var fest hos Ludvig. Alla var så gått som borta när vi skulle ta bussen hem igen till Västerås. Men det var ändå skitkul! Gick förbi Mc Donald's innan vi skulle ta taxi hem till Anna. Men när vi satt i taxin ångrade vi oss så den snälla taxichauffören fick byta riktning och köra till Ståhl istället där det var en liten efterfest. Kom tillslut hem till Anna kl 4 på natten. Det blev dirket ner i sängen och sova där med 7 tjejer till. Levererad pizza blev det till frukost idag. Jag är helt slut då jag somnade vid fem och vaknade vid tio.

Så nu ska jag hem till Max för att mysa. Känns som en evighet sedan och jag vill bara krypa ner i en säng, kolla på film och sova med världens bästa kille.



L.

FIFTEEN

Det går fortfarande inte att ladda upp bilder! Jag förstår inte vad som är felet!!? Ett tecken på att byta blogg kanske...

Det gick bra idag när jag sjöng på KG-partyt. Jag var skitnervös imorse och fram till två när det startade. Men när partyt väl satte igång och det var min tur körde jag bara på och det gick bra. Var faktiskt inte så nervös alls. Spelade mina två egna låtar, för första gången inför publick. Så ja, det var lite speciellt.

Nu håller jag på att packa inför hajken imorgon. Det ska faktiskt blir rätt kul, om det är fint väder i alla fall. Och imorgon kväll är det tydligen klassfest i Enköping. Så det blir snabbt hem, fixa sig och iväg igen till tåget med alla tjejer i klassen.



L.


YES I AM

NERVÖÖÖÖS LINN! Första gången - helt själv på scenen - med gitarr. KG - party kl. två! Herregud, min mage kommer hinna gå av innan dess.



L.

I'M HAPPY - I'M SO HAPPY

Nu känns det underbart! Har mailat in min tyskauppsats. Är nöööjd med mitt betyg på matte nationella. Semenariumet idag gick bra. Tagit syntest nu så det är snart bara att tuta och köra. Köpt Taylor Swifts skiva idag så ipoden är en extra rolig pryl nu.

Mindre underbart är ju vädret! Dock en perfekt filmdag, men det är så tråkigt att kolla på film själv ju. Så ja, vad ska jag göra?! No idea. Jag kanske svänger förbi gymmet - det var ett tag sedan. Och så måste jag kolla om jag har stormkök hemma. Hajk på fredag. Men bara över dagen som tur är!

(kan inte ladda upp bilder. vet inte vad som är problemmet...)



L.

JAG

Jag saknar New York. Vill vara där nu!
Jag vill att min älskling ska vara här nu.
Jag önskar att jag började 12 imorgon.
Jag river sönder myggbetten på benen. AJ!
Jag vaknade yr. Fick ett glas vatten av Max.
- Det blev bättre!
Jag lyssnar på Taylor Swift.
Jag önskar att jag var bättre på gitarr.
- Övar inte tillräckligt, får skylla mig själv.
Jag är hungrig.
Jag känner att söndagen börjar lida mot sitt slut.
Och jag vill ha körkort.





L.

ÄR HÖSTEN PÅ VÄG?!!!!

Förra inlägget som hade rubriken SOMMAR stämmer inte idag. Blåsigt, regnigt och allmänt tråkigt väder är det ute. En perfekt film och mysdag. Har faktiskt hunnit kolla på en film tillsammans med älskling lite tidigare idag innan han behövde åka iväg. Vädret började redan igår. På lokalfesten i Skultuna. Men det gjorde inte så mycket, humöret var uppe ändå! Träffade massa som jag inte sett på länge. En allmänt rolig kväll blev det!

Nu ska jag plugga lite, fixa med mitt rum och spela lite gitarr. Min söndag får bli en slappsöndag.



L.

SOMMAR, SOMMAR, SOOOMMAR

Hur underbart väder är det inte?! Vaknade upp, solstrålarna väckte mig - man blir bara så himla glad! Åt frukost ute i solen hemma hos Max. Kändes som jag hade sommarlov för stunden.

Nu är jag hemma. Har precis duschart. Snart är det dags att göra iordning sig inför kvällen. Först ska jag träffa tjejerna. Sitta på en filt och mysa. Sedan bär vi av till Fordonsföreningen för födelsedagsfest! Tror kvällen kommer bli awsome.


L.

21 MAJ;






Igår i skolan i det härliga vädret.

BLEV DET INGEN REGN?

Gick på stan idag innan jag började klockan tolv. Det var underbar att gå förbi alla uteserveringar i den skinande solen. Efter skolan åkte jag hem, solade lite och nu sitter jag här - bredvid Max. Ska tagga lite inför matte nationella imorgon. KILL ME!



L.

20 MAJ;







skjorta - gina. shorts - bikbok. linne - h&m. skjorta, strumpbyxor + nagelack - h&m.

GÅRDAGENS


Mamma gjorde något nyttig och supergott! Det kurrar till i magen så fort jag ser denna bild.

ONE HOUR

Började nio. Slutade tio! Hoppsan. Intervjuen på Bellevu gick nog snabbare än vänta. Så nu är jag hemma. Gör ingenting, men ska passa på att plugga och träna på låtar till upprädande i skolan och på ett café på fredag. Äta mat ska jag också. För min mage kurrar! Och lite senare idag ska jag få träffa Max. Underbart!♥



L.

MIN MAMMA ÄR UNDERBAR


Perfekt efter en lång springrunda.

18 MAJ;


linne - bikbok. örhängen - gamla.

SUPERVARMT

Om ni undrar sitter jag på min terass, i trosor och en stor, gammal tröja. Äter hårdmacka med ost och paprika och till det naturell youghurt med juice i. Mums! Slutade två denna nästan för varma dag. Eller det är kvavt i luften. Jobbig luft. Speciellt på bussen. Så därför är det, nästan, för varmt. Vill sitta i solen med mina vita ben men jag har plötligt fått mycket att göra. Både plugg och musik. Så det får jag vänta med! Och senare blir det en springtur också.

Trafikkursen var konstigt nog intressant igår. Han som föreläste gjorde allt intressant och han fick mig att vilja ta första bästa bil och köra igång dirket.

Börjar nio imorgon. Slutar troligtvis runt elva, tolv någon gång. Jag och min basgrupp ska till Bellevu för att kolla hur de sköter miljön. Haha. See you. Kisses.






L.


sovmorgon

Nu har jag första riktiga sovmorgonen sedan jag började ettan. Börjar 12! Min tyskalärare är snäll och låter mig plugga hemma istället. Så ja, nästan helt utvilad är jag.
Igår kväll tog jag en promenad med min älskling. Alltid lika mysigt och jag älskar när mina helger slutar med att jag får träffa honom. Pricken över i:t liksom! Ikväll ska jag sitta på en sånn där trafikutbildning i tre timmar. Känns lagom skönt när jag har en tyskauppsats att göra, pluggning inför matte nationella och längtan efter att fortsätta på en låt. Och så är det ju så fint väder så man vill ju bara vara ute. Men äsch! Jag måste bli van bakom ratten snart. Inte långt kvar tills jag får ta körkort nu. Rädd!!



L.

SUNSHINE
























Bilder ifrån gårdagens underbara sommar kväll!

15 MAJ;



jeansjacka - gina. väska - från New York. linne - h&m. Spetsshorts - vila.

SOMMARSHOPPING







linne - bikbok. sköna shorts - h&m. byxdress + linne + örhängen - h&m. linne - gina tricot.

SOLBRÄND

Jag har haft en underbar kväll. Vädret har varit på topp! Äntligen känns det som att sommaren är här. Började dagen med en sväng till gymmet och sedan låg jag någon timme i solen. Min överkropp är illröd och kokar! Solen tar nu kan jag lova. Sedan fixade jag mig i alla fall, tog bussen in med Louise och träffade Amanda och Robin på stan. Vi gick och åt på Spicy innan vi gick vidare till Framnäs. Det tog nästan en timme att gå dit, så fötterna värkte kan jag lova. När vi väl var framme träffade vi lite folk. Mest esteter. Det var skoj! När solen börjat försvinna gick jag, Louise och Amanda tillbaka till stan igen för att träffa folk på Djäkneberget. En superkul kväll i alla fall. Ska försöka hinna lägga upp bilder imorgon.

Nu tänkte jag sova. Ska iväg till IKEA imorgon, eller idag blir det, med mamma för att köpa nya saker till mitt rum. Älskar't!



L.

ME AND MY GUITAR


I BELIEVE I CAN FLY

Vaknade bredvid världens mysigaste kille! Och såklart så känner jag mig som världens lyckligaste tjej då. Vi åt frukost framför "Wallander - Blodband" innan vi åkte in till stan med mamma för att köpa en gitarr till mig. Och jag hittade en! Det kommer bli min nya, underbara leksak som kommer roa mig här framöver.

Nu sitter jag i min källare, lyssnar på underbara Taylor Swift och ska snart iväg till pizzerian för att köpa pizza och träffa tjejerna. Så det blir mys med dom ikväll i min källare.

Och det är så sjukt hur man kan sakna en person efter några minuter man skiljts åt.



L.


I LOVE YOU







15 månader den 12 maj ♥

12 MAJ;



jeansjacka - gina tricot. tröja - h&m.

JUST NU


Nu ska jag fira min namnsdag med film, Max och popcorn.

THE BOY IN THE STRIPED PYJAMAS

Första gången på länge jag fått upp en trött Max relativt tidigt. Slog vad och jag vann vadet. Så jag fick frukost på sängen. Tittade på "The boy in the striped pyjamas"  tillsammans med en macka och choklad.

Nationella i matte gick rätt bra igår. Min lärare tror jag har högre förväntningar av mitt resultat. "Vi siktar väl mot VG, MVG?" Haha. Det här provet tror jag säger motsatsen. Aja! Efter skolan i alla fall så gick jag på stan snabbt innan jag åkte hem för att grilla med världens bästa kille. 15 månader igår♥

Nu ska jag brotta ner Maxen och försöka få honom lite pigg! Puss på en underbar 4 dagars helg.

 

L.


EN TOM VÄSKA

Det har varit bra idag i skolan. Det har varit mycket med miljö och lite matte. Fick sluta en halvtimme tidigare. Tänkte gå på stan med Kim och Amanda först men åkte hem istället och tog en springtur. Så nu sitter jag här, rödblommig om kinderna och hunger i magen. Jag skulle precis börja plugga matte inför morgondagens nationella prov men upptäckte att matteboken inte följde med mig hem i väskan. Lite små panik får jag... Men då har jag något att skylla på i alla fall om matteprovet går piss. Så ja, det får helt enkelt gå som det går imorgon. Hoppas på det bästa och tagga till det med choklad och tv ikväll istället. Eller vad jag nu hittar på.



L.

IN MY HEAD

We might find a miracle. But when, where and how? Something happend and we have to move on. If you want it back, as much as I want. Show me then!


VACKRAST ÄR DU NÄR DU SKRATTAR

Yes! Nu är måndagen snart avklarad. Eller egentligen inte. För nu ska jag börja med min tyskauppsats. Och konstigt nog ser jag fram emot det. Det kanske är för att det känns som att jag har lov då vi inte har mycket i skolan just nu och jag blir förslappad och kanske saknar att ha saker och göra. Eller nej, kanske inte. Det är ju underbart förresten! Haha. Hur som helst så sitter jag i vårt datarum med frukt och latte, så nu sätter jag igång.



L.

10 MAJ;



shortsleggings - vila. jeansjacka - gina. halsband - h&m.

8 MAJ:


gina tricot

SPEAK

Just nu ligger jag på en madrass på golvet. Inne i datarummet. Själv. Känns mysigt! Gillar faktiskt att sova på golvet. Och tro inte att mina föräldrar inte ger mig en säng. Utan mitt rum luktar just nu målarfärg, är dammigt och tomt. Så min säng befinner sig i vårt uterum i väntan på att få placeras i mitt, så småning om, nya och mysiga rum.

Igår träffade jag Max. Vi firade hans pappa med hans familj och lite släkt. Sedan kollade jag och han på Avatar. Hade inte alls höga förväntningar om den filmen även fast alla sagt att den är hur bra som helst. Och jag tyckte faktiskt att det stämde. Den var faktiskt väldigt bra! För ni som vet. För ni som inte visste. Max ♥ Linn, igen.

Idag vaknade vi runt elva. Mös i sängen innan vi åt frukost. Sedan tog vi fram gamla spel - Othello & Master Mind. Fick en liten flashback då jag spelade de spelen mycket när jag var liten. Kul var det. Blev en promenad på kvällen också. Perfekt söndag. Dock har jag inte tränat på hela veckan. Får panik över det. Måste ta en springtur imorgon.

God natt!



L.


8 MAJ;



jeansjacka - gina tricot. linne - h&m.

VÅRKÄNSLOR







1. cubus. 2. gina tricot. 2. vila. 4. h&m. 5. h&m. 6. h&m.

OHBOY

Det blev en underbar kväll igår på min terass med underbara tjejer. Visade upp en låt som jag skrev för ett tag sedan och den gillades. Uppfattade jag det som i alla fall. Kändes kanon!

Jag har precis kommit hem ifrån stan. Mamma och jag har haft en mysdag i stans affärer och många kassar fick följa med hem. Lägger upp allt imorgon för nu ska jag bara äta en liten macka innan jag åker iväg till Max ikväll. Hans pappa fyller nämligen.



L.

A SLEEPING CAT




En sovande gosse på det varma badrumsgolvet.

FRIDAY NIGHT AND THE SUN IS SHINING

Jag är faktiskt på strålande humör. Vädret är underbart, det är fredag och senare ikväll ska jag träffa Louise, Amanda och Ina. Kanske Sara och Evelina också. Vi ska börja med att sätta oss på en filt. Äta något gott och bara mysa. Sedan far vi hem till Ina.

Skolan går bra. Inte mycket alls att göra. Ska bara ta tag i en tyskauppsats som ska vara klar innan sommarlovet. Om den blir bra kommer jag få MVG i tyska enligt min lärare. Ofattbart för mig!
Njuter av livet just nu rent ut sagt. Sommarlovet är nära. Dock hungrar min mage ihjäl men snart ska den få grillat kött i magen. Åh, fredag. Helt fantastiskt att man älskar denna dag lika mycket varje vecka.



L.

You make me feel like a natural woman

En härlig dag i skolan faktiskt! Miljö på schemat har det varit hela dagen. Slutade en timme tidigare. Börjar bli en vana nu. Nu ska jag träna på min sångläxa och sjunga upp. För ikväll, runt halv nio, har jag min sista sånglektion hos Therese. Tråkigt, men så är det!



L.

3 MAJ


h&m.

I HAVE TO BREATHE

Kom nyss hem från stan. Har varit med mamma och gått vid hamnen. Alltid skönt att rena hjärna. Äpple och Äntligen hemma blir min tisdagskväll.



L.

Lever som ett annat liv

Allting är helt upp och ner. Ingenting är som det brukar. Jag måste göra något, så jag ska börjar riva ut saker från mitt rum. Ikväll ska vi förhoppningsvis sätta fart med de vita, nya tapeterna.


L.

JORDGUBBAR

Nu ligger jag äntligen i sängen. Laddar för morgondagen. Om jag ska vara ärlig känns det redan som att jag har sommarlov. Jag har inte alls mycket i skolan (just nu i alla fall) så jag är rädd för att jag inte kommer orka om vi får mycket att göra nu på slutet innan det riktiga sommarlovet börjar.

Jag har hunnit gymma idag med Louise och även pluggat matte. Stängde igen boken nyss när mamma kom in med en skål med fruktsallad. Bland alla frukter gömde sig jordgubbar. Gud vad gott! Har matteprov på tisdag plus att det är nationella i matte snart. Så det gäller väl att färska upp minnet med alla uträkningar, regler och bla bla bla.

Men nu ska jag bara vila innan jag somnar. Kolla runt på datan, kolla på tv och kanske försöka komma på ett stick till en låt jag började på för någon vecka sedan.


min kisse!


L.

Leeeördaag

Pappa grillar revbensspjäll. Det som är så supergott! Det är ju kallt ute. Var ute och sprang idag och det kändes som att hösten är påväg och inte våren. Aja! Senare ska jag träffa Max.



L.

31 MAJ;














middag hemma hos mig och sen begav oss jag, Amanda, Ina och Louise in till stan.


RSS 2.0