Trötter

Hej. Det blev inget skrivande här igår. Hade ingen tid till det tyvärr. När jag kom hem från skolan packade jag till assistent utbildningen och sedan skjutsade mamma mig, Ina och Amanda till Haraker. Det var rätt kul där. Gjorde världens godaste kvällsmat med Amanda, Elina och Jennie. Eller där tog jag nog i lite grann, vi gjorde iordning mackor till alla, haha. Jag somnade runt 04.00 så jag var lagom trött när Oskar kom och väckte oss vid 09.00 med sin underbara sång! Spelade spel med Lousie, Amanda, Jennie och nåra till(: Och jag var ju överlägsen i neger & president. Eller som där: Komfermand och assisten. Nu är jag skittrött och ska sätta mig vid familjen och kolla på tv. (Ursäkta för ett tråkigt inlägg, men min hjärna kan inte tänka nu. Så det får bli så här ibland.)

Det är ju en dag i morgon också, godnatt.

♥linn

Big Big World

Hej alla glada och ledsna, lyckliga eller arga- men jag är i alla fall glad! Dagen har bara sprungit, eller blåst, iväg. Den började med fysik och kemi. Jag hade det i två timmar pga att jag hade jäkla tyska i onsdags och då missade fysiken. Efter no:n träffade jag Evelina efter att hon har varit borta en vecka i Sarek:) sen var det teknik och bild. Lunch med Pannkaka,mummsi! Musik i två timmar efter lunchen, yeeeah. Lärde mig lite akord på gitarr av Sara. Roligaste med dagen måste ha varit när jag, Elin och Madde tränade till låten Big Big World som vi tänkt spela in men hann inte på den här musik lektionen. Så nästa musik lektion blir det inspelning med mickrofon och hela kittet. Det är så jääääkla kul alltså, shit vill bo där(nästan)! Nu känner jag mig som en Big Big Girl för att jag drack nyss en smoothie med blåbär och hallon, det var mycket gott och snart ska jag träffa Evelina och vi får se om det blir flera. Ha det bra, see you.

linn

Den verkliga Britney Spears

Hej. Nu sitter jag och lyssnar på ny musik på youtube på pappas bärbara snygga vita Apple dator som jag vill ha! Blir ju sotis när jag sitter här med min sega,dåliga och konstiga dator som aldrig lyder mig. Aja,så är det.. Skolan har varit rolig idag faktiskt. Före lunch hade jag tyska å det var inte så kul då, men efter lunch spelade jag, Amanda, Sara, David,Johan och Elin klädpoker. Jag var bäst så jag behövde inte ta av mig någonting(: När jag kom hem vart jag sugen på smoothie (stavning?!) och vi hade inget gott å ha i så att Sanna kom på att vi kunde gå ut och plocka lite blåbär. Fick faktiskt rätt mycket på en kvart. Så att den blev supergod! 
Ni kan ju gå in på den här länken och höra den verkliga Britney Spears: http://www.expressen.se/noje/1.1277751/hur-later-britney-egentligen

♥linn
 
smoothie och Jag och Amanda

Tisdag

Hej! Dagen har varit helt okej. Inte fått så jättemycket gjort om jag tänker efter. Matten kan ju bara gå och , förstår typ ingenting. Det är tur att jag har en pappa som jag vet att jag kommer att förstår när han förklarar för mig. Det är bra(: Efter skolan gick jag, Sara, Maria, Amanda och Elin till Mariagården för att fika lite- Är tveksam om jag ska bli assistent! Jag tror att det kommer vara brist på tid.. Nu sitter jag med fötterna uppe på en stol och kollar ofta ner på golvet för att se vart spindlen tog vägen. Om det nu var en spindel som ramlade ner när jag släppte in Alfons (vår katt) igenom fönsteret? Det kanske var något annat äckligt kryp. Stort var det i alla fall. Det kanske låter fånigt att jag sitter med fötterna uppe, men har man fobi så har man! "Den var ju stor..."

♥linn

NEW YORK!

Jag säger bara NEW YORK! Jag är så otroligt glad. Jag har alltid velat åka dit och nu känns det så overkligt att jag ska sitta på ett flygplan just till New York 5/4-09! Herregud, jag längtar ihjäl mig! Egentligen så var det meningen att vi skulle till Florida efter en vecka i New York, men tyvärr blev det inte så. Eller tyvärr, vad är det jag säger. New York är ju hur fantastiskt som helst och nu får jag ju vara där fem dagar till, det är verkligen inte illa! Det finns ingeting att kommentera om dagen; den har bara varit seg och jag har varit trött. Men jag har kämpat mig igenom dagen med New York i huvudet! Puss på världens bästa pappa och mamma som lyssnar på mina åsikter om vart vi skulle resa:)

linn



Nästa gång är det en bild på New York från min egna kamera.


Musical

Igår så åkte jag till Sara som jag tänkt(: Där var Maria, Åkerman och Amanda. Vi gick ut och träffade på lite folk men ingen vi riktigt snackade med. Jag vet inte varför! De köpte godis och läsk och sen tillbaka till Sara. Thomsen kom efter ett tag också. Sen gick vi ut ännu en gång och träffade på samma personer. Hem till Sara igen och spelade lite Buzz eller vad det nu heter. Fick ett nytt smeknamn: Limmet! Haha. Thomsen var snäll och cyklade hem med mig runt tolv:).





Idag så åkte jag in med tolv bussen till stan. På bussen träffade jag på Amanda:) Amanda var snäll och stannade med mig tills Therese kom. Therese och jag testade på musical på Dansverkstan. SHIT VAD KUUUUL! Haha verkligen vår grej var det. Och vet ni var det bästa var!? Vi ska göra en musical av Mamma Mia! Världens bästa film. Jag är så glad. Fick sjunga och dansa till låten Mamma Mia. När kurserna börjar "på riktigt" så ska man få spela teater också. Hoppas att det finns plats i kursen när vi ska anmäla oss. För jag måste bara gå!! MÅSTE! Imorgon är det skola och det kan jag inte säga att jag längtar till precis. 

linn 

"..på nya affären Isolde."

Goddag! Jag visste inte vad jag skulle hitta på idag. Så att jag följde med mamma och Sanna till stan. Hittade massa grejer som jag ville köpa. Men när ekonomin inte är på topp eftersom att jag måste spara till april så är det inte sådär jättekul att gå på stan. Men jag hittade i alla fall en stickad kofta på nya affären Isolde. (bilden nedanför) Skön till hösten. Vi åt på Spicy Hot. Ikväll blir det nog hem till Sara. Maria, Amanda och Niklas skulle dit och jag tror det blir flera(: kram.



linn

"Huset kunde vart i lågor!"

Hej! Igår var det skola som vanligt. Eller "som vanligt" låter lite fel eftersom vi bara gått i skolan i en vecka nu. Men vi kommer ju att gå i skolan nu rätt länge innan nästa lov, så "som vanligt" kommer jag använda mycket tror jag. Det var en rätt skön dag. På lunchrasten spelade jag och tjejerna basket. Vi blev jättesvettig men vi hade så himla kul. Så vi bestämmde oss för att köra basket på idrotten sista lektionen också. Då var inte alla lika engagerade så det blev att springa lilla spåret istället. Kände mig allmänt äcklig efter det. Träffade Jesper efter skolan. Sen när jag kom hem tog jag en dusch. När jag hade duschat klart gick jag ner till datorn. Det var då jag hörde ett knäppande ljud. Jag trodde det var en råtta så att jag sprang snabbt upp till mamma som precis kom hem. Vi gick ner och båda ställde sig utanför dörren för att lyssna på ljudet. Vi var helt säkra på att det var ett djur. Ingen av oss ville gå in men jag tog modet till mig och tog ett steg in. Det var då jag hörde att det inte alls var ett djur. Det var "proppskåpet". Det var ett konsigt knäppade ljud, typ som när det ska explodera och börja brinna - ett fräsande ljud liksom. Så mamma och jag blev skitskrajj så vi går upp och ringer pappa. Så klart så hade han åkte från jobbet och han har inte någon mobil för tillfället så att mamma går inte till grannen- Ingen hemma. Mamma ringer Micke ( Inas pappa ) som är elektriker. Han var snäll och kunde komma och hjälpa oss. Han tog ur proppen och han sa att det kunde börjat brinna. Om ingen skulle varit hemma eller om inte jag hade gått ner och satt mig vid datan så hade jag inte suttit i det här huset nu. Om det skulle gått så långt. Jag vågar inte ens tänka tanken. Den där stunden när mamma och jag väntade på att Micke skulle komma hann man tänka tusen tankar om vad som skulle kunnat hända. "Huset kunde vart i lågor!" 
På kvällen åkte jag till Sara och var där med Amanda och min nya vän: Thomsen(: Vi hade det roligt. Vid elva halv tolv slocknade Sara.

linn


21/8 - 08

Topp Tio Enligt Mig Just Nu:

1. Nelly ft. Akon - Body On Me
2. Jordin Sparks - Break Them
3. Neyo - The Truth
4. Girlicious - Like Me
5. Deep Side - Booty Music
6. Katy Perry - Hot N Cold
7. Leona Lewis - Homeless
8. Jonas Brothers - Hello Beautiful
9. Mariah Carey & Westlife - Against All Odds
10. Pretty Ricky - Cuddle Up

David å musik

Igår berättade pappa för mig att en av hans elev spelar gitarr, sjunger och går hos en sångpedagog. (Han ska tydligen försöka att ge ut en skiva nästa sommar också.) Så låtskrivare är han med. Pappa frågade honom lite om musik och sång. Han sa att man tröttnar lite på musik ett tag om man väljer det i gymnasiet. Han tyckte att  jag skulle välja en bredare utbildning. Pappa sa i alla fall att han kunde gå in på youtube och lyssna på mig, haha
Pappa är så snäll och försöker göra så att jag ska i alla fall få hålla på med musik på min fritiden. Sen kan man ju i alla fall drömma om att David vill skriva en låt till mig. Men den "drömmen" tror jag inte blir sann.. Men han är ju skitsnäll så vem vet? Träffade föresten David när jag sommarjobbade på pappas jobb i sommar. Det går inte att beskriva honom. Världens levnads gladaste människa, jag lovar! Han skrattar HELA TIDEN. Pratar HELA TIDEN, och ja, han är bara så himla skööön. Så det skulle ju vara kul att jobba med honom, jobba med musik och sjunga hos hans sångpedagog. För han berättade för pappa vilken sångpedagog han går hos, och han verkar skitbra men tyvärr tror jag inte att den finns i Västerås och dyrt var det.

Man kan ju alltid hoppas...

linn

Myrorna shopping





Billigt och superbra!

Mysigt



Linne, h&m
Liten väska, Väskan
Jeans, Cubus
Stickad tröja, Gina Tricot


Regn

Information hela dagen idag. Rätt segt men nödvändigt så att man vet vad man ska göra för att få högre betyg och det är ju just det jag vill få, högre betyg. Gud vad det har regnat idag(byter samtalsämne fort,haha) Nej men det har verkligen varit ösregn idag. Jag hoppas på att det inte är så imorgon. För man blir så deppig.
Elin du är inte klok! Men det var roligt att  höra och jag lovar att hålla det hemligt. Tummis!
Nu ska jag upp och äta och sen ska jag nog platta håret så att mitt hår inte blir lockigare än vad det är i vanliga fall. Slänger snart upp en bild från outfiten idag och shoppingen igår. Puss.

linn

Tips: Myrorna

Godkväll! Har varit en rättså skön dag. Före lunch hade vi redovisningarna från våra grupparbeten. Jag kunde inte koncentrera mig pga att jag var hungrig plus att det var en geting runt mig(skräck från igår). Efter skolan åkte jag bussen in till stan med Amanda. Sedan gick jag till Myrorna och fyndade en stickad tröja och en skjorta. Mycket användbart i höst. Jag börjar att gilla Myrorna. I början när affären kom till stan var jag där bara någon gång och hittade aldrig något. Men nu är jag där varje gång jag är på stan. Man hittar alltid något där om man har tiden att gå och kolla i lugn och ro. Som idag, då hade jag ungefär två timmar på mig. Jag var helt själv. Så jag gick in i provrummet tre gånger eftersom jag hittade något varje gång jag kom ut,haha. Men det är ett bra tips om man vill skaffa sin egen stil och hitta något du längtat efter länge till ett superpris. Nu håller Sara på att skicka musik till mig, så nu kommer min ipod vara full med ny musik.  KramKram.

linn


"..blev jag getingstucken.."

Rätt fin dag idag faktiskit. Inte sådär jättekallt och det har inte regnat heller,brabra! Vi håller på med grupparbete i skolan idag och imorgon. Det har faktiskit gått super och det har varit kul också, det trodde jag inte att det skulle bli. Efter lunch sprang jag hela spåret. Jag vet inte hur långt det är, det har jag glömt efter sommaren. Men jag vet i alla fall att "lilla spåret" är 1 kilometer. Det gick trögt kan jag säga.. När jag hade sprungit klart gick jag tillbaks till badet. Herregud vad getingar det var och jag hatar dom verkligen. Så när jag trodde att jag hade kommit undan dom blev jag getingstucket i handen. Så nu svider det och gör lite ont. Men jag trodde det skulle göra ondare. För jag har kvar minnet sen när jag var liten och blev stucken. Jag kom ihåg att jag tyckte det gjorde jätteont. Men det var inte så farligt. Jag kanske har blivit tuffare med åren? Vem vet ;) Egentligen så skulle jag till Mariagården p.g.a att man kanske ska vara där nu eftersom jag ska bli assisten. Men jag ville hem och duscha och jag orkade inte fixa om mig så det får bli nästa tisdag. Hej så länge.

Kul att träffa alla

Tjeeena.
Det var roligt att träffa alla idag. Speciellt Jennie som jag inte sätt på hela sommarlovet- Sötnos. Saknat henne i massor. Min klass var helt okej. Känner ingen så där jättebra. Men man kan ju alltid lära känna nya och hoppas på det bästa(: Efter skolan gick jag och Evelina hem till henne en snabbis för att sedan åka in till stan. Där åt vi på Spicy och gick på stan med Jesper. Har i alla fall haft en rolig dag med Evelina och alla andra. Hittade lite grejer också. På affärer jag annars inte hittar något på och allt det här blev mitt för ynka 85 spänn:

  

linn

Skol-outfit



Ballerina, Din sko
Jeans, Cubus
T-Shirt, Zara
Kavaj, Gina Tricot
Väska, Wedins

sommaren 08

Nu sitter jag här, framför datorn, och skriver det sista blogginlägget på sommarlovet 2008. Jag kan inte fatta att det är slut. Det är helt ofattbart! På något sätt ska det bli skönt att börja igen och få allt gjort. Man är ju peppad för att få bättre betyg. Men samtidigt så vill jag ha mer sommarlov och att få kunna vara upp hur länge man vill på kvällarna och tänka: "Ja, vi får se vad som händer imorgon". Det är sommarlov för mig. Jag har velat gjort så mycket på sommarlovet som inte blivit av.. Så nåra veckor till sommarlov skulle inte skada. Men den tanken kan jag ju bara spola bort någonstans. För nu startar det igen. Imorgon klockan 10.00! Jag kan inte förstå att om ungefär 15 timmar sitter jag i skolan. Vet min helt nya klass och allt vad det kan vara. Jag kan bara inte förstå det.
Aja, nu ska jag ta vara på dom sista timmarna på sommarlovet. Vi får se vad jag hittar på.. Kram.

linn

therese.

Det blev inte så mycket att fundera på igår, det blev Spicy Hot. Mums! Efter den trevliga kvällen på stan haltade jag mig fram till bussen p.g.a skavsår. Inte alls kul. Väl hemma hos Thérese hade vi det mysigt. Satte oss vid datan, åt jordgubbar med choklad och kollade senare på tv. Somnade runt 03.00. Så där lagom bra; Skolan är ju imorrn. Suck!

Idag hade vi på alarm rätt tidigt för att vi skulle kunna somna ikväll. Thérese somnade om, men jag krigade och orkade hålla mig vaken i en och en halv timme då Thérese sov så sött! Det frästade ju kan jag säga..
Efter en god frukost spådde Pernilla oss. Mitt liv ska visst handla om pengar. En kille tänker på mig. Jag ska ut och resa. Och jag har det helt enkelt ljust. Det ska komma en posetiv förändring också(: Det låter ju i alla fall rimligt...
När mamma kom och hämtade mig kl två så åkte vi till min faster och kusin och fikade. Det var trevligt.
Nu vankas det mat, jag är hungrig. Hoppas det blir nåt gott. Höres(:

linn


 
Spicy Hot

två år<3

2006-08-16 - 2008-08-16. Idag är det en stor dag för mig och min bästa vän, Therese. För precis två år sen var det första gången vi träffades i verkligheten. Jag hade kommenterat en bild på henne på Lunarstorm och sedan började vi att prata på internet. Vi bestämmde oss för att ses på stan. Så vi täffades utanför h&m för första gången. Snack om att jag var nervös. Men när jag såg den där solstrålen komma runt hörnet så visste jag att det här skulle bli hur bra som helst.
Det har varit två underbara år med dig. Tiden har gått så himla fort. Ibland har vi bra stunder, och ibland mindre bra. Men vi vet att vi alltid finns där för varandra- som riktiga vänner ska.
Det känns som att jag har förstört den här dagen. Det var inte alls meningen. Men jag hoppas att det blir som vi hade bestämmt i alla fall. För att den här dagen betyder mycket för mig. Och jag älskar dig,bästa.
Vi ska ner till stan och äta mat. Sen får vi se om jag ska sova över hos Thérese.
Nu ska jag in i duschen efter att ha tränat med min mamma. Hej´svej.

linn

Den här bilden är från första gången vi träffades:


   
minnen som aldrig kan blåsa bort<3

ändrade planer

Det blev ändrade planer ikväll så nu sitter jag hemma hos Evelina(: Träffade Jesper en stund och så. Det är sista dagen vi träffas på sommarlovet,tyvärr. Jag vill inte att det ska taslut.. Snart blir det hem för mig så att jag kommer in i skoltiden lite. Kram och snart, godnatt.

linn

Kommer aldrig att sluta sjunga..

För mer än en timme sen gick jag upp från min källare där jag har varit hela dagen:(datan), för att göra iordning nåt å äta. Det blev pasta med nån sås,helt okej! När jag lagade maten såg jag att solen hade trängt sig förbi alla molnen; "Det är ju fint väder!" Så mot kvällen tror jag att jag ska ut och ta en liten promenad för att få lite frisk luft i mig. Fast det kanske inte är så varmt? Äsch,det finns inget dåligt väder. Det finns bara dåliga kläder!
Igår frågade jag mamma och pappa om jag kunde få börja att ta sånglektioner: "Vi får se. Inte nu i alla fall. Vi måste spara till resan i april. I sånna fall nästa sommar." Åh,shit orkar jag vänta så långt? Det tvivlar jag på. Jag vill ju börja nu. Det är ju mitt liv att sjunga. Sjunger ju hela tiden- varje dag. Då kanske dom slipper tjata på mig: "Linn, kan du vara tyst en stund." För jag försöker ju lära mig lite själv och hur min sångröst fungerar och då om jag går hos en sångpedagog så lär ju hon/han mig och  då blir det ju inte att jag testar själv lika mycket! Men jag ska fråga om jag kan ta från mina sparade pengar. Nu ska jag bara kika in på bilddagboken och sen ska jag nog dra mig till övervåningen för att fortsätta att försöka sätta ihop en låt så att jag kan fixa med den i skolan i höst. Vi hörs.

PS. Ni kan ju alltid gå in på youtube.com och söka på elienen för att höra på nåra uppträdanden jag är med på. Eller gå in på den här länken så kommer du dirket till ett bröllop jag och min syster sjung på: http://www.youtube.com/watch?v=H3j_w02Jzbw

linn


Talangtävlingen 2008 jag och Maria var med på och sjung "Det vackraste".


Gumman!?

Ja, hej på er! Idag gick jag upp rätt tidigt- 07.30. Eller det är ju tidigt nu på sommarlovet, men när skolan börjar blir det en sen tid att gå upp på. Det längtar jag verkligen inte till! Jag tog bussen in till stan för att klippa mig. Jag gillar min frisör, hon är alltid glad och trevlig! Men det känns som jag är ett litet barn när jag är där. Inte jämt, men ibland. Men som idag.  Visst är det bra att hon säger liksom: "Kom, nu är jag klar!"  och så, men hon behöver inte använda den där "bebisrösten". (fast hon kanske har en sånn röst? Vem vet.) För något jag stör mig på är att hon säger gumman till mig. I hennes öron kanske det uppfattas på ett annat sätt än i mina: Det tror jag! Jag uppfattar det som att jag är ett litet barn på fem år eller nåt.. Fast jag tror inte att hon menar Gumman på det sättet, hon vill nog bara göra så att jag känner mig "hemma" där och jag tror att hon är en sånn person som säger sånt också. Men det låter så konsigt i mina öron. Fast jag ska sluta störa mig på det, för jag tycker ändå att hon är skitskön. Fyndade en kavaj också på Myrorna för 85 spänn. Ikväll har jag inga planer så vi får väl se vad som händer! O fötter;)
Så här blev håret;

linn



Musik

Topp Tio Enligt mig Just Nu:

1.
Taio Cruz - I Can Be
2. Rihanna - Disturbia
3. Leona Lewis - Whatever it Takes
4. Colby O Donis ft Akon - What You Got
5. Katy Perry - I Kissed A Girl
6. Gabriel Antonio - I Love The Way
7. Cassie - Is It You?
8. Usher - Let it Burn!
9. Paula Deanda - Marching (Prod. By Rick Rock)
10.
Shayne Ward - Damaged


Stans klädsel



Lila tunika, h&m
Skärp, Lindex
Chinos, Lindex
Örhängen, Thomas Sabo

schweiz, me like!

Som alla kanske inte vet åkte jag ner till Helsingborg,där min farmor&farfar bor, och till Schweiz tidigare i sommar, där mina kusiner, pappas tvilling och fru bor. Schweiz är ett sånt underbart fint land! Skulle kunna bo där. Men jag skulle bli hur tjock som helst för Schweizer choklad går ju bara inte att motstå,mums! Badade i Rhen en dag. Sjuktskönt! Vi hade bara varmt väder i två dagar(då är det verkligen varmt,puuhh) Så vi hann med att gå och kolla i affärer inne i Zürich en dag. Jag fick välja ut min komfirmationspresent då, eftersom att dom inte kunde komma ner då jag komfirmerade mig. Jag valde ett par Thomas Sabo örhängen. Sen hittade jag en tröja från Zara också:

linn




besökte en borg i Tyskland

  
Rhen!


Kusiner. Ann, Jag & Stephanie

Gårdagens



Jeansjacka, Second Hand.
Halsband, h&m.
Klänning, Gina Tricot.
Örhängen,Thomas Sabo.

höstshopping

Vad passar inte bättre än att gå på stan en sånn här dag, när man varken vill vara ute riktigt och inte inne heller?! Shopping såklart! Nu känns det som att värmen är på väg- igen! Även fast det precis har ösregnat så känns det att det varma vädret är påväg hit igen. Idag var iallafall jag och mamma nere på stan för att köpa lite höstkläder. Vi skulle egentligen bara köpa väska och jeans till mig, men jag kan inte stå imot om jag hittar något jag gillar. Så det blev lite mer än så..

linn


svarta och mörkblå jeans, cubus  
Mörkblå jeans samt svart jeans, Cubus


t-shirt med tryck, cubus  vit skjorta, h&m
T-shirt med tryck, Cubus
Vit skjorta, h&m

svart spets t-shirt, h&m
Svart spets t-shirt, h&m

brun skinnväska, wedins
Brun skinnväska, Wedins


Svart stickad tröja, h&m


rosa kofta, cubus


shoppat



Stickad tröja, Gina Tricot
T-shirt med tryck, Zara


huvudstaden



Igår åkte bästavän och jag till Stockholm för att shoppa. Dit åker vi oftast när vi har lite pengar och när man ska köpa saker för speciella tillfällen. Just nu hade vi skolstarten och mysiga höstkläder i bakhuvudet. Och det blev det också. Hittade en stickad tröja,en rutig skjorta(som jag kanske ska lämna tillbaka) och en t-shirt. Therese hittde lite grann också:) Vi åt på en mysig kinaresturang,såg kenza och nåra andra,haha! Vi hade en riktigt rolig dag. Skrattade all the time. Missde det tåget vi hade siktat in oss på att ta hem. Men det gick bra ändå.

linn

Nytt..

Hej. Det här är helt nytt för mig;  alltså att blogga. Men jag har tänkt länge på att fixa en blogg, så nu blev det av idag pga att jag inte haft så mycket för mig idag. Det har ju inte varit kanonväder precis som jag hade hoppats på den här veckan eftersom att det är sista veckan på lovet. Sommarlovet har gått så fort. Om man tänker efter har vi inte haft så bra väder i sommar. Det har mest vart mulet & tråkigt. Fast nåra solchanser har vi haft. Men då var jag tyvärr inte i Sverige överhuvu'taget. Så jag skulle gärna vilja vara ledigt några veckor till. Men på något sätt längtar man till skolan. Att få träffa alla kompisar man inte träffat på hela sommarlovet. Alla har säkert förändrats på något sätt,även fast man själv inte tror det! Och nu längtar jag till hösten också, inte till vädret som är på hösten utan till kläderna,mysig tid är det. Nu ska jag nog gå upp till mitt rum och sätta mig framför tv:n. Jag tror nog det blir Sex And The City ikväll. Till det vankas det vattenmelon,om jag orkar skära upp den- som jag tvivlar på!


linn


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0