Hide and seek

Äntligen säger jag bara. JULLOV! Så underbart skönt efter allt slit i skolan. Härligt men kanske lite farligt att sabba rutinerna - pepparkakor till middag och frukost klockan två. Men är det lov så är det och då ska det väl kännas som ett också!?

Började dagen med att äta tysk choklad, tyska pepparkakor som är mjuka och formade som kringlor och julmust i muggarna. Som ni kanske redan listat ut var det min tyska lektion. Härligt avslut. Lunch - som vanligt pannkakor på torsdagar och sedan var det dags att börja förbereda sig för KG - partyt. Jag och Dennis gick igenom låten några gånger innan vi fick testa på scenen. Mitt hjärta slog i 120 och den där nervositeten har jag aldrig varit med om förut när väl alla satt där och det var vår tur. Men den släppte som tur var när jag och Dennis intog scenen. Hide And Seek spelade vi. Det var så himla kul. Min energi låg på max då det var rätt länge sedan jag uppträdde. Jag ville inte gå av scenen.

Superbra slut på denna terminen. Fick MVG på en svenska uppsatts och vår färdigtryckta och klara tidning fick vi i handen idag.



L.

Kommentarer
Postat av: micke

haha är du galen, skulle skämmas ihjäl :o

2009-12-17 @ 20:45:49
URL: http://cgmb.blogg.se/
Postat av: Amanda

Fan vad härligt med jullov! Själv så måste man vänta tills imorgon haha :(

2009-12-17 @ 22:34:39
URL: http://trickysecrets.blogg.se/
Postat av: micke

haha tack då men skämmigt ju ;)

2009-12-19 @ 17:05:42
URL: http://cgmb.blogg.se/
Postat av: micke

tänkte köra hero of war, men ingen ville köra med mig (:

2009-12-19 @ 17:09:45
URL: http://cgmb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0